Serie A souhrn - 29. kolo

19.03.2008, 22:54, aktualizováno 19.03.2008, 23:15
Komentáře a souhrny
O vítězství Lazia v římském derby se v 90. minutě postaral svou brankou Behrami a Vlci tak náskok na Inter nesnížili, přestože milánští ztratili body v Janově. Bodovat nedokázal ani jeden z týmů bojujících o Ligu mistrů. Fialky z Fiorentiny uvadly na horké půdě v Neapoli a AC Milán dokonce padl na vlastní stadionu se Sampdorií. Dva body za remízu v Empoli ztratil i Juventus.

Empoli FC - Juventus FC 0:0

19.03.2008 20:30

Góly: -

Jeden z kandidátů na sestup si ve 29. kole, mimo jiné černém kole favoritů, připsal důležitý bod. Předposlední Empoli totiž doma uhrálo bezbrankovou remízu s Juventusem. S tím se jistě nepočítalo, ale Starou Dámu to nemusí tolik mrzet, jelikož i ostatní konkurenti ztratili.

V celém utkání nebylo vidět příliš šancí. Oba týmy předváděly spíše defenzivní fotbal, bez výraznějších ofenzivních manévrů. První šanci měl po chytré přihrávce Zebiny po čtvrthodině hry hostující Iaquinta, ale ztroskotal na brankáři Bassim. Následně mohl červenou kartu vidět za tvrdý zákrok na Abateho Molinaro, ale rozhodčí se pro druhou žlutou kartu neodhodlal. První šance domácích přinesla hned branku. Ta ovšem vzápětí nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení, takže Volpato se radoval zbytečně. Molinaro si ale nedal říci ani po dalším napomenutí a o pár minut později předvedl další zákrok na hranici pravidel a opět riskoval vyloučení. To už nevydržel trenér Ranieri a ve 29. minutě na hřiště místo něho poslal Zdeňka Grygeru. Do šance se poté dostal Del Piero, jehož hlavičku Bassi zlikvidoval. Na druhé straně byl sražen Morův volej.

Ve druhém poločase opět hrozili hosté, když musel Bassi zasahovat proti trestnému kopu Del Piera. Také Buffon musel být v pozoru, když s hranice pokutového území pálil Abate, ale vedle. Trenér Staré Dámy Claudio Ranieri po hodině hry na hřiště poslal Trezegueta a vytvořil tříčlenný útok. Ale ani třem útočníkům se nepodařilo vymyslet pořádnou šanci a po divácky neatraktivním utkání se oba týmy rozešly smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - Città di Palermo 2:1

19.03.2008 20:30

Góly: 52. Igor Budan, 90. Igor Budan (pen.) - 68. Edinson Cavani

Parma i přes nepřízní vývoj utkání dokázala zvítězit a připsat si tak velice důležité tři body v boji o záchranu. Naopak Palermu se vzdalují pohárové příčky a šňůra bez vítězství se prohloubila již na čtyři utkání.

Parma před utkání potřebovala nutně bodovat. Situace v tabulce je totiž kritická a pro kdysi slavný klub by byl sestup velkou potupou. Palermo pomýšlí na Pohár UEFA, jenže v současné formě si o něm může nechat zdát. V případě výhry by se mu pohárové příčky zase o něco přiblížily.

Domácí vstoupili do utkání špatně. Už po necelé půlhodině hry musel kvůli druhé žluté kartě předčasně do sprch McDonald Mariga. Palermu se tedy od 27. minuty naskytla možnost přesilové hry. Jenže šance Boška Jankoviče a útočníka Amauriho zůstaly nevyužity. Parma mohla jít do vedení, ale Corradiho střelu zlikvidoval brankář Alberto Fontana. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu a s početní výhodou v poli u hostujícího mužstva.

Ve druhém poločase se dostali svěřenci trenéra Hectora Cúpera do vedení, když v 52. minutě otevřel skóre utkání hlavou Igor Budan. Domácí tak vedli, ale radovali se jen čtvrt hodiny, poté totiž vyrovnal po spolupráci s Fabiem Simpliciem Edison Cavani a Palermo bylo znovu na koni. Všechno se ale změnilo za dvě minuty, když se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Druhou žlutou kartu a následně červenou kartu obdržel Andrea Barzagli.

V 90. minutě přišla rozhodující chvíle celého zápasu. Souboj Migliaccia a Esseny posoudil rozhodčí jako nedovolený a odpískal velice kontroverzní pokutový kop, který proměnil svojí druhou brankou v utkání Igor Budan. Parma tak v samotném závěru získala všechny tři body a udělala krok směrem k záchraně.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Reggina Calcio 1:1

19.03.2008 20:30

Góly: 61. Erjon Bogdani - 33. Franco Brienza

Dva celky ohrožené sestupem se potkali v Livornu. Domácí Toskánci vyhráli v letošní sezóně jen třikrát, ovšem Kalábrijci venku nevyhráli letos ještě ani jednou. Očekávat se tedy dala remíza, která se nakonec také narodila.

Reggině se podařilo uzmout vedení ve 33. minutě po první pořádné šanci celého utkání. Franco Brienza chvilku kroužil kolem pokutového území a pak tvrdou ranou do horního růžku překonal De Luciu. Domácí hrozili především skrz Diamantiho, který několikrát pokušel štěstí z dálky, ovšem neúspěšně. Vyrovnat mohlo Livorno krátce před přestávkou, ale Campagnolo vytlačil Filippiniho tečovanou střelu na roh.

Zalouženého vyrovnání se nakonec Toskánci přece jen dočkali. Na cetr z pravé strany si vyskočil bývalý hráč Regginy Bogdani a srovnal účet. Rozhodnout mohl navrátilec ze Španělska Francesco Tavano, který se na hřiště dostal krátce po pauze, ovšem se vou šancí nenaložil jako v dobách největší slávy. Sedm minut před koncem se navíc bývalý útočník Valencie zranil a musel přepustit své místo Tristanovi.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 1:2

19.03.2008 20:30

Góly: 71. Alberto Paloschi - 12. Christian Maggio, 25. Gennaro Delvecchio

AC Milán již po několikáté v letošní sezoně zklamal své fanoušky na domácím stadionu. Tentokrát prohrál 2:1, a odmítnul se tak dotáhnout na čtvrtou Fiorentinu. Sampdoria se naopak přiblížila Milánu na rozdíl jednoho bodu a zapojila se tak do bojů o Ligu mistrů.

Milánští museli před zápasem řešit několik problémů. Start visel nad brankářem Kalačem ,brazilcem Kaká a nebo Clarence Seedorfem, nicméně všichni nastoupili od začátku utkání.

Úvod první poločasu byl ze strany milánských fotbalistů hrůzostrašný. Už v 9. minutě musel kvůli zranění odkulhat ze hřiště Brazilec Kaká a hned za tři minuty přišel první gólový zásah do sítě domácích. Mirko Pietri vracel v akrobatické poloze míč do hřiště na Paola Sammarca, který našel před brankou úplně nehlídaného Christiana Maggia – 1:0 pro Sampdorii. Ve 21. minutě promluvil také AC Milán, jenže střela Alberta Paloschiho šla mimo. Za čtyři minuty bylo milánským fanouškům ještě hůř. Gennaro Delvecchio se protáhl obranou Rossoneri a propálil brankáře Zeljka Kalače – 2:0. Ve 31. minutě to mohlo být už 3:0, jenže nebezpečně zahraný volný přímí kop Sergia Volpiho skončil jen těsně vedle. O minutu později vyslal dalekonosnou dělovku sváteční střelec Alessandro Nesta, jenže stejně jako Sergio Volpi mířil vedle. Sampdoria Janov velice pečlivě bránila a Milán k blízkosti své branky prakticky nepouštěla. Neujala se ani rána z dálky Marka Jankulovského. Ve 41. minutě byl v obrovské šanci Christian Maggio, naštěstí pro Milán přestřelil. Poločas skončil výhrou Sampdorie Janov 2:0.

Ve druhém dějství se Milán snažil vstřelit co nejrychleji kontaktní branku a pokusit se ještě velice nepříznivý výsledek zvrátit. Do útoku přišel Alberto Gilardino, který v 54. minutě minul hlavičkou branku. V 60. minutě přišla asi největší šance domácích, když Andrea Pirlo trefil z přímého kopu tyč. V 71. minutě přišla velká chvíle Alberta Paloschiho, který po rohovém kopu snížil povedenou hlavičkou na 1:2. Milán poté vrhl všechny síly do útoku, jenže Sampdoria Janov bránila velice pozorně. V samotném závěru utkání mohl vyrovnat Giuseppe Favalli, jeho rána šla však mimo. V nastavení pak vytáhl skvělou ránu Gennaro Gattusa brankář Luca Castellazzi. Druhou žlutou kartu obdržel Stefano Lucchini a musel tak do sprch, nicméně vítězství 2:1 zůstalo v rukou Sampdorie. Janovští tak vyhráli naprosto zaslouženě a ze San Sira si odvážejí velice cenné tři body.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 1:0

19.03.2008 20:30

Góly: 18. Robert Acquafresca (pen.)

Cagliari pokračuje v sérii úspěšných zápasů na domácí půdě a ze stadionu Sant‘Elia odjela s nepořízenou i Atalanta Bergamo. Domácím zařídil cenné vítězství úspěšně zahranou penaltou Robert Acquafresca. Cagliari je tak již čtyři body od záchrany. Atalanta zůstává na osmé příčce.

Domácí začali velmi aktivně a po obrané chybě Maximiliana Pellegrina se dostal k zakončení Nelson Jeda, jeho pokusu však scházela přesnost. O několik minut později již domácí rozvlnili síť v brance Ferdinanda Coppoly. Jedním z hlavních aktérů byl opět Maximiliano Pellegino. Tentokráte fauloval v pokutovém území Roberta Acquafresku a sudí zapískal velmi přísnou penaltu. Acquafresca poslal míč s přehledem na opačnou stranu než si zvolil Coppola a Sant‘Elia bouřila.

Zhruba po půlhodině hry vyslal Andrea Cossu velmi nepříjemný přímý kop, který skočil přímo před Ferdinandem Coppolou a mnoho nechybělo, aby brankáře Atalanty překvapil. Bergamaschi měli svou první větší krátce před přestávkou. Zlatan Muslimovič vyslal velmi tvrdou střelu, avšak Marco Storari výborným zákrokem vyrazil.

V druhém poločase se hrálo spíše ve středu hřiště. Za zmínku stojí pouze vyniknutí brankáře Storariho. Nejprve stál poněkud venku z branky a Moris Carrozzieri se jej pokusil přehodit. Storari jeho lob však vyrazil a v zápětí se o stejný kousek pokoušel Sergio Floccari. Avšak ex-milánský brankář byl opět úspěšnější. V 76. minutě bezradnou Atalantu oslabil Moris Carrozzieri, který musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Cagliari si tak připsalo další veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Siena 0:0

19.03.2008 20:30

Góly: -

Domácí Catania si připsala pouze bod za bezbrankovou remízu se Sienou a nadále tak zůstává ve špatné situaci. Siena zůstala i přes zisk jednoho bodu na třináctém místě tabulky a ani ona ještě nemá v boji o záchranu vyhráno.

Catania byla před utkání ve složité situaci. Z devíti utkání vytěžili svěřenci Silvia Baldiniho pouze sedm bodů a neustále se přibližují k sestupu. Sieně se v posledních utkání dařilo, alespoň do minulého kola, než prohrála ostudně 0:4 s Regginou. Tento výsledek chtěli hosté napravit a pokusit se nad Catanií zvítězit.

Diváci od úvodního hvizdu neviděli nikterak zázračný fotbal. Šancí bylo na obou stranách velice poskromnu. Největší příležitost prvního poločasu měl domácí útočník Giuseppe Colucci, jenže ztroskotal na brankáři Sieny Alexu Manningerovi. Na druhé straně musel brankář Ciro Polito řešit jedinou vážnější šanci z přímého kopu, který zahrával Galloppa. V prvním dějství se toho tedy moc nestalo.

Jenže kdo čekal, že druhý poločas bude lepší, ten se zmýlil. Hrál se velice opatrný fotbal z obou stran, nicméně nakonec mohli zvítězit hosté, když se do dvou velice slibných příležitostí propracovali Massimo Maccarone a Tomas Locatelli, jenže ani jeden z nich branku nevstřelil. V závěru pak ještě ohrozil branku Houssine Kharka, ale ani jemu nebylo přáno. Utkání, ve kterém dominovala taktika a defenzíva, skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 2:0

19.03.2008 20:30

Góly: 23. Ezequiel Lavezzi, 31. Ezequiel Lavezzi

Neapol potvrdila, že se jí na domácím stadionu proti velkým týmům daří a po dnešním utkání si připsala skalp Fiorentiny. Výhru režíroval hlavně domácí útočník Lavezzi, který v rozmezí osmi minut vsítil dvě branky. Fialky tak jako většina favoritů ve 29. kole padly a v tabulce si nijak nepolepšily.

Oba celky zpočátku bojovaly spíše o střed hřiště a šancí v úvodu příliš k vidění nebylo. Do první se dostal hostující Mutu, ale dobrý obranný zákrok předvedl Santacroce a znemožnil rumunskému útočníkovi vystřelit. První zákrok si o chvilku později připsal také brankář Fialek Sebastian Frey, který kryl volný přímý kop Waltera Gargana. Ve 23. minutě už ovšem kapituloval. Manuel Pasqual ztratil na hranici pokutového území míč, k překvapení všech se ho zmocnil Manini a poslal přihrávku před branku, kde ve skluzu přesně zakončil Lavezzi.

Fialky se snažily najít odpověď. Další pokus Mutua byl zblokován na roh, který zahrával Ujfaluši. Míč opět našel ve vápně rumunské eso, ale rozhodčí viděl jeho faul. Ve 31. minutě se radovali opět domácí a velkou zásluhu na inkasované brance měl brankář Frey, který zcela neodhadl situaci a nechal za svá záda projít Lavezziho střelu.

Janov byl po druhé brance stále plný energie a moc nechybělo, aby se domácí fanoušci radovali potřetí. Povedenou střelu vyslal na Freye Marek Hamšík, tentokrát ovšem francouzský gólman splnil svůj úkol. Těsně před poločasem zahrozila také Fiorentina, ale z akce Mutua a Gianella nakonec nic nebylo.

Krátce po přestávce to mohlo být 2:1, ale Mutuova hlavička skončila na břevně. Rumunský útočník se hodně snažil, spoluhráči ho však v útoku příliš nepodporovali, takže šance na gól byla malá. Krátce poté, co se na hřiště dostal Sosa, když vystřídal Calaia, se dostal Janov do další šance. Kroldrup si dobře zpracoval Hamšíkův pas a poslal míč na právě příchozího Argentince, který ovšem netrefil míč podle svých představ. Poslední slovo sice měla Fiorentina, ale dvojice střídajících hráčů Waigo, Cacia příliš účinné zakončení nevymyslela.

Více informací k zápasu

Turín FC - Udinese Calcio 0:1

19.03.2008 20:30

Góly: 25. Simone Pepe

Udinese nakonec dokázalo udržet těsný jednobrankový náskok a odvezlo si z Turína tři body za vítězství 1:0. Jediným střelcem utkání byl Simone Pepe. Nicméně, Sampdoria Janov senzačně vyhrála v Miláně, a tak se pozice Udinese nemění. FC Turín si o jednu příčku pohoršilo a nyní je čtrnácté.

Hned v deváté minutě se zranil domácí obránce Gianluca Comotto, a tak se do hry dostal Marco Motta. Nicméně i přes brzké zranění domácí začali velmi dobře. Samir Handanovič musel zasahovat jak proti přímému kopu Alessandra Rosiny, tak proti hlavičce Roberta Steloneho. Avšak byli to Friuliani, kdo otevřel skóre. Simone Pepe se postavil k přímému volnému kopu a fantastikou střelou poslal míč přes zeď přímo k bližší tyči.

Toro se snažilo o vyrovnání. Hlavička Aima Diany se však mezi tři tyče nevešla. Avšak několik minut poté upřel sudí Mazzoleni domácím penaltu. Cristian Zapata vytáhl ve vápně na zastavení útočícího hráče vcelku ostrý zákrok, ale hlavní arbitr nechal pokračovat ve hře. Rosina se znovu snažil překonat Samira Handanoviče z přímého kopu, ale i tentokráte byl brankář Udinese úspěšnější. Rosina pokračoval ve svém minisouboji s brankářem hostí, avšak ani jeden ze jeho pokusů nepřekonal slovinského gólmana.

Domácí o poločase postihla další ztráta. Brankářská jednička Matteo Sereni musela střídat a do branky se postavil Alberto Maria Fontana. Ten se však stal spolehlivým štítem a ani jeden míč za svá záda nepropustil. Tlačili spíše domácí. David Di Michele byl blízko k vyrovnání, po chybě Andrey Cody ale přestřelil. Krátce před koncem rozhodčí Turínu poněkud kontroverzně neuznal branku. Stellone dokázal skórovat a stál v rámci pravidel. Nicméně rozhodčí odpískal ofsajdovou pozici Di Micheleho, který však evidentně nejevil zájem hrát. Branka tak rozhodně měla platit! Na samém konci utkání ještě Handanovič zlikvidoval pokusy Stelloneho a Di Micheleho a Udinese si tak odváží z Turína vydřené, avšak velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 1:1

19.03.2008 20:30

Góly: 86. Marco Borriello - 11. David Suazo

Vložené 29. kolo italské nejvyšší soutěže bylo doslova noční můrou favoritů. Z první šestky nedokázal vyhrát nikdo a podobně na tom byl také dosavadní lídr Inter Milán. Nerazzurri určitě počítali, že si z Janova budou odvážet všechny tři body. Ze začátku to vypadalo dobře, když se po 12. minutách trefil Suazo. Těsně před přestávkou ovšem dostal červenou kartu Pele a v samém závěru vyrovnal kanonýr Borriello.

Utkání začalo bláznivě, když se v prvních minutách dostaly do velkých šancí oba celky. Nejprve nezužitkoval Sculliho přihrávku Figueroa, následně na druhé straně blokoval ránu Suaza Santos a Ibrahimovič pálil nad Scarpiho branku. O několik minut později, si švédský útočník zpracoval Cambiassovu přihrávku, obešel obránce a připravil gólovou šanci pro Suaza, jenž se nemýlil a ve 12. minutě otevřel brankový účet zápasu.

Janovští se ale nepoložili a snažili se rychle odpovědět. Julia Cesara poprvé výrazněji prověřil Konko, jemuž se podařilo vystřelit i přes dotírajícího Burdissa. Před půlí bylta zbytečný a tvrdý zákrok na Ivana Juriče vyloučen Pele a karta se obrátila, ačkoliv pro lídra tabulky to nebyla žádná neznámá situace, jelikož o deseti dohrával Inter utkání letos již poosmé.

Domácí kouč Gasperini se nebál do druhého poločasu zariskovat a místo obránce Santose vyběhl na trávník ofenzivní Borriello. Druhých 45 minut začalo lépe pro hosty, ale Suazův pokus po povedeném Chivuově centru zlikvidoval Scarpi. Po pár minutách musel trenér Gasperini sáhnout i po druhém střídání, když ze hřiště odkulhal s poraněným kotníkem Criscito a nahradil ho Lucarelli. Domácí se dočkali branky v 53. minutě, jenomže Figueroova střela, která byla ještě tečována Scullim, nebyla pro ofsajd uznána. Janov ale stále tlačil a Inter se v deseti bránil téměř bez přestání. V další šanci se ocitl Boriello po Sculliho centru, ale brance chybělo pár centimetrů. Několik nebezpečných centrů vyslal směrem k Cesarově brance Fabiano. Jeden z nich málem využil Figueroa, ale na jeho střelu jen o kousek nedoklouzl Lucarelli.
Rozhodující okamžik přišel v 85. minutě. Nerazzurri nedokázali na drtivý tlak domácího Janova ustát. Julio Cesar nejprve dobře vyrazil Juričovu střelu, ale ne natolik kvalitně, aby zažehnal nebezpečí. Míč se totiž ocitl ve vzduchu před osamoceným Borriellem a ten fantastickými nůžkami napálil míč po břevno.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 3:2

19.03.2008 21:15

Góly: 44. Goran Pandev, 58. Tommaso Rocchi (pen.), 90. Valon Behrami - 31. Rodrigo Taddei, 62. Simone Perrotta

AS Řím nakonec nezvládl derby a Laziu podlehlo 2:3. Domácím zařídil výhru až v nastaveném čase Valon Behrami. Giallorossi navíc musí prohrané derby mrzet o to víc, že mohli stáhnou náskok Interu na čtyři body, místo toho se prohloubil na sedm. Lazio si polepšilo o dvě místa a je deváté.

Derby della Capitale bylo letos velmi emotivní záležitostí. Hrálo se totiž na italský Den otců a všichni na Stadio Olimpico uctili památku zesnulých fanoušků Lazia. Gabriele Sandri byl omylem zastřelen policistou v listopadu loňského roku a syn Vincenza Paparelliho, fanouška Lazia, jenž zemřel v roce 1979 po zásahu světlicí během derby, stál na oblíbené tribuně Římských ultras. Derby se tak neslo v duchu fair play.

Po sedmi minutách měli Biancocelesti první šanci. Aleksandar Kolarov překvapil Doniho svým přímým kopem, avšak brazilský brankář dokázal míč vytěsnit do břevna. Akce pokračovala a míč se dostal k Rolandu Bianchimu, který však akci zazdil. Poté si zaútočili také Giallorossi. Mirko Vučinič i Simone Perrotta však mířili nepřesně. Nicméně bylo to AS, kdo se ujal vedení. Rodrigo Taddei dal gól ani nevěděl jak. Valon Behrami odkopával míč, ale trefil pouze Taddeie do hrudi, odkud se míč odrazil do jeho tváře a rovnou do brány!

Těsně před přestávkou se Lazio vzmohlo a srovnalo skóre. Kolarovův ostrý centr Doni vyrazil pouze ke Goranu Panděvovi, který s doklepnutím do prázdné brány neměl sebemenší problém. Krátce po přestávce vyslal Perrotta střílený centr do vápna a Tottiho ve skvělé pozici zastavil zdvižený praporek. V 58. minutě se domácí Lazio ujalo vedení. Juan zatáhl Rolanda Biachiho za dres a sudí nařídil pokutový kop. Tommaso Rocchi jej proměnil trochu se štěstím, jelikož nechybělo mnoho a Doni na něj dosáhl.

Téměř v zápětí Giallorossi srovnali. Vučinič zpracoval dlouhý míč a přihrál zpět na Perrottu. Italský záložník vystřelil přesně k tyči a nedal Ballottovi žádnou šanci. Nyní byl zápas otevřen a šance byly na obou stranách. Vše již směřovalo k dělbě bodů. Avšak v 92. minutě zasadilo Lazio svému městskému rivalovi smrtící úder. Goran Panděv prodloužil centr a míč si našel Valona Behramiho, který jej napálil přímo pod břevno ze šesti metrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán29208155:1868
2.AS Řím29187452:2861
3.Juventus Turín291510449:2455
4.ACF Fiorentina29148743:2950
5.AC Milan291210743:2546
6.Sampdoria Janov291361041:3645
7.Udinese Calcio29128937:3844
8.Atalanta Bergamo299101044:4337
9.Lazio Řím299101036:3737
10.Neapol SSC291061339:4336
11.Citta di Palermo29991137:4536
12.FC Janov29991133:4136
13.AC Siena297111131:3832
14.FC Turín29516830:3631
15.FC Parma296111235:4529
16.Calcio Catania296101324:3628
17.AS Livorno296101329:4328
18.Reggina Calcio295111326:4226
19.Empoli FC29681523:4126
20.Cagliari Calcio29761626:4524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
M11

29.kolo... zahuba favoritu

Reagovat
Slejdy

podme ale AS na 3:2 dat podmeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne no..

Reagovat
Slejdy

hmm a ja jim tak veril

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce víc nemá nic

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Jajinek

Tak sudí zase nic moc, první karta pro Pelého zclea jasná (ale měl ji dostat i hrac domacich o 5 mionut drive za uplne stejny zakrok), ale ta druha?...za tohle se rozhodne nevylucuje! JInak byla videt na hracich unava a v 10ti ubranili bod, i kdyz se dal ovyhrat. Janov mel jedinou vylozenou sanci, a tu bohuzel promenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát ti musím dát za pravdu ten druhý faul nebyl na žlutou ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a kolo uplně naruby je dokonáno!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio super!!!!!!! Akorát to AC Milán.. :( :(

Reagovat
smazaný uživatel

s takou to půjde na ten 4.flek ztuha , panebože. jinak Paloschi a Parma , Neapoli aspoň dík no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri před zápasem prohlásil: "Myslíme na Empoli, ne ne Inter". Podle toho ta sestava vypadala. Jsem nevěřil vlastním očím. Za celý zápas ani jedna vyložená šance, co to jako bylo? Molinaro dozadu neumí a hrát dopředu při naší nakopávané jaksi nemohl. Proto byl na hřišti k ničemu, bez Nedvěda před ním je úplně strašný. Iaquinta mě neskutečně točí s tím jeho padáním, na to už se chvilkama nedá dívat. Alessandro taky spadne, když nemusí, ale z 90% je to v pozici, kdy už s míčem těžko něco udělá a taky je to většinou opravdu faul. Iaquinta padá furt, i když může jít do šance, no děs. Okamžitě za to trestat kartami a klidně podruhé vyloučit a byl by klid. Pravda je, že když jsem viděl sestavu, tušil jsem, že to tak dopadne. Doufal jsem, že Nedvěda pustí aspoň na 30 minut, ať má čas s tím něco udělat,nestalo se. Nejvíc mě štve, že po skvělém výkonu v neděli přišla hned další zápas taková hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Méďa by asi víc minut nezvládl, podle mě byl s Ranierim přesně domluvenej. Molinaro na základ v Juventusu absolutně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hraje Nedvěd, jeho strašná hra dozadu nejde vidět, protože se hodně pouští do útočení a docela to tam šlape. Při nakopávané je vidět, že je tam k ničemu.

Reagovat
M11

nechapu proc tam Nedveda soupne az v 83... celkove... bida... fakt Ranieri me nekdy pekne stve... Iaquinta dostal sanci a nevyuzil... bohuzel tak at si pak nestezuje

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělě Lazio- děkujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten rozehnal do toho Lazia šel

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté Bruggy

Reagovat
smazaný uživatel

len tak

Reagovat
M11

ten boj o zachranu... to bude peklo... naslapane to je neuveritelne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele