X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

21.02.2023, 14:10
Názory a komentáře
James Ward-Prowse (© AFP)

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Odchovanec Red Devils prožívá nejlepší sezonu v kariéře, o čemž mimo jiné svědčí i fakt, že si už v únoru vylepšil osobní maximum, neboť má na svém kontě 24 soutěžních gólů. "Dostává se do ideálních pozic pro skórování, ale nezapomínejme na tým. Pochválit musím hlavně Bruna (Fernandese), který dvakrát nádherně asistoval. Bruno, Jadon (Sancho) nebo Fred dokážou přihrát Marcusovi v ten pravý okamžik," lebedil si trenér Erik ten Hag.

Jeho svěřenci po čtvrteční remíze 2:2 v Barceloně v rámci play-off Evropské ligy pokračují mezi anglickou elitou ve stíhací jízdě a vzhledem k nečekané remíze Manchesteru City v Nottinghamu 1:1 ztrácejí z třetího místa na obhájce titulu už jen tři body.

Vedoucí Arsenal má k dobru ještě o dva body více + domácí dohrávku s Evertonem po infarktovém thrilleru v Birminghamu. Ve Villa Parku dvakrát prohrával, dvakrát srovnal a v nastaveném čase převážil pomyslné misky vah na svou stranu. Nutno podotknout, že s obrovskou dávkou štěstí, ale jak se říká, to přeje připraveným.

Poprvé od srpna loňského roku naopak prohrál Newcastle, který se stejně jako na podzim musel sklonit před Liverpoolem. Reds rozhodli v St James' Parku už v úvodní dvacetiminutovce, navázali na úspěšné derby a posunuli se na osmé místo.

Magpies naopak přišli o pozici zaručující účast v Champions League a klesli na pátou příčku, neboť jejich zaváhání potrestal Tottenham po skalpu osmnáctého West Hamu. Zápas byl speciální pro Harryho Kanea, který před výkopem převzal trofej pro nejlepšího střelce v klubové historii.

K této metě má ve Fulhamu izraelský záložník Manor Solomon daleko, ale na Amex Stadium v Brightonu zajistil pohlednou trefou cenné vítězství Cottagers 1:0. Seagulls měli sice drtivou většinu utkání pod kontrolou a vypracovali si celou řadu šancí, jenže famózně chytajícího Bernda Lena překonat nedokázali.

Čisté konto zapsal i Jordan Pickford, což v kontextu s prvním gólem Seamuse Colemana v sezoně znamenalo hubené vítězství Evertonu nad Leedsem 1:0. Toffies proto opustili pásmo sestupu, kam odsunuli svého sobotního soupeře.

Peacocks jsou aktuálně na devatenácté příčce i proto, že v dalším záchranářském šlágru loupil Bournemouth ve Wolverhamptonu. Rozdíl mezi posledními Saints a patnáctými Wolves je pouze pětibodový. O drama až do samotného konce je pravděpodobně postaráno.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle WhoScored.com:

1. Bruno Fernandes (Manchester United) - 9.88 / 2 asistence, 9 klíčových přihrávek, 4 úspěšné driblinky.

2. Marcus Rashford (Manchester United) - 8.77 / 2 góly, 5 střel, 100procentní úspěšnost přihrávek.

3. Bukayo Saka (Arsenal) - 8.35 / gól, 6 střel, 4 úspěšné driblinky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Marcus Rashford (Manchester United), Emerson Royal (Tottenham), Seamus Coleman (Everton) - všichni 15 bodů.

2. Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Bruno Fernandes (Manchester United) - oba 12 bodů.

3. Bernd Leno (Fulham), Ben Davies (Tottenham) - oba 11 bodů.

Sestava 24. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Bernd Leno (Fulham) - Sedm zákroků, šest z nich po střelách uvnitř pokutového území, sedmé čisté konto v sezoně. Německý reprezentant byl na Amex Stadium v Brightonu nepřekonatelný a svou extratřídu ukázal hned několikrát. V první půli bleskurychle zmenšil střelecký úhel Fergusonovi, ve druhé rozesmutnil tváří v tvář Marche a reflexivně zneškodnil i volej Mac Allistera. Je však nutné zmínit, že o víkendu zářili mezi tyčemi i David de Gea z Manchesteru United, Alisson z Liverpoolu a Keylor Navas z Nottinghamu.

Pravý obránce: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - Je odchovanec Reds zpět ve své obvyklé formě? Po solidním derby s Evertonem, ve kterém připravil gól Gakpovi, ukázal stoupající výkonnost i v St James' Parku. Během utkání byl kreativní, vytvořil dvě stoprocentní šance pro spoluhráče a jednu z nich proměnil Núñez. Vzhledem k "double gameweeku" se hlasitě přihlásil také o opětovnou pozornost manažerů ve Fantasy Premier League.

Stoper: Victor Lindelöf (Manchester United) - Takhle se bojuje o místo v základní sestavě. Rodák z Västeråsu nastoupil od úvodního hvizdu v lize poprvé od 3. ledna a svou šanci využil. Exceloval v osobních soubojích na zemi i ve vzduchu, osmkrát zastavil ofenzivní akci Foxes včasným defenzivním zákrokem a s vysoce nadprůměrnou úspěšností přihrávek (92 procent) pomáhal záložníkům v zakládání nebezpečných kontrů.

Stoper: James Tarkowski (Everton) - Příchod "starého známého" trenéra Seana Dychea, pod nímž několik let nastupoval v Burnley, důraznému stoperovi bezesporu pomohl. V defenzivních činnostech je na něj spolehnutí a pro kteréhokoli soupeře znamená stálou hrozbu po standardních situacích. Proti Arsenalu rozhodl o vítězství, v Liverpoolu orazítkoval tyč a v duelu s Leedsem opět nebyl daleko od skórování. Meslier však jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil na roh.

Levý obránce: Romain Perraud (Southampton) - Saints ukořistili na Stamford Bridge senzační vítězství v boji o záchranu a velkou měrou se pod něj podepsal francouzský levý obránce. Navzdory ofenzivním choutkám se tentokrát obětoval pro tým, vyhrával jeden osobní souboj za druhým, a když už to vypadalo, že Sterling vyrovná, zaskočil na brankové čáře za překonaného gólmana Bazunua. Svůj zákrok poté bujaře oslavil a dostal hostující sektor do varu.

Střední záložník: Bruno Fernandes (Manchester United) - Pomyslnou smetanu opět slízl Rashford, ale osmadvacetiletý středopolař byl v mých očích ještě o něco lepší. A to i přesto, že střetnutí s Leicesterem zakončil jen s 62procentní úspěšností přihrávek. Když se ovšem pravidelně snažíte o rozdílový pas, není to překvapivá statistika. Ve třech případech vyústil nápad kapitána Red Devils ve stoprocentní šanci a dvě z nich jeho spoluhráči využili. Příznivce bavil i efektním driblinkem a rozdával fotbalovou radost plnými doušky.

Střední záložník: Jorginho (Arsenal) - Získal trenér Mikel Arteta v italském reprezentantovi klíčovou figurku v partii o titul? Možná ano. Jeho přínos jak na trávníku, tak v kabině už několikrát vyzdvihl. A ve Villa Parku přidal i pochvalu za vstřelený gól, přestože je oficiálně zapsán jako Martínezův vlastní. Jeho utěšená rána v 92. minutě může hrát v konečném zúčtování letošního ročníku Premier League zásadní roli.

Střední záložník: Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham) - Srdce a plíce Spurs. Tak lze krátce a výstižně popsat odchovance kodaňských velkoklubů. V londýnském derby s West Hamem létal ve středu pole jako důrazná motorová myš a zároveň pomohl nezištnou průnikovou přihrávkou k úvodnímu zásahu domácích, který v 56. minutě vstřelil Emerson Royal. Za zmínku stojí i stoprocentní úspěšnost pasů na delší vzdálenost, což se často nevidí.

Pravý útočník: Bukayo Saka (Arsenal) - Další skvělé představení odehrál v Birminghamu jednadvacetiletý odchovanec Gunners. I přesto, že byl opět terčem ostrých zákroků soupeřů a v jednu chvíli nebyl daleko od nuceného střídání. Hostující sektor jako už tradičně bavil svižným driblinkem v maximální rychlosti, šestkrát se pokusil o střelu a jedna z nich našla kýžený cíl. U rohového praporku poté nechal vzpomenout na legendární oslavu Thierryho Henryho.

Střední útočník: Marcus Rashford (Manchester United) - S nadsázkou se dá říct, že do čeho "Rash" aktuálně kopne, promění se ve zlato v podobě gólu. Jeho střelecká potence je fenomenální. Proti Leicesteru dvakrát zužitkoval oku lahodící pas spoluhráčů, polepšil si na 14 ligových branek a sebevědomí z něj doslova srší. Vzhledem k loňské sezoně, v níž rozvlnil síť mezi anglickou elitou jen čtyřikrát, jde o enormní zlepšení. A to je teprve únor.

Levý útočník: Allan Saint-Maximin (Newcastle) - Jen zřídka dostane cenu pro nejlepšího hráče zápasu fotbalista z týmu, který prohraje. V St James' Parku se to stalo skutečností. Francouzský "šikula" byl zkrátka a dobře k nezastavení. Pro defenzivu Reds byl stálou hrozbou, efektním driblinkem školil jednoho obránce za druhým, Alissona donutil k důležitému reflexivnímu zákroku a trenérovi Eddiemu Howeovi ukázal, že v dalších týdnech může být klíčovou postavou mužstva při honbě za účastí v Lize mistrů.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
23
17
3
3
51 : 23
54
2
Manchester City
24
16
4
4
60 : 24
52
3
Manchester United
24
15
4
5
41 : 28
49
4
Tottenham Hotspur
24
13
3
8
44 : 35
42
5
Newcastle United
23
10
11
2
35 : 15
41
6
Fulham FC
24
11
5
8
35 : 30
38
7
Brighton & Hove Albion
22
10
5
7
39 : 29
35
8
Liverpool FC
22
10
5
7
38 : 28
35
9
Brentford FC
23
8
11
4
37 : 30
35
10
Chelsea FC
23
8
7
8
23 : 23
31
11
Aston Villa
23
8
4
11
28 : 38
28
12
Crystal Palace
23
6
8
9
21 : 31
26
13
Nottingham Forest
23
6
7
10
18 : 38
25
14
Leicester City
23
7
3
13
36 : 41
24
15
Wolverhampton Wanderers
23
6
5
12
17 : 32
23
16
Everton FC
23
5
6
12
17 : 30
21
17
AFC Bournemouth
23
5
6
12
21 : 44
21
18
West Ham United
23
5
5
13
19 : 29
20
19
Leeds United
23
4
7
12
28 : 39
19
20
Southampton FC
23
5
3
15
19 : 40
18

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (74)

Přidat komentář
Hlahart

OT: vytíženost hráčů v United: https://external-preview.redd.it/NhwN9dC3epUiWZYlMg5ltUKKUNAu6mASN9rJ9VD3CL0.jpg?auto=webp&v=enabled&s=479ac54f3212d2206e86a57666fa0e869e27b95b

Docela mě zaujalo, že Eriksen je stále 5. nejvytíženější hráč, a že většinu zápasů nedohrál do konce (a že mu je 31, já myslel že víc ). A taky šílená vytíženost Pellistriho. A Fredovi je 29? Takže na svým vrcholu...

Reagovat
iamek

Bruno si odpocine jen když dostane redku. Weghorst víc minut než Martial

Reagovat
VersaceChain

Bruno odpocinek nepotrebuje.. je to docela evidentni, jede uz tri roky kazdy zapas a momentalne je na vrcholu v nejvytizenejsi sezone v historii

fenomenalni hrac

Reagovat
Grahf

som teraz čítal, že bruno chýbal len dva zápasy počas celej kariery

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
r.mrazik

samozrejme,ze odpocinek potrebuje

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

vsak si odpocinie doma po zapase

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Martial a Garnacho ještě jediní neodehráli celej zápas ve kterém hráli od začátku. Když byli v základu, tak byli taky vystřídáni v průběhu.

Reagovat
Busby babes

Garnacho odehral 90 minut proti Charltonu v poharu

Reagovat
Wazza228

Pravda. V tý tabulce je starts 9 a subbed out taky 9, což mě zmátlo.

Reagovat
Hlahart

Protože teď nedávno byl subbed in a ve stejném zápase subbed out

Reagovat
Wazza228

ááh, na to jsem zapomněl. Díky.

Reagovat
r.mrazik

Pellistri ma zase totalne ztraceny rok, nechapu, proc je u nas v kadru

Bruno je totalne pretezovany a za zraneni eriksena muze ETH,protoze ho hral zbytecne moc

Reagovat
Grahf

však ho zrakvil carroll

Reagovat
r.mrazik

no ano...ale tak asi vsichni vime,proc se do poharovych zapasu s klubu z nizsi ligy rotuje

ETH ho tam vubec nemel nasazovat.aby se tohle proste nestalo

Reagovat
Grahf

to je blbost. Nemožeš nenasadiť do zápasu hráča z dôvodu, že sú oponenti dreváci, ktorí ho zrania. Podobné fauly vidíš v každej súťaži.

Reagovat
Kapřík

Vždyť má pravdu. Dát tam Eriksena byl hazard, který nevyšel.

Reagovat
Busby babes

a az se zrani na treninku, tak je risk je nechat trenovat...

Reagovat
r.mrazik

notyvoe...

Reagovat
Grahf

jasne, hazard je, že vobec hraje futbal, keby sedel doma, tak sa mu nič nestane

Reagovat
Salfovic

To není pravda, jeden fotbalista si natáhl sval při čumění na tv, měl moc dlouho nohy na stole

Reagovat
r.mrazik

hele...ja ted fakt nevim,jestli to myslis ze srandy,nebo jsi tak pitomej

Reagovat
fenixLFC

MOTM ASM je celkom vtip pretoze to je len potvrdenie toho co ten hrac je. youtubovy hrac ktory vie bavit kluckami, preslapovackami atd ale ma nulovy vysledny produkt. preto hovorit ze bol k nezastaveniu ked z jeho akcii nebolo vobec nic je celkom paradoxne. to uz na lavom kridle hrajuci nunez mozno tolko na oko nebavil, ale mal dobry zapas ktory navyse okorenil golom a zasluzil by si v zostave byt viac

Reagovat
kitas

Súhlasím, každý fanúšik by tam radšej videl 5 hráčov svojho tímu, najmä po vyhratom zápase. Objektívne by tam Nunez nemal po tomto kole čo robiť.

Reagovat
Geordies

Vždyť tam celou obranu točil, ikdyž hráli v 10 a byl často ztrojovaný. Ano, gól nedal, Alisson mu to vyškrábnul, ale hrál fantasticky. Paradoxně to jsou ty zápasy přesně pro něj, kdy si může dělat, co chce. A to nic proti Nunezovi, mám ho celkem rád a jsem rád, že mu to tam spadlo, ikdyž bych byl radši, kdyby si to schoval až na další kolo.

Reagovat
kissak

Pokud by byl zvolen za jiný zápas, souhlasil bych s Tebou, ale právě proti vám exceloval. Neúnavně makal, byl k nezastavení až jsem se jako vždy bál, kdy odkulhá za postranní čáru.

Reagovat
Neutron

vedeli by najst miesto pre Ward-Prowse?

Reagovat
Tommy$

Já myslím, že by se neztratil ale ETH půjde asi po jiných hráčích

Reagovat
Busby babes

u nas? ne

Reagovat
Neutron

hej myslel som u nas. Celkom sa cudujem, ze nikdy neprestupil niekam vyssie...

Reagovat
Busby babes

k nam to nema smysl, rekl bych. Herne je na urovni Freda a McTominaye imho. a bude stat randal, na to ze by byl squad player...

Reagovat
Neutron

prosim uz ziadneho Freda ani McToma....tak nic no

Reagovat
kissak

Skvělej hráč, škoda že nemá blíž do konce smlouvy, aby se mohl pokusit o jiný tým.

Reagovat
Neutron

to mi nejde do hlavy, preco vlastne este hrava v Southamptone

Reagovat
kissak

Myslím, že nejsi jediný komu to nejde do hlavy.

Třeba chytil Baines syndrom.

Reagovat
Talker

Tak on tam tak dekádu zpátky byl nějaký zájem od TOP klubů tuším, ale nakonec podepsal novou smlouvu a pak už to utichlo a co si pamatuju, tak byly akorát nějaké spekulace o Aston Ville?

Mně nikdy nepřišel jako hráč pro TOP kluby, spíš jako takový super hráč pro střed tabulky. Asi by mohl být squad playerem v TOP týmu a vydělat si tam, ale je otázka, zda někdy vůbec nějaký přišel a nabídl mu balík, který by neodmítl. Nejspíš ne.

Reagovat
Doomblade

Taky mi to není jasné. Pokud sestoupí, tak už asi půjde. V některých týmech Top 6 by hrál v pohodě základ.

Reagovat
Mastný Chobot

Saka iba tretikrat v zostave kola? Cakal by som viac, kedze je v polovici zapasov nas najlepsi hrac a v 90% nas najnebezpecnejsi hrac na ihrisku

Reagovat
jk

Kane tam byl 2x, úplně stejný počet jako ASM

Reagovat
Hlahart

Stejně jako Rash, no. Což je jenom v kontextu téhle sestavy TAA (3x) / Tarkowskiho (4x) fakt překvapivý.

Reagovat
Busby babes

tak je to vzdycky subjektivni. Me tam treba nesedi Lindelof, neprisel mi nejak skvelej, hral ok, odehral fajn zapas, o tom zadna, ale sestava kola? zas jsem videl asi jen dva dalsi zapasy, tak se to tezko soudi.

Reagovat
Golasso

Jorginho . Snad mu to vydrží, zatím hraje výborně a čumím, jak rychle se sladil s týmem. Zajímalo by mě, jak by mu to šlo ve dvojce s Parteyem.

Reagovat
Mastný Chobot

Mňa veľmi príjemne prekvapuje tou progresívnou hrou. Z Chelsea si ho pamätám ako posúvača, čo sa občas vyslovene bránil hrať dopredu a jeho prvou myšlienkou bolo hrať do strany / dozadu. Proti Ville mal skoro 30 progresívnych prihrávok, ak si dobre spomínam, čo je fantázia.

Napriek tomu si ho vo dvojke so Xhakom nechcem dlhodobejšie predstavovať, obaja sú hrozne limitovaní hráči a proti rýchlym/silným tímom to bude smerom dozadu utrpenie, ak by to tak malo byť. A v tej LCM pozícii, čo hrá Xhaka, si ho neviem predstaviť.

Reagovat
Mastný Chobot

Opravujem sa, 28 má celkovo za necelé 3 zápasy, proti Ville mal 15, čo je o 5 viac ako má Enzo za 3 zápasy v Chelsea.

Reagovat
Golasso

Zajímalo by mě, čím to v Chelsea bylo, jestli dostával nějaké specifické taktické pokyny, nedokázal se plně adaptovat na styl hry, neseděly mu časté změny trenérů, těžko říct. Taky to může být tím, že odezva fans Chelsea byla horší, než odpovídalo realitě – nevím, jak jsi na tom ty, ale já třeba na Chelsea nekoukám nijak často a většinu toho obrazu Jorginha – posouvače mám zafixovanou z postoje fans Chelsea. Pak toho hráče vidíš hrát třeba na Euru a zjistíš, že hraje fakt dobře. Jeden účet na Twitteru, který má docela zajímavé myšlenky okolo Arsenalu, ho celkem hypoval, když začaly spekulace o přestupu k nám. Na jeho mentalitu a inteligenci slyším chválu dlouho, celkem jsem se na něj těšil.

Jo, ta dvojka s Xhakou je dost možná čekání na průser, až někdo pořádně využije jejich fyzických limitů. Proto mě zajímá ta možnost s Parteyem s tím, že z nich dvou by Partey měl tu ofenzivnější roli.

Reagovat
Hlahart

Tak ono to občas bývá tak, že ten hráč dostane přestupem nový impulz a hraje nějakou dobu dobře než zase zapadne do svého průměru.

Reagovat
Golasso

Je to možné, uvidíme

Reagovat
Gunner14

Nonewthings?

Reagovat
Golasso

Jojo, ten

Reagovat
Talker

Tak on je u něj problém, že u nás měl milion přihrávek za zápas, přičemž drtivá většina byla jen posouvání, to pak těch třeba 5 progresivních zapadne do té nudy od něj. (Čísla jsem nehledal, ale nemyslím si, že to bude víc než třeba 5-7 za zápas)

Zvlášť když progresive pass je celkem nemusí být úplně vypovídající - co jsem koukal, tak posunutí míče o 10 yardů k bráně soupeře (nebo do vápna).

Progressive pass je hodnocený stejně (1 kus), když si stoupneš mezi stopery a pošleš míč na druhého záložníka 10 metrů před sebou, který je zády k brance na vlastní půlce a pošle ti ho hned zpátky a taky když to je průniková přihrávka do sprintu hráči za obranou. Hodnoceno úplně stejně, ale užitek úplně jiný.

Reagovat
Golasso

Tak je otázka, co se po něm chtělo . Asi mu trenér nezakazoval hrát dopředu, ale dneska je trend všechno vést přes kraje a jestli tam byl Jorginho od toho, aby třeba společně se stopery roztahal presing a následně rozehrával do křídel s tím, že bude k dispozici pro přihrávky a narážečky, tak hodně z těch přihrávek bude buď do strany/šikmo nebo i dozadu a nemusí to plnit tu definici progresivní přihrávky a navíc to bude vypadat blbě. Mám pocit, že o hru směrem dopředu se u vás staral spíš Kovacic nebo se pletu? Nemám Chelsea tolik nasledovanou

Reagovat
Busby babes

me teda v tom zapase tak skvelej neprisel az do te 90. minuty.

Reagovat
Golasso

To je asi otázka názoru . Já beru v potaz i to, jak dlouho s týmem je a to, že hraje na pozici, kde je sehranost s týmem naprosto klíčová.

Reagovat
SunFells

Byl skvělý

Reagovat
Golasso

Reagovat
kissak

Neskutečné, jak zase Tarkowski pod Dychem ožil.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Dať do zostavy kola niekoho z našej obrany? no ok, nebyť Davida, tak Leicester vedie o dva góly v prvom polčase, to skôr on tam mohol byť namiesto Lena

Reagovat
Mastný Chobot

Fulham som nevidel, ale od de Geu tie 2 zákroky v prvom polčase boli top top a match-winning momenty

Reagovat
kissak

Už jsem nu moc nevěřil i když patřil stále k lepšímu v době vaši krize. Nyní dokazuje, že na to furt má.

Asi budete prodlužovat smlouvu, co? Gea však bude muset s platem dolů.

Reagovat
Busby babes

mluvi se o tom, ze by mel jit tak na polovinu. A jinak... ja si porad myslim, ze ETH bude chtit novou jednicku.

Reagovat
kissak

Také si to myslím i když jsou info o platu 250 k, což by tedy šlo mimo nové pravidlo ohledně platového stropu, které chcete nastavit.

Reagovat
Busby babes

tomu nekdo veril?

Reagovat
iamek

Plat se píše 250k a smlouva 3 roky.

Reagovat
kissak

Uvidíme zdali bude i nadále jedničkou.

Co Hendo, ten už je na dobro odepsanej?

Reagovat
mithro

dufajme

Reagovat
iamek

Vypadá to tak

Reagovat
Hlahart

Snad

Reagovat
kissak

Snad, že bude jedničkou a nebo že Hendo se již nevrátí?

Reagovat
Hlahart

že už se nevrátí

Reagovat
Hlahart

Pogba proti Nantes nenastoupí

Paul Pogba se sice již navrátil k pravidelnému tréninku s Juventusem, i nadále ovšem nebude turínskému klubu k dispozici, včetně odvety play-off Evropské ligy na půdě Nantes, protože jeho rekonvalescence ještě ani zdaleka neskončila. Francouzský reprezentant se podle italského listu La Gazzetta dello Sport potýká s poúrazovými problémy, je tak otázkou, jestli trenérský štáb bude chtít riskovat jeho nástup do víkendového turínského derby. Spíše se očekává jeho nástup až později.

Z tohohle mám teda děsivý flashbacky. Alespoň se asi ukazuje, že konkrétně proti United nutně nic neměl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele