Bořil minulé derby neměl dohrát, ale větší pozor si dávat nebude

Přestože si slávista Jan Bořil na přelomu podzimní a jarní části první ligy odpykal disciplinární trest za surovou hru a v zářijovém pražském derby se Spartou díky štěstí unikl červené kartě, před sobotním šlágrem na Letné si větší pozor než obvykle dávat nebude. Svůj tým za favorita sice nepovažuje, ale věří ve výhru, kterou by červenobílí vytvořili ještě větší tlak na vedoucí Plzeň.

Obránce Bořil prodloužil se Slavií smlouvu do roku 2021

Obránce Jan Bořil prodloužil smlouvu s mistrovskou Slavií. Sedmadvacetiletý fotbalista nyní bude v pražském klubu vázán do června 2021.

Slavia přišla celkem na tři zápasy o Bořila a zaplatí pokutu

Slavia musí zaplatit pokutu 120 tisíc korun kvůli výtržnostem fanoušků v domácím utkání 11. kola fotbalové ligy s Libercem. Celek z Edenu bude navíc do konce podzimu postrádat obránce Jana Bořila, kterému disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zastavila činnost za surovou hru na dva zápasy a o další přijde kvůli žlutým kartám.

Bořil vzal oba inkasované góly na sebe a boj o titul nevzdává

Slávistický obránce Jan Bořil vzal oba inkasované góly při porážce 1:2 s Libercem na sebe. Nejprve neuhlídal v 35. minutě Romana Potočného a poté v druhé půli po jeho ruce Slovan z penalty zvýšil. Červenobílí utrpěli první ligovou porážku po 36 zápasech a na vedoucí Plzeň ztrácejí po jedenácti kolech už jedenáct bodů, ale šestadvacetiletý krajní obránce boj o obhajobu titulu nevzdává.

Slávisté vyrazili v kompresním prádle a budou snídat až v poledne

Hráči Slavie se při druhém kole skupiny Evropské ligy v Astaně musejí vypořádat s umělou trávou, více než pětihodinovým letem a také čtyřhodinovým časovým posunem. Hráči proto vyrazili na cestu v kompresním prádle, které pomáhá udržet prokrvené tělo. Během pobytu v Kazachstánu budou slávisté pokračovat ve středoevropském časovém rytmu.

Vepředu jsme bezzubí, litoval po vyřazení slávista Bořil

Obránce Jan Bořil po vyřazení ve 4. předkole Ligy mistrů s APOELem Nikósie litoval, že se fotbalisté Slavie v úvodu sezony nevídaně trápí v koncovce. Červenobílí nedali kyperskému soupeři ve dvou zápasech ani gól a po prohře 0:2 venku a bezbrankové remíze v Edenu vytouženou základní skupinu nevybojovali.

Jasná penalta, nevím, kam sudí koukal, zlobil se slávista Bořil

Jablonec ukončil Slavii její vítěznou sérii v lize, obránce Pražanů Jan Bořil ale vzhledem k průběhu považoval bezbrankovou remízu na severu Čech spíše za zisk. Sám byl v 71. minutě v největší šanci svého týmu, po přistrčení od domácího Lukáše Masopusta však zakončil mimo.

Slavia dál posiluje, podle Tvrdíka získala Bořila z Boleslavi

Slavia pokračuje v posilování kádru. Červenobílí získali krajního obránce Jana Bořila, který přestoupil do Edenu z Mladé Boleslavi. Na twitteru o tom informoval zástupce většinového čínského vlastníka pražského klubu a člen dozorčí rady Jaroslav Tvrdík.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele