11. kolo
03.10.2010 14:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:2

Votroci si na své konto připisují velmi cennou výhru. Tu vydolovali tentokrát na půdě Brna, které naopak zůstává stále poslední.

Domácí na nic nečekali a už v desáté minutě šli do vedení. Hodkovu střelu dokázali sice hosté zblokovat, vzápětí se ale k míči dostal jeho spoluhráč Filip Rýdel, který zpoza hranice pokutového území krásnou ranou k tyči otevřel dnešní skóre. Brzy mohli Moravané přidat gólovou pojistku. Střeštík sice odcentroval velmi dobře do šestnáctky, jenže tam se nepovedlo ideálně zakončit Hodkovi.

V 30. minutě nakonec z ničeho nic udeřil Hradec a vyrovnal. Na centr Poděbradského za obranu si naběhl Pavel Dvořák a nedal Martinu Lejsalovi žádnou šanci, jak jeho střelecký pokus zastavit. Při tomto momentu zaspala domácí obrana. Do přestávky se již stav utkání nijak nezměnil.

V úvodních minutách po změně stran se sice nic mimořádně zajímavého na trávníku nedělo, přesto nakonec diváci na další gólový zásah příliš dlouho čekat nemuseli. Ten totiž přišel už v 59. minutě. Z větší vzdálenosti vypálil záložník Roman Fischer, jeho ránu gólman Lejsal dokázal vyrazit, k míči se ale následně dostal Pavel Dvořák a v poklidu si připsal druhý zásah v utkání.

Brno ovšem mohlo poměrně brzy opět vyrovnat. Po faulu Hájovského na Doška se totiž kopala penalta, kterou zatoužil proměnit zkušený Richard Dostálek. Jenže jeho ránu dokázal Hanuš rukou vyrazit, a tak ke změně skóre nedošlo. V závěru zápasu pouze pokračovalo Brno ve svém tragickém výkonu před skutečně slabou návštěvou. Kvůli této prohře navíc přišlo o možnost opustit konečně pásmo sestupu.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

opet tezky tip...rekl bych neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Střeštík 32", Dostálek 79")

Reagovat
smazaný uživatel

moh bych se zeptat, proč se Hradeckým fotbalistům říká Votroci? nebo aspoň proč to píšou na sport.cz?

Reagovat
AjaxFans

To už se jim říká xy roků.ale nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi se v HK vařilo pivo a jedním z populárních moků byla 11ctka Votrok.Takže oblíbené pivo a fotbalový tým se takto nazývají,protože pivovar byl i jedním z bývalých sponzorů hradeckého týmu.Mimochodem parádní vítězství dnes v Brně 1:2!!!Na to bych si teda bejval určitě nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeckej Votrok...to nemá s pivem nic společnýho....má to něco společnýho s obyvateli HK,která se píše už dávno...jinak tip sem měl 0 jako fan HK,ale tohle byl nadplán

Reagovat
smazaný uživatel

Aha-tak to jsem teda střelil vedle čéče-to jsem si teda fakt myslel,že to má něco s tím pivem společnýho-dík za info!No jinak výsledek luxus-sledoval jsem to on-line a málem jsem si uhryzal prsty.Když měla bejt ta penalta,tak jsem opustil comp a modlil se ať to golman chytí!Povedlo se!Tři body jak lusk!škoda,že zrovna když HK začal dávat góly je repre pauza-snad nám to nezvlhne!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele