30. kolo
17.03.2007 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Watford FC 3:1

Spurs se opět potvrdili svojí střeleckou formu, která už trvá téměř měsíc, ve dvou posledních ligových zápasech nastříleli osm gólů a dalších šest přidali ve dvou utkáních Pohár UEFA s Bragou. Vyhráli už počtvrté za sebou a v tabulce vystoupali už na šesté místo. To Watford je stále na posledním místě a záchrana už pomalu mizí v dáli.

Tottenham byl po celé utkání mnohem aktivnější a prvního gólu jsme se dočkali v 41. minutě, kdy se hlavou prosadil Jermaine Jenas po centru Defoe z poměrně velkého úhlu. Nevídaný kousek se povedl brankáři Robinsonovi. Brankář Tottenhamu rozehrával přímý kop od hranice svého pokutového území a jeho dlouhý nákop skončil za zády gólmana Fostera, čerstvého reprezentanta. Míč před ním skočil, mladý gólman špatně odhadl situaci a mohl už se jen bezmocně otočit. Další pěkný gól si připsal Hossam Ghaly, který už jistě potopil snahy Watfordu na vyrovnání. I hosté se dočkali, i když jen gólu útěchy. Za Hornets snížil Darius Henderson. K vidění byl pohledný zápas s velkým množstvím gólů a pěkných akcí.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele