Další články

Davies dostal ultimátum, musí se rozhodnout do dvou týdnů. Není to fér, říkal jeho agent

Asi už nejbližších týdnech bude jasno o budoucnosti Alphonsa Daviese v Bayernu, kde má stále platnou smlouvu do roku 2025. Že by se však situace lepšila ve prospěch mnichovského celku, to se říci bezpochyby nedá. Kanadský reprezentant totiž dostal ultimátum a musí se v nejbližší době rozhodnout, kde chce hrát. A tohle se nelíbí jeho agentovi Nickovi Huosehovi.

Osasuna po šesti letech vymění trenéra, Arrasate neprodlouží smlouvu

Vedení Osasuny může s předstihem začít hledat nového trenéra. Na lavičce klubu z Pamplony nebude pokračovat Jagoba Arrasate, 45letý kouč neprodlouží končící smlouvu.

Parejo pokračuje ve Villarrealu, prodloužil o další dva roky

Dani Parejo dokončuje svou čtvrtou a určitě ne poslední sezonu v dresu Villarrealu. 34letému záložníkovi dobíhala smlouva, obě strany ale měly zájem na prodloužení spolupráce a výsledkem je nový kontrakt platný do června 2026.

"Atlético je můj život." Koke setrvá v madridském klubu po prodloužení smlouvy už 25 let

Koke stráví v Atléticu Madrid minimálně 25 let. S červenobílým klubem z hlavního města Španělska v pondělí prodloužil smlouvu do roku 2025. "Koke bude i v příští sezoně hájit barvy Atlética Madrid. Náš kapitán, jehož smlouva vyprší 30. června, se s klubem dohodl na možném prodloužení smlouvy na konci každé sezony," dodal klub z hlavního města Španělska v prohlášení. Případná klauzule o prodloužení se bude odvíjet od výkonů a stanovených cílů.

Xavi by rád viděl Lobotku v Barceloně. Nevím, co se stane, teď jsem šťastný, říkal záložník

Ostřílený štítový záložník Neapole Stanislav Lobotka tvrdí, že je na jihu Apeninského poloostrova spokojený. Na tamním stadionu Diega Armanda Maradony působí již něco málo přes čtyři roky a smlouva ho váže k SSC až do léta 2027.

Smolař Courtois vynechá celou sezonu, tentokráte si natrhl meniskus

Thibaut Courtois musí odložit plánovaný návrat mezi tyče Realu Madrid. Belgický brankář měl za několik dní naskočit k modelovému utkání proti rezervnímu týmu, čáru přes rozpočet mu ovšem udělal dnešní trénink.

Granada znovu mění trenéra, Medinu nahradí navrátilec Sandoval

Granada míří za sestupem ze španělské nejvyšší soutěže, její vedení ale flintu do žita ještě nehází a týmu se pokusí dodat nový impuls. Propuštěn byl trenér Alexander Medina, jeho nástupcem byl jmenován José Ramón Sandoval.

LaLiga - souhrn 29. kola: Atlético vyhořelo s Barcelonou

Atlético vůbec nezvládlo šlágr s Barcelonou, Katalánci skórovali třikrát. Real Madrid veze tři body z Pamplony a pohodlně tak drží první místo, Girona totiž nestačila na Getafe. Athletic Club porazil Alavés a dostal se před Atlético. Real Sociedad si poradil se sestupem ohroženým Cádizem a má jistotu, že i nadále zůstane na šestém místě, které jako poslední zajišťuje místenku do evropských pohárů. Hosté naopak odmítli možnost opustit sestupové pásmo. Almería poprvé v sezóně vyhrála.

LaLiga - preview 29. kola: Atlético Madrid - Barcelona

Nedělní program LaLigy ovládne večerní šlágr mezi Atléticem Madrid a Barcelonou, která se chce vrátit na druhé místo před Gironu. Real Betis může udělat krok k pohárovým příčkám na půdě Raya Vallecano. Valencia se představí ve Villarrealu.

Pokus o zázrak s novým trenérem: Garitana v Almeríi nahradil Mel

Almería zůstává na dně LaLigy, proto se podruhé v sezoně odhodlala ke změně trenéra. Andaluský klub se rozešel Gaizkou Garitanem, jehož nahradil Pepe Mel.

Celtě došla trpělivost s Benítezem, záchranu má zajistit Giráldez

Neúspěchem končí angažmá Rafaela Beníteze na lavičce Celty Vigo. Galicijskému klubu hrozí sestup ze španělské nejvyšší soutěže a k záchraně ho povede nový trenér, Benítezovi byla dnes ukončena smlouva.

LaLiga - souhrn 28. kola: Real Madrid přehrál Celtu

Real Madrid si doma poradil s Celtou a udržuje si náskok před Gironou, která zdolala Osasunu. Tři body mají i Barcelona a Athletic. Almería v dohrávce plném zvratů remizovala 2:2 se Sevillou, nadále však zůstává beznadějně poslední.

Cancelo se usadil v Barceloně. Chtěl bych zůstat, doufá obránce

Barcelona si před uzavřením letního přestupového okna vypůjčila Joãa Cancela, jehož budoucnost ale zůstává nejasná, protože smlouva kmenového hráče Manchesteru City neobsahuje opci. Portugalský reprezentant nicméně věří, že zůstane v Katalánsku.

LaLiga - preview 28. kola: Almería se pokusí o první výhru

Poté, co se Almería v minulé sezoně těsně vyhnula sestupu o pouhý bod, mává nyní ve své druhé sezóně po návratu do nejvyšší soutěže bílou vlajkou. Je neuvěřitelné, že svěřenci Gaizka Garitana zůstávají v letošním ročníku v lize bez výhry. Teď uvítají Sevillu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele