26. kolo
27.04.2014 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava 3:0

Sedmizápasová neporazitelnost Jihlavy skončila a postarali se o to fotbalisté Baumitu Jablonec, kteří se tak naladili na odvetné pohárové utkání proti Spartě. Jablonec zvítězil jednoznačně 3:0, o branky se postarali Beneš, Doležal a Čížek.

Jablonec v dalším zápase cestuje na Spartu k odvetnému utkání Poháru České pošty a v dnešním duelu se chtěl vítězně naladit. Svěřencům trenéra Skuhravého se to povedlo na jedničku.

První poločas byl z obou stran víceméně opatrný a zas tolik šancí jsme k vidění nebylo. Jablonec byl mírně aktivnější, ale poprvé výrazněji zahrozili až hosté. Ve 40. minutě přestřelil z dobré pozice branku Haris Harba a to jihlavské muselo mrzet. Jen o chvíli později zazdil rovněž dobrou šanci Krejčí a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Poprvé se změnilo skóre až v 64. minutě. Po krásné akci Loučky se dostal míč k Benešovi a jablonecký stoper střelou přes hlavou překonal brankáře Hanuše - 1:0 pro Baumit. Uběhlo jen šest minut a Jablonec už vedl o dvě branky. Jihlavské obraně pláchl Doležal a Hanuš opět kapituloval - 2:0 pro Jablonec.

Obrana Vysočiny se po druhé brance sesypala a za chvíli už vedli domácí o tři branky. Doležal opět utekl a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování zkušeného Čížka. O osudu utkání tak bylo během deseti minut rozhodnuto. V závěru ještě spálil šanci Kopic, ale to už nemělo na vývoj utkání žádný vliv.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

krásný kurz na Jihlavy. I přesto že o nic v tomhle zápase zdánlivě nejde, tak Rada je hecíř a určitě bude chtít dát do zápasu vše. Naopak cíle Jablonce jsou jasný, udělat vše pro postup v poháru, tudíž nebude hrát Jablonec dost možná na plno. Trenér jde pryč, takže bude chtít připravit ten pohár. O ligu nejde

dejme 2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

2-1 (Hubník, Kopic - Mešanovič)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele