Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna CONMEBOL (Jižní Amerika) - základní část, 6. kolo
18.06.2008 22:10 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alf da Gama

Souboje prvního týmu s posledním často přinášejí překvapení... Tentokrát ho nečekám, Santa Cruz se trefí minimálně jednou a Paraguay vyhraje o dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolívie začíná na konci tabulky ztrácet, ale nedá se čekat, že by se s lídrem, což je právě Paraguay měla začít bodovat. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se právě dodíval na "fotbal" v podání těchto dvou týmů. Celkem jsem čekal že Paraguay bude hrát ofenzivní fotbal, v první půli jsem se nedočkal. Za to bolivie vtrhla do zapasu jako uragán. Do půl hodiny dát soupeři, který do té doby inkasoval pouze jednou, dvě branky to je co říct. Ve 23 minutě trošku zaspala obrana a vedení bylo na světě. Ve 26.min. ovšem střela z dálky a odskočení míče před brankářem znamenalo vedení již 2:0. Do přestávky se již nic dalšího nestalo. Druhá půlka byla o poznání lepší pro Paraguay. Celkem se na to dalo i dívat, určitě předváděli lepší fotbal než Bolívie. Ani bych se nedivil, kdybych se ted dozvěděl, že chytal za Paraguay náhradní brankář. Ty góly co dostal, naprosto otřes. Minimálně 2 goly byly po jeho chybě. Takže když si to shrneme: Paraguay - První půle naprosto bez šance, občas někdy něco "zkusili" a to bylo vše. Druhá půle byla i s nějakými šancemi, ale nestačilo to. Bolívie - V první půli měli převahu, ze které potom padly dvě branky, které s přehledem do poločasu udrželi. Ve druhé půli přišla z jejich strany defenzíva a to se podepsalo na jednom golu Paraguaye. Ovšem zanedlouho zvýšili opět o 2 branky, které už nakonec dokázali udržet. Paraguay Bolívie

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo ! Bolívie překvapila, poslední tým tabulky porazil prvního ! Opět se potvrdilo, že obzvláště doma jsou schopni porazit kohokoli. Pro zatím vynikající obrabnu Paraguaje jsou čtyři branky hodně špatnou vizitkou. Ale pro vývoj v tabulce je nakonec dobře, že se tento překvapivý výsledek zrodil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele