28. kolo
21.04.2021 15:00 CET
1 : 4
(0:0)

Reportáž

Bohemians ve druhém poločase rozstříleli Příbram

Po bezbrankovém prvním poločase se rozhodně nezdálo, že by u Litavky měly nastat gólové hody. Bohemians však po změně stran během necelých dvaceti minut nasázeli čtyři branky a nakonec jasně porazili domácí Příbram.

Hosté se během prvních čtyřiceti pěti minut nejprve zastřelovali. Hned dvakrát pálil Ljovin, poprvé však dost nepřesně a druhý pokus ruského záložníka přeletěl břevno. Po půlhodině hry pronikl do pokutového území Příbrami Vaníček, ani on ale netrefil bránu. Kousek k úspěchu chyběl také přízemní ráně Květa z dálky. Domácí hrozili především ze standardních situací, avšak také gólman "Klokanů" Le Giang zůstával v klidu. Nevystrašila jej ani hlavička Lubegy po rohovém kopu od Pilíka.

Pět minut po změně stran měl obrovskou šanci Puškáč, proti němuž se ale dobrým výběhem zaskvěl brankář Příbrami Šiman. Hned vzápětí si Puškáč naskočil na centr Vaníčka a exhibici smůly korunoval hlavičkou do břevna. V 58. minutě to tedy útočník Bohemians zkusil jinak - pláchl po levé straně a před bránou vyhledal Keitu, který už dopravil míč do sítě - 0:1.

Hosté svůj náskok navýšili o dvanáct minut později. Po poněkud nepřehledné situace v pokutovém území domácích se kulatý nesmysl odrazil k Vondrovi, který vypálil přesně k tyči a oslavil svou premiérovou trefu v nejvyšší soutěži. Za dalších pět minut už Pražané vedli o tři góly. Kapitán Příbrami Tregler totiž zahrál ve vlastním vápně rukou, načež Květ nařízenou penaltu nejen proměnil, ale také náruživě oslavil.

Ani poté nebyli Klokani zcela nasyceni, a tak Květ v 77. minutě našel centrem z levé strany Keitu, který se v zápase prosadil již podruhé. Záhy se gólu dočkala také Příbram, Kingue poslal průnikovou přihrávku na Vávru, jehož zakončení ještě obránci Bohemians zablokovali, ovšem Lubega již překonal Le Gianga a zařídil alespoň čestný zásah domácích, kteří v tabulce zůstávají na nelichotivé předposlední příčce. Pražané zase setrvávají na desátém místě.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele