24. kolo
20.01.2007 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Watford FC 2:0

Dlouhých 12 utkání trvala série Aston Villy bez vítězství v Premier League. A mnoho nechybělo a také Watford si odvezl z Villa Parku bod. Kvůli námluvám s birminghamským klubem byl ze sestavy Londýňanů vynechán útočník Ashley Young a na hře Watfordu směrem dopředu to bylo znát. Prakticky po celé utkání byli domácí jasně lepším týmem a před brankářem Fosterem, který hned několikrát potvrdil slova odborníků, že by se mohl v budoucnu stát nástupcem Paula Robinsona v reprezentačním dresu Anglie, se zjevovali v jedné šanci za druhou. Nicméně, jak už bylo řečeno, Foster prokazoval své kvality, a tak ani jeden ze tří útočníků v základní sestavě Aston Villy nepochodil. Jak kapitán Barry, tak i další hráči dlouho nemohli najít recept na vynikajícího Fostera. Nenašel ho ani Milan Baroš, který v závěrečném tlaku spálil dvě stoprocentní šance. To už byl na hřišti i druhý český fotbalista Patrik Berger, který v 72. minutě vystřídal Angela. Aston Villa však mohla i prohrávat. V 59. minutě ale Bouazza jedinou vážnou šanci Watfordu neproměnil.

Čtyři minuty před koncem se ovšem domácí přece jen dočkali. Příznivec konkurenčního birminghamského klubu City ve službách Watfordu, Gavin Mahon, si srazil do sítě centr Gavina McCanna. V hektickém závěru pak McCann ještě našel Agbonlahora a ten přidal svůj šestý gól v sezóně, kterým upravil na konečných 2:0.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Peťan

výhral Aston Villy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele