22. kolo
05.02.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Bologna FC 0:0

Bez branek se hrálo také na stadionu Via del Mare, kde domácí Lecce hostilo Boloňu. Nezáživné utkání nakonec nezachránilo ani vyloučení Carrozzieriho čtvrthodiny před koncem zápasu.

První šanci si ve 22. minutě vypracovali hosté, jmenovitě Raggi, jenže z přímáku nepřekonal Benassiho. Pro brankáře Lecce to ale byl smolný zápas, neboť o pět minut později se zranil a musel být střídán svým náhradníkem Juliem Sergiem. To bylo z prvního poločasu skutečně všechno, v těžkých podmínkách se dalo i tak trochu očekávat, že se utkání ponese v tomto duchu.

Na druhou stranu druhý poločas byl pro diváky o něco více atraktivní. Domácí Luis Muriel se prodral do dobré šance a i s pomocí brankáře Gilleta trefil boční síť. V 74. minutě došlo k avizovanému vyloučení Morise Carrozzieriho, ten zatahal za dres Di Vaia a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Jelikož byla druhá, byl Carrozzieri vyloučen. Boloňa tedy měla možnost přesilové hry, ale bylo to Lecce, kdo při další akci ohrozil branku soupeře. Po souboji s Garicsem se totiž skácel Cuadrado, ale prosby odpískat pokutový kop zůstaly nevyslyšeny. V 83. minutě předvedl těžký zákrok Julio Sergio proti Robertu Acquafrescovi a to znamenalo konečnou dělbu bodů za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele