17. kolo
22.02.2009 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SK Kladno - Bohemians Praha 1:0

Podprůměrný zápas na Kladně přinesl domácím veledůležité tři body. Bohemians nejspíše budou čerpat body znovu hlavně z domácích zápasů. Obdobnými výkony by se totiž mohli velmi rychle dostat na pásmo sestupu.

Velká nerozehranost šla znát na kombinacích a zakončování obou týmů. Přesný míč byl spíše vzácností než pravidlem, a tak se diváci dlouho žádné kloudné akce nedočkali. Jak už v takovýchto utkání bývá zvykem, dominovaly obrany nad útoky. Vše změnila až 28. minuta, kdy se prosadil Procházka. Szabův roh prodloužil hlavou Beneš na zadní tyč, kde naprosto osamocený Procházka doklepával do odkryté branky. Fanoušci mohli být spokojeni snad jen s úspěšností šancí. Byla to totiž jediná povedená akce prvního poločasu.

Hned pátá minuta druhé půle přeci jen nějaké to vzrušení přinesla. O vyrovnání se totiž málem postaral Novotný, který vracel odražený roh střelou přímo do spojnice. Na druhé straně kontroval Cigánek, který se po výborné práci Klinky dostal před samotného Belaně, jenže míč napálil přímo do něj. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, ze hry však měli o něco více domácí. Avšak ani ti se do gólových šancí nedostávali. Až osm minut před koncem si narazil Šilhan s Klinkou, ale první jmenovaný před odkrytou brankou střílel hodně nepovedeně. A tak se v poslední minutě chytal za hlavu hostující Vošahlík, který z malého vápna mířil nad.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele