základní část, 26. kolo
19.03.2022 15:00 CET
4 : 1
(2:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín rozemlel Pardubice čtyřmi góly

Zlín zažil další velmi povedené utkání a v domácích prostorách si poradil s Pardubicemi. Za celkově vysokou výhru děkuje především dvojici Vukadinović - Janetzký. Ti se přímo podíleli na třech ze čtyř domácích branek.

Fastav dnes potřeboval zabrat a ukončit sérii tří porážek v řadě. A dnes to vypadalo, jako kdyby veškeré zklamání, zlost a energii vložil do ofenzivy. Už po třinácti minutách se do míče za vápnem opřel Janetzký a po jeho ráně se míč dotkl břevna ne jednou, ale hned třikrát! Do sítě přesto nespadl. Z následujícího rohu už se ale domácí prosadili. Janetzký přihrál volnějšímu Vukadinovićovi a ten krásným volejem otevřel skóre.

Po pouhých třech minutách to už bylo o dvě branky. Adam Hloušek si skvěle naběhl do vápna a pak nahrávkou do středu vápna oslovil kolegu Jakuba Janetzkého. Tomu se povedlo zakončit nechytatelně k tyči a domácí mohli hrát ve větším klidu. Třetí branku měl na kopačce Dramé, jenže na něj si počkal brankář Marković a gól mu ukradl.

Jenže hosté se nevzdali. Po chybě domácí obrany se k míči ve vápně dostal Jakub Rezek a střelou na bližší tyč překvapil brankáře Mateje Rakovana. Druhá půle začala vlažným tempem a na první šanci jsme čekali až do 64. minuty. V ní se Hlouškovi málem povedlo střelou z přímého volného kopu překvapit Markoviće.

Domácí ale využili skvěle sehraného závěru utkání a zajistili si definitivně tři body. Patnáct minut před koncem utkání si Janetzký připsal druhou asistenci, když krásně našel nabíhajícího Vukadina Vukadinoviće a ten neměl s Markovićem slitování. Po pár minutách navíc domácí sehráli rychlý brejk, s míčem u nohy sprintoval k bráně soupeře Youba Dramé a nádherným projektilem z dálky pečetil na konečných 4:1 pro Fastav!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

0:2

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
DidusIneptus

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele