29. kolo
10.05.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - Viktoria Plzeň 1:1

Podprůměrný zápas skončil remízou, za kterou můžou být více rádi hosté. Z celého utkání bylo cítit, že oběma týmům již o nic nejde, a tak ani brankáři neměli mnoho práce.

Po uctění památky lékaře domácích Jana Popílka minutou ticha začali lépe domácí hráči. Po několika nepovedených akcích agilního Ondráška přišel roh, jenž zahrál Šíma, uprostřed vápna si na centr naskočil Horejš a Ticháček se po střele k tyči ani nenatahoval. Zvýšit vedení mohl za pár minut po centru Plocka nejviditelnější hráč Ondrášek, ale hlavičkoval pouze nad. Plzeň poté přeci jen přidala na tempu a do poločasu se jí podařilo vyrovnat. Odvrácený přímý kop vrátil do vápna Trapp, kde se míč dostal se štěstím k Varadimu a ten dokázal posunout balón za brankovou čáru.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s taktikou centrů, to jim však dlouho nevycházelo a na druhé straně užuž hrozil unikající Varadi, před kterým na poslední chvíli zakročil Kučera, jenž skvěle přečetl hru. I přes nepřesné kombinace měli navrch domácí, ale právě špatné přihrávky zabraňovaly šancím. Neustále to vypadalo, že se Jihočeši připravují na závěrečný nápor, drželi míč a hosty k ničemu nepouštěli. Ovšem ani oni sami se k ničemu závažnému nedostali a diváci druhý poločas více prozívali než projásali.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas o nic... Věřím domácím...2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele