16. kolo
28.11.2009 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - SK Kladno 3:2

Parádní drama připravila dnes domácím fanouškům Příbram. Ta dvakrát vedla, tři body však nakonec získala až gólem dvě minuty před koncem. Kladno tak zůstává na příčkách garantující sestup.

Po pěti minutách mohli jít do vedení domácí, když rohu Kladna využil k bleskovému brejku Klesa. Ten si poradil se dvěma obránci, na brankáře už mu ale síly nestačily a o míč při kličce přišel. Kladenští nebyli horším týmem, přesto se v 19. minutě museli smířit s inkasovaným gólem.

Josef Hušbauer po dobré individuální akci, kdy se dostal přes hostující obranu, zakončil přesně k pravé tyči. A mohlo být ještě hůře, když Pleško opět předvedl svou dobrou kopací techniku a z přímého kopu přes zeď rozezvučel břevno. Do půlhodinky hry tak naopak bylo srovnáno.

Chaotická akce Kladna skončila u Strnada, který dal lekci z produktivity domácím prostřelením Krbečka. Příbram sice přebrala dominanci v zápase, její nebezpečné centry však na poslední chvíli vždy hasili obránci Kladna.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu, jak ten první skončil. A po čtvrthodině byl blízko opětovnému vedení Huňa, jehož hlavičku brilantním zákrokem na brankové čáře zlikvidoval Pavlík. O druhý domácí gól se tak znovu postaral Hušbauer, který po narážečce se spoluhráčem unikl obraně a překonal brankáře Kladna.

Jen chvíli poté se do další gólové pozice dostal Huňa, tentokrát hlavičkou branku minul. Další góly tak začaly padat až v samotném závěru. Kladenští si napravili chuť z neuznané branky v 75. minutě regulérním gólem v minutě šestaosmdesáté. Centr, který propadl až na zadní tyč, perfektně trefil Zoubele pod břevno a vyrovnal.

Jenže body nakonec zůstaly v Příbrami. Jen dvě minuty poté totiž našel Tarzcal pouze deset minut hrajícího Wágnera, který chladnokrevně k tyči zakončil. Kladno zůstalo v posledních minutách v křeči, snaha o útoky tak přicházela vniveč.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda za jsme ztratili remízu v posledních tří minutách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele