16. kolo
14.12.2003 13:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 3:2

V souboji dvou týmů s nejméně produktivními útoky se zřejmě mnoho gólů nečekalo, ale skutečnost byla jiná. Zápas dostali domácí pod kontrolu už po necelé půlhodině, kdy se dvakrát v krátké době trefil argentinský útočník Juan Pablo Angel. První gól pro něj ve 21. minutě připravil Gareth Barry, když jej přesným pasem našel volného před poloprázdnou brankou. Druhý zásah Angel přidal za tři minuty, tentokrát po centru McCanna. Ve 36. minutě se hosté vrátili do zápasu, kdy se k odraženému míči dostal Alex Rae a propálil Sörensena. Krátce po přestávce se ale domácí opět dostali do dvougólového vedení a opět u toho byl Angel. Krásnou přihrávkou uvolnil Delaneyho, který měl dostatek času srovnat si míč a poslat přesný centr na Barryho. Ten se z voleje nemýlil a opět rozjásal domácí fanoušky. Wolves se nevzdali a v poslední půlhodině dostali Villu pod solidní tlak. Náhradní gólman Stefan Potsma, který střídal zraněného Sörensena, se zapotil při střelách Inceho a Raeho. Mark Kennedy nejprve v dobré příležitosti hlavičkoval slabě, ale deset minut před koncem posílil naděje hostů na bodový zisk, když si naběhl na přihrávku střídajícího Millera a překonal Potsmu. I nadále hosté tlačili, ale pozapomněli na zadní vrátka a v nastaveném čase mohl hattrick završit Angel, z deseti metrů však mířil nepřesně. Villa se vynořila ze sestupových pozic a je šestnáctá, Wolves naopak na posledním místě ztrácejí čtyři body na předposlední Leeds.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele