15. kolo
07.12.2003 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - Manchester City 0:0

Souboj svou týmů bez formy nesliboval žádnou velkou podívanou. Everton zažívá nečekaně špatný start do sezóny, po té minulé, kdy proháněl giganty na čele tabulky, je potácení se na hraně sestupu velkým zklamáním. Manchester City sice začal dobře a pohyboval se na pohárovým místech, nyní už ale čtyřikrát za sebou nedokázal vstřelit ani gól a získal jediný bod.

Lepší byli hosté a už ve čtvrté minutě pálil z voleje nad branku Fowler. Na druhé straně zahrával nebezpečný přímý kop Naysmith, ale nikdo nedokázal centrovaný míč usměrnit. Další šance měli hosté, branku domácích ohrozili Dunne, Fowler a dokonce třikrát Sinclair. V úvodu druhého poločasu měli oba soupeři po jedné příležitosti, ale Carsley za domácí ani Fowler za hosty nemířili přesně. Everton pak měl o něco více ze hry a dobrou šanci měl Kilbane, jehož střelu na brankové čáře zastavil Dunne. Radzinského pak o míč obral gólman Ellegaard, který musel vystřídat zraněného Seamana. Velkou příležitost na rozhodnutí pak měl v 84. minutě Gravesen, který po pasu od Radzinského trefil tyč.

Everton se díky jednobodovému zisku dostal ze sestupového pásma a je těsně nad ním sedmnáctý. Manchester City pomalu opouští horní polovinu tabulky, patří mu desáté místo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele