základní část, 23. kolo
11.03.2023 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Čmelíkův zkrat nastartoval Olomouc, ta poprvé na jaře vyhrála

Stoprocentní podíl remíz měla během prvních šesti jarních kol Olomouc, po sedmém zápase už to ale neplatí. Díky Čmelíkovu hloupému vyloučení se totiž gólově rozjeli a Vodháněl s Růskem se během deseti minut postarali o tři góly.

Už od samého začátku přitom měli Hanáci ze hry více. Během úvodní desetiminutovky zastavil Růskovu střelu Havel, centr stejného hráče zase Šípoš. Po čtvrtině utkání zahrozili i hosté, konkrétně Zajíc si ovšem zle zpracoval Adediranovu pobídku. Po půlhodině hry se výrazným způsobem činil Šípoš. Nejprve zlikvidoval Ventúrův přímák, následně sebral míč z kopaček Vodhánělovi a zvládnul i zlikvidovat famózní Zorvanovu ránu.

Prvních deset minut druhé půle nabídlo zajímavé příležitosti na obou stranách, klíčový moment utkání ovšem přišel až poté. Čmelík se ohnal pro Vodhánělovi a za svůj zkrat v podobě facky po zásluze uviděl červenou kartu. A trest za jeho chování na sebe nenechal dlouho čekat. Jan Vodháněl si našel volný prostor v soupeřově šestnácte a povedenou ranou otevřel skóre.

Po čtyřech minutách se tentýž hráč prosadil znovu, když tentokrát uspěl tváří v tvář Šípošovi. A nedlouho poté se Sigma radovala z branky potřetí, tentokráte z otočky nečekaně a přesně vypálil Antonín Růsek. Další góly ještě mohli Olomoučtí přidat, avšak i kvůli spálení obrovské šanci v podání Zmrzlého platil konečných výsledek 3:0.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele