33. kolo
23.05.2021 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Další venkovní výhra pro Boleslav. Tentokrát uspěla v Olomouci

Mladá Boleslav prožívá povedené jaro a další vítězství si připsala v předposledním kole nejvyšší české soutěže. To se jí povedlo na hřišti jiného mužstva ze středu tabulky Olomouce, kde o výsledku 0:3 rozhodli Klíma, Drchal a Škoda.

V úvodní čtvrthodině se hra přelévala ze strany na stranu. Chytil zamířil nepřesně, Klíma zase nepříliš razantně. Mandouse pak musel krotit zajímavý centr, Šeda Zahradníčkův pokus. Do vedení se nakonec dostali Středočeši. Drchalův přízemní centr do nebezpečného prostoru si našel Jiří Klíma, jenž ve skluzu skóroval.

Vzápětí mohl být rozdíl ve skóre navýšen, Douděra ovšem zakončil nad bránu, Klíma sice přesněji, avšak vyšvihnul se proti němu Mandous. A jelikož úspěch neslavil ani Zmrhalův únik, čekalo se na druhou trefu až do druhé půle. Tam ale přišla bleskově. Zmrhalův roh letěl přesně na Václava Drchala, jehož hlavička rozvlnila síť.

Po necelé hodině hry se zaskvěli oba brankáři. Mandous proti unikajícímu Drchalovi, Šeda za pár okamžiků při Chytilově hlavičce. Své dvojšance poté využil Michal Škoda. Nejprve sice hlavičkoval nepřesně, za chvíli už ovšem střeleckou mušku zlepšil a nedal Mandousovi příležitost k zákroku.

Mladá Boleslav tak venku zvítězila potřetí v řadě a v posledním kole ještě bude hrát s Karvinou a Českými Budějovicemi o jedenáctou příčku. Sigma zabojuje s Bohemkou o horní polovinu tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedna prohra favorita z devíti zápasu se dá s přimhouřením jednoho oka tolerovat. Jen tak dále pánové bookmakeři, já nemám čas přemýšlet , kdo je nebo není favorit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele