16. kolo
16.12.2007 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Parma - Reggina Calcio 3:0

Parma potvrdila, že to s udržením v nejvyšší italské soutěži myslí vážně a v neděli si dokráčela pro hladké vítězství nad sestupem ohroženou Regginou. Domácí tak budou před zimní přestávkou v poklidném středu tabulky.

Reggina vstoupila do utkání statečně a zahrozila už v 5. minutě, ale Alvarezovi se míč zamotal mezi nohy a nic z toho nakonec nebylo. Parma rychle odpověděla a o tři minuty později málem šla do vedení. Po rohovém kopu Gasbarroniho se ke střele napřáhl Cigarini a jeho dělovka vypadalo velice slibně. Vypadalo to, že míč skončí v brance, ale proti byl obránce Cherubin, který ho na poslední chvíli vykopl z brankové čáry. Až ve 25. minutě bylo útočné snažení domácích odměněno. Reginaldův centr stoprocentně zužitkoval Corradi a poslal Parmu do vedení. Domácí po vstřelené brance trochu snížili tempo a nechali Regginu hrát a málem se jim to nevyplatilo, protože po půl hodině hry promarnili hosté dobrou příležitost na vyrovnání, a stále tak prohrávali 1:0.

Do druhého poločasu nastoupili domácí velmi útočně naladěni a po třech minutách hry se radovali z branky. Gasbarroni vyslal po levé straně Reginalda, ten centrem našel ve vápně volného Pisana a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. S Regginou to mohlo vypadat ještě hůř, kdyby proti vynikající střele Reginalda ještě lépe nezasáhl brankář Novakovič. Parma se nakonec přesto dočkala a v 65. minutě rozhodla o svém vítězství. Z levé strany přiletěl do pokutového území dobrý centr a domácí obránce Paci si se zakončením nedělal velkou hlavu a hlavičkou chladnokrevně zakončil. Po třetí brance už diváci příliš šancí neviděli a Reggina tak z Parmy odjela z třígólovým přídělem.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parmští bodově profitují z domácích zápasů, se slabou Regginou by si to neměli polepit. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele