25. kolo
14.04.2008 17:15 CET
2 : 4
(2:1)

Reportáž

Bohemians zdramatizovali boj o záchranu

Boj o záchranu se opět o něco přiostřil. Po dnešní výhře si Bohemians udrželi reálnou šanci, že se v Gambrinus lize udrží i pro příští rok a díky třem bodům poskočili už na čtrnáctou příčku.

Hostující fotbalisté byli až na příležitost z deváté minuty během první půle bezzubí, ale i tó jim stačilo, aby se dostali do vedení. Po skrumáži v pokutovém území Mostu se snažil odkopnout míč Webster, jenže trefil svého ležícího gólmana a od něj se míč odrazil do brány. Bohemians se tak radovali z hodně rychlého a šťastného gólu.

Most se však nevzdal, toužil ihned vyrovnat a už za dvě minuty k tomu byl blízko. Dlouhý aut Webstera před bránou přizvedl Pešír a k zakončení se následně dostal Trubila, bohužel ale pro domácí fotbalisty mířil jen do míst, kde zrovna stál Sňozík. V 31. minutě odčinil chybu z prvního inkasovaného gólu Webster, jenž usměrnil Pilařovu střelu do sítě. Za necelých deset minut se skóre měnilo už potřetí a opět na straně domácích. Po akci z rohového kopu se míč dostal až k Trubilovi, který přízemní střelou z dvaceti metrů s pomocí teče jednoho hostujícího hráče překonal i Sňozíka.

Úvod druhé půle byl bohužel na gólové příležitosti poměrně skoupý, ovšem lépe jej zvládla hostující Bohemka, která dokázala vyrovnat. Už v 50. minutě byl po chybě gólmana Švengera stav 2:2. Střídající Kotyza poslal vysoký míč před domácí branku, ten skončil na pravé mostecké tyči, odrážel se do pole, ale padající Švenger si ho nohama srazil do vlastní sítě.

Most se sice snažil na tento stav co nejrychleji zareagovat, ale střely Pilaře a zanedlouho také Stožického nebyly přesně, a proto opět udeřili hosté. Po pár vteřinách na hřišti se opřel do míče Dalibor Slezák a střelou z dvaceti metrů poslal Bohemians do vedení. Klokani nakonec svůj náskok ještě zvýšili. Ve druhé nastavené minutě se prosadil střídající Michal Ordoš a nový kouč Michal Zach si i díky němu odbyl vítěznou premiéru.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dalšé extra existenční zápas. Most je v tom namočený s námi. Pokud vyhrajeme, preskočíme Most a i snad Kladno. Všechno k tomu musí směřovat !!! Bojovnost, max. presink a hl. se tlačit za každou cenu do zakončení !!! Do konce ligy už moc nezbývá, tak tam musíme nechat na hřišti všechno. To je to co Bohemku zdobilo. Doufám, že nový trenér Zach nenaordinuje nějakou defenzivu. Takže Bohemka jedééém !!! Tip 1:2. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 !!!!!!!!!!!!!!! BOHEMKA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Báječné, paráda, ... !!!!! Konečně se Bohemka vzchopila. Perfektní výkon. Možná k tomu přispěla i soška Českého lva. Jede se ale dál a teď je hl. se soustředit na další zápasy a záchrana je na cestě !!! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
irik

Skvele Bohemka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele