22. kolo
05.02.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - SSC Neapol 0:0

AC Milán si doma rozdělil body s Neapolí za remízu 0:0 a odmítl tak využít ztrátu Juventusu a posunout se do čela tabulky. Zápas na San Siru přitom nabídl několik šancí a dokonce červenou kartu pro Zlatana Ibrahimoviče.

Ibrahimovič se přitom mohl do zápasu zapsat v mnohem lepším světle. Uběhlo pár minut a vytáhlý útočník žadonil penaltu po souboji s Campagnarem, rozhodčí však jeho tužby nevyslyšel. I další minuty patřily Milánu, dobrou šanci Seedorfa vychytal De Sanctis. Na druhé straně hlavičkoval nebezpečně kanonýr Cavani. Útoky Neapole byly pochopitelně velmi nebezpečné, Hamšíka vychytal Abbiati a Lavezzi napálil jen boční síť přitom mohl přihrávat do lepší pozice úplně volnému Cavanimu.

Velké problémy milánského AC s marodkou neustaly ani v tomto zápase. Po poločase musel být střídán brankář Abbiati a mezi tyče se postavil Marco Amelia. Druhý poločas také začal dobrou šancí domácího Milána, do Robinhovi šance se namotal Ibrahimovič a De Sanctis uchránil Neapoli nerozhodný výsledek. De Sanctis se vyznamenal i při další šanci Robinha, když lapil jeho hlavičku.

V 64. minutě si Milánští výrazně zkomplikovali utkání. Při hádce mezi oběma tábory vlepil Ibrahimovič facku Aronicovi a zde nemohlo následovat nic jiného, než červená karta pro švédského útočníka. Hlavní sudí sice celou záležitost neviděl, ale brankář Morgan De Sanctis běžel ihned upozornit pomezního rozhodčího, který hlavního arbitra na vše upozornil.

Neapol měla pětadvacet minut na to, aby zužitkovala přesilovku. Cavani v další hlavičce minul branku. A to samé platilo i o Ambrosinim na druhé straně. Hosté se překvapivě do závěrečného tlaku netlačili, byl to AC Milán, kdo mohl v samém závěru rozhodnout. Robinhovo akrobatické zakončení zlikvidoval De Sanctise a diváci tak na San Siru branku neviděli.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

oplatime jim za to minule 3-0 FORZA AC Milan..........ibra robson nocerino....

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Nesta Robinho

Reagovat
ryzskej

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak NESTA ten gol asi nedá

Reagovat
olis

neapol to vyhra neni o com. Forza Napoli !!

Reagovat
smazaný uživatel

ale no

Reagovat
smazaný uživatel

neapol to LEDA vyhraje ALE z tvi mami v posteli MAGORE...

Reagovat
smazaný uživatel

keby bola taka zostava ako je tu predpokladana...dostali by sme facky:) (AC)

Reagovat
smazaný uživatel

Robinha na podhrot, misto nej El Shaarawyho a nemuselo by to byt tak zle. Nic lepsiho asi momentalne poskladat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, ta naše marodka je hrozná, místo aby se vyprazdňovala, přibejvaj další hráči...neapol kompletní, o tom si my můžeme nechat jenom zdát

Reagovat
ryzskej

Ibro, ty kundo! Dlužíš mi pětikilo!

Reagovat
smazaný uživatel

ibrahimoc je proste debil zbitecne dostane hned cervemou proste magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele