26. kolo
03.02.2007 13:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Everton FC 0:0

Liverpool měl za úkol oplatit městskému rivalovi potupnou porážku 0:3 z podzimního utkání, a tak se od začátku činil. Už po pěti minutách minutě pálil z voleje Crouch, Tim Howard v brance Evertonu však bravurně zasáhl. V 9. minutě se Anfield Road už už radoval z vedoucí branky domácích. Po souhře s Kuytem se do šestnáctky vřitil Bellamy a z úhlu překonal Howarda, bohužel však asistent rozhodčího správně odmával postavení mimo hru. Po půlhodině hry napřáhl z dálky Xabi Alonso a jeho projektil proletěl jen několik centimetrů nad břevnem. Minutu před poločasem si Kuyt našel Pennatův centr, avšak svůj volej nedokázal dobře umístit. V nastaveném čase prvního poločasu to znovu zkoušel Alonso, ale znovu nepochodil.

V 54. minutě nabídl Kuyt hlavou šanci Bellamymu, ale Velšan ani tentolrát neprolomil bezbrankové skóre. Everton byl doslova zakopaný na vlastní polovině, ale po hodině hry mohl jít do vedení. Johnson předskočil Carraghera a jen skvělý Reina zachránil Liverpool od pohromy. Když neuspěl ani pár minut předk koncem na druhé straně kapitán Reds Gerrard, skončilo liverpoolské derby bez branek.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
HOST*Parker

Liverpool v klidu vyhraje.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele