Serie A souhrn - 16. kolo

15.12.2007, 19:58, aktualizováno 16.12.2007, 22:23
Komentáře a souhrny
Inter Milán veze všechny body z Cagliari a zvýšil svůj náskok v čele Serie A už na sedm bodů, druhé AS Řím jen remizovalo v Turíně. Po vítězství nad Laziem se mu na jediný bod přiblížil Juventus, další celky v pořadí ztrácely, Udinese prohrálo v Catanii a Fiorentina remizovala na půdě Sampdorie.

Calcio Catania - Udinese Calcio 2:0

15.12.2007 18:00

Góly: 8. Giuseppe Mascara, 87. Giuseppe Mascara

Catania doma přehrála po dvou brankách Giuseppeho Mascary Udinese 2:0 a alespoň do neděle se uvelebí na osmé pozici. Hosté však i po ztrátě všech tří bodů zůstanou až do dalšího kola na své čtvrté pozici, jelikož měli na Fiorentinu čtyřbodový náskok.

Trenér Udinese Pasquale Marino se vrátil do Catanie poprvé od doby, kdy se v létě ujal severoitalského týmu. Návrat se mu tedy příliš nevydařil. Místo suspendovaného útočníka Spinesiho dostal na hrotu útoku šanci právě Giuseppe Mascara a ujal se jí na jedničku.

Zápas začal velmi svižně a již v první minutě mohl otevřít skóre kanonýr Udinese Fabio Quagliarella. Italské reprezentant však přestřelil. V deváté minutě již padla první branka. Juan Manuel Vargas, který má v posledních zápasech úžasnou formu, obešel Giandomenica Mesta a odcentroval zleva. Do centru skluzem naletěl Mascara a balón posadil pod břevno – 1:0. Oba týmy byly poté velmi nejisté v defenzivě. Nejprve Quagliarella přinutil brankáře Cira Polita k chybě, gól z toho však nebyl. Na druhé straně opět přidělával vrásky na čele obráncům hostí Juan Manuel Vargas. Jeho útok prolétl až k Giuseppemu Collucimu, jenž ovšem na balón nedosáhl. V 37. minutě si Quagliarella skvěle zpracoval míč na prsa a jeho následná bomba z voleje letěla centimetry nad.

Po přestávce mohli domácí navýšit vedení na 2:0. Giuseppe Colluci zůstal naprosto nehlídaný a jeho volej šajtlí se krásně točil do brány, ale Samir Handanovič zahránil Udinese parádním zákrokem. Akrobatický pokus Jogre Martineze skončil nad brankou hostí. A na druhé straně chyběli centimetry Antoniovy Di Natalemu, aby dosáhl na centr od svého jmenovce Floro Florese. Zatímco se Udinese tlačilo vpřed, aby srovnalo, tak z protiútoku udeřili znovu domácí. Mariano Izco skvěle odcentroval na nehlídaného Mascaru, který bez problémů napálil balón pod padajícího Handanoviče. Jelikož na světelné tabuli už zářila 87. minuta, tak s výsledkem hosté již nic neudělali a odvážejí si ze Sicíliie porážku 2:0

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 2:3

15.12.2007 20:30

Góly: 36. Goran Pandev, 90. Goran Pandev - 29. David Trézéguet, 48. Alessandro Del Piero, 70. Alessandro Del Piero

Z přestřelky na Olympijském stadionu v Římě vyšel nakonec vítězně hostující Juventus Turín. Hosté porazili Lazio 3:2. Skvělý zápas odehráli především Alessandro Del Piero a Gigi Buffon. Del Piero vsítil dvě branky a Buffon podržel svůj tým několika skvělými zákroky.

Utkání začalo minutou ticha, jelikož to je přesně rok od nešťastného utonutí dvou dorostenců Juventusu. Alessio Ferramosca a Riccardo Neri se utopili při nešťastné náhodě v tréninkovém areálu Vinovo.

První výraznější šanci zápasu měl Hasan Salihamidžič, ale jeho rána šla nad. Ve 14. minutě měl Juventus již gólovou příležitost. Na přímý kop Del Piera si naskočil Giorgio Chiellini a chyběly milimetry. O pár momentů později se poprvé vytáhl Gigi Buffon, a to proti střele Gorana Panděva. Z následného rohového kopu bylo hostům velké horko. Centr Cristiana Ledesmy nasměroval do brány Mauri a Juventus na poslední chvíli zachránil Cristian Molinaro, když balón vykopával z brankové čáry!

Po pár minutách již padl první gól. Po rohovém kopu se míč dostal k Salihamidžičovi, jehož střela se odrazila od Trezeguetova kotníku. Brankář s ní již nic nenadělal, jelikož mu po teči šla do protipohybu. Chvíli na to se po střetu s Lionelem Scalonim sbíral Pavel Nedvěd ze země se zakrváceným obličejem. Nedvěd po několikaminutovém ošetřování pokračoval ve hře.

Lazio, po skvělé týmové spolupráci, brzy vyrovnalo. Tommaso Rocchi krásně poslal Massima Mutarelliho, který zpětnou přihrávkou našel Gorana Panděva. Ten se nerozpakoval a z voleje propálil Buffona. Domácí začali tlačit – nejprve Buffon zlikvidoval pokus Rocchiho, poté Rocchi netrefil Panděvovu zpětnou přihrávku na vápno. Při této akci se na zem poroučel Alexander Koralov a domácí se marně dožadovali penalty.

Na druhou půli poslal Claudio Ranieri do hry Tiaga. Dolů šel Pavel Nedvěd, který se necítil od střetu se Scalonim nejlépe. Ve 48. minutě přišla první Del Pierova chvíle. Po standardní situaci oklamal Del Piero ofsajdovou past domácích, namířil si to rovnou na bránu a s ledovým klidem překonal Ballottu.

Biancocelesti se několik minut poté dožadovali penalty po zákroku Chielliniho na Panděva. Sudí však nařídil přímý kop, ke kterému se postavil Ledesma. Jeho dloubáček za obranu spadl přímo Rocchimu na nohu. Jeho volej z pěti metrů však fantastickým zákrokem vyrazil Buffon. Gigi svým nadpřirozeným reflexem ukázal, proč je mnohými považován za nejlepšího gólmana planety.

Lazio se tlačilo dopředu – chtělo vyhrát. Tím však nechalo otevřená vrátka vzadu, čehož využil kapitán Staré dámy. Del Piero předvedl takřka totožný gól jako o dvacet minut dříve. Zachytil dlouhý míč od Cristiana Zanettiho a uháněl sám na bránu. S Ballottou si opět chladnokrevně poradil a navýšil vedení na 3:1 pro Bianconeri.

Lazio se však nevzdávalo, ale jak pokus Panděva, tak Mauriho nůžky skončily v rukavicích skvělého Buffona. Římané se přeci jenom dočkali. 20 sekund před konečných hvizdem utekl po lajně Rocchi a odcentroval přímo na hlavu Panděva, který se trefil do černého podruhé a pouze tak snížil na konečných 2:3.

Více informací k zápasu

Parma FC - Reggina Calcio 3:0

16.12.2007 15:00

Góly: 26. Bernardo Corradi, 49. Andrea Pisanu, 66. Massimo Paci

Parma potvrdila, že to s udržením v nejvyšší italské soutěži myslí vážně a v neděli si dokráčela pro hladké vítězství nad sestupem ohroženou Regginou. Domácí tak budou před zimní přestávkou v poklidném středu tabulky.

Reggina vstoupila do utkání statečně a zahrozila už v 5. minutě, ale Alvarezovi se míč zamotal mezi nohy a nic z toho nakonec nebylo. Parma rychle odpověděla a o tři minuty později málem šla do vedení. Po rohovém kopu Gasbarroniho se ke střele napřáhl Cigarini a jeho dělovka vypadalo velice slibně. Vypadalo to, že míč skončí v brance, ale proti byl obránce Cherubin, který ho na poslední chvíli vykopl z brankové čáry. Až ve 25. minutě bylo útočné snažení domácích odměněno. Reginaldův centr stoprocentně zužitkoval Corradi a poslal Parmu do vedení. Domácí po vstřelené brance trochu snížili tempo a nechali Regginu hrát a málem se jim to nevyplatilo, protože po půl hodině hry promarnili hosté dobrou příležitost na vyrovnání, a stále tak prohrávali 1:0.

Do druhého poločasu nastoupili domácí velmi útočně naladěni a po třech minutách hry se radovali z branky. Gasbarroni vyslal po levé straně Reginalda, ten centrem našel ve vápně volného Pisana a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. S Regginou to mohlo vypadat ještě hůř, kdyby proti vynikající střele Reginalda ještě lépe nezasáhl brankář Novakovič. Parma se nakonec přesto dočkala a v 65. minutě rozhodla o svém vítězství. Z levé strany přiletěl do pokutového území dobrý centr a domácí obránce Paci si se zakončením nedělal velkou hlavu a hlavičkou chladnokrevně zakončil. Po třetí brance už diváci příliš šancí neviděli a Reggina tak z Parmy odjela z třígólovým přídělem.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 2:2

16.12.2007 15:00

Góly: 18. Daniele Gastaldello, 69. Antonio Cassano - 39. Adrian Mutu, 57. Marco Donadel

Fiorentina, poslední soupeř Mladé Boleslavi v Poháru UEFA, veze ze hřiště Sampdorie Janov pouze bod za remízu 2:2. Fialky sice dokázaly nepříznivě vyvíjející se utkání otočit, ovšem konečnou podobu výsledku dal v průběhu druhého poločasu italský útočník Antonio Cassano. Za hosty se trefil Mutu a Donadel.

Po opatrném úvodu se prosadila jako první Sampdorie. Cassanův přímý kop dopravil za záda Lupatelliho domácí stoper Gastaldello. Janov mohl svoje vedení navýšit v 25. minutě, ale hlavička Christiana Maggia po centru Pieriho postrádala razanci. Tato nevyužitá příležitost se domácím fotbalistům vymstila v 39. minutě. Michele Pazienza přihrál na ideálně postaveného rumunského útočníka Mutua, kterému nedělalo sebemenší problém úspěšně zakončit. Tentýž hráč však mohl v první půli dokonce vstřelit i druhý gól. Střelou z přímého kopu ale trefil jen tyč.

Fiorentina dokázala využít svého tlaku v průběhu dvanácté minuty druhého dějství. Tým Tomáše Ujfalušiho poslal do vedení po pár chvílích na hřišti náhradník Donadel, který se trefil nádherně do rohu Castellazziho brány. Jenže vedení hostům moc dlouho nevydrželo. V 69. minutě si Jorgensena efektivně obešel Cassano a krásným lobem překonal Lupatelliho. Sampdorie dokonce sahala po vítězství a opět u toho byl dnešní hrdina Cassano. Jeho akce společně Belluccim však gólem neskončila.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 1:3

16.12.2007 15:00

Góly: 62. Fernando Tissone - 13. Edinson Cavani, 35. Antonio Langella (vl.), 54. Amauri

Palermo potvrdilo dobrou formu a zásluhou Cavaniho, vlastního gólu Langelly a Amauriho překazilo vynikající bilanci domácích na vlastním stadionu a zvítězilo 3:1.

Domácí nezačali příliš dobře, nedařila se jim rozehrávka a zbytečně ztráceli míč. Hosté z Palerma dlouho neváhali a již ve 13. minutě těchto chyb využili. Na rohový kop si naběhl Cavani a precizní hlavičkou překonal gólmana Coppolu. Atalanta se nezmohla na žádnou odpověď a za nedlouho mohla prohrávat už o dvě branky, ale tentokrát Cavani Coppolu nepřekonal. První šance Atalanty přišla v 18. minutě, kdy z uctivé vzdálenosti vypálil Guarante, ale Fontana si se střelou poradil. Ani tato střela však domácí hráče nijak nepovzbudila a hosté hře dále dominovali. Po půl hodině hry přišla pro domácí další rána, když hřiště musel opustit zraněný Simone Inzaghi. Na hřiště vběhl dvaadvacetiletý Marino Defendi. Ve 32. minutě spálil hostující Miccoli stoprocentní šanci, když v akci jeden na jednoho neprostřelil Coppolu. Svěřenci trenéra Guidolina si chuť zpravili o chvíli později. Biava hlavičkou lehce změnil směr centrovaného míče, který se nakonec dostal až k domácímu Langellovi a od něj se míč nešťastně odrazil do branky. Ve 35. minutě tak zásluhou vlastní branky vedlo Palermo 2:0.

Ve druhém poločase to už vypadalo, že se domácí hráči trochu probrali, ale tento stav netrval příliš dlouho, protože po necelých deseti minutách hry se z branky opět radovali hosté. Amauri skvěle zužitkoval Zaccardův centr z levé strany a definitivně rozhodl o osudu utkání. Atalantu příliš neprobudil ani třetí gól, ale přesto se v 62. minutě mohli radovat, když se trefil Tissone a snížil na 1:3 z pohledu domácích. Palermo už poté hrálo ze zabezpečené obrany a Atalantu k ničemu nepustilo.

Více informací k zápasu

AC Siena - SSC Neapol 1:1

16.12.2007 15:00

Góly: 63. Mario Frick - 64. Mariano Bogliacino

Góly v rozmezí jedné minuty rozhodly, že na Stadio Franchi se body rovnoměrně rozdělí mezi oba týmy. Siena jen potvrdila, že forma jí pomalu, ale přeci jen roste.

Oba týmy vstupovaly do zápasu sebevědomě po vítězstvých v minulém kole. Siena smetla Cagliary 3:1 a Neapol si doma poradila s Parmou 1:0. Sieně mohlo však trochu nahrávat, že Neapol venku nepodává nikterak přesvědčivé výkony, o čemž přesvědčuje i debakl, který si přivazla z dva týdny starého zápasu proti Atalantě 1:5. Siena jako domácí tým nenechala Neapol dlouho čekat a hned se předvedla, Paolo De Ceglie zkusil akrobatický volej, který však byl spíše pro díváky než, že byl plnil účel. Po něm Tomas Locatelli z dálky jen těsně přestřelil a Mariano Bogliacino po pěkně rozehrané akci nedokázal z pravé strany přesně odcentrovat.

V 60. minutě Maurizio Domizzi mohl poslat Neapol do vedení, jeho hlavička po rohu však skončila na břevnu. O chvíli později měli hosté hned dvě další velké příležitosti, které měl na svědomí Marek Hamšík. Jeden z jeho pokusů však z brankové čáry odklidili obránci a u druhého se blýskl gólman. Jako první se ale z gólu radovali domácí, Frick vstřelil už třetí gól ve dvou zápasech. Po rohu míč propadl až na zadní tyč, kde Frick volejem nedal brankařovi šanci. Domácí se však mohli radovat pouze 60 sekund, právě po této době zakombinovali Bogliacino a Hamsší a k nelibosti domácích fanoušků vyrovnali. I přes šance v závěru utkání skončilo spravedlivě 1:1.

Více informací k zápasu

Turín FC - AS Řím 0:0

16.12.2007 15:00

Góly: -

AS Řím podruhé za sebou zaváhal a odváží si z půdy FC Turín jen bod. Ke smůle hostí nemohl nastoupit kapitán Francesco Totti, který si den před zápasem obnovil zranění kotníku. Navíc rozhodčí Rocchi neodvedl zrovna ideální práci.

Domácí začali velmi agresivně. Nejprve se vpřed tlačil Di Michele, jehož pokus prolétl skrz vápno mimo. Poté na druhé straně Paolo Hernan Dellafiore zkosil pronikajícího Vučiniče a jeho zákrok byl žlutě oceněn. Toro měli svou největší šanci v 28. minutě. Di Michele poslal Salvatoreho Lanu, který přiťukl Baronemu. Jeho střela se, ke smůle domácích, jen otřela o pravou spojnici.

Několik minuto nato o sobě dali vědět i fotbalisté z Věčného města. Juanova hlavička i Giulyho střela se však nevešly mezi tři tyče. V 39. minutě se mohli domácí radovat branky, ale to by Rosina s Di Michelem nesměli být tak sobečtí. Oba chtěli zakončit, ale nakonec se sami sobě akorát připletli do cesty, takže míč skončil na tyči Doniho branky.

Hned po začátku druhé půle se domácí opět tlačili do útoku, což jim přineslo patřičné ovoce. Di Michele dokázal vstřelit branku, ale radost domácím zkazil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. Domácí stále tlačili, avšak stále nemohli dotlačit balón do branky. Zhruba po hodině hry Bjelanovič dokonce orazítkoval hlavou břevno! Chvíli nato nebezpečně hlavičkoval Paolo Zanetti po centru Comotta, ale trefil přímo Doniho.

Dlouholetý fanoušek AS Řím, David Di Michele, byl zhruba v 70. minutě velmi blízko vstřelení branky. Zamotal hlavu Mexesovi, ale nedokázal překonat vyběhnuvšího Doniho. Po chvíli měl Di Michele další ohromnou šanci. Už se napřahoval, ale závoru před ním zavřel na poslední chvíli skvěle načasovaným skluzem Juan. Na druhé straně chtěli dát gól také hosté. Po centru Maxe Tonetta hlavičkoval do pravého horního rohu Mexes, ale Sereni ho skvělým zákrokem vychytal.

Walter Novellino, trenér domácích, byl velmi neklidný a neustále pořvával na sudího Rocchiho, za což si vysloužil vyhazov na tribunu. Deset minut před koncem přišel "největší" okamžik sudího Rocchiho. Vučinič obešel v malém vápně dva protihráče, načež byl zezadu zfaulován Dellafiorem. Evidentní penalta! Sudí Rocchi byl však jiného názoru. Ke konci zápasu ještě kapitán Turína Gianluca Comotto ragbyovým způsobem strčil ze zadu Manciniho, za což si vysloužil červenou kartu.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Janov CFC 1:1

16.12.2007 15:00

Góly: 45. Sebastian Giovinco - 88. Andrea Masiello

Andrea Masiello dvě minuty před koncem, při prakticky jediné šanci Janova vstřelil vyrovnávající gól a dost krutě tak připravil Empoli o vítězství. Remíza však pro tyto týmy nic neřeší a budou muset ještě bojovat, aby si zachovali své místo v Seria A.

Domácí začali velmi dobře a hned si vypracovali řadu šancí. Giovincův centr z pravé strany našel Pozziho, tomu však míč spadl na jeho slabší pravou nohu a míč poslal daleko vedle pravé tyče. O dvacet minut později Gionvico opět poslal skvělý centr do vápna, který však tentokrát spadl na hlavu Antonia Buscého, ten však hlavičkoval těsně nad. V 31. minutě zachránila hosty tyč. Francesco Pratali se z pozice obránce skvěle probil do útoku, v presu si ještě dokázal narazit s Vannucchim a pravou nohou vyslal pěknou střelu, která však skončila jen na tyčce marně se natahujícího Rubinha. Pozziho nedůraznou dorážku už pak dokázala zblokovat obrana hostů. Největší šanci v prvni půli si Empoli vytvořilo po rohovém kopu Ivan Jurice, kdy Sculli hlavičkoval jen těsně nad. Převaha Empoli vzala za své těsně před koncem první půle. Claudio Marchisio vyslal zpoza vápna nepříliš povedenou střelu, kterou k neštěstí hostů srazil jeden z bránících hráčů jen na nohu Giovinca a ten nekompromisně zavěsil do pravého horního rohu. Do kabin tak šli domácí s jednogólovým náskokem.

Krátce po přestávce Gasperini poslal na hřiště Leona, aby trohu pozvedl nevýraznou hru Janova. Očividně to byl dobrý tah, protože Leon se hned po vstupu na hřiště dostal k nadějné střele z dálky, která se však k Ballimu díky dobré obraně ani nedostala. V 70. minutě si Vannucchi dokázal udělat prostor ke střele a měl blízko ke vstřelení druhé branky, Rubinho však vytáhl slušný zákrok a střelu zlikvidoval. V závěru ještě Buscé mohl zvýšit vedení, ani on však nepochodil. V 88. minutě se ke slovu dostali hosté, Luciano Figueroa se neohroženě vrhl do obrany domácích, nahrál Masiellovi a ten dokázal pod padajícím Ballim dostat míč do branky. Domácí tak krutě přišli v závěru o vítězství a musí se spokojit s remízou 1:1, za kterou naopak hosté mohou být ještě rádi.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán 0:2

16.12.2007 20:30

Góly: 57. Julio Cruz, 79. David Suazo

Překvapení se na stadionu Sant'Elia nekonalo. Inter s přehledem zvítězil 2:0 a dál suverénně vede tabulku Serie A, když svůj náskok před druhým AS Řím ještě navýšil na sedm bodů.

V loňské sezóně se mohli domácí fotbalisté ze Sardinie radovat alespoň z bodu za remízu 1:1. Tehdy nastoupil za domácí i Davide Suazo, který ale v létě přestoupil právě do Interu a tak měl pro něj tento souboj o trochu větší prestiž. Inter nenastoupil v nejsilnější sestavě, když trenéru Mancinimu chyběli suspendovaný Ibrahimovic a řada zraněných - Vieira, Stankovič, Dacourt, Jimenez a Luis Figo.

Domácí začali zápas aktivněji, první šanci musel hasit Esteban Cambiasso. Hned poté měli ještě dvě další šance, ale Robert Acquafresca neměl dostatek síly na důraznější zakončení a z přímého kopu Contiho také nic nebylo. Hosté z Milána se dostali do hry až po půlhodině. Ke střele napřáhl z dobrých třiceti metrů levonohý obránce Christian Chivu, bohužel pro něj trefil jen břevno domácí svatyně.

Do druhé půle nastoupili hosté již svědomitěji a domácí prakticky nepustili na svou polovinu. V 54. minutě měl další šanci Interu Suazo. Domácí brankář Marruocco jen vyrazil střelu Chivua před sebe, ale útočník z Hondurasu nepochopitelně z 9 metrů přestřelil. Gólu se hosté konečně dočkali v 57. minutě zápasu po nádherné individuální akci Julia Cruze. Po přihrávce od Suaza na roh velkého vápna si míč elegantně zpracoval a když každý čekal přetažený centr na zadní tyč, kde číhal Crespo, nemilosrdně udeřil umístěnou střelou k bližší tyči domácí branky. Druhou branku vstřelil Inter po rohovém kopu. Domácí brankář opět jen vyrazil hlavičku Cordoby před sebe a Davide Suazo věděl moc dobře, co s míčem udělat, 2:0 z pohledu hostujícího celku. To, že má Suazo tým z Cagliari v srdci potvrdil, když odmítl slavit tento pojišťující gól.

Inter tak zaslouženě vyhrál tento zápas a odváží si ze Sardínie tři body. Potvrzuje tak, že v Itálii momentálně nemá konkurenci a směřuje za dalším titulem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán16124035:840
2.AS Řím1696131:1833
3.Juventus Turín1695233:1532
4.Udinese Calcio1684420:1928
5.ACF Fiorentina1667321:1525
6.Citta di Palermo1666423:2524
7.Neapol SSC1664624:2122
8.Atalanta Bergamo1556422:2021
9.Sampdoria Janov1663722:2221
10.Calcio Catania1656516:1621
11.AC Milán1346320:1018
12.FC Parma1646619:2318
13.Lazio Řím1645717:2317
14.FC Turín16210414:1916
15.FC Janov1637615:2316
16.AC Siena1628617:2314
17.AS Livorno1535718:2614
18.Empoli FC1635812:2214
19.Reggina Calcio151779:2410
20.Cagliari Calcio16241012:2810
Zbývající zápasy
16.12. 15:00AC Milán - AS Livorno

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
Slejdy

aleee oleee forza juve a AS .. lazio je v palu jak chcete kamooon do akce

Reagovat
M11

aleee oleeee JUVE !!!!! a neprezen to

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají někde AC Milán ?

Reagovat
M11

skoda AS... inter pokud zvitezi ma titul z velke casti :(((

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda? Na jedné straně asi jo,protože se asi Morratti boys dostanou do trháku.Na druhé straně si ani ten bod nezasloužili,byli strašní a Torino je jasně přehrálo.Jinak dnes jsem si ověřil,že v ČR jsou jedni z nejlepších rozhodčích v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš že jsou všude mizerní :D

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasná věc. Torino bylo jasně lepčejší. Mělo několik tutovek, ale nedali. AS hrálo příšerně, takhůe špatný výkon už jsem dlouho neviděl (jestli vůbec byl). Remíza je zlatá! Ale nevim, rozhodčí Torinu nijak neublížil. Ale nevim, jestli jsi v tom tvojim příspěvku myslel tenhle zápas.

Reagovat
Slejdy

zrovna ve stredu musime jet znovu na turin :(( a inter musi dostat nejlehciho soupere .. co ta spravedlnost zase jednou

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

cagliary jedna :))

Reagovat
Jajinek

Nesnesitelná lehkost bytí...

Reagovat
Antijuve

Jen tak dál a další titul je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, ten Inter jede . A jeho největší rival ACM má 22 (!!!!!!!) bodů ztrátu . To musí skalní hodně bolet

Reagovat
Shevchenko

Jestli vyhrajeme derby a i dohrávky tak 10.

Reagovat
smazaný uživatel

JESTLI

Zatím máte ze třináct zápasů 4 výhry, proto moc nepředpokládám, že by další 4 zápasy přinesly 4 výhry. Ale víra je hezká věc

Reagovat
Shevchenko

No co mi zbývá?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele