Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

15.03.2023, 18:58
Názory a komentáře
Leandro Trossard (© AFP)

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Po pátém ligovém skalpu soupeře v řadě si Gunners nadále hýčkají pětibodový náskok před obhájci titulu z Manchesteru City. "Smekám před hráči. Zasloužili jsme si zvítězit, hráli jsme opravdu dobře," lebedil si manažer Mikel Arteta.

"Věděli jsme, že to bude na Craven Cottage těžké, ale zvládli jsme zápas perfektně. Vždy se snažím pomoct týmu a tentokrát to šlo přesně tak, jak jsem chtěl. V dalších týdnech nás čeká ještě 11 finále," doplnil Trossard s odkazem na jedenáct zbývajících duelů v sezoně.

Citizens měli v Selhurst Parku od úvodního hvizdu navrch, ale prosadili se až v závěru z pokutového kopu, který chladnokrevně proměnil nejlepší střelec soutěže Erling Haaland (28). Za zmínku stojí i fakt, že sok favoritů z Manchesteru opět nevystřelil na branku, už ve třetím utkání za sebou, což se v PL stalo poprvé od ročníku 2003/04.

Nečekaně naopak zaváhali jejich městští rivalové z United, když na Old Trafford remizovali 0:0 s posledním Southamptonem. Nutno podotknout, že hráli více než hodinu v oslabení po dalším vyloučení klíčového muže záložní formace Casemira. Druhá červená karta v poměrně rychlém sledu znamená pro brazilského reprezentanta stopku na kvarteto střetnutí v anglických soutěžích.

Čtvrtý Tottenham se proto přiblížil na rozdíl dvou bodů a v měření sil s Nottinghamem (3:1) si zároveň spravil chuť po vyřazení z Ligy mistrů. Dvěma trefami k tomu přispěl Harry Kane, čímž zaokrouhlil počet zásahů v sezoně na dvacet. Před pátým Newcastlem, který gólem Miguela Almiróna zlomil odpor srdnatě vzdorujícího Wolverhamtponu (2:1), mají Spurs i nadále k dobru čtyřbodový náskok. Magpies však mají za sebou o dvě klání méně.

Zcela rozdílné emoce vstřebával šestý Liverpool v čele s Mohamedem Salahem, jenž na Vitality Stadium zahodil za stavu 0:1 penaltu. "Jsem zklamaný, tohle nebyl náš zápas. Bylo vidět, že Bournemouth chce uspět víc než my, ze všech sil se snaží zachránit a zasloužil si vyhrát" uznal liverpoolský manažer Jürgen Klopp.

Už tak dramatická "řežba" na chvostu se proto ještě více zamotala. Rozdíl mezi posledním Southamptonem a dvanáctým Crystalem Palace je pouze pětibodový, což znamená, že i krátká série nezdarů může pro mužstva z "klidného středu" představovat tvrdý pád až na samotné dno. Kromě Bournemouthu zapsal o víkendu veledůležité vítězství patnáctý Everton, který zastavil dvanáctizápasovou sérii Brentfordu bez nalezení přemožitele.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle WhoScored.com:

1. Leandro Trossard (Arsenal) - 9.16 / 3 asistence, 4 klíčové přihrávky, 52 doteků s míčem.

2. Dwight McNeil (Everton) - 8.63 / gól, klíčová přihrávka, 43 doteků s míčem.

3. Harry Kane (Tottenham) - 8.59 / 2 góly, 3 střely na branku, 35 doteků s míčem.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Leandro Trossard (Arsenal) - 15 bodů.

2. Gabriel Magalhães (Arsenal) - 14 bodů.

3. Harry Kane (Tottenham) - 13 bodů.

Sestava 27. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Gavin Bazunu (Southampton) - Třetí čisté konto z posledních čtyř utkání, ale bezesporu nejcennější si v neděli připsal jednadvacetiletý Ir. O záchranu bojující Saints držel na slavném Old Trafford od úvodního hvizdu. Nejvíce se zapotil při křižné Rashfordově střele a Fernadesově ráně zpoza vápna, kterou v 69. minutě vyrazil konečky prstů na tyč. Jeho cenovka 4,5 milionu by mohla ve Fantasy Premier League oslovit nejednoho manažera.

Pravý obránce: Pedro Porro (Tottenham) - Velmi lákavou variantu (4,8 milionu) představuje ve zmíněné hře také lednová akvizice Spurs z lisabonského Sportingu. Ofenzivní bek ozdobil debut v základní sestavě na domácím stadionu milimetrově přesnou asistencí pro Kanea, na pravé straně se neustále nabízel, svižným driblinkem bavil příznivce na tribunách a naznačil svůj potenciál trenérovi Contemu.

Stoper: Michael Keane (Everton) - Pokud něco Toffies v posledních týdnech funguje na maximum, tak je to střed obranného kvarteta. V sestavě kole se několikrát objevil Tarkowski, ale stabilně nadprůměrnou výkonnost má i jeho parťák. Odchovanec Manchesteru United byl přitom v lednu na odchodu z klubu, ale jmenování nového kouče vše změnilo. V duelu s Brentfordem vymazal z trávníku kanonýra Toneyho a výrazně přispěl k cennému vítězství.

Stoper: Marcos Senesi (Bournemouth) - Zastavit rozjetou ofenzivní mašinu Liverpoolu, obzvlášť po sedmigólové nadílce proti United, byl vskutku nelehký úkol. Argentinský stoper ho ovšem zvládl s grácií. Perfektně četl hru, o čemž svědčí zejména sedm zastavení nebezpečné akce Reds. Konstruktivní rozehrávkou pomáhal týmu při výstavbě brejků a vyprodanou arénu pobavil také efektním driblinkem.

Levý obránce: Ben Chilwell (Chelsea) - Když je zdravý, je bezesporu jedním z nejlepších beků v lize, což potvrdil i v sobotu v Leicesteru. Pod třetí soutěžní výhru Blues za sebou se navíc podepsal krásným volejem, kterým otevřel skóre. Diváci ho sice vzhledem k "liščí" minulosti několikrát vypískali, ale jeho vynikající výkon to nijak neovlivnilo. Naopak.

Střední záložník: Enzo Fernández (Chelsea) - Zaplněný hostující sektor potěšil na King Power Stadium i nejlepší mladý hráč světového šampionátu v Kataru. Jeho akční rádius byl jako už tradičně enormní, ve středu pole si držel nadprůměrnou úspěšnost v osobních soubojích a nezištně rozdával míče spoluhráčům. Nejvíce na sebe upozornil geniální asistencí u přesného zásahu Havertze, které můžete zatleskat v naší tradiční videorubrice.

Střední záložník: Rodri (Manchester City) - Světla reflektorů a titulní strany ostrovních deníků na sebe po utkání v Selhurst Parku opět strhl Haaland, ale představení španělského záložníka opomenout nelze. Dominoval totiž v počtu doteků s míčem (112), úspěšných přihrávkách (92), ziscích míče (16), soubojích (11) i driblincích (4). A jen exkluzivní Guaitův zákrok ho připravil o radost ze vstřeleného gólu.

Střední záložník: Joe Willock (Newcastle) - V základní sestavě se v ligovém střetnutí objevil poprvé od začátku února, ale v duelu s Wolverhamptonem trenérovi Howeovi jednoznačně ukázal, že na něj může sázet častěji. Odchovanec Arsenalu si svědomitě plnil defenzivní povinnosti, ale zároveň byl kreativním motorem Magpies, což vyústilo v oku lahodící asistenci Almirónovi na vítěznou trefu v 79. minutě.

Pravý útočník: Dango Ouattara (Bournemouth) - Lednová posila Cherries z Lorientu se na tempo PL adaptovala bleskově. Proti Liverpoolu létala na pravém křídle a představovala stálou hrozbu pro defenzivní linii soupeře. Finálním zpětným pasem navíc jednadvacetiletý talent z Burkiny Faso vybídl ke skórování Billinga. Aktuálně už má v tomto ročníku na kontě 3 asistence v 7 zápasech v anglické a 14 branek ve 25 duelech ve francouzské lize.

Střední útočník: Harry Kane (Tottenham) - Po katastrofálním týdnu (vyřazení z FA Cupu i Ligy mistrů), který víceméně pohřbil naděje Spurs na zisk cenné trofeje v letošní sezoně, si kapitán anglické reprezentace spravil chuť v měření sil s Nottinghamem. Po dalších dvou trefách se stal teprve třetím fotbalistou v historii PL - po Shearerovi a Agüerovi - jenž vstřelil 20+ gólů v šesti sezonách.

Levý útočník: Leandro Trossard (Arsenal) - Zimní neangažování Mudryka příznivce Gunners pravděpodobně vůbec nemrzí. Jeho "náhrada" totiž exceluje a korunu své nadprůměrné výkonnosti nasadila na Craven Cottage. Belgický reprezentant se stal prvním hráčem v dějinách PL, jenž zapsal tři asistence ve venkovním střetnutí za první poločas. A to ještě jeho nejkrásnější přihrávku trestuhodně nevyužil Xhaka. Sečteno, podtrženo - Man of the week.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
27
21
3
3
62 : 25
66
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
27
15
3
9
49 : 37
48
5
Newcastle United
25
11
11
3
37 : 18
44
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
24
11
6
7
45 : 31
39
8
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
9
Brentford FC
25
9
11
5
40 : 33
38
10
Chelsea FC
26
10
7
9
27 : 26
37
11
Aston Villa
26
10
5
11
32 : 39
35
12
Crystal Palace
26
6
9
11
21 : 33
27
13
Wolverhampton Wanderers
27
7
6
14
20 : 37
27
14
Nottingham Forest
26
6
8
12
21 : 47
26
15
Everton FC
27
6
7
14
20 : 38
25
16
Leicester City
26
7
3
16
37 : 46
24
17
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
18
AFC Bournemouth
26
6
6
14
25 : 51
24
19
Leeds United
26
5
8
13
31 : 42
23
20
Southampton FC
26
6
4
16
20 : 41
22

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (200)

Přidat komentář
masly008

Je boží jak je ten web přívětivý na mobilu. Jen škoda že třeba tabulku nevidím celou a musím ji posouvat do boku abych viděl body.

Ale co, však si zvyknem říkali.

Reagovat
Gunner14

Ja moc nechapu proc, kdyz je to teda furt v beta verzi, neudelali ze muzes prepnout na starou verzi. Tak by to snad bylo idealni ne? Ti co chteji pouzivat tuhle verzi, tak ji muzou pouzivat, novy lidi budou znat jenom tuhle, zaroven se teda diky nim budou vychytavat veskere mouchy. A ti co preferuji stary design webu, tak by meli stary EF, nez by byla ta nova verze kompletne hotova a snad i vysperkovana.

Reagovat
Petr Keš

Beta verze byla už předtím. Dali nám dost času se na novou verzi webu připravit. To je jak kdyby si po první sezóně Artety říkal že na to nemá, a hele on to jde. Kdo to nechce ať jde na seznam. Tím že mají beta verzi jim dává čas ladit to co většině vadí, a těch změn od prvního dne beta verze bylo dost. Prostě nová Nokia 3310 nebude stejná jak to předtím. Prostě to chce čas.

Reagovat
Gunner14

Ja veril Artetovi od zacatku a celou dobu

A pokud se podivas nahoru, tak uvidis, ze slovicko beta, tam stale je.

Reagovat
xjert02

Reagovat
PP

No to je ale docela nesmysl. Přechod na nový design, změny, atd. proč ne. Ale vypnout starou a dávat k dispozici pouze nedodělanou beta verzi je prostě hovadina. Toto se prostě nepovedlo..

Reagovat
Seydou Doumbia

je to takticky lepší takhle...poslali nás na úplně nový web, kde bylo vše nahovno a nic nefungovalo a ted to může být jenom lepší...příjít na hotový nový EF tak tu pičujeme na vše i kdyby tady bylo všechno ok, jen proto že je to nové

Reagovat
Gunner14

Jo, to je taky validni taktika

Reagovat
SunFells

A teď ještě Livesport domrdal sestavy fotkama hráčů koukám

Reagovat
oli9

V apce nebo na pc?

Reagovat
SunFells

pc, tedy web

Reagovat
oli9

To je jedno, dělalo se to kvůli telefonům.... co na tom že je to na telefonu k hovnu

Reagovat
jk

Tenhle problém teda nemám.

Reagovat
masly008

Když se podíváš na mobilu na tabulku nahoře tak ji vidíš celou?

Mi to končí u proher.

Reagovat
jk

Vidím ji celou. Mám na EF nastavenou velikost textu na 75%

Reagovat
bbbauch

Jinak bych ten novej design nezkousnul

Reagovat
Tomanatura

Genialni, diky

Reagovat
tweek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
VasAFC

Dík za tip

Reagovat
MiChaEl

Android + Chrome. Nastavenia-Dostupnost-Mierka textu na 75%. Vynutit povolenie priblizenia ticked.

Nefunguje. Robim nieco nespravne pls? Vopred diky.

Reagovat
jk

Bohužel nepomůžu, mám jen iOS.

Reagovat
Gunner14

Cekal jsem, ze Trossard bude uspech a bude se mu v Arsenalu darit, ale zatim prekonal i tato ocekavani, uzasny prestup

Reagovat
J0EL

Erik ten Hag: "I think we have only had one game when we have had the full squad available.

"Every other time in the season we have had a player suspended, injured or ill.

"Of course you see Arsenal and they almost have a full squad available all the time."

Ten Klopp zase len place...

Reagovat
Gunner14

pekne se stridaji v tom

Reagovat
masly008

A to jim za ty suspendace může někdo jiný než oni sami?Nebo si snad myslel že Martial bude někdy zdravý na více než jeden zápas?Strašná naivka

Reagovat
Nizzie

To je vůl

Reagovat
VasAFC

To je debil, ani si nepamatuju kdy jsme nastopupili v plné sestavě... někdy v listopadu?

Reagovat
Trand

Reagovat
tweek

To fakt řekl?

Reagovat
VersaceChain

Je nejaka stranka, kde jde checknout injury history tymu?

Reagovat
jk
Reagovat
VersaceChain

super, diky moc! nemohl jsem to tam najit :)

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Neon

tvl, rajchl s kšiltovkama za 500 a plackama s výrobní cenou 17 kč /ks, které prodával za 70 na demošce, je fakt jen podvodník okresního formátu proti tomuhle

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bakary3

To jsou žebráci

Reagovat
Nizzie

Ty kráso

Reagovat
Mastný Chobot

Heh ja ze to je Shakira, to by bol gol

Reagovat
Salfovic

Když vy nám Figa, tak my vám Shakiru.

Reagovat
vodka

Rosalia>Shakira ale znam asi 3 songy jen vcetne tohoto: https://www.youtube.com/watch?v=6o7bCAZSxsg

Reagovat
SunFells

Solly March 7 kusů v 11 zápasech, úplně mahrezovatí.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vodka

palace s takovou formou jsou zralí na sestup

Reagovat
SunFells

Arteta out, Potter in řvali ...Arteta out, Vieira in řvali ...

Reagovat
J0EL

djourou no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liveral

Na jednu stranu jo, na druhou stranu ty jejich zápasy od 15.1. byly fakt šílený, stihli tam Chelsea, 2x United, Newcastle, City, 2x Brighton, Liverpool... S nikým neprohráli víc jak o gól a vydolovali z toho stejně remíz jako proher. Izolovaně jsou výsledky (netuším jak hra, mluví se o tom že několik zápasů nevystřelili na bránu, takže asi tragédie) v jednotlivých zápasech úplně v pohodě. Ted po Arsenalu jim začnou normální zápasy až do konce sezony, kde se teprve ukáže jestli je tahle série položila nebo pár zápasů povyhravaj a budou v klidu...

Reagovat
SunFells

Zase ta elektřina

Reagovat
Busby babes
Reagovat
masly008

Ne není to stejné. Čase šel skluzem což je dost nebezpečnější.

Ale tady měla být asi taky redka možná.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bakary3

https://youtu.be/Qar4wk1D4Uw

No to teda vůbec.

Lavia tam šel v závěru spíš neohrabaně, na dlouhou nohu, ale řekl bych, že po celou dobu měl v úmyslu hrát čistě míč, a dokonce ho hrál a ta noha mu sjela po míči na kotník soupeře Jestli něco, tak žlutá, bolelo to, ale nulový úmysl, nízká intenzita, spíš smůla.

Zatímco casemiro do souboje jde od samého začátku vědomým skluzem s nohou ve výšce holeně, je dobře, že se tohle píská, protože ten soupeř při takhle nebezpečným vedení souboje nemá moc šancí, jak se toho souboje účastnit s klidem, že se mu nic nestane. Tohle je vyloženě nebezpečný, stačí málo, nečekaný pohyb soupeře, trefí ho a neštěstí je na světě. A až pak se řve, proč se netrestá i nebezpečný způsob chození do soubojů.

Červená to být nemusela, ale problém s ni nemám, tohle nemá na hřišti co dělat.

A ze takových skluzu od něj, na který jsme vždy nadávali, když byl v Reálu a nebyl trestanej, známe. Jen ať dostane pocítit, že takhle ne.

Reagovat
Jkb

Casemiro je super. 19 zápasů, 2 červené, 5 žlutých, jestli takhle bude pokračovat tak to bude dobře investovaných 60 mega od United, když si člověk vezme, že Haaland stál o 5 mega míň.

Reagovat
Bakary3

Tak on jinak herně je super, o to nic.

Ale celý roky se všichni vysmívali tomu, jak se mu všechno promíjí a teď se omlouvá.

První červená prý skvělé uklidňoval situaci... Tady že je to na červenou málo, přitom do toho šel proste nesmyslně nebezpečně.

Může se nadávat na nekonzistenci rozhodčích... Může se polemizovat, jestli za ty momenty nestačila žlutá.

Ale v zásadě ty červeny jako chyby nevidím, když dá casemiro svým počínáním dost velkou záminku.

Reagovat
vodka

jde vždycky o ten kontext, že jo. proti Palace dostal červenou na základě zpomaleného záběru, který vypadal nejhůř, další záběry vypadaly mnohem víc v pohodě a žádné škrcení se nekonalo. Na blití bylo, že ještě mnohem ostřejší potyčka v té stejné situaci prošla úplně bez trestu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Wtf? Co to je za snusku nesmyslu

Reagovat
iamek

To je blabol

Reagovat
Hlahart

Reagovat
SunFells

Haaland měl klauzuli, to by neměl být referenční bod pro nikoho.

Ale tady ta série Caseho 10 zápasů je legendární - 7x suspendovaný, 2x redka a 0:7

Reagovat
vodka

Lavia tam šel v závěru spíš neohrabaně, na dlouhou nohu, ale řekl bych, že po celou dobu měl v úmyslu hrát čistě míč, a dokonce ho hrál a ta noha mu sjela po míči na kotník soupeře Jestli něco, tak žlutá, bolelo to, ale nulový úmysl, nízká intenzita, spíš smůla.

lol, Casemiro tam šel taky s úmyslem zahrát balon, a balon zahrál, nevím, jak by ho zahrál ve výšce holeně. Uznám ti akorát, že to vypadalo nebezpečněji, ale to je tak všechno. Oboje mohly a nemusely být redky.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Remt

Vždyť tam šel jako prase, proboha Což je veliký rozdíl oproti většině jeho zákroků, do kterých chodí taky jako prase

Reagovat
Bakary3

Ano, šel tam s úmyslem získat míč, ale jako dobytek, noha nahoře, kolíky napřed.

Reagovat
Busby babes

whatever. Casemirovi ta noha do vysky vyskocila protoze blbe trefil balon, podobne jako tady v tom pripade mu ta noha sjela po balonu do holene no.

"A ze takových skluzu od něj, na který jsme vždy nadávali, když byl v Reálu a nebyl trestanej", ok no. me se libi jak tu tuhle picovinu rozjedou a ted uz se to bere jako fakt. co nadelame no.

Reagovat
Bakary3

Jo, tak noha mu vyskočila...

Jak jsem psal výše, šel tam jako prase, noha nahoře, kolíky napřed.

Jakou píčovinu? Vždyť je to tak.

Mně se zas líbí, že pořád hledáš rádoby podobný situace, abys hájil verdikty proti hráčům MU. Než říct možná přísný trošku, ale jde tomu naproti.

Reagovat
Busby babes

me se libi, jak si vybajis ve sve hlave scenar a proti tomu jedes. xkrat jsem tu napsal, ze ta cervena mozna prisna, ale ok, ze jediny co je na hovno je, ze takovych zakroku jen ten vikend bylo vic a cervena padla jen pro Casemira.

Ale tak super, ze sis to zas vzal jako hajeni hracu United. Vy jste fakt banda kasparu, jak jde o United tak mate uplne temno pred ocima ale budete ostatni mistrovat z objektivity. Neuveritelny

Reagovat
Bakary3

Mě zrovna ty hádky MU x Arsenal nebaví, ale tady říkáš, jak jsi teda objektivní a přitom každý spornější moment proti United doprovazis v několika dnech a x článcích odkazama říkající "nás hráč být potrestanej neměl, když tady ten taky nebyl" - ikdyz se to snažíš prezentovat obráceně ve smyslu "když casemiro, tenhle taky", je ale dost zřejmý, na jakou notu hraješ.

A to jeste ke všemu sdilis situace, který fakt nejsou srovnatelný, čímž to celý je od tebe ještě smesnejsi.

A jasně, ještě řekni, že to přece děláš proto, že poukazujes na nekonzistenci rozhodčích... Aaale, kdyby se to netýkalo hráče United, bylo by ti to volný...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Front hell

Ta poslední věta se dá krásně použít na některé vaše fans když se jedná o Artetu

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Ja treba pod prewkem psal, ze mi to prijde prisnejsi, ale ok, a nekteri od vas se mohli zblaznit..

Reagovat
Bakary3

Ok, stejně jako busby, jestli jste aspoň připouštěli redku, tak v tom se vám omlouvám.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Měl na sobě správný dres. Správně bez červené.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Hehe, ten deluded týpek má televizi v sauně, pěkný.

Reagovat
Papra

dyt to je uplne jinej zakrok

Reagovat
Papra

cimz nerikm ze to nemela bejt redka, jen mi prijde vtipny napsat ze je to to stejny

Reagovat
r.mrazik

jestli se ti nelibi,jak tyhle kopyta piskaji,tak tady nebrec a zacni piskat sam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Reagovat
Zdechlina

Man of the week

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu se zlepšujeme. Už máme dokonce dva hráče v sestavě kola.

Ale stále platí....Potter out!

Reagovat
Falco E.

OT: Kluci, o víkendu letíme na Chelsea, hledáme nějakej fotbalovej program na dopoledne / brzké odpoledne, ideálně nějaký zápas nižších lig apod. Čekoval jsem stadiony kolem hotelu v Greenfordu, jestli tam nejsou zápasy, ale to je práce na dvacet hodin. Nemáte někdo doporučení nebo nápad? Ideálně zápas, na který nebudeme muset shánět lístky dopředu, klidně fakt nějaký ekvivalent zdejšího pralesa, abychom nemuseli cestovat přes polovinu města... Nebo do jakých diskuzí napsat, koho poprosit o radu. Díky moc

Reagovat
TopinB

Zajít do Richmondu do hospody, která je v Ted Lassovi

Reagovat
Falco E.

Děkuju

Reagovat
fff

Ten prepad LFC je strasidelny, ale vsetko to zacina a konci u zalohy pre mna.

Smerom dopredu je vidiet, bez Thiaga a Keitu tam nemame zaloznika schopneho dat prihravku dopredu, bez Fabinha vo forme, Wijnalduma alebo Hendersona mladsieho o 4 roky tam nemame hraca, ktory by bol schopny poriadne pressovat a pomahat obrane.

Ta nasa zaloha je aktualne uplne mizerna smerom dopredu aj dozadu a dodrbava to cely tim. Ako fakt, ta zaloha robi co? Dopredu nic, dozadu nic, stred bola nevie ovladat, podrzat loptu nevie ... nas stred pola je uplne zbytocny . Jediny kto tam ma buducnost je Thiago, mozno tak este rok dva, nakolko ma kvalitu, no musime ratat s tym, ze bude k dispozicii raz za cas. Elliot ma buducnost vo fungujucej zalohe, ked budeme hrat ofenzivne a kontrolovat hru.

Jones na to podla mna nema. Zo stvorice Ox, Keita, Milner a Henderson mal byt v time maximalne tak jeden z nich.

Ked sme boli na vrchole 2 ci 3 roky dozadu sa to malo riesit, vymenit Ox za niekoho schopneho, nepredlzovat zmluvu Hendersonovi a miesto toho ho nahradit niekym, nahradit Wijnalduma.

O utok sa nebojim, ten by bol so schopnou zalohou v pohode, tam tu kvalitu vidim stale. Ludia pindaju trochu na Jotu, ale chalan je po zraneni, ten sa podla mna da dokopy.

Obrana je otazna Roberston je podla mna stael v pohode, Konate je buducnost. Najviac ma seru VVD a Trent. U VVD mi to pride cele v hlave, on ako keby tomu nedaval 100%. Trent na druhej strane, a toto uz som pisal xy krat, on sam o sebe je v pohode obranca, no aktualne jednak podobne ako VVD ma otrasny pristup a plus on asi najviac z celeho tomu trpi tou zalohou, ktora mu nie je schopna pomahat tak ako bol zvynuty minule sezony.

V idealnom pripade by sme ziskali v lete stopera, backup na RB a vymenili takmer cleu zalohu. No ta zaloha je kriticka a funkcna zaloha by pomohla aj VVD, aj TAA aj utoku.

Dufam, ze Bellingham ma rad vyzvy, lebo inak nanho mozeme asi zabudnut.

Reagovat
romeo351

Včera ty propady zálohy byly opět šílený. Chápu, že se chtělo zkusit zabojovat, ale nebyla trefená sestava. Ta útočná trojice, čtveřice je strašně na silu a i to má vliv na střed - žádná kompaktnost

Reagovat
VersaceChain

too long didnt read

Reagovat
romeo351

Jinak tam se muselo v létě, na podzim něco přihodit v kabině - to dokládají i ty minulé vyjádření Kloppa. Bohužel to pro něj nevidím moc optimisticky a jeho odchod by byl určité řešení (paralela s BVB je na místě a nutno upozornit, že tehdy se Dortmund na tehdy dobité výsluní zatím nevrátil). Ten tým je prostě strašně přesycenej, chybí tomu čerstvej závan - ti starší držáci jsou až moc nedotknutelní mi příjde

Reagovat
SCELO

po troch rokoch konecne niekto napisal pravdu o zalohe LFC

Reagovat
VersaceChain

Takze k tem vyse vysmivanym komentum ETH

Arsenal (60gp missed+projected)

Zinchenko (7)

Thomas (3)

Elneny (18)

ESR (7)

Nelson (13)

Jesus (12)

Man Utd (107)

Varane (3)

Williams (14)

Dalot (3)

AWB (5)

Casemiro (3)

Eriksen (13)

Sabitzer (1)

Vdb (25)

Sancho (2)

Garnacho (8)

Antony (6)

Pellistri (4)

Martial (20)

Reagovat
VersaceChain

.. achjo.. formating pri psani komentu se nepropisuje do poslaneho prispevku..

Arsenal 60 vs. Man Utd 107

Reagovat
masly008

Jenže když někdo chybí za karty tak je blbost na to upozorňovat ne? To je chyba hráčů že dostávají karty.

Mimochodem jsem u Eriksena napočítal kvůli zranění 9 zápasů v PL tak kde jsi vzal 13?

Reagovat
Front hell

Když jsme my sbírali karty jak na běžicím pásu,tak jsme byli k smíchu,u United to použiješ jako výmluvu

Reagovat
Bakary3

Tak tohle jsou fakta, proti tomu není co říct, ale na co si vlastně ten hag stěžuje - na štěstí Arsenalu, smůlu Manchesteru?

Tady je asi k zamyšlení příčina, zatímco Arsenal se náchylných hráčů zbavoval, Manchester má Martiala, přivedl varana (až se divím, že tak málo...), U VDB smůla... U Erikssena taky.

Ale asi je na místě otázka, jestli je to pouhým štěstím.

Reagovat
r.mrazik

tak u Eriksena a VDB to je fakt smula

u Caseho v te prvni karte debilita rozhodcich

stezuje si na smulu MU a byl by rad,kdyby to mel jako Arsenal

Reagovat
Dawon

Jako asi by bylo fer umazat Williamse, protoze to fakt neni hrac acka

Reagovat
Trand

Tak u nás třeba Elneny je, ale skoro by nehrál, takže je otázka, jak moc velká absence to je.

Reagovat
Nizzie

Jako úplně nevím kontext, v jakém to přesně řekl, ale takhle jak je to napsané i tato tvá statistika nemění nic na tom, že je jeho vyjádření k smíchu, pakliže třeba nelamentoval pouze nad tím, že to letos děláme prostě lépe.

Reagovat
Nizzie

Navíc ta čísla asi nebudou úplně přesná, když u Casemira svítí games missed + projected jenom 3 a teď je před 4 zápasovým distancem. A u ESR 7? Když vycházím z toho transfermarktu, co výše postoval jk, tak má do současné chvíle 15 zápasů, ve kterých chyběl. U Elnenyho to zase i s projected vychází na 29 zápasů.

Reagovat
Trand

No třeba od MS až doteď jsme hráli bez největší letošní posily a čísla jedna do útoku a hrál nám na hrotu Nketiah/Martinelli/Trossard, takže brečet jak nám nikdo nechybí mi přijde zrovna teď celkem trapný. Jinak na zranění máme letos poměrně štěstí, to ano. Ale není to tak, že bychom měli pořád všechny k dispozici to je prostě blbost. Navíc třeba takovej Casemiro si za to může sám, přece nemůžeš označovat suspendaci hráčů za červenou jako nějakou smůlu nebo něco.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

On jich sundal Nketiah, tak se domnívají že on je tou jedničkou v útoku

Jinak nejdůležitější Zinchenko do WC byl k dispozici v polovině případů, celou sezónu nehraje náš loňský nejlepší střelec, přímo proti těm plačkám hrál Sambi na 6 protože Partey taky vynechával a jeho náhrada je zraněná celou sezónu, na křídlech jsme neměli do nedávná jiné možnosti protože Nelson byl také furt zraněný, Vieira nastoupil do sezóny zraněný, Nketiah je zraněný teď už nějakou dobu a bude.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Frony

Sice tam chybí Odegaard,Tierney, Nketiah, ale aspoň je tam přesně ten ESR kterej chyběl sice od srpna do února, ale je fakt, že v tom období se odehrálo jen 7 zápasů.

Reagovat
Nizzie

Od srpna do února se určitě hrálo víc než 7 zápasů.

Reagovat
Nizzie

Teda pokud to nemyslíš ironicky, pak jsem debil.

Reagovat
Frony

Pohoda

Reagovat
VersaceChain
Reagovat
Frony

Zdroj je mi úplně u prdele, sleduju každý zápas i tiskovku, to je spolehlivější zdroj než tahle kokotina.

Reagovat
VersaceChain

frajerina, to se nevidi casto aby nekdo sledoval kazdy zapas i tiskovku

Reagovat
Frony

Přestal jsem hrát fotbal, hned je víc času. Akorát se teda opravím chyběl od září do ledna, odehrál necelých 20 minut a pak chyběl skoro další měsíc.

Reagovat
SunFells
Reagovat
VersaceChain

Asi tak 4 minuty no

Reagovat
SunFells

A kdybys tam měl něco správně, dalo by to třeba dvojnásobek.

Reagovat
VersaceChain

Zdroj mas nahore, pokud maj jinej zdroj nez tvuj twitter klucina, tak za to ti ja uz nemuzu

Reagovat
SunFells

Twitter klučina má zdroj vpravo dole, ale vidím že je pro tebe složité s informacemi pracovat EF klučino.

Reagovat
bbbauch

Ses takhle arogantni i v beznym zivote?

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Mne by to vazne zajimalo..

Reagovat
jk

Myslím, že ten bigrin byla odpověď

Reagovat
SunFells

Myslíš špatně

Reagovat
jk

A další

Reagovat
SunFells

eh

Reagovat
VersaceChain

v beznym zivote pravdepodobne utapnutej hoch

Reagovat
SunFells

Do pravděpodobností se po svých výpočtech už nepouštěj trubko.

Reagovat
VersaceChain

neotravuj uz

Reagovat
SunFells

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
VersaceChain

Ja vidim zdroj, jinej zdroj, jiny cisla, co s tim mam jako delat? Klidne muzes najit treti zdroj a overit pravdivost, a pak muzes napsat na transfermarkt at to opravi

Reagovat
SunFells

Ono je od pohledu zřejmé, kdo je má správně. Pokud ti na tom záleží tak to tam napiš ty, ty tam chodíš pro info.

Reagovat
VersaceChain

za hloupost a neschopnost argumentace v diskuzi

Reagovat
SunFells

To už si vyřeš u sebe ty sdílko jedna

Reagovat
Grahf

ešte by bolo zaujímavé, keby za nás hral greenwood, resp. za arsenal nehral partey

Reagovat
Gunner14

Ano, protoze ty dukazy proti Parteymu a Greenwoodovi byly stejne, ze ano? Vubec totiz nebyla venku audio nahravka, kde se Greenwood chova jak zachodova stetka

Reagovat
mithro

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

To by ste uz titul mali v suchu urcite

Reagovat
VersaceChain

jako asi jo

Reagovat
Golasso

Máš něco, co dokazuje, že je Partey stejná jebka jako Greenwood?

Reagovat
Bakary3

Nemá, ale bylo by to zaujimave

Reagovat
Gunner14

A co to s tim ma co spolecneho? Ja osobne se treba smal, ze ma vubec potrebu Arsenal zminovat v tomhle. Arteta takhle nevzpominal ostatni tymy, protoze to nemel a nema za potrebi

Reagovat
Gunner14

nezminoval*

Reagovat
VersaceChain

bohuzel ETH ma narozdil od Artety misto srdce odpadkovy kos

Reagovat
Gunner14

To si napsal ty, ne ja

Zase nevim jakou to ma souvislost s tim co jsem napsal, ale whatever

Reagovat
bbbauch

Vsak to vyjadreni ETH je proste mimo.. celkem ustrel na to, ze jinak ty tiskovky zvlada dobre.. Lego fans maj snad prvni nebo druhej opravnenej duvod si kopnout do ETH, tak je nech.

Reagovat
Nizzie

K první a druhé větě naprostý souhlas, tiskovky ETH byli vždy věcné a správné, nyní prostě ujel. Stane se.

Reagovat
bbbauch

Hned jak jsem to videl jeste mimo EF, bylo mi jasny, ze za to opravnene dostane cocku

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VersaceChain

mas pravdu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mithro

tiez si myslim, ze to bolo zbytocne.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Golasso

My nekopeme, jen nám sjela noha po míči.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Protoze do toho diskusi litate jak kokoti..

Reagovat
bbbauch

T̶o̶h̶o̶

Reagovat
Front hell

*Jak Case

Reagovat
bbbauch

Vzdyt prave

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Busby babes

https://www.manutd.com/en/videos/detail/erik-ten-hag-and-lisandro-martinez-pre-match-press-conference-before-real-betis-v-man-utd

tady je ta tiskovka ETH, o tom Arsenalu mluvi v case cca 11:00, tam zacina otazka a odpoved.

Reagovat
Trand

Hezkej pokus jak nás přesvědčit registrovat se na vaše stránky, ale ďáblovi se upisovat nebudu.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

fakt? jsem si ani nevsiml, ze je treba registrace.

Reagovat
Trand

Jj, bez ní se to nepřehraje.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fff

Bajcetic zraneny do konca sezony, super

Reagovat
Gunner14

Benny Blanco fakt musel Southgatea nasrat na tom WC, nepovolal ho.

Ale pro nas jenom dobre.

Reagovat
SunFells

Imo ho prostě jen nemá osobně výš v žebříčku než ty, které tam má.

Reagovat
Gunner14

Tak to by ho meli vyhodit co nejdriv, White je uzasnej hrac.

Reagovat
SunFells

To by měli, ale hlavně pro jiné důvody. Nenominací Whitea s momentálními možnostmi Anglie nějak neutrpí.

Reagovat
Gunner14

Jo s tim souhlasim, ale to jeho favorizovani oblibencu je fakt smesny

Reagovat
Liveral

Takhle pauza by pro nás nemusela bejt vůbec zlá. Brazilec nejede ani jeden, Benny taky ne. Ukrajina podle Livesportu hraje jen jeden zápas. Takže si pár hráču dobře odpočine. Jen snad nebudou hrát Saka a Partey 2x90min

Reagovat
Gunner14

Saka by potreboval odpocinout no, snad jsou nejak domluveni, ze odehraje jen 1 zapas

Reagovat
VersaceChain

Maguire zaklad

Divim se, ze nepovolal Sterlinga misto Rashforda.

Reagovat
mithro

bud rad, treba nam ho predat

Reagovat
VersaceChain

Jsem rád, na druhou stranu mi byla vždycky Anglie sympatická a to co tam s takhle silnou generaci Southgate předvádí je strašný

Reagovat
Gunner14

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele