29. kolo
19.03.2008 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Juventus Turín 0:0

Jeden z kandidátů na sestup si ve 29. kole, mimo jiné černém kole favoritů, připsal důležitý bod. Předposlední Empoli totiž doma uhrálo bezbrankovou remízu s Juventusem. S tím se jistě nepočítalo, ale Starou Dámu to nemusí tolik mrzet, jelikož i ostatní konkurenti ztratili.

V celém utkání nebylo vidět příliš šancí. Oba týmy předváděly spíše defenzivní fotbal, bez výraznějších ofenzivních manévrů. První šanci měl po chytré přihrávce Zebiny po čtvrthodině hry hostující Iaquinta, ale ztroskotal na brankáři Bassim. Následně mohl červenou kartu vidět za tvrdý zákrok na Abateho Molinaro, ale rozhodčí se pro druhou žlutou kartu neodhodlal. První šance domácích přinesla hned branku. Ta ovšem vzápětí nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení, takže Volpato se radoval zbytečně. Molinaro si ale nedal říci ani po dalším napomenutí a o pár minut později předvedl další zákrok na hranici pravidel a opět riskoval vyloučení. To už nevydržel trenér Ranieri a ve 29. minutě na hřiště místo něho poslal Zdeňka Grygeru. Do šance se poté dostal Del Piero, jehož hlavičku Bassi zlikvidoval. Na druhé straně byl sražen Morův volej.

Ve druhém poločase opět hrozili hosté, když musel Bassi zasahovat proti trestnému kopu Del Piera. Také Buffon musel být v pozoru, když s hranice pokutového území pálil Abate, ale vedle. Trenér Staré Dámy Claudio Ranieri po hodině hry na hřiště poslal Trezegueta a vytvořil tříčlenný útok. Ale ani třem útočníkům se nepodařilo vymyslet pořádnou šanci a po divácky neatraktivním utkání se oba týmy rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus ich rozdrvi empoli su slabe tip 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele