Air Haaland a Air Ramsdale nade všemi: 30. kolo Premier League v kostce

11.04.2023, 18:58
Názory a komentáře
Erling Haaland (© AFP)

Famózní návrat po zranění třísel prožil Erling Haaland. Před třítýdenní nucenou pauzou nasázel za 124 minut osm soutěžních gólů a v podobném duchu pokračoval na St Mary's, kde skóroval dvakrát. Manchester City i proto stáhl náskok Arsenalu, který remizoval v Liverpoolu, na šest bodů. A nebýt skvělého brankáře Aarona Ramsdalea, mohla být ztráta obhájců titulu ještě menší.

Haaland nastřílel v letošní sezoně v rámci soutěžních utkání už 44 gólů, což dokázal jako teprve třetí fotbalista v historii Premier League. O rekord se dělí s Ruudem van Nistelrooijem (2002/03) a Mohamedem Salahem (2017/18). Není proto divu, že po jednoznačném vítězství 4:1 sklízel chválu ze všech stran.

"Prožili jsme dvě neuvěřitelné dekády s Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim, ale Erling je na stejné úrovni," smekl manažer Pep Guardiola a zároveň ocenil útočníkovu akrobatickou branku nůžkami. "Není snadné takhle trefit míč ve vzduchu. Je neuvěřitelné, že s jeho výškou něco takového dokáže. Byl to opravdu výjimečný zásah," přidal Španěl.

Výjimečných zásahů bylo navíc o víkendu k vidění několik. V tradiční videorubrice doplnili norského snajpra Matheus Nunes z Wolverhamptonu, který exkluzivním volejem proti Chelsea (1:0) znechutil Franku Lampardovi obnovenou premiéru na lavičce Blues, a také Son Hung-min z Tottenhamu, jenž oku lahodícím obstřelem zapsal 100. gól v PL.

Ale zpět k honbě za titulem, ve které si polepšili Citizens. Gunners totiž v neděli neudrželi na Anfieldu nadějné vedení 2:0 a po závěrečném hvizdu mohli být rádi, že si do severního Londýna odvezou alespoň bod. Ramsdale nejprve lapil nájezd střídajícího Darwina Núňeze a v posledních sekundách vyrazil tygřím skokem jak ránu Salaha, tak dorážku Ibrahima Konatého z bezprostřední blízkosti.

"Když hrajete o titul, vždy potřebujete pár magických momentů od svého brankáře. Aaron nás podržel, stejně jako Liverpool držel Alisson v průběhu několika předchozích sezon," pochválil čtyřiadvacetiletého reprezentanta Albionu manažer Mikel Arteta, jehož svěřenci mají před obhájci titulu k dobru zmíněných šest bodů, ale odehráli o zápas více. Vzájemné měření sil v Manchesteru se navíc blíží, na programu je už ve středu 26. dubna.

Venku naopak uspěl třetí Newcastle, který sice v Brentfordu v poločase prohrával 0:1, ale dvěma trefami výsledek otočil a zaznamenal páté ligové vítězství za sebou. Od Manchesteru United ho ovšem i nadále dělí jen skóre, protože Red Devils nezaváhali se sedmnáctým Evertonem (2:0).

Vlastní příznivce potěšil i pátý Tottenham, jenž udolal sedmý Brighton 2:1, a také Aston Villa. Klub z Birminghamu v čele s ve formě hrajícím ostrostřelcem Olliem Watkinsem porazil osmnáctý Nottingham 2:0, skalp soupeře oslavoval počtvrté v řadě a posunul se na šesté místo.

Skok v tabulce, i když ne v horní polovině, neminul ani Crystal Palace. Eagles v záchranářském souboji rozstříleli Leeds 5:1, staronový manažer Roy Hodgson "pumpoval" radostí i podruhé a dostal tým na dvanáctou příčku s šestibodovým náskokem před pásmem sestupu. Dvěma brankami se blýskl Jordan Ayew, třemi asistencemi Michael Olise. Leeds zůstal šestnáctý.

Krize Leicesteru naopak nebere konce ani po odvolání manažera Brendana Rodgerse. Foxes totiž doma nezvládli veledůležité utkání s patnáctým Bournemouthem (0:1) a setrvali na předposlední pozici s dvoubodovou ztrátou na Nottingham a Everton. Udržet je mezi elitou dostal za úkol Dean Smith, bývalý lodivod Aston Villy nebo Norwiche. Nedělní premiéra na Etihad Stadium mu však do karet příliš nehraje.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle WhoScored.com:

1. Michael Olise (Crystal Palace) - 10.00 / 3 asistence, 6 klíčových přihrávek, 5 úspěšných driblinků.

2. Jordan Ayew (Crystal Palace) - 9.57 / 2 góly, 4 střely, 4 úspěšné driblinky.

3. Eberechi Eze (Crystal Palace) - 9.18 / gól, 9 úspěšných driblinků, 92procentní úspěšnost přihrávek.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Jordan Ayew, Michael Olise (oba Crystal Palace) - 14 bodů.

2. Gabriel Martinelli (Arsenal) - 13 bodů.

3. Jack Grealish, Erling Haaland (oba Manchester City) - 12 bodů.

Sestava 30. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Aaron Ramsdale (Arsenal) - "Když hrajete o titul, vždy potřebujete pár magických momentů od svého brankáře," řekl na tiskové konferenci manažer Mikel Arteta. A věděl, proč. Rodák ze Stoke totiž na Anfieldu létal vzduchem, držel naděje Arsenalu na bodový zisk, a nakonec je i udržel. Jeho fenomenálnímu výkonu neubírají punc ani dva inkasované góly, protože další minimálně čtyři chytil. Dotáhne Gunners ke kýžené mistrovské trofeji?

Pravý obránce: Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) - Po dvouzápasové absenci dostal šanci v základní sestavě a chopil ji za pačesy. Svědomitě si plnil defenzivní povinnosti, vyhrával osobní souboje a vzhledem k výjimečnému fyzickému fondu pravidelně podporoval i útok, o čemž svědčí mimo jiné dvě klíčové přihrávky. Ve 12. minutě se mohl dokonce poprvé v sezoně zapsat mezi střelce, ale dorážku z malého vápna poslal těsně vedle tyče.

Stoper: Chris Mepham (Bournemouth) - Řada expertů pasovala Cherries do role jednoznačného sestupujícího, ale klub z jižního pobřeží se o ligovou příslušnost pere s vervou. Jedním z ústředních bojovníků je pětadvacetiletý Velšan, který na King Power Stadium zneutralizoval devět ofenzivních akcí domácích. Spolehlivou rozehrávkou (94 procent) navíc dodával spoluhráčům klid a měl lví podíl na sedmém čistém kontu v ročníku.

Stoper: Angelo Ogbonna (West Ham) - K nule pomohl svému zaměstnavateli také o devět let starší Ital, jehož manažer David Moyes postavil do základní sestavy poprvé od začátku března. Zkušený "tank" byl na Craven Cottage vynikající na zemi i ve vzduchu, příkladně četl hru a v kooperaci s Kurtem Zoumou velel obrannému kvartetu Hammers, které po domácí blamáži s Newcastlem (1:5) složilo v londýnském derby reparát.

Levý obránce: Ivan Perišić (Tottenham) - Stabilní místo mezi jedenáctkou vyvolených si naopak v dalším celku z anglické metropole drží odchovanec Hajduku Split. Ve vyrovnaném utkání s nebezpečným Brightonem neúnavně kmital na levé straně, kde bavil příznivce svižným driblinkem, a precizně spolupracoval zejména se Son Hung-minem. Za zmínku stojí i šest úspěšných soubojů a tři klíčové přihrávky.

Střední záložník: Matheus Nunes (Wolverhampton) - Nejdražší posila v historii Wolves na sebe poprvé od letního přestupu ze Sportingu výrazně upozornila. Proti Chelsea byl talentovaný Portugalec od úvodního hvizdu aktivní, neohroženě se pouštěl do hry jeden na jednoho, vyhrával osobní souboje a v 31. minutě rozjásal fenomenální trefou zaplněný stadion Molineux. Jeho křižný volej bezesporu aspiruje na jeden z nejkrásnějších gólů v sezoně.

Střední záložník: Philip Billing (Bournemouth) - Vítězný gól dánského středopolaře v Leicesteru sice do hitparád nezamířil, ale veledůležitý plný počet bodů zajistil týmu v záchranářských dostizích také. Těsně před přestávkou vystihl špatnou rozehrávku Jamese Maddisona, tváří v tvář Danielu Iversenovi nezaváhal a přidal už sedmou letošní branku. Cenovka 5,2 milionu může oslovit nejednoho manažera ve Fantasy Premier League.

Střední záložník: Jack Grealish (Manchester City) - Pozornost manažerů ve zmíněné hře poutá bezesporu i "Super Jack" (7,0 milionu) z Manchesteru, který se podruhé za sebou blýskl bilancí 1+1. Zaplněný hostující sektor opět bavil efektním driblinkem v maximální rychlosti, perfektně se doplňoval s Kevinem De Bruynem, v 68. minutě vybídl Haalanda k exkluzivnímu zakončení nůžkami a potěšil jak příznivce Citizens, tak manažera Guardiolu.

Pravý útočník: Michael Olise (Crystal Palace) - Po angažování staronového kormidelníka Hodgsona Eagles doslova létají na trávníku a jejich nejlepším hráčem byl podruhé v řadě jednadvacetiletý Francouz. Na Elland Road zazářil při vítězství 5:1 třemi asistencemi, šesti klíčovými přihrávkami a šesti úspěšnými driblinky. Opomenout však nelze ani jeho defenzivní práci pro mužstvo, kterému pomohl sedmi zisky míče a deseti úspěšnými souboji.

Střední útočník: Erling Haaland (Manchester City) - Snová debutová sezona norského reprezentanta pokračuje. V Southamptonu sice často nebyl vůbec ve hře, ale když dostal prostor ve vápně, nekompromisně trestal. Aktuálně už má v Premier League 30 branek a jen dvě ho dělí od rekordu Salaha. Vzhledem k faktu, že do konce soutěže odehrají Citizens ještě devět zápasů, je pouze otázkou času, kdy tento milník překoná. Možná už o víkendu s Leicesterem.

Levý útočník: Jordan Ayew (Crystal Palace) - Ovací fanoušků se dočkal i zkušený forvard Eagles, který stejně jako Haaland rozvlnil síť dvakrát. Nejprve poslal do sítě Oliseho přesný centr a v 77. minutě stanovil konečný výsledek nekompromisní ranou zevnitř pokutového území. Kromě toho příkladně bojoval o každý míč, aktivně presoval dezorientované obránce Leedsu a sedmkrát se pokusil o individuální akci jeden na jednoho.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
30
23
4
3
72 : 29
73
2
Manchester City
29
21
4
4
75 : 27
67
3
Newcastle United
29
15
11
3
48 : 21
56
4
Manchester United
29
17
5
7
44 : 37
56
5
Tottenham Hotspur
30
16
5
9
55 : 42
53
6
Aston Villa
30
14
5
11
41 : 40
47
7
Brighton & Hove Albion
28
13
7
8
52 : 36
46
8
Liverpool FC
29
12
8
9
50 : 35
44
9
Brentford FC
30
10
13
7
47 : 40
43
10
Fulham FC
29
11
6
12
39 : 40
39
11
Chelsea FC
30
10
9
11
29 : 31
39
12
Crystal Palace
30
8
9
13
29 : 40
33
13
Wolverhampton Wanderers
30
8
7
15
24 : 42
31
14
West Ham United
29
8
6
15
27 : 39
30
15
AFC Bournemouth
30
8
6
16
28 : 57
30
16
Leeds United
30
7
8
15
39 : 54
29
17
Everton FC
30
6
9
15
23 : 43
27
18
Nottingham Forest
30
6
9
15
24 : 54
27
19
Leicester City
30
7
4
19
40 : 52
25
20
Southampton FC
30
6
5
19
24 : 51
23

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (113)

Přidat komentář
Pablos

Airfotbal beta

Reagovat
mojmira

Teď koukám, že z loga zmizelo beta, tohle už má být "finální" verze?

Reagovat
Pablos

Není, ale prý to je tak daleko v nedohlednu ta finální verze, že radši dali to beta pryč, aby to tu nebylo 10let třeba P.S.: sjeď pod komentáře a tam furt beta je napsáno

Reagovat
Salfovic

Tam to spíš zapomněli odstranit.

Reagovat
VTID94

Jack chytá formu

Reagovat
VTID94

V zostave kola Ogbonna, Perisic,AWB a Ayew to sme dopadli

Reagovat
avicii

Andrej Danko fanúšik United že ma to neprekvapuje

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Ľudia tupieviaju

Reagovat
Salfovic

Bourn porazí trapnej Lestr a už má v sestavě dva hráče.

Reagovat
Zark

Ogbonna ještě žije?

Reagovat
jk

Hmm Gallardo ten job u Spurs asi fakt chce…

Reagovat
Eichel

bol by dobrá voľba

Reagovat
Maresma

Confirmed: Liverpool won’t be in for Jude Bellingham. #LFC out of the race as they can’t meet the €150m price demand of Borussia Dortmund, as per multiple reports. Jürgen Klopp is a Bellingham fan but he has a lot to fix this summer and want to invest in other players.

Necekane

Reagovat
avicii

Škoda ale čakal som to ... potrebujeme viac hráčov a takto by sme odpálili cely rozpočet na jedného ...

Reagovat
fff

Z LFC sa z jedneho z najlepsie vedenych klubov stalo toto ... asi nie je nahoda, ze Ward sa na to vysral po ani nie pol roku .

Ako niekto pisal, tak ked sa na to pozrie clovke izolovane, tak dava zmysel nazor, ze potrebujeme vacsiu zmenu a viac hracov do zalohy a nie sustredit sa na jedneho hraca.

Na druhej strane, v kontexte toho co predvadzame posledne roky, je to dost fuck up.

Zalohu sme zanedbavali snad 3 roky, stale sa isla linia, ze chceme Bellinghama a pockame si nanho a pod (este mesiac dozadu pisal Joyce, ze je to ciel cislo 1). Vzdy sa vedelo, ze to bude drahe a preto sa mozno dalo pochopit, ze nebudeme rozhadzovat peniaze na zalohu nejake 2 ci 3 sezony, lebo ich chceme pouzit na Bellinghama. A teraz ideme tvrdit, ze je moc drahy?

Ok ale potom je tu druha vec, Tchouameni. Pred rokom sa isla linia, ze to bude jedine on alebo nikto, lebo skratka nie su alternativy na trhu.

Teraz zrazu alternativy su a je ich kopa, lebo chcem kupovat 2 ci 3 hracov do zalohy, ktori sa magicky zjavili v porovnani s minulym letom?

Dost dodrbane cele z mojho pohladu, odsrali sme tuto sezonu. Vzdy bolo jasne, ze Bellingham bude stat okolo 100 (velmi zhruba) takze aktualne sa tvarit, ze sme si vyhodnotili, ze vlastne je to vela?

Ako ja chapem, ze pre FSG je to biznis a to akceptujem ale aj cisto z obchodneho hladiska tymito rozhodnutiami, ktore nas stali LM si predsa nepomohli, ved je v ich zaujme, aby ten klub bol v LM, mal stabilne prijmy odtial atd.

Okolo sezon 2018 az 2020 sme sa dostali na poziciu, od ktorej sme sa mohli odrazit a miesto toho to skor vyzera, ze smerujeme do sezony 2017 a ideme bojovat o LM.

Potom je otazka nakolko je za tu zalohu zodpovedny Klopp a nakolko vedenie. Ale tvarit sa rok dozadu, ze nie je na trhu zaloznik miesto Tchouameniho, ktory by nam zlepsil zalohu, tak to mi hlava neberie.

Reagovat
fff

Liverpool are likely to sign at least two midfielders to bolster their engine room and have been linked to numerous targets such as Mason Mount, Conor Gallagher, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister, Moisés Caicedo, Matheus Nunes and Youri Tielemans, who is available on a free transfer. [

@_pauljoyce]

Reagovat
VTID94

Zobrať Tielemansa zadarmo k tomu Mac Allistera by nebolo az také zlé nie?

Reagovat
fff

Z tychto mien, ak by som si to mohol vyskladat, tak za mna Mount, Caicedo a mozno Mac Allister. Celkom sa mi pozdava aj Gravenberch, neviem co sa s nim stalo v Bayerne ale predtym sa mi celkom pozdaval.

Tielemant mi pride strasne pomaly a staticky.

Reagovat
fff

Ale zas je pravda, ze netusim kolko realne budeme mat k dispozicii na prestupy, takze tazko povedat aka skladba zo spominanych mien je vobec realna.

Reagovat
VTID94

U neho asi o niečo vraj prevláda to DM preto sa môže zdať statický. Ale Tielemans ,Thiago ,Mac Allister / Gravenberch vyzerá papierovo veľmi slušné. Len ako to reálne bude fungovať, plus ako si písal koľko budete mať na prestupy

Reagovat
fff

Podla mna si este pockame aj na to, ktore timy zostupia. Teoreticky su tam mena ako Nunes, Neves, Ward-Prowse, Lavia, Tielemans, Rice v tejto kategorii a hoci nebol by som prekvapeny, keby sme sa orietnovali tymto smerom.

Reagovat
VTID94

Tak niektorí, keď tam nemáte žiadne možnosti, by boli len uprade

Reagovat
fff

Rice podla mna urcite, Lavia je zaujimavy hrac. Ostatni za mna osobne nic moc vo vseobecnosti, no v kontexte stavu nasej zalohy ako vravis, upgrade by niektori boli.

Reagovat
fff

Tych mien sa teraz zacina objavovat strasne vela. K tym uvedenym vyssie v tejto diskusii este napr. Barella.

Reagovat
fff

Ono to je to, ze ta nasa zaloha je aktualne v takom stave, ze ani pri jednom jedinom mene si nemoze clovek povedat, ze ok pri tomto hracovi sa mozeme spolahnut s velkou pravdepobonostou, ze je schopny odohrat vacsinu zapasov v sezone na velmi vysokej urovni, a to je sztrasna problem a sialene, ze sme to nechali dospiet do tohto stadia.

Thiago - vsetci vieme, zranenia.

Fabinho - sialena strata formy, vyzera, ze fyzicky nestiha a ktovie, ci sa vrati do formy ako mal predtym.

Henderson - rovnako fyzicky odpadava co je obzvlast pruser, kedze na tom vzdy bola z velkej casti zalozena jeho hra. Kapitan, do rotacie fajn, ale to by malo byt jeho maximum.

Milner - paradoxne asi zdravotne najspolahlivejsi, no samozrejme nema v jeho veku kvalitu na to, aby hral pravidelne v zalohe.

Naby - na odchode, tu je otazne inak, preco sme sa ho nepokusili predat aspon za nieco rok ci dva dozadu a nahradit ho vtedy.

Ox - fakticky to iste co Naby.

Elliot - fajn hrac, mlady, ked mame zapas pod kontrolou, tak vie byt platny a zviest sa na tej vlne, no stale to nie je hrac, ktory by mohol odohrta vacsinu sezony na vysokej urovni.

Jones - unho su problem zranenia a aj forma/kvalita. Tiez hrac, na ktoreho sa neda spolahnut, ze pocas sezony by odohral vacsinu zapasov na vysokej urovni.

Bajcetic - talent, uvidime ako sa ukaze do buducna, ci nevycnieval z velkej casti aj vdaka tomu, ze zaloha ako taka bola tragicka. Kazdopadne rovnako nie hrac do zakladu na vacsinu sezony.

Ked si to clovek takto rozpise meno po mene, tak ta zaloha vyzera velmi zle a to, ze sme to nechali dospiet do takehoto stadia, kedy potrebujeme 3 mena do zakladu (a zniesli by sme aj viac) v jednom prestupaku, tak to je pruser.

Reagovat
VTID94

Dvaja hotový hráči do stredu to by mala byť jednoznačne povinnosť u vás v lete. Len to treba poriadne vyskautovat. Napr aj vyčnievajúci hráč v slabšom klube (napr Ward-Prowse) môže byť vo väčšej konkurencií neviditeľný. Každopádne leto bude zaujímavé. Veľa klubov z hornej polovice sa chystá posilniť práve stred zálohy

Reagovat
VTID94

U vás za záloha je podľa mňa najväčší ak nie jediný kamen úrazu. Lebo keď musí obrana hasiť prieniky viac ako by bolo treba a naopak nemá kto tvoriť hru a budovať smerom dopredu tak to je zlé. Potom už aj obrana je preťažená dochádza k chybám a útok ( ktorý máte kvalitný) je odrezaný .

Reagovat
avicii

Ak teda nekupime Juda tak by som začal zapracovavat Trenta do zálohy(tam by mohol byt typologicky jemu velmi podobny), kúpil k nemu ďalší dvoch nádejných záložníkov a k tomu kvalitné RB co zahrá hlavne poctivo v obrane..

Reagovat
fff

Neviem, mne sa nikdy ta predstava TTA v zalohe nepozdavala. Jeho sila je v tom, ze vie dat neskutocne prihravky ked ma pred sebou cele ihrisko a vidi vsetko pred sebou. V zalohe by musel polku cas preberat loptu chrbtom k brane, tocit sa s nou ... podla mna by to obmedzilo jeho najsilnejsi stranky.

Reagovat
avicii

Mne sa ta myslienka pozdáva čoraz viac keď ho vidím brániť a v poslednom zápase hral zo stredu ihriska, prišlo mi ok ..a tiež by som to bral od zápasu proti komu hráme

Reagovat
fff

Ja uz sa odmietam zapajat do debat o TAA a braneni

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Jedine co mi ostava je dufat, ze Joyce odrbava ako ked tvrdil, ze nepride Allison ci Thiago .

Reagovat
fenixLFC

Tak mount minule leto dostupny nebol a caiceda napriklad vyskautovali v brughtone v dzungli. Plus ked vypadne soton moze ist dole aj cena ward prowsa alebk v pripade west hamu ricea. Gravenbecha bral bayern. Takze ano,tie moznosti zrazu su

Reagovat
fff

A boli moznosti aj pred rokom.

Reagovat
Higi

Je dost pravděpodobný že o dost hráčů bude bitka, protože do zálohy budete hledat jak vy, tak Arsenal, a dost možná i United, Chelsea minimálně jednoho hráče do středu beztak taky... Takže to může být dost zajímavý...

Reagovat
Busby babes

tak tam jdes spis o to, ze na to nemas prachy, ne? zrovna tohle neni imho ukazka spatne rizeneho klubu, ze te bohatsi tymy proste preplati

Reagovat
aragorn

Reagovat
Luc-Luc

koupime radsi dva stejne dobry a jeste usetrime...Bellingham by byl flop

Reagovat
aragorn

Reagovat
VTID94

Aston Villa star Ollie Watkins close to agreeing £100,000-a-week+ deal

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný náš hráč v sestavě kol? To je divný...

Reagovat
Talker

Přitom Havertz hrál tak dobře...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
J0EL

aky to mame ten vekovy priemer? Spocital to uz jk alebo kto to bol?

Reagovat
jk

25.2

Nemáš zač.

Reagovat
Front hell

A to už je bez Saše teda

Reagovat
jk

To bylo i 4.7.2022

Reagovat
Front hell

Což však nebyl datum kdy jste to řešili s chobotem

Reagovat
jk

Tam teda nevidím žádnou souvislost, ale ok

Reagovat
Front hell

raději že

Reagovat
Nizzie

Dement prostě

Reagovat
jk

Raději? S yungem jsem se na to téma bavil a souvislost tam vůbec žádná není nebo se teď nechápeme. NAvíc bych řekl, že to bylo až po 4.7.

Spíš se divím, že v té trapnosti máš potřebu pokračovat někde na úrovni tvého kolegy smajlíka.

Reagovat
Nizzie

Jsi sladkej koblizku

Reagovat
jk

Tak to bylo 1.7. jestli myslíme oba stejný vlákno. A to bylo taky "bez Saše", takže jednak tam není žádná souvislost a druhak to furt nesedí

Reagovat
Front hell

Spíše už mě jenom baví jak se čím dál tím více zajímáš o tým který tak nenávidis. Asi tolik k té trapnosti

Reagovat
jk

Zjistit avg age jakéhokoli týmu je dneska otázka pár kliknutí. Se do toho zas trošku motáš ne?

Reagovat
Front hell

Což je přesně o pár kliknutí více než bych byl schopný obětovat pro tým,kterým pohrdam. To je spíše tvoje přání. Ale bohužel

Reagovat
jk

Takže jsme se od toho, že raději nevidím žádné souvislosti, které mimochodem neexistují, dostali přesně kam?

Hele když už máš potřebu se do někoho srát, tak pak neutíkej.

Reagovat
Front hell

Neutikam,neboj šmudlo. Mě bohatě stačí že jsme se dostali k těm komentářům níže. Klidně to však mohlo být bez těch nadávek,ale teď už budeš pořád ten co neumí počítat. Každopádně pobavilo že jsi to tenkrát bral jako ,,joke ". Ty budeš neskutečný bavič

Reagovat
jk

A fans woolwiche ti, co nerozumí psanému textu.

Reagovat
Front hell

Tonoucí se stébla chytá

Reagovat
Front hell

Nehledě že tvých komentářů pod články o Arsenalu najde člověk spoustu. Většina na úrovni ownyho

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Tu ani nemusím nic psát a stejně mě vždycky někdo zmíní. Living in your heads rent-free.

Reagovat
Nizzie

Hele ty jsi aspoň občas vtipný. Oživuješ to tu. Ale ta kreatura nahoře se o to jen snaží.

Reagovat
Mastný Chobot

si legenda

Reagovat
Front hell

Někomu žije v hlavě Arsenal, jinému zase owny

Reagovat
Nizzie

Ty toho nevidíš víc

Reagovat
Nizzie

Pořád ne. A i po téměř roce si za tím stojí.

Reagovat
jk

Za tím, že vám Jesus zvyšuje věkový průměr? Však mám pravdu kremlbote

Reagovat
Front hell

Tak že má pravdu si myslí i Putin

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

To není o čem přeci, protože když vyměnis kus (Lacazetta) za mladší kus (Jesus), tak je jasný, že ti ten mladší zvyšuje průměr.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
Bakary3

Hale já nevím, do ty diskuze jsem se nějak nezapojoval, ale v čem je ten joke?

Že napíšeš debilitu a pak se jí držíš?

Nebo to měla být narážka na něco jinýho?

Jestli jo, tak na co?

Protože jinak nechápu, no.

Reagovat
Nizzie

Jak moc velký retard musí být člověk, co napíše nebetyčnou chujovinu a pak se ji ještě třičtvrtě roku snaží obhajovat? Bude to zhruba množina blížící se jk, přičemž jk se rovná jako fakt hodně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ktera matematika ti rika, ze 26 > 31??

Reagovat
jk

Spíš která ti říká, že 26<25

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdyz jsi retard, tak jsi retard no

zkus to jeste jednou, spocitej si ten prumer s tim, ze na pozici utocnika, dosadis cislo 31, a pak znovu s tim, ze tam das cislo 26. pak mi prijd rict, ktere cislo ti vyslo mensi

Reagovat
jk

Všiml sis tu někde cedule s nápisem “průměrný věk woolwiche bude vyšší s Jesusem místo Lacazetta”?

Ne, protože tu žádná není!

Reagovat
Nizzie

Ano, napsal si to zhruba tři čtvrtě roku zpět ty tupelo.

jk

04.07.2022

11:56

Že vám zhorší věkový průměr, takže už chystej jinou výmluvu než mladej kádr.

Logicky se mladý kádr, dle tebe, užíval jako výmluva v době, kdy byl Lacazette jeho součástí, takže mi prosím řekni v jakém tvém vesmíru ho jako příchod Jesuse za Lacazetta zhoršil?

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Děkuji.

Reagovat
Kiss Me Polka!

az to spocitas tak odepis.

Reagovat
jk

Já nevím proč bych měl něco počítat. Avg age woolwiche 25, Jesus 26yo. Ty srance co mi tu podsouváš ty nebo smajlík jdou mimo mě

Reagovat
Nizzie

Ty jsi jak nepovedený dítě vztahu Jaromíra Soukupa a Andreje Babiše.

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale jsi traged.

Dejme tomu že v kádru máš 25 hráčů.

V jednom případě je součet jejich věku 625, tedy průměr 25.

V druhým případě součet jejich věku 630 (rozdíl stáří Laca vs Jesus), průměr 25,2.

Tedy ano, první případ - Jesus snížil věkový průměr.

Není zac, pane dement.

Reagovat
jk

jk

13.04.2023

14:49

Všiml sis tu někde cedule s nápisem “průměrný věk woolwiche bude vyšší s Jesusem místo Lacazetta”?

Ne, protože tu žádná není!

Reagovat
Bakary3

Všiml jsem si třeba tohohle, kde to v podstatě tvrdíš. Nebo už jsi to pochopil a děláš, žes tomu vlastně rozuměl od začátku?

"Já nevím proč bych měl něco počítat. Avg age woolwiche 25, Jesus 26yo."

Reagovat
jk

A co na tom jako nechápeš? Proboha, přestaň mi tu podsouvat něco co jsem nikdy neřekl. Snažíš se tu někoho vychovávat na internetu přitom nejsi schopný ani pochopit psaný text. Hlavně, že tu někoho nálepkukeš jako kreténa, kouzelný

Reagovat
Nizzie

Nikdo tě jako kreténa nenálepkuje, ty jím prostě jsi.

Reagovat
Bakary3

Tak ty ses kouzelne onalepkoval sám.

Takže snížil Jesus místo laccy Arsenalu věkový průměr? ANO / NE

Reagovat
jk

Jasně, že když vyměníš GJ za Lacazetta klesne avg age. Možná by ti ale pomohlo, kdyby sis ty příspěvky pořádně přečetl, než začneš zkratovitě někomu nadávat do kreténů, jen proto, že nerozumíš textu.

“GJ zvyšuje avg age woolwiche.” Vidíš tam někde nějakou zmínku o Lacazettovi, jak mi tu furt podsouváš?

Reagovat
Bakary3

Od začátku bylo zřejmý, že je to kus za kus a v tyhle souvislosti bylo to tvrzení o snížení průměru.

Jenže tys zareagoval na začátku blbe, a protože "rivalita" Arsenal/ Tottenham a nějaká osobní nevraživost vůči ostatním uživatelům z tábora Arsenalu, nejsi schopnej to uznat a snažíš se slovickarit a nějak z toho vybruslit.

Ale ok, to nemá cenu, vyhráls !

Když tě tyhle tahanice baví, kdy nejsi schopnej normálně uznat nějakou chybu, užij si to

Reagovat
jk

Takže nahoře píšeš, že vlastně nevíš a do té diskuze ses ani nezapojoval. Ale teď už víš líp než já, jak jsem co myslel, bravo

Tady v tomhle vlákně jsem dokonce použil současný věk GJ a současný avg age woolwiche, ale Bakary3 hned startuje moped s Lacazettem, který třičtvrtě roku hraje v Lyonu.

Reagovat
Bakary3

A to meme, kdy fanoušek Arsenalu je jakože hloupej a opouští matematiku, ikdyz matematicky je to jasný, to se taky nepovedlo.

Nezlob se, ale placnout píčovinu a nebejt schopnej říct ok, moje blbost, místo toho se v tom rochnat a dělat ze sebe většího kretena, to je hodný opravdu kretena. Sice jsme tu anonymně, ale já bych se styděl...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kinky7

podle TM druzi nejmladsi v PL

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Marcus Rashford's injury: "It's a setback and he's disappointed, but he's not totally broke because he will return quickly. He's started his rehab and that helps to get back soon."

tak snad by mel byt out jen na par zapasu.

Reagovat
Trand

"but he's not totally broke because he will return quickly"

Neproplácíte nemocenskou jo?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/better-than-vidic-five-reasons-virgil-van-dijk-is-a-fraud-liverpool

pro pobaveni, clanek reagujici na toho Caraghera co napsal, ze je VVD lepsi nez Vidic a nasledne debaty okolo...

The argument should end after this point alone really. Rio Ferdinand won six league titles, three League Cups and a Champions League. Sol Campbell? Seven trophies, including one with Portsmouth and one with Spurs. Spurs! I’d like to see Van Dijk try that.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Front hell

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele