23. kolo
07.02.2004 19:30 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 3:0

Valencia poměrně s přehledem porazila Atletico Madrid a zůstala v tabulce těsně v závěsu za Realem Madrid. Valencii stále chyběl zraněný Aimar, nehrál ani Jorge López či střelec Oliveira. Atlético nastoupilo bez suspendovaného Fernanda Torrese a na výkonu to bylo znát. Atlético dlouho dobře bránilo, ale směrem dopředu bylo prakticky neškodné. Valencia začala aktivně a mohla brzy kopat penaltu, ale rozhodčí přehlédl Gasparovu ruku v pokutovém území. Po dvaceti minutách se penalty dožadovali hosté, ale pád Nikolaidise ve vápně posoudil sudí jako nezaviněný. Po půlhodině se po rohovém kopu Vicenteho hlavičkou prosadil Mista. Nový gólman Atletica Sergio Aragoneses zachyboval a míč který směřoval na něj nedokázal vyrazit mimo tyče. V druhé půli vyslal na Canizarese dělovku Simeone, ale valencijský gólman prokázal svou pohotovost. Po padesáti minutách zahrál hostující Sergi ve středu hřiště rukou a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Oslabené Atletico nedokázalo Valencii vzdorovat dlouho. Vicente utekl ve středu hřiště Simeonemu a fantastickým lobem zaskočil Aragonesese. Obrana Atletica se rozpadla, třetí gól dal opět Mista. Angulo zatáhl míč po pravé straně, nacentroval na Mistu, ten se elgantně zbavil dotírajícího obránce a prostřelil Aragonesese potřetí.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Tom

Valencia musí vyhrát... , kvůli Barce!!!Visca el Barca

Reagovat
HOST*Czech

Atletiko by mělo sebrat Valencii aspoň bod.

Reagovat
HOST*Tom

Valencia vyhraje,jestli chce získat titul A ten jí vážně, teď když nemá Barca šanci, ze srdce přeju... Forca Valencia, FORCA BARCA

Reagovat
HOST*Czech

1:1,jinak to nevidím.

Reagovat
HOST*JUVE777

Len dufam ze si Valencia nevystrielala vsetok pusny prach v Malage.

Reagovat
HOST*Czech

Doufam,že jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele