8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1:0

Domácí Wolves se dočkali, připsali si první vítězství v sezóně a navíc na úkor dosud nečekaně dobře se prezentujícího Manchesteru City. Ten byl tentokrát až nečekaně bezzubý a během celého prvního poločasu nedokázal žádnou ze svých mála střel trefit branku. Útočně ladění domácí si vytvořili řadu šancí a několikrát nechybělo mnoho, aby rozjásali publikum. To se jim podařilo až v 75. minutě - z pravé strany odcentroval Henri Camara a Colin Cameron hlavou překonal Seamana. V závěru však mohli Wolves o své vítězství přijít, nejprve Wanchope trefil vnější tyč a v nastaveném čase se musel hodně natáhnout gólman Michael Oakes, aby vytěsnil střelu Sun Jihaie. Wolverhampton si výhrou sice hodně bodově pomohl, stále však zůstává poslední. City již tři zápasy nevyhráli a klesli na šesté místo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele