základní část, 2. kolo
29.07.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Radoslav Kováč (© twitter.com/FK_Pardubice)

Pardubice přestály dlouhé oslabení a s Jabloncem remizovaly

Ani ve druhém domácím zápase nedokázali hráči Pardubic skórovat, tentokrát ovšem mohou být podstatně spokojenější. Přestáli totiž tři čtvrtě zápasu trvající přesilovku po vyloučení brankáře Kinského a proti Jablonci remizovali 0:0.

Úvod utkání vyšel Východočechům na jedničku. Patrák dokázal svým důrazem dostat balón ke Krobotovi, jehož vychytal skvělým zákrokem Hanuš. Vybíhání se po dvaceti minutách vymstilo brankáři Kinskému. Ten sice zahrál balón, zároveň ale kolenem knockoutoval Čanturišviliho a po intervenci VAR musel předčasně do sprch.

Přesto Pardubice nerezignovaly na útočnou snahu a Hlavatý se po pěkné kličce dostal ke střele, bohužel pro něj jen do náruče gólmana. V závěru poločasu měli své šance i hosté, Tekijaški nicméně pálil o kousek mimo, Drchalovi se zase po zaváhání obrany nepovedlo obelstít náhradního brankáře Budínského.

Asi nejblíže gólu byl po hodině hry Chramosta, jenž po Jovovićově pobídce trefil tyč. Jinak se však Jablonec k ničemu významnějšímu nedostal a oba celky se tak postaraly nejen o svou první remízu, ale vůbec o první v této ligové sezoně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
forma

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele