21. kolo
04.01.2006 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Manchester City - Tottenham Hotspur 0:2

Manchester City po výborném začátku nemá v současné době optimální formu, a tak byl před zápasem papírovým favoritem Tottenham.

První poločas přinesl větší aktivitů hostů. Domácí obranu často provětrával svými průniky Aaron Lennon a Manchester City byl několikrát blízko inkasované brance. Ta padla ve 31. minutě, kdy Lennon přešel přes Irelanda a po jeho centru skóroval hlavou Mido. Před brankou Paula Robinsona se nedokázali v několika šancích prosadit útočníci "Blues", Cole a Vassell. A když z dálky neuspěl ani Joey Barton, tak si na druhé straně vzal poslední slovo Robbie Keane, prostřelil Jamese a zvýšil na dvoubrankový náskok ve prospěch Kohoutů.

Trenér Tottenhamu Martin Jol je spokojen s dosavadním průběhem sezony. "To je snad poprvé v posledním desetiletí, co máme 40 bodů v prvním lednovém týdnu. Jsem nesmírně šťastný. Chceme hrát v evropských pohárech a letos k tomu máme velikou šanci."

Autor: Tomáš Kohlmann

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele