6. kolo
22.08.2010 17:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Bohemians 1905 - České Budějovice 2:2

Budějovice dokázaly prodloužit svou sérii bez porážky o další zápas. Proti Bohemians sice rozhodně nebyly považovány za favorita, přesto poměrně brzy vstřelily dvě branky a směřovaly k vítězství. Nakonec ale své vedení udržet nedokázaly, když v poslední minutě nastavení vyrovnal na konečných 2:2 Kaufman.

Hosté skutečně začali velmi aktivně. Už po několika sekundách orazítkovali tyč, konkrétně Hudson se svou dalekonosnou ranou. O poznání úspěšnější byl v 19. minutě útočník Ondrášek, který prostřelil Sňozíka ranou zpoza šestnáctky. Neuběhlo ještě ani deset minut a už musel brankář Bohemians lovit míč ze své sítě podruhé. Hudson předložil míč opět Ondráškovi, který již v poklidu zakončil.

Domácí pochopitelně toužili okamžitě minimálně snížit, a proto po malé chvíli pálil Štohanzl. Jeho střela sice nevypadala nikterak nebezpečně, avšak po drobné teči nakonec orazítkovala břevno. Těsně před přestávkou začal kouzlit s míčem Moravec, který předvedl řadu kliček, tvrdým skluzem v pokutovém území jej zastavil až Lencevič, penalta se ale nepískala.

V 59. minutě pelášil dopředu Lukáš Hartig, jenže vystřelit nedokázal, o míč jej pohotovým zákrokem obral agilní Hudson. O šest minut později to však už konečně Bohemians vyšlo. Po souboji Škody s brankářem Kučerou se dostal k míči záložník Moravec a nadvakrát nakonec míč do brány protlačil. Tímto gólem tak dodal svému týmu naději na bodový výsledek.

Závěrečné minuty se nesly v duchu dobývání hostující svatyně. Klokani pochopitelně nechtěli znovu zaváhat, a proto dali všechny své síly do útočení. Když už to vypadalo, že Dynamo vybojuje druhé letošní vítězství, přišel nečekaný zkrat obránce Černáka. Ten totiž omylem postrčil míč přímo do doběhu Kaufmana, který udělal kličku Kučerovi a vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
klokan.paul

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Bálek - Otepka. Remka stačí oběma týmům.

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
Losinho

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10

Ostrý tip: 2:1 (Škoda, Aziz - Otepka)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 hartig

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele