16. kolo
16.12.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Neapol SSC 1:1

Góly v rozmezí jedné minuty rozhodly, že na Stadio Franchi se body rovnoměrně rozdělí mezi oba týmy. Siena jen potvrdila, že forma jí pomalu, ale přeci jen roste.

Oba týmy vstupovaly do zápasu sebevědomě po vítězstvých v minulém kole. Siena smetla Cagliary 3:1 a Neapol si doma poradila s Parmou 1:0. Sieně mohlo však trochu nahrávat, že Neapol venku nepodává nikterak přesvědčivé výkony, o čemž přesvědčuje i debakl, který si přivazla z dva týdny starého zápasu proti Atalantě 1:5. Siena jako domácí tým nenechala Neapol dlouho čekat a hned se předvedla, Paolo De Ceglie zkusil akrobatický volej, který však byl spíše pro díváky než, že byl plnil účel. Po něm Tomas Locatelli z dálky jen těsně přestřelil a Mariano Bogliacino po pěkně rozehrané akci nedokázal z pravé strany přesně odcentrovat.

V 60. minutě Maurizio Domizzi mohl poslat Neapol do vedení, jeho hlavička po rohu však skončila na břevnu. O chvíli později měli hosté hned dvě další velké příležitosti, které měl na svědomí Marek Hamšík. Jeden z jeho pokusů však z brankové čáry odklidili obránci a u druhého se blýskl gólman. Jako první se ale z gólu radovali domácí, Frick vstřelil už třetí gól ve dvou zápasech. Po rohu míč propadl až na zadní tyč, kde Frick volejem nedal brankařovi šanci. Domácí se však mohli radovat pouze 60 sekund, právě po této době zakombinovali Bogliacino a Hamsší a k nelibosti domácích fanoušků vyrovnali. I přes šance v závěru utkání skončilo spravedlivě 1:1.

Autor: Vít Nohejl / www.channel4.com, www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele