22. kolo
05.02.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Novara Calcio - Cagliari Calcio 0:0

Nováček soutěže z Novary udržel své první čisté konto sezony, Cagliari se nedokázalo na hřišti soupeře prosadit a oba týmy berou bod.

Emiliano Mondonico, nový trenér Novary, se zatím spíše seznamuje s týmem i situací ve fotbale, jehož svět minulý rok na základě těžké nemoci opustil. Respektive, přerušil svou účast a nyní se rozhodl, že Novaře svými schopnostmi stratéga i motivátora pomůže k záchraně v elitní italské společnosti.

Jeho debut zkazilo Chievo, které jeho hráči neporazili, nyní chtěl alespoň bod. Cagliari ale minule přestříleli AS Řím, což byla velká motivace.

Domácí nemohli počítat se službami Morimota, Ludiho, Marianiniho nebo Radovanoviče. Sardinský celek postrádal Sampaia, Neneho nebo Erikssona s Cossuem. Albin Ekdal, jenž dal čtvrtý gól do sítě Maartena Stekelenburga, se dnes postavil do základní řady coby trequartista.

Výsledek utkání trochu poškodil sudí, jenž špatně odpískal ofsajd Giusseppeho Mascary, který si naběhl na centr Rigoniho a chtěl zakončovat. Andrea Caracciolo dostal míč do sítě, ale pro faul na brankáře Agazziho nebyla branka uznána.

Aktivní Mascara hrozil, Simone Pesce nacentroval na útočníka, který ale už nebyl schopen míč umístit do brány. Po poločase se snažil přímým útokem dosáhnout gólu Mauricio Pinilla, ale faul na svou osobu spíše nasimuloval, takže rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Radja Nainggolan se snažil zakončit, nahrávka od Thiaga Ribeira ale nebyla z nejpřesnějších. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele