26. kolo
04.03.2012 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - AC Cesena 2:0

Po třech porážkách Fiorentina konečně zabrala a doma porazila brankami z druhého poločasu poslední Cesenu 2:0. Porážka staví Cesenu už před hodně složitý úkol, zvláště když Lecce opět bodovalo. Dnes si Cesena první branku vstřelila sama, tu druhou vsítil Cassani.

Svěřenci trenéra Delia Rossiho začali utkání hodně aktivně, po Montolivově přihrávce se dostal do zakončení Lazzari, jeho pěkně zahraný lob však skončil mimo tři tyče. O chvíli později znovu přesně přihrával Montolivo, tentokrát našel Jovetiče, jenže ten si při akci poranil sval a zanedlouho musel být střídán. Cesena v prvním poločase hrozila z brejkových situací, po jedné z nich zakončoval Iaquinta, ale branku netrefil. Na druhé straně se dral do zakončení ještě nedávný Iaquintův spoluhráč z Juventusu Amauri, ale ani on neuspěl. První poločas skončil 0:0 a trenér Delio Rossi se rozhodl přetransformovat rozestavení.

A vida, přineslo to kýžené ovoce. Montolivův přímý kop nešťastně zasáhl Gamberini a Cerci se o chvíli později marně dožadoval pokutového kopu. Nápor Violy byl v tuto chvíli enormní a domácí celek byl za to nakonec odměněn! Ve snaze zabránit Amaurimu v brance se obránce Vangelis Moras položil hlavou do míče, ale ke vší smůle trefil vlastní síť - 1:0 pro Fiorentinu.

To byl impuls pro Cesenu, avšak nejspíše až příliš pozdní. Iaquintův přímý kop zneškodnil Boruc. Viola nakonec udeřila ještě jednou, hlavičku Nataliho dostal za Antonioliho záda Nastašić - 2:0 pro Fiorentinu. Nic dalšího už se v utkání nestalo, Fiorentina porazila poslední Cesenu 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football.italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ten znak ceseny me pripomina tu legendarni ceskou hlasku: "to 'ení 'račka"

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele