29. kolo
19.03.2008 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Reggina Calcio 1:1

Dva celky ohrožené sestupem se potkali v Livornu. Domácí Toskánci vyhráli v letošní sezóně jen třikrát, ovšem Kalábrijci venku nevyhráli letos ještě ani jednou. Očekávat se tedy dala remíza, která se nakonec také narodila.

Reggině se podařilo uzmout vedení ve 33. minutě po první pořádné šanci celého utkání. Franco Brienza chvilku kroužil kolem pokutového území a pak tvrdou ranou do horního růžku překonal De Luciu. Domácí hrozili především skrz Diamantiho, který několikrát pokušel štěstí z dálky, ovšem neúspěšně. Vyrovnat mohlo Livorno krátce před přestávkou, ale Campagnolo vytlačil Filippiniho tečovanou střelu na roh.

Zalouženého vyrovnání se nakonec Toskánci přece jen dočkali. Na cetr z pravé strany si vyskočil bývalý hráč Regginy Bogdani a srovnal účet. Rozhodnout mohl navrátilec ze Španělska Francesco Tavano, který se na hřiště dostal krátce po pauze, ovšem se vou šancí nenaložil jako v dobách největší slávy. Sedm minut před koncem se navíc bývalý útočník Valencie zranil a musel přepustit své místo Tristanovi.

Autor: Jiří Fišara / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Livorno vyhra 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč na takový zápas nenasadil pan Camolese Tavana do základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele