21. kolo
22.03.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Viktoria Plzeň 1:1

Budějovice potvrdily titul remízového krále i doma s Plzní, když vzájemný soubouj skončil 1:1. Smírný výsledek odpovídá dění na hřišti, za zmínku stojí určitě i krásný gól Lecjakse na 1:1.

První šanci na změnu skóre měl budějovický Stráský. Ten se v desáté minutě dostal do dobré pozice, ale neměl dostatek času na to, aby kvalitně zakončil a Daněk tak v pohodě sebral balon. Dynamo se dočkalo branky hned záhy. Ve 13. minutě domácí rozehráli rohový kop, brankáři Daňkovi vypadl balon a Tomáš Sedláček tak vstřelil pohodlně gól. Díky tomu, že využil zaváhání Daňka, si připsal svou letošní čtvrtou trefu. V příležitosti zvýšit skóre se ocitl nejprve Sedláček, který ale mířil nepřesně, a poté ještě Stráský, ten ovšem netrefil balon.

Ve druhém dějství zahrozila i Plzeň. Krbeček přijmul pas od Tatanašviliho mezi obránce a zakončoval. Jeho střela šla těsně vedle tyče. Stav se srovnal v 54. minutě. Plzeň rozehrávala přímý kop, míč si postavil Pavel Horváth, ale místo předpokládané střely přiťuknul balon Lecjaksovi, který nádhernou ranou z dvaadvaceti metrů vyhnal všechny pavouky z šibenice Kučerovy branky. Pět minut před koncem mohl zvrátit duel na stranu hostí Rezek, ten se ocitl sám před brankářem domácích, který ho ovšem skvěle vychytal.

Autor: Michal Havlický / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už kurňa musí zabrat! 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele