12. kolo
04.11.2007 10:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 2:0

Pražané si s Hanáky poradili, i když se překvapivě na hřišti objevila útočná hrozba pro domácí, Melinho. Žižkov rozhodl v závěrech poločasů. Nejdříve se tři minuty před přestávkou trefil po centru Švancary Novotný. Deset minut před koncem zápasu rozhodl o vítězi chladnokrevnou kličkou brankáři Kušnír.

Přes aktivnější začátek Sigmy se do vedení mohli dostat domácí. Švancara našel ve vápně Moughfireho, který chtěl šikovně patičkou zakončit, ale branku těsně minul. Osvěžení do jinak nudného zápasu přinesla Švancarova střela z 20 metrů, která však letěla nad. Ve 42. minutě nacentroval žižkovský útočník do vápna, kde se k míči dostal Novotný, který překonal brankáře Drobisze. Ještě do poločasu mohlo být srovnáno. V nastavené jedné minutě se po rohu dostal ke střele Banaczek, ale Bartalský vytasil důležitý zákrok a podržel domácí.

V úvodu druhé půle mohly skórovat oba týmy. Nejdříve se střídající Schulmeister dostal až před samotného Bartalského, ale střele chyběla přesnost. Na druhé straně mohl zvýšit Moughfire, ale z úhlu se mu nepodařilo zatočit míč do branky. Stejný hráč se v 70. minutě ocitl sám v pokutovém území, ráznou střelu však Drobisz vyrazil. V další šanci nedokázal proměnit dobrý centr Straceného Švancara a mířil jen do boční sítě. V 80. minutě však domácí zaslouženě skórovali. Záložník Kušnír si lehce obešel olomouckého brankáře a rozhodl o dvougólové výhře Žižkova.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, fotbal.idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele