7. kolo
27.09.2003 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Chelsea FC - Aston Villa 1:0

Chelsea se sice těsným vítězství udržela na druhém místě tabulky, ale s Aston Villou měla nečekaně velké problémy. Úvodní půlhodina sice patřila domácím, několik šancí měl Adrian Mutu a neuspěl ani Damien Duff, pak se však obrana hostí zformovala a tým Davida O'Learyho začal být nebezpečný. Výborně hrál Ulises de la Cruz, který nejprve vyzval ke skórování Hendrieho a později měl dobrou šanci sám, v obou případech ale akce skončila střelou těsně mimo. Villa se prosazovala čím dál tím víc, domácí byli u všech míčů až jako druzí. Favorit se prosadil až tři minuty před koncem – ránu Franka Lamparda sice gólman Sörensen vyrazil, ale jen před Jimmyho Floyda Hasselbainka a ten dorážkou do prázdné branky uvolnil napětí v ochozech Stamford Bridge. V 50. minutě se Lampard mohl "postarat" i o gól na druhé straně, když přihrávkou do prostoru, kde nikdo nebyl, vyslal samotného na branku Juana Pabla Angela. Kolumbijský střelec ale neuspěl, svou střelu poslal mimo tyče. Postupem času si Chelsea své vedení hlídala jistěji, ale dvě minuty před koncem mohla opět děkovat štěstí, z deseti metrů se opět netrefil Angel. Chelsea tak zůstává neporažena a se zápasem k dobru je jen o bod druhá za Arsenalem, Aston Villa naopak navazuje na neúspěšnou loňskou sezónu a patří jí až 13. příčka.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele