22. kolo
05.04.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - 1. FC Brno 1:0

Kladno pokračuje v dobrých jarních výsledcích a poradilo si doma i s Brnem. Jediný gól dal Pavel Drsek.

Kladno začalo hned od úvodních minut hrát aktivně a taky si vytvořilo první brankovou příležitost. Tou byla situace, kdy se balon dostal až k Zoubelemu, kterého ovšem stačil pokrýt Lejsal, jenž včas vyběhl. Brno reagovalo nepovedenou ranou Kalivody, ovšem o to povedenější dorážkou Doška, jehož střela z otočky šla těsně vedle. Kladnu mohl vedení darovat brněnský stoper Živný, po jehož kiksu se ke střele dostal Szabo. Ten ovšem trefil pouze zmíněného Živného. Brno odpovědělo čistou gólovkou Marečka, který ale nepochopitelně přestřelil.

Ve 49. minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Domácí vhazovali aut, jenž hlavou prodloužil na Drska Šilhan a obránce domácích se nemýlil - 1:0. Kladenští byli i nadále aktivní a na Drskův gól mohl navázat Bartoš, ten ovšem hlavou trefil pouze Lejsala a jelikož už další šance nepřišly, zápas skončil výsledkem 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brno vzhůru brno dneska asi0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele