14. kolo
19.11.2016 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 2:2

Ani další moravský tým se doma zrovna nevytáhl. Zbrojovka si pouze rozdělila body s poslední Příbramí. Hosté se dokonce dostali do vedení, ale nakonec to byli oni, kdo zachraňoval konečný výsledek 2:2.

Zbrojovka vstoupila do zápasu hodně vlažně a byli to hosté, kdo jako první začal ohrožovat branku soupeře. Brandnerovi chyběly k zakončení centimetry a Mahmutoviče v klíčový moment ustrážil Šural. Brno si připsalo první šanci až po dvaceti minutách, Řezníček přišel k balónu tak trochu jako slepý k houslím a rázem z toho bylo břevno! V tuto chvíli pak platilo staré otřepané pravidlo nedáš-dostaneš. Šural se ve vápně provinil faulem a nařízenou penaltu proměnil hrdina předchozího utkání s Duklou Tomáš Pilík.

Brno se okamžitě hnalo za vyrovnáním. Škoda nejprve hlavou netrefil branku, ale ve 38.minutě využil přihrávky od Řezníčka a srovnal na 1:1. Svěřenci Svatopluka Habance dokonce dokázali otočit nepříznivý vývoj ještě do konce prvního poločasu. Po rohovém kopu se hlavou prosadil opět Michal Škoda!

Po změně stran byla zase na tahu Příbram. Pilíkovu ránu zlikvidoval Melichárek a o chvíli později musel z brankové čáry vyhlavičkovávat balón Hyčka. Domácí měli šance na to, utkání definitivně rozhodnout. Sám Michal Škoda byl dvakrát velmi blízko zkompletování hattricku, ale neuspěl a Příbram nakonec srovnala. Na rohový kop si naskočil Patrik Brandner a bylo to 2:2. Středočeši minutu před koncem sahali po vítězství, ale kritický moment Zbrojovka ustála. Konečná remíza 2:2 je však pro ní zklamáním.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Lahvac-CZ

1:0, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele