13. kolo
08.11.2015 18:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 3:1

Z náročného programu unavený Liberec, který ve čtvrtek urval cenné vítězství v Evropské lize proti Groningenu, prohrál v nedělním utkání 13. kola Synot ligy na hřišti Zbrojovky Brno 1:3.

Už v první minutě to v ochozech brněnského stadionu pořádně zahučelo, když centr propadl k Brigantovi, jehož střelu lapil liberecký brankář Koubek. V osmé minutě Škoda vybídl zpětnou přihrávkou Řezníčka, ale hostující obrana jeho střelu směřující do sítě zblokovala.

Ve 13. minutě mohl pro změnu udeřit Liberec. Rabušic vystihl Schusterovu malou domů, ale na gólmana Melichárka si nepřišel. Po divokém úvodu se hra uklidnila a diváci si tak museli na další gólovou šanci počkat na začátek druhého poločasu.

Ve 48. minutě Řezníček obral o míč chybujícího Bartla, přihrál Škodovi, který se obtočil kolem svého strážce, avšak jeho střela z otočky trefila bleskově vyběhnuvšího Koubka. Následnou dorážku Lacko neusměrnil mezi tři tyče.

Úvodní gól přišel v 51. minutě, radovalo se z něj domácí mužstvo. Chrien se nejlépe zorientoval ve vzniklé skrumáži a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Liberecká reakce mohla být okamžitá, když však Melichárek neudržel v rukavicích centr z rohového kopu a míč skončil v síti, sudí gól neuznal, neboť pískl Švejdíkovi faul.

Liberec si nahlas říkal o vyrovnání. Rabušicova šance z 59. minuty sice gólem neskončila, ale tentýž hráč v 66. minutě po sólovém průniku propálil vybíhajícího Melichárka. V 70. minutě se ve skluzu trefil Shala, ale gól mu nebyl uznán pro údajný ofsajd.

Zbrojovce Brno vrátil vedení Řezníček, který v 77. minutě využil svého střeleckého instinktu a tvrdou ranou překonal Koubka. V 90. minutě se potřetí v zápase radovalo Brno. Řezníček po tvrdém souboji unikl Švejdíkovi a přihrál před prázdnou branku kapitánovi Zavadilovi a ten uzavřel na konečných 3:1 pro Zbrojovku.

Autor: David Kubáň

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
tlaci

Slovanu se tam moc nedaří, plichta pro ně bude zisk i kvůli programu

Reagovat
ondrasch77

1-1

Reagovat
vanGomm

Tip zápas by se měl výsledkově motat kolem X.A jelikož ve vzájemných zápasech spolu v lize dlouho neremizovali,tak to může i dnes na tu remízu i dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele