6. kolo
23.09.2018 15:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1:3

Paris Saint-Germain nadále proplouvá francouzskou nejvyšší soutěží bez ztráty kytičky. V Roazhon Parku sice jako první inkasovalo, ale před koncem poločasu srovnalo a pak převzalo veškerou iniciativu. Vítěznou branku zařídil po hodině hry obránce Meunier.

Tomáš Koubek nakonec inkasoval třikrát, zatímco jeho protějšek, slavný Gigi Buffon jen jednou. Rennes dokázalo favorita zaskočit a ve 12.minutě se ujalo překvapivého vedení. Vše začalo Silikiho akcí, který už překonal Buffona, ale toho zastoupil vynikající Marquinhos. Následně ale Rennes rozehrálo rohový kop a Adrien Rabiot si nešťastně srazil balón do vlastní sítě. Buffon těžko mohl reagovat.

Odpověď mohla přijít ve 24.minutě, kdy Cavani sice dostrkal balón za brankovou čáru, ale gól nemohl pro ofsajd platit. PSG se dočkalo až v nastaveném čase prvního poločasu. Draxlerovu přihrávku Cavani přepustil Di Maríovi, jehož střele skončila za Koubkovými zády.

Remíza 1:1 stále vyhovovala domácím, takže se očekávalo, že PSG do druhého poločasu vlétne jako uragán. A ono se tak skutečně stalo. Hned minutu po změně stran trefil tyčku Cavani! V 54.minutě se urugvajský snajpr zbavil Koubka, ale hráči Rennes na brankové čáře doslova postavili hradbu a balón nepropustili. Tuchelovi svěřenci měli tou dobou už výrazně navrch a po hodině hry strhli vedení na svojí stranu. Thomas Meunier dostal od Neymara přesný pas do běhu a pak dobrou střelou k tyči překonal Koubka.

PSG pak kontrolovalo hru a výsledek pečetil šest minut před koncem, po rychlém protiútoku Choupo-Moting. Ve vápně mu posunul balón Meunier a Choupo-Moting tvrdou ranou k tyči po třetí překonal českého brankáře. PSG zvítězilo v Roazhon Parku 3:1 a v Ligue 1 ještě neztratilo ani bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele