Další články

Komise zamítla odvolání slávisty Bořila proti čtyřzápasovému trestu za derby

Odvolací komise Fotbalové asociace ČR zamítla odvolání slávisty Jana Bořila proti čtyřzápasovému trestu za potyčku s Ladislavem Krejčím v zářijovém ligovém derby se Spartou. Dvaatřicetiletý kapitán Pražanů tak bude muset vynechat ještě dva zápasy nejvyšší soutěže v Liberci a se Slováckem, polovinu trestu si již odpykal.

Bořil vyfasoval za potyčku trest na čtyři zápasy, Krejčí se vrátí po Plzni

Slávista Jan Bořil za potyčku v nedělním pražském derby nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech soutěžních zápasech, sparťan Ladislav Krejčí ve dvou utkáních. O trestech pro kapitány obou týmů na dnešním mimořádném zasedání rozhodla disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Ukázal jsem, že na to stále mám, těšilo Bořila po návratu do základní sestavy

Uzdravený kapitán Jan Bořil byl nadšený, že v šlágru 5. ligového kola proti Ostravě poprvé od předloňského října mohl nastoupit za A-tým slávistických fotbalistů v základní sestavě.

Slavia prodloužila s Bořilem, pojistila si i Juráska s Vlčkem

Slavia prodloužila o rok smlouvu s uzdraveným kapitánem Janem Bořilem. Dvaatřicetiletý bek se vrací do hry po vážném zranění kolena, s nímž laboroval od předloňského podzimu.

Bořil podstoupil operaci a za šest až sedm měsíců se může vrátit k fotbalu

Zraněný kapitán Slavie Jan Bořil, který od podzimu laboruje s kolenem, podstoupil v Německu úspěšnou operaci. Podle trenéra Jindřicha Trpišovského by se jednatřicetiletý reprezentační bek mohl za šest až sedm měsíců připojit zpět k týmu, pokud rekonvalescence půjde podle plánu.

Slavia potvrdila, že zraněného Bořila čeká operace a dlouhá léčba

Pražská Slavia na dlouhou dobu přišla o kapitána Jana Bořila. Třicetiletý reprezentační obránce bude muset s poškozenou chrupavkou kolenního kloubu na operaci a poté ho čeká dlouhá léčba. Český mistr to potvrdil na svých internetových stránkách.

Bořil do PAOK neodešel a těší se návrat do sestavy Slavie v pohárech

Slávistický obránce Jan Bořil dostal nabídku od PAOK Soluň, po konzultaci s vedením se ale rozhodl v Edenu zůstat. Třicetiletý kapitán Pražanů překonal zdravotní potíže po mistrovství Evropy a je připraven naskočit do čtvrteční odvety 4. předkola Evropské ligy ve Varšavě proti Legii.

Slavia zařadila na soupisku pro Evropskou ligu kapitána Bořila

Slavia zařadila na soupisku pro závěrečné 4. předkolo Evropské ligy s Legií Varšava kapitána Jana Bořila. Třicetiletý levý bek měl po účasti na mistrovství Evropy zdravotní problémy, ale už se vrátil do tréninku s týmem. Kvůli zranění naopak vypadli záložník Petr Ševčík a křídelník Srdjan Plavšič. UEFA zveřejnila soupisky týmů na svém webu.

Bořil kvůli zdravotním potížím netrénuje a Trpišovský neví, kdy bude k dispozici

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský zatím neví, kdy bude moci znovu využít kapitána Jana Bořila. Levý obránce má po nedávném mistrovství Evropy zdravotní problém, ještě nezasáhl do nové sezony a momentálně netrénuje. Naopak hlavní letní posila útočník Michael Krmenčík se už začal připravovat s týmem.

Na soupisce Slavie pro zápasy s Ferencvárosem chybí kapitán Bořil

Za Slavii ve 3. předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi nenastoupí kapitán Jan Bořil. Levý obránce Pražanů má po nedávném mistrovství Evropy zdravotní problém a červenobílí ho nezařadili na soupisku pro nadcházející pohárový dvojzápas. Chybějí také dvě z letních posil nigerijský křídelník Ubong Ekpai a dánský záložník Mads Emil Madsen.

Experti si nemyslí, že výsledek s Dány ovlivnil Bořil, Řepka má opačný názor

Experti oslovení ČTK si nemyslí, že výsledek sobotního čtvrtfinále mistrovství Evropy proti Dánsku (1:2) výrazně ovlivnilo nasazení obránce Jana Bořila do základní sestavy. Slávistický kapitán dostal přednost před Pavlem Kadeřábkem a po vypršení trestu za dvě žluté karty se vrátil do zahajovací jedenáctky. Bývalý reprezentant a vyhlášený "bouřlivák" Tomáš Řepka naopak Bořilovo nasazení ostře zkritizoval.

Do přípravy reprezentace se po zranění zapojili Darida a Bořil

Čeští fotbalisté dnes před polednem trénovali před sobotním čtvrtfinále mistrovstvím Evropy s Dánskem v Baku v kompletním složení. Do přípravy týmu na pražském Strahově se zapojili i kapitán Vladimír Darida a levý obránce Jan Bořil, kteří měli v minulých dnech zdravotní problémy.

Chytrý věří, že si Češi s Bořilovou absencí poradí, tým má několik variant

Trenéři reprezentace musejí před nadcházejícím osmifinále mistrovství Evropy vyřešit, kým nahradí obránce Jana Bořila. Levý bek dostal v úterním závěrečném utkání skupiny proti Anglii druhou žlutou kartu na turnaji a jeden zápas bude muset vynechat. Zastoupit by ho mohl Aleš Matějů či pravý obránce Pavel Kadeřábek.

S Albánií už to bude úplně o něčem jiném než v Itálii, věří Bořil

Obránce Jan Bořil je přesvědčen, že čeští fotbalisté podají v úterní generálce na mistrovství Evropy proti Albánii po všech směrech jiný výkon než v pátečním přípravném utkání v Itálii, které prohráli vysoko 0:4. Hlavní podle něj bude zlepšit držení míče a komunikaci na trávníku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele