Serie A - souhrn 26. kola

03.03.2012, 20:03, aktualizováno 04.03.2012, 22:42
Komentáře a souhrny
Římské derby poznamenaly červené karty - nakonec se raduje hostující Lazio. Juventus se doma protrápil k remíze s Chievem a nedotáhl tak ztrátu na první příčku. Tu vytvořil úvodní sobotní duel svým jasným výsledkem 4:0 pro AC Milán. V neděli po obědě Neapol zvítězila v Palermu, později se radovali i v Sieně a ve Florencii, znovu nevyhrál Inter...

Inter Milán - Calcio Catania 2:2

04.03.2012 20:45

Góly: 71. Diego Forlán, 80. Diego Milito - 20. Alejandro Gómez, 38. Mariano Izco

Těžko říct, zda se jedná o lepší výsledek pro Catanii, nebo pro domácí Inter. Catania veze ze San Sira bod, Inter ale dokázal vstřelit dvě branky v závěru utkání a dokázal, že se stále nevzdává.

Inter Milán prohrával dokonce o dvě branky. Ale díky střelců Militovi s Forlánem nakonec uhrál před svými fanoušky remízu a zarazil sérii porážek.

Z osmi zápasů sedm porážek, tato statistika asi v noci hodně tlačila Claudia Ranieriho. Všemu je dnes alespoň z části konec, Inter se zvedl a přestal prohrávat. Teď je na čase, aby začal vyhrávat. I dnešní remíza se ale rodila velmi namáhavě. Juan Pablo Carrizo se ale dnes opravu zapotil, své kvality prokázal hned na úvod při šanci Forlána. Jeho střelu vyrazil a poradil si i s další Uruguaycovou střelou. Zkušený forvard byl v začátcích hry jediným opravdovým nebezpečím.

Nicméně to byli hosté, kteří jako první přinutili posunout nulu na jedničku. Walter Samuel zaspal ofsajd systém a nechal tak Goméze, aby si poradil jak s Nagatomem, tak posléze i s brankářem Cesarem - 1:0 pro hosty.

Pazzini se dovolával penalty, podle něj byl totiž faulován Legrottagliem. Rozhodčí byl ale jiného názoru a pokračovalo se za stejného stavu. Na rozdíl dvou branek mohl upravit Sergio Almiron, Cesar byl ale na místě. Varování "Nerazzurri" nestačilo a hosté udeřili znovu.

Na počátku ale stálo chybné rozhodnutí postranního rozhodčího, Marchese byl pravděpodobně v ofsajdu. Na to se ale minulost neptá a tak se Izcovi otevřel prostor pro skórování. Ten ji využil a šokoval San Siro podruhé.

Goméz mohl po změně stran zvýšit a rozhodnout, Cesar se ale vyznamenal a útočníka zneškodnil. Po dalších změnách v sestavě ale začali domácí příznivci projevovat své protesty hlasivkami i transparenty, čímž rozhodně trenérovi neusnadnili další vývoj zápasu. To udělal až Forlán, který se parádně trefil za záda překvapeného Carriza. Byl to jeho první gól po devíti hodinách odehraného času.

Snížení vlilo novou krev do černomodrých žil. To se projevilo také na skóre, remízu zachránil deset minut před koncem Diego Milito. Argentinec se probudil v pravou chvíli a zajistil Interu alespoň bod. Uvidíme, jak bude Inter pokračovat.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Novara Calcio 1:0

04.03.2012 18:30

Góly: 82. Robert Acquafresca

Důležitý záchranářský souboj mezi Boloňou a Novarou dopadl lépe pro domácí tým. Boloňa vyhrála 1:0, ale na výsledek se pořádně nadřela. Přitom si zápas komplikovala sama, Marco Di Vaio totiž pohrdl pokutovým kopem. Naštěstí pro domácí rozhodl osm minut před koncem Acquafresca.

Boloňa měla po celý zápas více ze hry, ale houževnatá obrana Novary dokázala nájezdům domácích odolávat. Po ráně Rubina se zaskvěl Ujkani a v 19. minutě měla Bologna výhodu pokutového kopu. Garcia v pokutovém území sáhl na Diamantiho a verdikt sudího zněl jasně. Nicméně velezkušený Marco Di Vaio v roli exekutora selhal. Ujkani jeho pokus kryl a měl tedy hlavní podíl na nerozhodném výsledku 0:0.

Na druhé straně se dostal do zajímavé šance Pesce a brankář Gillet ukázal, že i on má patřičné kvality. Boloňa ale dál pokračovala ve snažení, po změně stran posadil Rubin míč na hlavu Di Vaia, jenže ten znovu neuspěl. Domácí na neproměňování šancí málem doplatili, Raggi po hrubé defenzivní chybě riskoval vlastní gól.

Závěr utkání byl stále hodně otevřený. V 79. minutě našel z přímého kopu Diamanti úplně volného Raggiho, jeho hlavička se ale do branky nevešla. Ovšem hned za další tři minuty už domácí vedli 1:0. Perez trefil tyčku a odražený míč dorážel Di Vaio, v těsné blízkosti branky následně došlo k závaru, který vyřešil až dotlačením míče za brankovou čáru Robert Acquafresca. Boloňa vedla osm minut před koncem 1:0. Novara se na závěrečný tlak nezmohla, jediným světlejším momentem byla střela Morganelly, která však nenadělala příliš starostí. Boloňa těsné vedení uhájila a velmi zvýšila záchranářský cíl.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 0:0

04.03.2012 15:00

Góly: -

Udinese Calcio doma nenašlo recept na obranu Atalanty Bergamo a připisuje si pouze bod za remízu 0:0. Šance utkání nabídlo, ale nenašel se nikdo, kdo by zápas rozhodl.

Diváci na Stadio Friuli nemohli být spokojeni s průběhem utkání. Hned na úvod se sluší říci, že zápas příliš fotbalové krásy nepobral. Každopádně první vážnější šanci mělo domácí Udine. Střelu Fabbriniho zblokoval Consigli a kanonýr Di Natale dopadl úplně stejně. Ve 24. minutě musela Atalanta poprvé střídat, zranil se jí totiž Stendardo a na place se objevil náhradník Ferri. Ústřední postavou prvního poločasu byl neúnavný Kwadwo Asamoah, ten zásoboval své spoluhráče několika centry, ani jeden však ke kýžené brance nevedl.

Změna skóre se nekonala ani ve druhém poločase. Udine do něj vstoupilo hodně aktivně, dobrou příležitost měl Domizzi, ovšem minul a Pazienza trefil jen boční síť soupeřovy branky. Po hodině hracího času si Udine vytvořilo slušný nápor. Di Nataleho opět zlikvidoval Consigli a Gelson Fernandes spálil asi největší šanci zápasu. Po přihrávce Dušana Basty byl sám před brankou, tu ale trestuhodně netrefil!

Atalanta se v této fázi zápasu spíše bránila, výjimku představovala hlavička Ezequiela Schelotta. Nicméně Udinese se přelstít obranu Nerazzurri nepodařilo. Bergamský celek může být s bodem naprosto spokojen, opět neprohrál a navíc si znovu přilepšil v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

AC Siena - Cagliari Calcio 3:0

04.03.2012 15:00

Góly: 40. Erjon Bogdani, 80. Emanuele Calaió, 82. Cristiano Del Grosso

Cagliari sice nebylo dnes odpoledne výrazně horším týmem, ale Siena prokázala svou efektivitu před bránou Agazziho a vstřelila mu tři branky.

Oba týmy, které jsou každoročně odsouzeny k boji ve spodních částech tabulky, dnes postrádaly mnoho klíčových hráčů. Siena si musela poradit bez Gaetana D' Agostina, Francesca Bolzoniho nebo Željka Brkiče. Cagliari nemohlo počítat s Caninim, El Kabirem nebo Pinillou.

Z devíti zápasů dokázali hosté pouze čtyřikrát remizovat, ostatní utkání skončila výhrou Sieny. Ariaudo i Thiago Ribeiro znamenali vážné nebezpečí, s nímž si ale brankář Pegolo vždy svědomitě poradil. Vyrážel střely nohou i konečky prstů.

Po neúspěšné akci Contiho se prosadili domácí. Erjon Bogdani se objevil v základní sestavě, ačkoli ho v ní často nevídáme. Dnes ale trenérovi jeho volbu odměnil zlatem. Giorgiho ránu ještě Agazzi vyrazil, na zakončení Bogdaniho ale nárok neměl - 1:0 pro domácí.

Mattia Destro mohl přidat pojistku, ale v poslední chvíli jeho střelu vyrazil Agazzi. opět vynikající zákrok ze strany italského gólmana.

Spolupráce Ibarba s Nainggolanem ke gólu nevedla, neprosadil se ani Andrea Cossu. A tak opět uhodilo na druhé straně. Střídající Emanuele Calaió Vitiellův centr se odrazil ke Calaiovi a ten už si se zakončením poradil na výbornou.

Uběhly pouhé dvě minuty, když Siena zkompletovala třetí branku. Cristian Del Grosso překonal brankáře Agazziho potřetí, domácího strážce branky dnes obrana moc nepodržela. I proto si domácí nechávají všechny tři body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Cesena 2:0

04.03.2012 15:00

Góly: 61. Vangelis Moras (vl.), 74. Matija Nastasić

Po třech porážkách Fiorentina konečně zabrala a doma porazila brankami z druhého poločasu poslední Cesenu 2:0. Porážka staví Cesenu už před hodně složitý úkol, zvláště když Lecce opět bodovalo. Dnes si Cesena první branku vstřelila sama, tu druhou vsítil Cassani.

Svěřenci trenéra Delia Rossiho začali utkání hodně aktivně, po Montolivově přihrávce se dostal do zakončení Lazzari, jeho pěkně zahraný lob však skončil mimo tři tyče. O chvíli později znovu přesně přihrával Montolivo, tentokrát našel Jovetiče, jenže ten si při akci poranil sval a zanedlouho musel být střídán. Cesena v prvním poločase hrozila z brejkových situací, po jedné z nich zakončoval Iaquinta, ale branku netrefil. Na druhé straně se dral do zakončení ještě nedávný Iaquintův spoluhráč z Juventusu Amauri, ale ani on neuspěl. První poločas skončil 0:0 a trenér Delio Rossi se rozhodl přetransformovat rozestavení.

A vida, přineslo to kýžené ovoce. Montolivův přímý kop nešťastně zasáhl Gamberini a Cerci se o chvíli později marně dožadoval pokutového kopu. Nápor Violy byl v tuto chvíli enormní a domácí celek byl za to nakonec odměněn! Ve snaze zabránit Amaurimu v brance se obránce Vangelis Moras položil hlavou do míče, ale ke vší smůle trefil vlastní síť - 1:0 pro Fiorentinu.

To byl impuls pro Cesenu, avšak nejspíše až příliš pozdní. Iaquintův přímý kop zneškodnil Boruc. Viola nakonec udeřila ještě jednou, hlavičku Nataliho dostal za Antonioliho záda Nastašić - 2:0 pro Fiorentinu. Nic dalšího už se v utkání nestalo, Fiorentina porazila poslední Cesenu 2:0.

Více informací k zápasu

US Lecce - Janov CFC 2:2

04.03.2012 15:00

Góly: 61. Luis Muriel, 81. Davide Brivio - 21. Giuseppe Sculli, 86. Giuseppe Sculli

Giuseppe Sculli se konečně po návratu do Janova střelecky prosadil, v Lecce se trefil dokonce dvakrát, ovšem nakonec to stačilo jen na bod za remízu 2:2. Utkání na Stadio Via Del Mare mělo poměrně dramatickou koncovku, Brivio v 81. minutě naklonil domácí k výhře, za hosty ale ještě stihl kontrovat Sculli.

Grifové šli do zápasu s vědomím, že v Lecce prohráli jen jednou v historii - v lednu 1990. Aktuální forma je ovšem do role favorita rozhodně nestavěla. V úvodu duelu netrefil bránu Luis Muriel a na druhé straně olízl brankovou konstrukci Kucka. Ve 21. minutě už se poprvé měnilo skóre. Patičku Sculliho sice z branky vykopával Miglionico, ale míč už stihl překročit brankovou čáru, a tak se janovští radovali.

Aby ale radost netrvala dlouho, po půlhodině hry opustil trávník v bolestech Andreas Granqvist, jenž nepříjemně dopadl na pravou nohu a zřejmě si poranil vazy v koleni. Na hřiště musel Carvalho. Lecce pak mohlo srovnat krok, ale Bertolacciho v dobré pozici zlikvidoval Frey. Pak mohl naopak navýšit náskok Janova Palacio, když si hrudí sklepl míč a z half-voleje vypálil, nicméně mezi tři tyče se netrefil.

Ještě v prvním poločase se stihl nechat vyloučit kouč Lecce Serse Cosmi, jenž neustále komentoval každé sudího rozhodnutí. Russo to nakonec nevydržel a poté, co se Cosmi dožadoval druhé žluté karty pro Kucku, trenéra vykázal. Salentini se nicméně zlobili ještě víc v samém závěru prvního dějství, kdy podle nich Carvalho fauloval Muriela, ale sudí opět nepískal.

Druhou půli začal trenér Cosmi na tribuně, ale neustále něco povídal do telefonu, takže se své role očividně nevzdal. Podobně jako v prvním dějství to i na začátku toho druhého zkoušel Kucka, jeho dvě dělovky v krátkém časovém sledu ovšem zlikvidoval Benassi. Lecce se dočkalo vyrovnání až v 63. minutě - Bertolacci vyslal po levé straně Muriela a ten prostřelil Freye. Di Michele pak vzápětí skóre zcela otočil, ale stál v ofsajdu, takže nadále platit stav 1:1.

Vedení mohl Janovu vrátit Boško Jankovič, jeho trestný kop ovšem olízl břevno. Palacio se pak z protiútoku netrefil. Jankovič to zkoušel ze standardní situace ještě jednou, Benassi ale jeho pokus zpod břevna vytáhl. V 81. minutě dostalo výhodu trestného kopu také Lecce a Brivio nechytatelnou ranou poslal domácí do vedení. Nakonec se body přeci jenom dělily. V 86. minutě hlavičkoval po rohu Sculli, míč výrazně tečoval Giacomazzi a Benassi už nestihl zareagovat. Utkání skončilo 2:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 1:2

04.03.2012 15:00

Góly: 16. Fabio Borini - 10. Hernanes (pen.), 61. Stefano Mauri

Slavné římské derby hodně ovlivnila červená karta pro brankáře Stekelenburga, udělená už po sedmi minutách. Lazio přišlo o Scaloniho až před koncem utkání.

Derby bývá vždy označeno jako jedno z nejemotivnějších utkání po celém světě, sledováno miliony lidí. Dnešní zápas nebyl výjimkou. Ani jeden tým není v ideálním rozpoložení, o něco hůř se současnost vyvíjí pro AS. V minulém kole dostalo čtyři branky od Atalanty a dnes se chtělo fanouškům ukázat.

Do hry nemohli na straně "Giallorossi" nastoupit Pablo Osvaldo, Marco Cassetti ani Fernando Gago. Laziu chyběli Senad Lulič, dále Zauri, Cana, Konko nebo Radu.

První střelu měl na svědomí Matuzalem, jeho střelu ale Stekelenburg vyrazil. Po sedmi minutách přišla první velká událost zápasu - Miroslav Klose se hnal na bránu AS, kde ho podle názoru sudího fauloval Stekelenburg a inkasoval červenou kartu. Do brány tak musel nerozchytaný Lobont, na hřišti mu místo uvolnil Erik Lamela.

Následnou penaltu proměnil Hernanes a poslal Lazio do vedení. Po patnácti minutách ale AS srovnalo krok. A byl to opět mladý Borini, který spasil Řím. Na chvíli. Biava už zakročit nestihl, drama bylo na světě.

Tottiho souhra s Angelem vedla k zajímavé střele, na druhé straně se Lobont vyznamenal proti šanci Kloseho s Maurim. Druhý jmenovaný byl napomínán za simulaci. Tottiho volný přímý kop De Rossi nezakončil.

Juanovi se nelíbily reakce příznivců Lazia, jeho chování a gesta ale napjatou atmosféru pouze zvýšila. Pjanič udělal prostor pro Marquinha, Marchetti musel zasahovat proti střele kapitána Tottiho. Po hodině hry se prosadili opět hráči Lazia.

Konkrétně se jednalo o Mauriho. Ledesmův přímý kop našel Mauriho a ten už si se zakončením věděl rady. Po Simpliciově hrubé chybě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, Hernanes si ale s Lobontem nakonec neporadil.

Tottiho hlavička mířila vedle tyče, ale AS se nevzdávalo. Střídajícího Krkiče poslal k zemi Scaloni a po druhé žluté kartě se počty hráčů na ploše srovnaly. To se ale nedá říct o stavu skóre a tak Lazio slaví důležitou výhru. AS je v mnohem horší situaci, na kterou by měl Enrique co nejdříve najít recept.

Více informací k zápasu

Parma FC - SSC Neapol 1:2

04.03.2012 12:30

Góly: 77. Cristian Zaccardo - 40. Edinson Cavani, 86. Ezequiel Lavezzi

Neapol sice dobila Ennio Tardini, ale dopomohl jí k tomu gól, který vůbec neměl platit. Čtyři minuty před koncem totiž Cavani přihrával do jasného ofsajdu Lavezzimu, který rozhodl. Pro Parmu, která srovnávala výsledek třináct minut před koncem to byl krutý okamžik. Nehledě na to, že už první branka Napolitánů byla dosažena kontroverzním způsobem.

Domácí Gialloblu nezačali špatně, uběhla sotva minuta a Galloppa měl na kopačce úvodní branku, nebýt dobrého zákroku De Sanctise. Po čtvrthodině hry dal o sobě vědět nejlepší střelec hostí Edinson Cavani. Po přihrávce Dossenu se však ocitl v ofsajdové pasti.

Ve 39. minutě přišel první kontroverzní okamžik celého zápasu. Cavani si doslova došel pro faul, ve vápně se kličkou zbavil protihráče a následně po lehounkém kontaktu upadl na zem. Není pochyb, že Cavani pádu hodně přidal, každopádně sudí nařídil i přes protesty domácích pokutový kop! Sám kanonýr měl však s jeho exekucí problémy, brankář Mirante mu penaltu chytil, nicméně z bezprostřední dorážky Uruguayec zajistil Neapoli vedení 1:0.

Neapol si výsledek hlídala až do 77. minuty, do té doby se Parma marně snažila překvapit její obranu, byť byla několikrát velmi blízko. Jako například při hlavičce Biabianyho.

Pak už přišlo očekáváné vyrovnání - třináct minut před koncem zahrávali domácí rohový kop. Míč se snesl až na kopačku Paletty a jeho volej neudržel v náručí De Sanctis. Dorážející Zaccardo měl už snadnou úlohu, zblízka vyrovnal na 1:1.

Parma ale výsledek 1:1 neudržela, respektive jí znovu poškodil rozhodčí. Rozhodující a velice kontroverzní okamžik totiž nastal čtyři minuty před koncem. Cavani přihrál do zcela jasného ofsajdu Lavezzimu a argentinský šúter svojí šanci proměnil. Otázkou ale zůstává, jak si toho nemohl nevšimnout pomezní rozhodčí. Parma obdržela gól, který neměl platit a výrazně jí poškodil. Neapol si už výhru vzít nenechala a z Parmy si odváží plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Chievo Verona 1:1

03.03.2012 20:45

Góly: 18. Paolo De Ceglie - 76. Boukary Dramé

Paolo De Ceglie sice Juventusu vykřesal naději na tři body, které by se "Staré dámě" v boji o ligový primát velmi hodily, ale Dramého branka ze závěru utkání neúprosně body dělila.

Dvakrát víc zápasů oproti sokovi z Milána Juventus remizoval, což není právě dobrá vizitka současného týmu Antonia Conteho. V posledních pěti zápasech tak přichází již čtvrtá remíza. Chievo nikdy předtím v Turíně nevyhrálo a domácí se hodně snažili, aby tato statistika zůstala stejná. V minulém kole se přímý souboj o první místo Juventusu moc nezdařil, s AC Milán remizoval turínský gigant 1:1.

Chievo bylo oslabeno o největší zbraň, útočník Sergio Pellissier kvůli kartám do utkání zasáhnout nemohl a tak se v útoku doplňovali Thereau s Paloschim. V první šanci utkání se ale objevili domácí, když Giaccheriniho centr zastihl v dobrém postavení Matriho. Italský hrotový útočník ale nakonec skórovat nedokázal. O to se pokoušel o chvíli později také jeho kolega z útoku, Černohorec Mirko Vučinič ale nestihl pod tlakem Luciana přesněji zakončit.

Juventus se do vedení dostal po přímém kopu Pirla. K hlavičce se na zadní tyči dostal De Ceglie a vstřelil úvodní branku zápasu.

Chievo mohlo odpovědět Thereauovou střelou, ta šla ale mimo bránu Juventusu. Giaccheriniho nahrávka byla jako stvořená pro navýšení skóre, Vučinič ale opět nezamířil přesně. Ještě před poločasem se zranil Barzagli, jenž byl nahrazen obráncem Bonuccim.

Sorrentino musel vyrážet střelu Padoina, Vučiničova střela skončila těsně vedle tyče. Acerbiho střela pořádně vystrašila Buffona ve svatyni Juventusu, dobíhající spoluhráči veronského záložníka ale byli příliš pomalí.

Z nebezpečného protiútoku hrozil opět Vučinič, Michael Bradley ale v klíčovém okamžiku zasáhl. A tak hosté trestali laxnost při zakončování svého slavného protivníka. Moscardelliho pokus zachytil Dramé, který už se štěstím překonal Buffona a připravil studenou sprchu domácím příznivcům - 1:1.

Del Pierova střela šla mimo, brankář Sorrentino se dnes činil. Když se mezi tři tyče nevešla ani střela Pirla a na druhé straně ani pokus Thereaua, v Turíně se body dělily.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Milán 0:4

03.03.2012 18:00

Góly: 21. Zlatan Ibrahimović, 31. Zlatan Ibrahimović, 35. Zlatan Ibrahimović, 58. Thiago Silva

Také po tomto kole bude v čele italské Serie A Milán. Rossoneri přejeli na Renzo Barbera domácí Palermo 4:0! Hrdinou utkání nebyl nikdo jiný než autor hattricku Zlatan Ibrahimovič. Milánský útočník ho zkompletoval za pětatřicet minut.

Milán se do Palerma pustil hned od úvodní minuty. Viviano musel velmi brzy zasahovat proti Zlatanu Ibrahimovičovi, jeho první pokus úspěšně kryl. Brankář Palerma se vyznamenal i po rohovém kopu, po kterém zazdil zajímavou příležitost Urby Emanuelson. Každopádně ve 21. minutě už Milán vedl. Muntari vypíchl míč soupeři a následně Robinho přistrčil Ibrahimovičovi, který v naprostém klidu překonal brankáře Palerma - 1:0 pro AC Milán. Palermo mohlo okamžitě vyrovnat, Miccoliho volný přímý kop však v brance neskončil.

Po půlhodině hry zvyšoval na 2:0 znovu Zlatan Ibrahimovič. Rychlý protiútok, během kterého se na branku Sicilanů vrhali čtyři hráči Milána proti dvěma zadákům domácích, vzal na sebe Ibrahimovič, ve vápně už nikomu míč nepůjčil a podobně jako při prvním gólu s klidem překonal Viviana - 2:0 pro AC Milán.

O chvíli později mohlo Palermo snížit, při obrovském závaru v pokutovém území Milána se nenašel nikdo, kdo by překonal hradbu milánských těl. Nicméně ve 35. minutě zkompletoval hvězdný Ibrahimovič hattrick. A opět to byla technická rána, švédský útočník tentokrát střílel za hranicí vápna a Viviano byl znovu krátký - 3:0 pro AC Milán. Nenasytný Ibra měl na kopačce další branku, jenže tentokrát Viviano předvedl skvělý zákrok. Ibrahimovič ještě nebezpečně hlavičkoval ale výsledek 3:0 se do poločasu už nezměnil.

Rovněž druhý poločas byl zcela ve znamení Milána. Po El Shaarawyho zakončení předvedl další výtečný zákrok Viviano. Pro něj to bylo obzvláště těžké utkání, milánští měli jednu šanci za druhou, Viviano jich spoustu pochytal ale nakonec stejně čtyřikrát inkasoval. V 58. minutě poslal ostrý centr do vápna El Shaarawy a hlavičkující Thiago Silva zvášil už na drtivých 4:0 pro AC Milán. Palermo bylo na kolenou a z tohoto direktu už se nevzpamatovalo. Milán si odváží ze Sicílie vysoké vítězství 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán26166453:2254
2.Juventus FC251312038:1651
3.SS Lazio26146641:3048
4.Udinese Calcio26137637:2346
5.SSC Neapol261110544:2543
6.AS Řím261151039:3338
7.Inter Milán261141136:3637
8.Calcio Catania25810734:3534
9.Città di Palermo261041239:4334
10.Chievo Verona26971022:3134
11.Atalanta BC26911630:2832
12.Janov CFC26951235:4832
13.ACF Fiorentina25871025:2531
14.Bologna FC25871025:2931
15.Cagliari Calcio26710923:2931
16.AC Siena26781130:2829
17.Parma FC25781030:3929
18.US Lecce26671330:4225
19.Novara Calcio26381521:4617
20.AC Cesena25441716:4016
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele