15. kolo
01.12.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - SK Kladno 1:1

V úvodním zápase 15. kole přijelo do Olomouce Kladno, které v minulém utkání doma parádně rostřílelo Ostravu 3:0. Fotbalisté Sigmy čtyřikrát v řadě nezvítězili a dělalo jim problémy střílení branek, což dnes chtěli před svými fanoušky napravit. Ovšem nepovedlo se jim to, jelikož vyrovnané utkání skončilo 1:1.

První šanci v zápase měla Sigma, když se Bajer po hrubce kladenského Bartoše dostal za obranu a vyprášil rukavice brankáře Pavlíka. Dobíhajícímu Hubníkovi, tísněnému stopery, se zakončit už nepodařilo. Po půlhodině hry mohlo dát branku Kladno, jenže své sólo Cigánek neproměnil. Szabo vysunul pěknou přihrávkou Cigánka a ten pádil sám na Drobisze, který ale včas vyběhl a brance zabránil. K vyraženému balonu se ovšem dostal Jeslínek, který ihned nahrával na Szaba, ten však na balon nedosáhl. Poločas tedy skončil bez brankovou remízou.

První šanci v druhé půli měli hosté, střílel Kúdela, ale jeho ránu olomoučtí srazili na roh. Ten však neuhlídali, a tak mohl nebezpečně vystřelit Bartoš, ovšem brankář Drobisz kryl. Po hodině hry přišla také velká šance Sigmy. Onofrej centroval, Melinho hlavičkoval a Pavlík zabránil brance na poslední chvíli, když vytáhnul balon doslova z brankové čáry. V poslední čtvrthodině dostala hra větší atraktivitu, jelikož přišly dlaší šance a také góly. Nejprve pálili nad Hubník se Schulmeisterem, tedy Olomoučtí hráči, ale v 78. minutě střílel na druhé straně Bartoš a zavdal kladenským k radosti. Bartoš se vyšrouboval nejvíše ze všech hráčů a přesnou hlavičkou přetavil centr Szaba v první branku zápasu - 0:1. Kladno se z vedení neradovalo dlouho, protože o tři minuty později vyrovnal Michal Hubník na 1:1. Bajer centroval z rohu a Hubník v pádu míč usměrnil do sítě. Domáci se v závěru mohli ještě dostat do vedení, ale proti Schulmeistrově hlavičce vytáhl Pavlík skvělý zákrok.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sk éta opava vyhrje nad Slovanem Aš 8:7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele