Serie A - souhrn 22. kola

05.02.2012, 14:27, aktualizováno 05.02.2012, 16:57
Komentáře a souhrny
Ve znamení ztrát týmů bojujících o titul se nesla italská neděle. Juventus doma remizoval 0:0 se Sienou, stejně dopadlo milánské AC proti Neapoli. Inter si veze výprask z Říma, který mu uštědřilo AS, Lazio jede s prázdnou z Janova a Udinese z Florencie...

Città di Palermo - Atalanta Bergamo 2:1

05.02.2012 15:00

Góly: 29. Fabrizio Miccoli (pen.), 49. Igor Budan - 56. Maximiliano Moralez

Sicilské Palermo doma těsně porazilo Atalantu 2:1, ale na výsledek se hodně nadřelo, i přestože hosté hráli po celý zápas bez vyloučeného Consigliho. I v tomto utkání se trefil autor hattricku proti Interu Milán Fabrizio Miccoli.

Zápas rozhodně nezačal v bůhvíjakém tempu, oba týmy se spíše oťukávaly. Klíčový moment celého utkání nastal ve 27. minutě. Zkušený Miccoli se vyhnul ofsajdové pasti a brankář Consigli ho v souboji jeden na jednoho fauloval. Rozhodčí neměl jinou možnost, než Consigliho vyloučit a nařídit pokutový kop. Pochopitelně trenér Colantuono musel vystřídat, vyloučení Consigliho odnesl Tiribocchi, mezi tři tyče se postavil náhradník Giorgio Frezzolini. Sám postižený Miccoli penaltu mazácky proměnil, do střely nedal příliš razance, pouze jí přesně technicky umístil k tyči - 1:0 pro Palermo.

Miccoli měl zanedlouho další skvělou příležitost, jeho volej mu tentokrát Frezzolini parádním zákrokem zneškodnil. Frezzolini se ukázal být ve skvělé formě a ofenzívu Palerma doháněl k zoufalství. V další šanci na něm znovu pohořel Fabrizio Miccoli. Druhý gól Sicilanů vstřelil o pár minut později Matías Silvestre, avšak rozhodčí ho pro ofsajd nesprávně neuznal.

Domácí to nemuselo příliš štvát, krátce po změně stran se přeci jenom podařilo druhý gól vstřelit. Hlavičku Miccoliho Frezzolini vyrazil, stejně jako vyrazil i dorážku Budana. Jenže obrana Atalanty nechala brankáže Frezzoliniho zcela na holičkách, Budan měl totiž další možnost dorážku a tu tentokrát využil - 2:0 pro Palermo. Dalo by se říci, že bylo po utkání, jenže o deseti hrající Atalanta dokázala snížit a držet fanoušky Palerma v neustálém napětí. Oním šťastným byl Maxi Moraez - 2:1. Palermo si ale výsledek hlídalo a naopak mohlo ještě další branku přidal Bertola ale vychytal Frezzolini. Domácí nakonec porazili Atalantu 2:1 a potvrdili vzestup formy.

Více informací k zápasu

US Lecce - Bologna FC 0:0

05.02.2012 15:00

Góly: -

Bez branek se hrálo také na stadionu Via del Mare, kde domácí Lecce hostilo Boloňu. Nezáživné utkání nakonec nezachránilo ani vyloučení Carrozzieriho čtvrthodiny před koncem zápasu.

První šanci si ve 22. minutě vypracovali hosté, jmenovitě Raggi, jenže z přímáku nepřekonal Benassiho. Pro brankáře Lecce to ale byl smolný zápas, neboť o pět minut později se zranil a musel být střídán svým náhradníkem Juliem Sergiem. To bylo z prvního poločasu skutečně všechno, v těžkých podmínkách se dalo i tak trochu očekávat, že se utkání ponese v tomto duchu.

Na druhou stranu druhý poločas byl pro diváky o něco více atraktivní. Domácí Luis Muriel se prodral do dobré šance a i s pomocí brankáře Gilleta trefil boční síť. V 74. minutě došlo k avizovanému vyloučení Morise Carrozzieriho, ten zatahal za dres Di Vaia a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Jelikož byla druhá, byl Carrozzieri vyloučen. Boloňa tedy měla možnost přesilové hry, ale bylo to Lecce, kdo při další akci ohrozil branku soupeře. Po souboji s Garicsem se totiž skácel Cuadrado, ale prosby odpískat pokutový kop zůstaly nevyslyšeny. V 83. minutě předvedl těžký zákrok Julio Sergio proti Robertu Acquafrescovi a to znamenalo konečnou dělbu bodů za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Cagliari Calcio 0:0

05.02.2012 15:00

Góly: -

Nováček soutěže z Novary udržel své první čisté konto sezony, Cagliari se nedokázalo na hřišti soupeře prosadit a oba týmy berou bod.

Emiliano Mondonico, nový trenér Novary, se zatím spíše seznamuje s týmem i situací ve fotbale, jehož svět minulý rok na základě těžké nemoci opustil. Respektive, přerušil svou účast a nyní se rozhodl, že Novaře svými schopnostmi stratéga i motivátora pomůže k záchraně v elitní italské společnosti.

Jeho debut zkazilo Chievo, které jeho hráči neporazili, nyní chtěl alespoň bod. Cagliari ale minule přestříleli AS Řím, což byla velká motivace.

Domácí nemohli počítat se službami Morimota, Ludiho, Marianiniho nebo Radovanoviče. Sardinský celek postrádal Sampaia, Neneho nebo Erikssona s Cossuem. Albin Ekdal, jenž dal čtvrtý gól do sítě Maartena Stekelenburga, se dnes postavil do základní řady coby trequartista.

Výsledek utkání trochu poškodil sudí, jenž špatně odpískal ofsajd Giusseppeho Mascary, který si naběhl na centr Rigoniho a chtěl zakončovat. Andrea Caracciolo dostal míč do sítě, ale pro faul na brankáře Agazziho nebyla branka uznána.

Aktivní Mascara hrozil, Simone Pesce nacentroval na útočníka, který ale už nebyl schopen míč umístit do brány. Po poločase se snažil přímým útokem dosáhnout gólu Mauricio Pinilla, ale faul na svou osobu spíše nasimuloval, takže rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Radja Nainggolan se snažil zakončit, nahrávka od Thiaga Ribeira ale nebyla z nejpřesnějších. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 4:0

05.02.2012 15:00

Góly: 13. Juan, 41. Fabio Borini, 49. Fabio Borini, 89. Bojan Krkić

I díky dvěma gólům mladého Fabia Boriniho se Římu povedl poslední dobou málo vídaný kousek - čtyři góly v síti soupeře a čisté konto Maartena Stekelenburga. Překvapivě se domácí obraně podařilo zastavit i rozjetého Diega Milita.

Zápas mezi odvěkými rivaly byl odložen také kvůli narůstajícím problémům se sněhem a přesunut na dnešní třetí hodinu odpolední. A diváci, kteří se rozhodli i přes mrazivé podmínky přijít na Stadio Olimpico, určitě nemohli litovat. Tedy, pokud fandili domácím barvám. Hráči 'Giallorossi' stáli proti svému bývalému trenérovi a tato motivace byla více než zřejmou.

V první šanci se objevil mladý Fabio Borini, který nastoupil na hrotu římského útoku, podporován jednak legendárním kapitánem Tottim, jednak mladým argentinským miláčkem ochozů, Erikem Lamelou. Gól přišel záhy, po úvodním náporu Říma se z rohového kopu dostal k míči Juan a přesnou hlavičkou rozehřál srdce domácích příznivců.

Diego Milito, v posledním zápase zcela sám demolující Palermo, se poté řítil na Maartena Stekelenburga, ale tentokrát mu jeho střela zpoza obránce nevyšla. Řím kombinoval, tempo diktovala dvojice Totti - Lamela, hrozící nejčastěji. Inter se více osměloval a začal hrát aktivněji, ale jeho snahu se obraně AS dařilo s přehledem eliminovat.

Římu velmi pomáhala přítomnost uzdraveného Daniela De Rossiho, který dodával hře Říma jistotu a přesnost. Kvalitním výkonem se prezentovala celá základní řada AS. Také kombinace Interu ale diváky dokázaly zvednout ze zamrzlých sedadel.

Těsně před poločasem se snaha domácích dočkala odměny. Skvělou prací s míčem se prezentoval Fabio Borini, který překonal ofsajdovou past, obtočil se kolem Samuela míč poslal do míst, kam Cesar nemohl - 2:0 pro domácí.

Inter dvakrát střídal, ani to mu ale nepomohlo. Potřetí za barvy Říma ťal do živého opět mladý Borini. Juan centroval na nabíhajícího útočníka, ten si poradil s obranou Interu i Cesarem a skóroval podruhé.

Ranieri reagoval přeskupením hráčů, jeho taktické plány se ale nedočkaly kýženého srovnání. Poslední branku za AS vstřelil trápící se Bojan Krkič, který se díky skvělé hře s míčem prosadil přes tři obránce Interu a stanovil konečný výsledek. Po debaklu s Cagliari složil Řím neočekávanou zkoušku z dospělosti. Jak dlouho mu forma vydrží?

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 0:0

05.02.2012 15:00

Góly: -

AC Milán si doma rozdělil body s Neapolí za remízu 0:0 a odmítl tak využít ztrátu Juventusu a posunout se do čela tabulky. Zápas na San Siru přitom nabídl několik šancí a dokonce červenou kartu pro Zlatana Ibrahimoviče.

Ibrahimovič se přitom mohl do zápasu zapsat v mnohem lepším světle. Uběhlo pár minut a vytáhlý útočník žadonil penaltu po souboji s Campagnarem, rozhodčí však jeho tužby nevyslyšel. I další minuty patřily Milánu, dobrou šanci Seedorfa vychytal De Sanctis. Na druhé straně hlavičkoval nebezpečně kanonýr Cavani. Útoky Neapole byly pochopitelně velmi nebezpečné, Hamšíka vychytal Abbiati a Lavezzi napálil jen boční síť přitom mohl přihrávat do lepší pozice úplně volnému Cavanimu.

Velké problémy milánského AC s marodkou neustaly ani v tomto zápase. Po poločase musel být střídán brankář Abbiati a mezi tyče se postavil Marco Amelia. Druhý poločas také začal dobrou šancí domácího Milána, do Robinhovi šance se namotal Ibrahimovič a De Sanctis uchránil Neapoli nerozhodný výsledek. De Sanctis se vyznamenal i při další šanci Robinha, když lapil jeho hlavičku.

V 64. minutě si Milánští výrazně zkomplikovali utkání. Při hádce mezi oběma tábory vlepil Ibrahimovič facku Aronicovi a zde nemohlo následovat nic jiného, než červená karta pro švédského útočníka. Hlavní sudí sice celou záležitost neviděl, ale brankář Morgan De Sanctis běžel ihned upozornit pomezního rozhodčího, který hlavního arbitra na vše upozornil.

Neapol měla pětadvacet minut na to, aby zužitkovala přesilovku. Cavani v další hlavičce minul branku. A to samé platilo i o Ambrosinim na druhé straně. Hosté se překvapivě do závěrečného tlaku netlačili, byl to AC Milán, kdo mohl v samém závěru rozhodnout. Robinhovo akrobatické zakončení zlikvidoval De Sanctise a diváci tak na San Siru branku neviděli.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 1:2

05.02.2012 15:00

Góly: 50. Cyril Théréau - 46. Sebastian Giovinco, 69. Luciano (vl.)

Vlastní gól Luciana rozhodl ve prospěch Parmy, která tak veze z Bologně velmi cenné body. Trefil se také nejlepší střelec týmu, Sebastian Giovinco. Za Veronu srovnával Zaccardo.

Bologna si může stěžovat na krátkou rekonvalescenci, od posledního zápasu Bologně uplynuly pouhé dva dny. Parma měla zápas s Juventusem odložen a v tom byla její velká výhoda. Parma nemohla počítat například se Santacrocem nebo Jonathanem, zimní posilou z Interu Milán. Mezi její tři tyče se vrátil Mirante, návrat zažil také záložník Mariga.

Parmu hned na úvod oslabila nucená absence Galloppy, který se zranil a jeho účast na hřišti nebude v následujících týdnech veliká. Pellissier, hrající s velkou chutí, asistoval Kamilu Vackovi, ale bývalý sparťan nezamířil přesně.

Ještě v průběhu prvního poločasu se málem prosadil Paolo Sammarco, jeho střelu ale Sorrentino nakonec zkrotil. Velkou šanci vzal Parmě rozhodčí, který hru Zaccharda posoudil jako nebezpečnou a nedovolil pokračovat v rozvíjející se akci.

Sebastian Giovinco se v šatně rozhodl, že s výsledkem něco udělá a sám šel příkladem. I díky asistenci Marigy se prosadil přes dva obránce a prostřelil brankáře Sorrentina - 1:0 pro hosty.

Jen pět minut na to se ale radovali také domácí. Zaccardo nedokázal odkopnout míč a Thereau zakončil - 1:1.

Domácí poté děkovali Sorrentinovi za jeho schopnosti, s jejichž využitím zlikvidoval Floccariho hlavičku. Ani to Chievu ale nepomohlo, dvacet minut před koncem si vlastní gól vstřelil Luciano. Parmě to na výhru stačilo a tak si domů odváží tři body.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Siena 0:0

05.02.2012 15:00

Góly: -

'Stará dáma' nedokázala prolomit zámek zvaný Siena a z utkání se značně horším celkem bere pouze bod. Boj o Scudetto tak začíná být opět o něco zajímavější.

Antonio Conte dovedl před sezonou Sienu do první italské soutěže, dnes se měl s věhlasným Juventusem postarat o to, aby se historie neopakovala a fanoušci 'Bianconeri' mohl v klidu spát. Nestalo se.

Odpočinutý Juventus, jehož utkání s Parmou bylo odloženo, měl dostatek prostoru i motivace, aby dnes vyhrál. Siena postrádala Brkiče s Bolzonim, navíc proti ní hovořily také statistiky. Na hřištích soupeřů nevyhrála už pět posledních zápasů, posbírala zde pouze čtyři body.

První ránu spustil záložník Arturo Vidal, ale brankář Pegolo si sní poradil. Na druhé straně se činil mladíček Mattia Destro, ale ani jeho šance nepřinesla potřebný efekt. Po měsíci se na trávník vrátil Černohorec Mirko Vučinič a nyní hrozil. Spíše teoreticky, ve velké šanci minul.

Pegolo je poslední týdny ve vynikající formě, dnes likvidoval šance Juventusu se stejnou elegancí a efektivností. Pirlo geniální nahrávkou našel Lichtsteinera, který překonal ofsajdovou past, ale brankář se opět činil.

Pepeho nahradil Giaccherini, Vučinič napálil míč hodně vysoko nad Pegolovu bránu a tlak Juventusu narůstal. Pegolo byl všude, zneškodnil přímý volný kop Pirla i hlavičku Matriho. Marco Borriello přišel na hřiště, aby pomohl důrazem před bránou, nebezpečí bylo ale na druhé straně. Andrea Barzagli byl napomínám za faul, který byl ale velmi kontroverzně posuzován. Buffon měl poté hodně práce, jeho zákroky ale zračí dlouholetou zkušenost i kvalitu.

Penaltu jsme přeci jen vidět mohli, Vergassola stáhl Chielliniho centr velmi nešťastně, ale sudí ruku neviděl a nechal pokračovat ve hře. A když se neprosadili ani Alessandro Gazzi s Reginaldem, zůstal bod na kontech obou týmů.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:2

05.02.2012 15:00

Góly: 39. Stevan Jovetić (pen.), 56. Mattia Cassani, 84. Stevan Jovetić (pen.) - 14. Antonio Di Natale, 89. Gabriel Torje

Četné absence a zlepšení ve hře Fiorentiny zapříčinily pád Udinese, které se musí strachovat o své místo na třetí pozici. Dvě branky zaznamenal Stevan Jovetič.

Celkem dobré výsledky i forma klíčových osobností týmu z Friuli pomáhají Udinese ke třetímu místu. Konkurence je ale nelítostná a stačí jediné zaváhání, abyste zase spadli. Takové, o jaké se dnes postarala Fiorentina. V jejím dresu opět řádí Černohorec Jovetič.

Zranění Kroldrupa, Kharjy nebo suspendování Oliveiry ztěžovalo Fiorentině jejich cestu za třem body. Jovetiče podporoval Amauri, přestoupivší z turínského Juventusu. Zatím se zdá, že se jedná o velmi dobrý obchod. Udinese postrádalo Fabbriniho, Codu, Pinziho nebo Danila.

Krásný gól po čtrnácti minutách vstřelil Antonio Di Natale. Riccardo Montolivo ztratil ve středu hřiště míč, toho se chopil Pablo Armero a předložil jej právě svému kapitánovi. Na podobné situace je Di Natale zvyklý a proto je umí řešit elegantně a efektivně zároveň - Boruč bez šance, Udinese vedlo 1:0.

Nad bránu Samira Handanoviče přestřelil Amauri, o další nebezpečí před jeho bránou se postaral Andrea Lazzari. Také tentokrát ale zůstal brankář ve střehu a skóre zůstávalo stejné. Do chvíle, než se pravicí dotkl míče Mehdi Benatia uvnitř svého pokutového území a sudí nařídil penaltu. S tou si poradil Stevan Jovetič a srovnal.

Deset minut po poločase se Fiorentina ujala vedení. Hlavou se prosadil nikým nehlídaný obránce Cassani a otočil průběh utkání.

Zlomovým bodem utkání se stala další penalta, nařízená po faulu dnes smolně hrajícího Mehdi Benatii. Ten si neporadil s ošemetnou situací před vlastní bránou a dal Jovetičovi skvělou příležitost ke skórování. Ten ji beze zbytku využil a Fiorentina vedla už o dvě branky.

Udinese ale nehodlalo složit zbraně, Di Natale našel volného Torjeho a ten překonal bezbranného Boruče. Stanovil tak konečný výsledek zajímavého utkání, z něhož si Fiorentina nechává cenné tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SS Lazio 3:2

05.02.2012 12:30

Góly: 9. Rodrigo Palacio, 24. Boško Janković, 46. Boško Janković - 54. Cristian Ledesma (pen.), 90. Álvaro González

Další parádní zápas předvedli před domácím publikem fotbalisté Janova. Ti jako by okopírovali utkání s Neapolí a i Laziu nasázeli tři branky a přitom dvakrát inkasovali. Mezi střelce Grifů se zapsali Palacio a dvakrát Jankovič. Osm minut před koncem byl za hosty vyloučen Diakité.

Grifové zaskočili Lazio už v desáté minutě, Palacio zády k brance po vhazování trefil míč patou tak parádně, že zcela překvapil v brance Marchettiho. Byla to fotbalová paráda jak má být! Za dalších šest minut postihlo hosty už první střídání, útočníka Rocchiho musel pro zranění vystřídat Candreva. Biancocelesti byli blízko vyrovnání při šanci Gonzaleze, ten měl spoustu času si míč zpracovat a usměrnit ho dle své libosti, Gonzalez mířil na zadní tyč a jen těsně minul. Ve 25. minutě za to přišel trest v podobě druhé branky, po centru z leva doslova propasíroval míč za Marchettiho záda Boško Jankovič, brance nezabránil ani jeden z obránců na brankové čáře - 2:0 pro Janov.

Nabuzený Jankovič měl i další příležitost, z volného přímého kopu vypustil nepříjemnou jedovku, která skončila mimo. Z podobné vzdálenosti to zkoušel i na druhé straně Candreva, Frey přitom musel zasahovat a míč vytěsnit na rohový kop. A další rohový kop přišel následně, neboť hlavičku Kloseho fantastickým skokem zlikvidoval vynikající Frey. Janovští měli při těchto standardkách velké problémy, do další hlavičky se natlačil Lulič ale Laziu nebyla branka prozatím souzena.

Krátce po změně stran inkasovalo Lazio potřetí, Gonzalez před vlastní šestnáctkou podklouzl o míč ho tím pádem obral Jankovič a křižnou ranou podruhé v zápase překonal Marchettiho - 3:0 pro Janov. Biancocelesti to v tuto chvíli už měli hodně složité, ovšem v 54. minutě přišlo snížení a tedy zdramatizování zápasu. Mesto ve vápně fauloval pronikajícího Luliče a rozhodčí neměl slitování. Penaltu proměnil suverénně Argentinec Ledesma a bylo to 3:1 pro domácí. Ledesmu branka nabudila, po individuální akci to zkoušel sám z velké vzdálenosti a jen těsně minul! To samé pak platilo i o Kuckově ráně.

V 82. minutě však další naděje Lazia na bod utrpěli značné šrámy, Diakité sice nikterak nefauloval, jenže verdikt rozhodčího okomentoval zřejmě natolik peprnými slovy, že si za to vysloužil červenou kartu. Nicméně i o deseti hrající Lazio se vzchopilo na další snížení. Ještě než se tak stalo zazdil velkou příležitost Gilardino a pak už to přišlo. Klose ve vápně ideálně sklepl míč na Gonzaleze, jenž v jasné tutovce nezaváhal - 3:2. Bohužel pro Lazio více už hosté nestihli a z Janova si odvážejí těsnou porážku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC21129033:1345
2.AC Milán22135443:1944
3.Udinese Calcio22125533:2041
4.SS Lazio22116534:2239
5.Inter Milán22113834:2936
6.AS Řím21104735:2534
7.SSC Neapol22710536:2431
8.Città di Palermo2294932:3231
9.Janov CFC2193931:3830
10.ACF Fiorentina2177723:1928
11.Cagliari Calcio2269720:2327
12.Parma FC2176827:3427
13.Chievo Verona2276919:2827
14.Atalanta BC2178625:2723
15.Calcio Catania1958622:2823
16.Bologna FC2157918:2622
17.AC Siena2148921:2220
18.US Lecce22451322:3817
19.AC Cesena21441313:3116
20.Novara Calcio22271319:4213
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci
Zbývající zápasy
04.02. 15:00AC Cesena - Calcio Catania

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
Pipo123

Hrôza hrôza hrôza, obrana katastrofálna, snaď to už vidí aj Edy a zbaví sa v lete Diakiteho a Stankeho, oni na to vôbec nemajú, možno niekde v španielsku patril Stanke medzi najlepších, ale tu je najhorší. Radšej nech tam šupne niekoho s Primavery

Reagovat
DelPiero137

Za co dostal Diakite cervenu? Presiel okolo rozhodncu, nieco zamrmal a Tagliavento uz tahal z fleku cervenu...

Reagovat
smazaný uživatel

A remízy jsou tady

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli

Reagovat
lnterista

dneska nebude ani jednou 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, já tipuji tak minimálně 2x

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem ti říkal, to je klasika - Itálie

Reagovat
lnterista

jses dobrej jednou se neztratis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 4x

Reagovat
lnterista

jj jsem marnej

Reagovat
Pinturicchio

Lazio prohrálo, Ledesma gol, spokojenost.

Reagovat
terry

GRANDE GENOA!

Nechtěl bych nic zakřiknout, ale že by vážně Marino dokázal vzkřísit starej dobrej Janov, kterýmu jsem začal fandit?

Zase se můžu tím fotbalem bavit. Pod Marinem padlo v pěti zápasech stejně gólů jako za období od října do prosince (25), když nepočítám ten poslední prosincovej výprask v Neapoli. Mnohem radši prohraju 5:3 s Palermem a pak dvakrát 3:2, než mít sérii tří zápasů 1:0.

Snad se tenhle slušně namazanej stroj nezadrhne.

Palacio a Jankovič!

Reagovat
10

Reagovat
Darren Fletcher

kucka ako hral?

Reagovat
M11

slabota

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy, poslední dobou nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ide to s ním oproti minulému ročníku dole vodou. V podstate dneska nadviazal na väčšinu svojich výkonov z tejto sezóny. Ale tak aspoň odohral celý zápas

Reagovat
terry

Je to od něj bída. Až se vrátí Veloso a Rossi, tak poputuje na lavičku.

Reagovat
Darren Fletcher

diky vsetkym. skoda, dufam, ze sa este niekde nejak nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.teleregione.tv/

na zkrácení čekání před 15.00

Reagovat
smazaný uživatel

První výsledek klapl podle očekávání :-) Ještě dva v Miláně a v Říme a vlastně doufám ve výhru Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo Link na AS Řím-Inter,AC-Neapol?pls hodtě ho sem..

Reagovat
Radin

Jankovič že by konečně naplńoval ten potenciál který v něm každý dřív viděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Matri naprosto neviditelnej!

Reagovat
M11

dnes spatne.. gratulace Siene k zaslouzenemu bodu..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisia, Matriho a Vidala jsem dneska absolutně na place neviděl

Reagovat
Jajinek

Velké plus je, že nikdo z čela tabulky nevyhrál. Konečně už se proberme a jedeme dál!!! Ztárcet budou všichni, tak snad se o to ještě porvem!

Reagovat
Nuno čomes

Dneska to byla taková hrůza?? Neviděl jsem to.

Reagovat
Pinturicchio

Slabota, nakonec jsme mohli přijít i o ten bod. Takhle se o titul nebojuje. Velká škoda téhle "ztráty" hlavně vzhledem k výsledkům na ostatních stadionech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta by se dala použít i pro fanoušky AC

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, dneska to hrálo do karet všem a nevyužil toho nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to slabota.. Zápas měl obrovské tempo, ale chyběli tam hráči, které Conte nasazuje v Coppa Italia.. Přesně jak sem předpokládal, Borriello akorát vzal poslední minuty Alexovi a k čemu??!.. Siena zasloužená remíza..

Reagovat
GEGE

Tohle měly byt tři body.Neapol dnes nepředvedla nic.Bohužel to všechno zazdil Ibra.Díky Ibro...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
panca

do 65. minuty jsme hrali celkem pekne a dalo se na to koukat. Pak to ten arogantni hlupak ibra posral celymu tymu. Ted dostane nejakej trest a oslabi nas znovu. Aspon se ukaze, jak to zvladnem bez nej. Jinak skoda robihna. Neda proste nic. Aspon ze bojuje. Pak hooodne mizernej vykon od abateho. Jako v jeho zacatcich na tehle pozici. Dnes se mi libil bommel a ani urby nebyl tak marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Urby podle mě dnes nejlepší v pravo mu to sedí

Reagovat
panca

otazka, jestli neni zbytek tymu tak slabej, kdyz hraje urby dobre

Reagovat
cervo

v skutocnosti Urby na LCM,RCM hra dobre pravidelne, iba upadol v nemilost fanusikov, ked ho Max zacal nepochopitelne cpat na podhrot kde je zazdeny, on ma velmi dobry pohyb a naozaj velmi slusnu techniku, ked hra z ciary ma viac priestoru a dokaze byt naozaj platny, je jeden z mala nasich zaloznikov, ktori dokazu dat tej zalohe pohyb a dat rozumnu finalnu prihravku.. ja myslim, ze Urby je najnedocenenejsi hrac AC

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, Urby dobre nahral do sance prave Robsonovi. Je to sice neuveritelnej palic, ale maka. Je mi to mnohem milejsi nez kdyz se Ibrovi stane takovejhle zkrat ¨.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši 5 gólů, než 21 a zkrat v jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

výkony Abateho po vánocích to je hnus hraje jak kdyby byl za zenitem kurva!!!

Reagovat
goodbay

Forza AS

Reagovat
smazaný uživatel

zaspali sme obidva polčasy, škoda...s takýmto výkonom by nás porazil každý tím SA...musíme hlavne trošku behať, pressovať, byť agresívni v súbojoch, chcieť vyhrať a nepôsobiť odovzdane po takmer 90 minút...jednoznačne najhorší výkon v tejto sezóne od nás

Reagovat
smazaný uživatel

HALA JUVE, i kdyz, asi nezaslouzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý výkon,Skvelá hra Inter si ani neprdnul FORZA ROMA !!! Pekný výprask,, Hneď je krajšia nedeľa Fabio paradička :) celý tým parádička

Reagovat
homeles8

Hovno, 0:0 Ty jo, takhle blbě zmeškat zápas Juve to snad neni možný. Jakej byl zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Strata mrzí, o to viac že stratili aj ostatné tímy....no neskutočne som nasratý, takto nehrá....ved tá Siena bola absolútne slabučká, podržal ich akurát fantastický brankár a naša neschopnosť....Marchisio neviditeľný, videl som ho len raz pri nejakom prestrihu, Vidal hrôza, a útok ani neexistoval....nechápem ako môžme byť stále neporazení ked hráme bez útočníkov, hlavne že si Alex posedel....ale čo už, nabudúce ho dať do základu a hrať ako o život, lebo takto to nejde....FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na modela Borriella

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš aj som zabudol že vôbec nastúpil, to je tiež útočník na dve veci....

Reagovat
Yanek

Ke konci vykon na pokraji sil. Rizzoliho jsem vyzdvihl do nebes a co se nestalo... vubec nechapu, co piskal pred tou Ibrovou redkou. Zuniga se svali na zem, AC ma dobrou moznst hrat a rozhodci piskat stop hre, tohle se dela na pulce a ne pri necem takovem. Mam pocit, ze Aronica se tam po nekom taky ohanel. Kazdopadne jestli mohlo byt hur, tak ted je. Bez Ibry na minimalne tri dalsi zapasy (to znamena i Juventus), proti Udinese nebude hrat ani Van Bommel a nejspis ani Abbiati.

Jedem dal, FORZA IBRA, FORZA MILAN!

Reagovat
cervo

Rozhodca zkur.il cely zapas, ... a Aronica dal facana Nocemu, takze mal ist dole rovno s Ibrom, asi uz nikto nikdy nezisti, co preletelo sudimu hlavou, ze hru prerusil, ale maximalne to nezvladol, v skutku sa sa povedat, ze sam ten konflikt vyvolal

Reagovat
Inzaghi

Dnes těžko něco vyčítat. S takovouhle marodkou (teď navíc Abbi + trest pro Ibru) proti Napoli v plné palbě, navíc půl hodiny v deseti, asi nešel předvést lepší výkon. Oproti zápasu s Laziem se nám lépe dařilo dostávat do šancí. škoda jen, že Robinho tu koncovku už nikdy nezlepší. Červená pro Ibru být nemusela, a když už, tak měl jít ven i jeden z Napolitánců. Druhý zápas po sobě výrazně ovlivněn rozhodčím, škoda. Nechci se na to vymlouvat, ale určitě to pak ten tým srazí ještě víc, když k té marodce musí snášet v zápasech takový chyby. Juve naštěstí ztratilo, a tak ta ztráta zůstavá pořád stáhnutelná. Ibra může hrát teď v týdnu pohár, nejlépe se Stephanem a peklo bude pokračovat za týden v Udinese. Pohár v týdnu může mít pak psychologickej dopad na každej z týmů, a tak by nebylo od věci Juve porazit, ať si to taky jednou vyzkouší.

FORZA ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

A najhoršie je na tom to, že človek si hovorí, že horšie ako pod Gasperinim to nemôžem byť a nakoniec to horšie tento zápas aj bolo. Proti Palermu taktiež, ale tam dával góly aspoň Milito

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ten titul snad nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdá, že ten titul nechce nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vladla v Italii sazkova mafie , jinak to nevidim

Reagovat
Shevchenko

Ibra bude chybět na Udinese, Cesenu a Juventus, moc dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

za to pohladkanie ?

Reagovat
Maritazzi

Vítězství 4:0 je sice výborný, ale je potřeba říct, že Inter byl naprosto mimo. My máme pořád problémy na krajích obrany - Taddei, o tom se nemusíme bavit, nemá tam, co dělat, ale Rosi taky nemá na to hrát beka v tomhle systému, ten Jose Angel hraje pořád dost ustrašeně ale něco by z něj časem být mohlo, přesto to chce posily. Ten střed hřiště zatím stojí a padá s De Rossim a takhle to být nemůže, i tam jsou potřeba posily, nejsou kvalitní náhradníci do středu pole a místo Gaga by v tom základu měl hrát někdo dynamičtější (na lavičce nikdo takový není). Po zápase má prodloužit De Rossi a přes léto se snad podaří dokončit obměnu kádru, pokud by ten pressing fungoval jako dneska, tak se to někam může posouvat. Ale je to jen dílčí vítězství, vždyť několik dní zpátky jsme dostali 4 góly my.

Reagovat
smazaný uživatel

Gago je právě v tom systému výbornej!!

Reagovat
Maritazzi

V současný chvíli tam musí hrát on, nikdo jiný na lavici není, ale na můj vkus by tam měl hrát někdo komplexnější, dynamičtější, aktivnější dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam několikrát vybojoval ztracený míče, navíc se poctivě vrací

Reagovat
Maritazzi

Taky spoustu balonů ztratí, já bych tam raději viděl někoho, kdo je schopnější se zapojit do kombinace, dát lepší přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce tu nadávam na útok, ale ked sa nad tým zamyslím tak tam snád nie je ani koho postaviť....Matri je mimo, Fabio je totálne bez formy ale prekvapivo sa mu nič nevyčíta, Borriello je strašný omyl a dúfam že po sezone zmizne tam odkiaľ prišiel, Vučinič nie je žiadny kanonier a tak jediný kto by nám mohol vytrhnúť trň z päty je Alex, ale ten sedí, sedí a sedí....

Reagovat
smazaný uživatel

Hugh Hefner je viac potentnejší než naši útočníci....

Reagovat
M11

tak a od 7 zaznam AS - Inter.. uz se tesim

Reagovat
10

taky si asi zlepším náladu

Reagovat
smazaný uživatel

to si spravíš chuť

Reagovat
Tsigi

Ibra aspoň bude odpočatej na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Zase zakopl Juventus, takže zákonitě musí zakopnout i ostatní týmy, ten Moggi to tam musí z toho vězení řídit jak jinak.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

On věděl, proč letos chválil mercato.

Reagovat
cervo

aby nevznikali konflikty, tak v poslednom roku si silna trojka rozdelila zaujmy: AC kupuje hracov, Inter trenerov a Juve rozhodcov

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Juventus - kvalitní tým = kvalitní korupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ti leží hodně v žaludku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi podal

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Soráč já prostě Juve nemám rád, takže musím proti němu už jenom z principu něco napsat a nevadí mi, že to je kravina.

Reagovat
celeb

za uprimnost

Reagovat
10

to jsme v tom teda hodně špatný

Reagovat
cervo

ale na druhu stranu novi hraci AC a treneri Interu na tom nie su lepsie

Reagovat
juveforever

no chcel som byť škodoradostný ale nemožem

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden jsem zde byl kritizovaný že vzdávám boj o titul, ale já ho nevzdal, já jen realisticky zhodnotil k čemu neodvratně spějí výkony našeho týmu s ostatními týmy z horních pater tabulky, takže to nevyčítejte mě ale Maxovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesne kolo bolo zaujimave vsetci z top 5 stratili body.AS Roma skvely vykon,inter nam to rapidne ulahcil svojou odovzdanostou.Zo juana sa stava kanonier .4-0 je velmi pekny vysledok,:: ide sa dalej ,teraz v catanii za 25 minut gol strelit:D.AS dakujem za predcasny narodeninovy darcek ::smile ideme dalej,FORZA ROMA !

Reagovat
brenk

Ja už keď som videl rozostavenie 4-3-3, tak som si hovoril, že toto bude boj. A keď som uvidel v zostave Vidala, Marchisia a Pepeho pokope, tak som bol na pokraji kolapsu. Giachcerinimu to krídlo po vystriedaní moc nesadlo. Ako som už prízvukoval, momentálne najlepším riešením je 3-5-2 síce s deravým Bonuccim v obrane, ale s 2 hrotmi (ideálne aj s Alexom) a Estim na krídle. Do stredu zálohy by to chcelo buď vyskúšať Padoina alebo tam dať Giaka, popr. Marroneho, to už aj slepí musí vidieť, že Marchisio s Vidalom sú z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zápas, který se mohl a měl vyhrát..., bohužel na Ibru přichází jaro a Robinho je Robinho, jemu už to nejde ani vyčítat, prostě se to musí brát v potaz. mám z tohodle měsíce regulérní strach, návraty jsou zatím v nedohlednu a z hlediska fyzičky to bude do odvety s Arsenalem už jenom těžší. mám strach a zároveň se takovým tím zvráceným způsobem těším..., docela mě zajímá, kdo z našich borců vyjde z tohodle maratonu jako vítěz. Ibra to nejspíš, v jedné ze svých dosavadně nejlepších sezon v Itálii, zabalil hned na začátku, vykoupit by se mohl tím Arsenalem.

mrzí mě ta ztráta z hlediska ostatních výsledků, ale obecně toho týmu nemám moc co vyčítat...

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Ibru neodepisoval jako všichni tady... jedinej střelec v týmu a dostane červenou za facku, kterou dal i hráč Neapole v té strkanici. Když už za to chtěl vylučovat, tak měl vyhodit oba. Ale stejně si myslím, že ten problém je v záloze a ne v útoku.

Reagovat
culé

Ako hral Bojan? A ako hráva celkovo? Nastupuje vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Mega dobrá hra AS Řím si to zasloužil FORZA ROMA !

Reagovat
culé

Akým štýlom hrá teraz AS? Je tam poznať nejaký Enriqueho systém? (napr. viac kombinačná hra alebo podobne)

Reagovat
Alberto Aquilani

niečo medzi 4-3-3 a 4-3-2-1(4-3-1-2) , a ano drží sa viac lopta , hra sa na krakte prihravcky , viac sa kombinuje , oživil De Rossiho ale beci su tragicky ...Ak si zvedavy na Bojana tak ten to bude mať ťažké , v zaklad bude Totti , Lamela ,Osvaldo , ako prvy nahradnik bude Borini , Bojan bude až ako 2.nahradnik do utoku , zatial až moc nepresvedčil , parkrat mal dobre striedania a niekedy aj ked hral od začiatku , ale často ho na ihrisku vobec nevidieť !!!

Reagovat
DelPiero137

Bud isla kvalita muzstiev hore (orekm uzkej spicke) alebo favority su naozaj slaby. Uvidime v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan hrál výborně nastoupl v 73. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tady něco psal o dvou penaltách?

Reagovat
smazaný uživatel

ou, špatnej článek... sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Se takhle dívám na pozápasové statistiky a... Fiorentina hrála celých 90 minut v 11ti lidech, žádné střídání. V zápase Novara-Caglari padla jen jedna žlutá. Za Inter odehrál první zápas Palombo(celý match) a dopadlo to výpraskem.

Reagovat
M11

a ja ho vzal do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

já ten zápas neviděl, třeba to nebyla jeho vina...jen taká zajímavost

Reagovat
M11

jj vsak jasne

Reagovat
Slejdy

Nadhera !

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé výsledky pro AS

Reagovat
Yanek
Reagovat
rossoneri89

Crudelli je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

skoro jak Csaplár s Drobným

Reagovat
Maritazzi

De Rossi podle Baldiniho prodloužil, smlouva na 5 let.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

si ma predbehol

Reagovat
Pinturicchio

Ta moje byla skromnější, tak proto asi.

Reagovat
smazaný uživatel

ta moja zas realnejsia

Reagovat
Pinturicchio

Se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

bitka do posledneho kola

Reagovat
smazaný uživatel

jestli budeme hrát jako dneska, tak má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

100.pre Scudetto AC Milan

Reagovat
Al Capone

dobře AS

Reagovat
Largo

Goodbay, asi víš, o kterej zápas bych Tě teď nejvíc poprosil viď?

Kdybys měl k dispozici na stažení dnešní AS - Inter, (nestihl sem druhej poločas), byl bych Ti velmi, velmi vděčen

Reagovat
goodbay

ok, dočkej času ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké rozestavení hrálo JUVE.Na soupisce jsou tři střední záložníci jestli se nepletu.Marchisio,Vidal,Pirlo takže by mne zajímalo jaké rozestavení popř.kdo z těch tří byl na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 co to je?

Reagovat
lnterista

to je skoleni...aspon zase vime kam patrime

Reagovat
smazaný uživatel

kam patrime?5. miesto v Serie A? S tym sa nikdy nezmierim

Reagovat
lnterista

tak to nemyslim...spis jsme zase spadli na prdel a asi jsem to potrebovali

Reagovat
DelPiero137

Teraz mi pripominate trochu Leonardov Inter. Akurat ze teraz ste davate menej golov ale s lepsou obranou (neberte to ako rypanie ale postreh).

Reagovat
smazaný uživatel

hosi, zapomnel jsem dat do Fanty sestavu, tak mi pocitejte z minuleho kola...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Finally Ranieri was asked once again if he missed Thiago Motta: "When a player wants to leave it's always better to let him go."

S týmto s Ranierim súhlasím. Kto chce, nech odíde, kedykoľvek. Pretože nejakých polomotivovaných až nemotivovaných hráčov v tíme nesmieme mať. Takže v lete kľudne ak Sneijder bude chcieť odísť, nech odíde. Samozrejme, za dobrú ponuku, takých 30 a viac mil eur by šlo. A potom kúpiť Jovetiča za 40 mil eur a som spokojný Lenže my radšej kúpime neovereného Lucasa.

Reagovat
mastakillah

Di Natale opět předvedl svoji genialitu.Nádherný gól Je neuvěřitelné, že rok co rok se drží na špici střelecké tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

sice AS nemusím, ale teď předvedli dobrou práci

Reagovat
smazaný uživatel

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431999_10150644606400435_280286715434_11569950_422085315_n.jpg

neskutečná fotka . Aronica bere Noceho pod krkem, De Sanctis to v tom momentě očividně ještě schvaluje, za půl vteřiny přilítne zleva facka od Ibry povídajícího si s De Sanctisem a za 2 vteřiny už tančí Morgan u pomezního ten svůj neapolskej domorodej raindance, nebo co to bylo..., strašně se mi líbila ještě Aronicova zmatená facka nazpět Nocemu

Ibra zkušeně, takhle to musím někdy vyzkoušet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

složitá fotka

Reagovat
DelPiero137

Ale ta Ibrova ruka je riadna, polka Arocivoej hlavy ta keby sadla tak sa chlapec chvilu mota. Ale Ibra to spravil prefikane, Noce mal zrazu ruk ako Ganesha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

dal mu krasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to na zväze nevidia??

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo všechno bude chybět příští středu proti Arsenalu?

Reagovat
Tsigi

Zatím nikdo přesně neví, ale dost možný, že to bude : Boateng, Flamini, Aquilani, Yepes, Nesta, Pato, Merkel, gattuso, Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že by mal už byť k dispozícii Muntari

Reagovat
rossoneri89

Muntari neni na supiske na Ligu Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

A ve středu proti nám béčko, co? Vzhledem k tomu, že Conte zase postaví na pohár áčko, bude to dost nerovný souboj.

Reagovat
Yanek

Tak co nám zbývá, že.

Reagovat
10

je to už semifinále, jde o hodně...takže možná nasadí béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Abbiati?

Reagovat
Yanek

Včera střídal skrz svalový problém. To u něj většinou bývá tak na dva týdny minimálně, ale kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

A vidíš to s AC tak velmi optimistický, jako to vidí ital?

Reagovat
DelPiero137

Tak to potes pan buh. Zase ako naschval. Prichadza vyradovacka LM, calcio muzstva lazaret jak svina a este proti PL muzstvu. To tu zase budu kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se není čeho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to Zlatan ma tri zapasy takze na Juve bez neho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele