Serie A - preview 9. kola: Inter - Juventus, AS Řím - Neapol

22.10.2021, 09:28, aktualizováno 24.10.2021, 08:55
Previews
Edin Džeko (© AFP)
AS Řím se vzpamatovává z debaklu z Norska a čeká ho další těžký souboj se zatím suverénní Neapolí, nejedná se ale o největší šlágr tohoto kola italské ligy - tím bude až večerní klasika Inter Milán - Juventus. Lazio cestuje do Verony, Cagliari se představí ve Florencii a dnešní program odstartuje souboj Atalanta - Udinese...
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Atalanta musí zpracovat hodně hořký moment a po zklamání v Lize mistrů se zraky Gasperiniho týmu upírají k ligovému střetu s Udinese. Na Gewiss Stadium se krátce po poledni objeví tým, na němž by si Orobici snadno mohli spravit náladu. Udinese totiž v Bergamu zažívá dlouhodobě smolné chvíle.

To musí být k vzteku. Několik let proti vám nastupuje hráč, který umí rozhodnout zápasy, patří k nejlepším v lize a dává vám góly. Pak si oddechnete, když odejde z ligy jinam. Jenže při losu Ligy mistrů vyfasujete právě jeho nový tým. A potkáte ho v době, kdy se ten zmiňovaný hráč dostane do skvělé formy. To je pak zákon schválnosti, že právě ten hráč rozhodne další důležité utkání, které jste potřebovali vyhrát.

A měli jste k tomu hodně blízko. To je aktuální případ Atalanty, která se dostavila na Old Trafford a hrála s domácími United. A hrála skvěle, minimálně první poločas naprosto ovládla a vedla po něm nad svým soupeřem 2:0. Jenže ke konci došly Atalantě síly, v závěru dostala dvě branky a pouhých devět minut před koncem se opět prosadil i Cristiano Ronaldo, který ji tak znovu pokořil.

Atalanta byla hodně blízko druhé výhře, ale nakonec si připisuje první pohárovou porážku v sezoně. I proto doufá, že tohle zklamání pomine po duelu s Udinese. Musí se v něm ale obejít bez hezké řádky hráčů, protože mimo jsou Hateboer, Tolói, Pessina, Djimsiti, Gosens nebo Demiral.

Právě těchto potíží v obraně se pokusí Zebry využít. Tři body potřebuje tým trenéra Gottiho jako sůl, protože naposledy zažil výhru ve 3. kole! Od té doby třikrát prohrál a připsal si po bodu s Dorií i Bolognou. Desátý tým tabulky navíc bojuje s faktem, že v Bergamu vyhrál jen čtyřikrát za posledních dvacet let. Nyní jí schází zraněný Success a vykartovaný Pereyra.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Lovato, Koopmeiners, Palomino - Maehle, Freuler, De Roon, Zappacosta - Malinovskyj, Iličić - Zapata
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Molina, Arslan, Walace, Makengo, Stryger Larsen - Pussetto - Beto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.09 - 8.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - SS Lazio  (neděle 15:00)
Domácí Hellas před týdnem prohospodařil dvoubrankový náskok a po čtyřech kolech bez porážky padl. Nešťastný zápas si chce vynahradit v neděli odpoledne, to totiž přivítá na svém stadionu Lazio. Hosté budou mít v nohách těžký duel evropské ligy, ale také povzbudivou výhru z minulého kola nad mistrovským Interem.

Čtyřzápasová série Hellasu skončila na San Siru v Miláně a to přesto, že první poločas skončil výsledkem 2:0 pro Veronu. Tudorovi svěřenci se chytili do "Csaplárovy" pasti a poté, co třikrát inkasovali odjeli s prázdnou. I tak viděl trenér Igor Tudor spoustu pozitiv a Hellas má určitě na čem stavět. Po osmi odehraných kolech mu patří čtrnácté místo a rád by se posunul výše. Hellas doma už ukázal, že proti silnějším celkům dokáže uspět. V polovině září porazil jiný celek z hlavního města AS Řím 3:2.

Na vyšší příčky si dělá zálusk i aktuálně páté Lazio. Římský celek pod vedením Maurizia Sarriho začal Serii A dvěma výhrami, jenomže pak se zasekl a svojí sílu znovu ukázal především v domácích zápasech. Na Stadio Olimpico porazil v městském derby AS Řím i před týdnem obhájce prvenství Inter Milán. Do třetice to ale Laziu neklaplo a ve čtvrtek bral jen bod za remízu s Olympiquem Marseille v rámci Evropské ligy.

"Zítra chceme dosáhnout dobrého výsledku. Každý den se snažíme zlepšit. V Boloni jsme prohráli, ale teď chceme mimo domov bodovat. Zítra vyhrajeme," prohlásil sebevědomě na tiskové konferenci obránce Marušić.

Letos v dubnu dokázali Biancocelesti veronský svatostánek vyloupit nejtěsnější výhrou. O tu se postaral až v nastaveném čase Sergej Milinković-Savić. I v neděli se očekává vyrovnaný průběh, ale podle papírových předpokladů je favoritem Lazio.

Hellas hlásí před utkáním jenom jednu absenci a tou je Frabotta. Dva zraněné má Lazio a Adekanyeho se Zaccagnim, který si v zápase s Marseille poranil koleno, ještě doplňují suspendovaní Acerbi s Luizem Felipem.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Ceccherini, Günter, Casale - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Patric, Radu, Hysaj - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Pedro, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.57 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Fialky z Toskánska po skvělém úvodu do sezony trochu ztrácí pevnou vodu pod nohama a v posledních dvou duelech prohrály. U Cagliari naopak pozorujeme opačný trend, výkony sardinského celku se zlepšují. V neděli odpoledne se do sebe pustí právě tyto dva týmy.

Minulé kolo bylo pro Fialky hodně náročné. Po porážce od Neapole, která se vlastně dala čekat, se tým trenéra Vincenza Italiana chtěl zhojit duelem proti nováčkovi z Benátek. Jenže nejenom že Fiorentině vyschl střelecký prach, ona dokonce od nováčka inkasovala gól a po bezbarvém výkonu s ním prohrála!

Přesto se Fialky drží v první polovině tabulky a od pohárů ji dělí jen dva body. Ofenzivně to Fiorentině taky moc neklape, protože víc branek dala i Bologna a stejný počet gólů, tedy deset, má na kontě i Empoli s Udinese. V tomto ohledu zamrzí, že Italiano nemůže kromě brankáře Dragowského počítat se stále zraněným Castrovillim a nově také s vykartovaným Sottilem.

Hostům ze Sardinie bude na stadionu Artemio Franchi scházet čtveřice Walukiewicz, Rog, Ceter a Dalbert. Cagliari vůbec nezachytilo úvod do nové sezony a po špatných výsledcích sáhlo ke změně na trenérském postu. Ani nastupující Walter Mazzarri ale zatím razantně výkony svých hráčů nezlepšil. Poslední dobou přesto můžeme vidět pozitivní náznaky. Ať už to byla remíza s bojovnou Venezií nebo především výhra 3:1 nad Sampdorií v minulém kole.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Martinez Quarta, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Duncan - Callejon, Vlahović, González
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Cáceres, Godin, Carboni - Nández, Deiola, Marin, Strootman, Lykogiannis - João Pedro, Keita Baldé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.98 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Po naprosto ostudném debaklu od norského týmu Bodø/Glimt se AS Řím musí sebrat a začít pořádně pracovat. V neděli večer ho totiž čeká veledůležitý souboj s aktuálním lídrem ligy, Neapolí. A ta je naopak v excelentní formě, což dokazuje každým dalším zápasem.

Jeden z velkých šlágrů kola a celkově jeden z tradičních soubojů dvou zavedených značek italského calcia se odehraje v neděli večer na Stadio Olimpico. Do Říma totiž přicestuje Neapol. A domácí dostanou velkou šanci odčinit hodně pošramocenou reputaci, kterou nyní mají. U vlastních fanoušků i po celém světě. Římané jakožto první tým tabulky Konferenční ligy přijeli ve čtvrtek večer za polární kruh k duelu s norským Bodø/Glimt a trenér Mourinho si dovolil udělat hned devět změn v základní sestavě.

Výsledek byl katastrofální. Béčko Římanů neukázalo na hřišti prakticky nic a zůstalo naprosto ve stínu domácího týmu, který svou návštěvu rozsápal šesti potupnými góly! Těch pár stovek fanoušků, kteří obětovali čas a energii na dlouhou cestu do Norska, bylo hodně rozezlených. Jejich náladu dokonale ilustrovala scéna po zápase, kdy jim kapitán Pellegrini hodil jako tradiční poděkování svůj dres, a oni mu ho hodili zpátky.

Naštvaný byl i trenér Mourinho, který sice odkoučoval víc než 1000 zápasů, ale ani jednou nedostal s žádným týmem takový příděl branek. Neváhal se proto otevřeně obout do hráčů "rezervy". Tak asi takové klima teď ve Věčném městě vládne. Jako by nestačilo minulé utkání v Serii A, které AS taky nezvládlo a i když herně bylo Juventusu vyrovnaným soupeřem, nakonec si po diskutabilních rozhodnutích hlavního arbitra odvezlo těsnou porážku.

Přesto je stále na solidním čtvrtém místě, i když je pravda, že minulý trenér Paulo Fonseca odvolaný pro neúspěšnost, měl v tuto chvíli s horším kádrem na kontě ještě o dva body víc. Takže teď zdánlivě nehraje AS do karet vůbec nic. Alespoň Mourinhův oblíbenec Zaniolo by měl být po mírném zranění zase fit.

Neapol zatím zažívá přesně opačné pocity. V Evropské lize poprvé vyhrála a i když se dlouho trápila, především díky perfektnímu závěru dokázala Legii Varšava nasázet tři branky. Neapol vládne Serii A, kde zatím neztratila ani jeden bod, pyšní se druhou nejlepší ofenzivou a především vůbec nejlepší obranou ligy.

Za osm duelů dostali Partenopei jen tři branky! To je pro Luciana Spallettiho, tolik vázaného právě k Římu, skvělá vizitka. Kromě Malcuita s Ounasem navíc hostům nikdo nechybí. Neapol má skvělé statistiky i proti AS, poslední tři duely v řadě patřily právě jí.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Ibañez, Viña - Cristante, Veretout - Mchitarjan, Pellegrini, El Shaarawy - Abraham
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruíz, Zieliński - Politano, Osimhen, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
To nejlepší z 9. kola nabídne italská Serie A až na konec. V neděli večer se na stadionu Giuseppe Meazzy potkají staří známí rivalové Inter a Juventus. Dva poslední vítězové Scudetta si to spolu rozdají v prestižním "Derby d'Italia" a Inter má z předchozích let co napravovat. Nad Juventusem vyhrál v posledních čtyřech letech jen jednou.

Byl to Inter, který loni ukončil devítiletou hegemonii Juventusu a poprvé od roku 2010 získal mistrovský titul. Ve vítězné sezoně 2020/2021 sehrál s Juventusem čtyři zápasy a byl úspěšný jen v jednom z nich. Právě na stadionu Giuseppe Meazzy slavil výhru 2:0. V předposledním kole pak prohrál v Turíně, ale to už měl Scudetto v kapse. Oba celky se ještě potkaly v Coppa Italia a i tady byla úspěšnější Stará dáma. Hosté z Turína pak celý pohár opanovali a alespoň trochu napravili jinak slabou sezonu.

Juventus před startem nového ročníku přivítal zpátky trenéra Allegriho a naopak po prvním zápase s Udinese se rozloučil s Cristianem Ronaldem. Vstup do sezony se však Staré dámě ani trochu nepovedl. Juventus si musel počkat na první výhru až do pátého kola, ale od té doby už jenom vítězí. Postupně zdolal Spezii, Sampdorii, Turín a AS Řím. Třikrát vyhrál i v Lize mistrů a v konkurenci obhájce Chelsea je stoprocentní.

"Bude to krásný večer, zejména proto, že na stadionu bude kolem 60 tisíc diváků. Bude to zápas dvou skvělých týmů. Inter je dle mého názoru stále favoritem na zisk Scudetta. Pro nás je to důležitý test proti silnému týmu," nechal se slyšet kouč Allegri. Podle něj to v žádném případě nebude rozhodující zápas. Juventus bude chtít navázat na poslední výsledky a využít dobré formy. V Lize mistrů vyhrál na půdě Zenitu 1:0 a za stejný výsledek by se jistě nezlobil ani v Miláně.

"Zítra budeme potřebovat být pozorní v defenzívě. Je to silný tým jak fyzicky, tak technicky. Inter má Džeka, který střílí góly a vylepšuje akce. S Lautarem Martínezem tvoří dobrou dvojici. Barella hodně vyrostl, stejně jako Brožović," upozorňoval Allegri.

Inter také zvítězil v Lize mistrů, když porazil nebezpečný Šeriff Tiraspol 3:1. Předtím ale podlehl Laziu a na vedoucí Neapol už ztrácí sedm bodů. Případný neúspěch s Juventusem by mohl propast mezi vedoucím týmem a obhájcem ještě více prohloubit. Inter by také rád vylepšil stávající negativní bilanci, kterou se Starou dámou má. "Zápasy proti přímým soupeřům jsou vždycky důležité a to nejen kvůli bodům, ale taky kvůli morálce. Zítřejší dobrý výsledek by nás mohl posunout vpřed," prohlásil Simone Inzaghi.

"Juventus a Inter jsou historickými rivaly a my si uvědomujeme význam zápasu. Musíme to obrátit v náš prospěch a to tím, že budeme hrát náš fotbal a udržíme naší formu," dodal Inzaghi. Očekavané "Derby d'Italia" bude mít v Miláně skvělou kulisu. Na slavném stadionu Giuseppe Meazzy se totiž očekává šedesátitisícová návštěva.

Interu bude chybět Sensi, jinak trenér Inzaghi žádné další absence neregistruje. Podobně je na tom i Juventus. Allegriho těší návrat Dybaly i De Ligta a jedinou ztrátu představuje francouzský záložník Rabiot. Oba celky tak mohou v Miláně nasadit to nejsilnější.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brožović, Çalhanoğlu , Perišić - Lautaro, Džeko
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczęsny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi - Chiesa, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.54 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Salernitana Calcio - Empoli FC  (sobota 15:00)
Salernitana se už s Empoli setkala mnohokrát, ale pouze dvakrát v první lize. Teď to ale nevypadá, že by se měla radovat z bodů, protože zatímco toskánský celek se usadil v pohodlném středu, Salernitana je nejníže postaveným klubem v lize.

Situace Salernitany je opravdu vážná. A to dokonce tak moc, že se vedení rozhodlo reagovat tím nejdůraznějším způsobem - odvolalo hlavního kouče. Ono se není moc čemu divit, proč už trenérský veterán Fabrizio Castori nesedí na lavičce nováčka. Tým pod jeho vedením uhrál v osmi duelech jen čtyři body a ani hra samotná fanouškům moc optimismu nenabízela.

Vedení proto řeklo dost a zavolalo si zpátky někdejšího zaměstnance Stefana Colantuona. Jeho cíl je jasný - zlepšit výsledky a dostat nováčka daleko od pásma sestupu. Castoriho nástupce ale nemá zrovna snadnou úlohu, protože mezi absence patří Ruggeri, Coulibaly, Capezzi, Veseli nebo Gyömber.

Hosté z Toskánska mají velkou výhodu v tom, že jim nechybí nikdo. Trenér Aurelio Andreazzoli může být spokojený i s tím, jak se jeho hráči prezentují, protože Empoli patří překvapivé jedenácté místo. Poslední dva duely (AS Řím a Atalanta) sice Empoli nezvládlo, ale to ani nejsou soupeři z jeho ranku.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Kechrida, Strandberg, Gagliolo, Ranieri - Di Tacchio, M. Coulibaly, Obi - Ribéry - Simy, Djurić
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Viti, Romagnoli, Marchizza - Bandinelli, Henderson, Zurkowski - Bajrami - Di Francesco, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.49 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Venezia FC  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer nás zavede do městečka Reggio Emilia, konkrétně na stadion Mapei, kde své domácí zápasy hraje Sassuolo. Ambicióznímu týmu se ale dávno nedaří tak jako v minulých sezonách, proto bude chtít s nováčkem z Benátek naplno bodovat.

Neroverdi se zatím pohybují daleko níž, než bývali jejich fanoušci zvyklí. Tým trenéra Alessia Dionisiho tráví polovinu října až na 14. místě s tím, že za osm duelů zatím vybojoval jen pouhých osm bodů. Pro srovnání, jeho sobotní protějšek, nováček ligy z Benátek, je na tom úplně stejně.

Sassuolo navíc hraje s negativním skóre 9:11, což pro tak ofenzivně laděný tým rozhodně není dobrou vizitkou. Neroverdi se sice prezentují i proti větším týmům aktivním herním stylem, na jaký jsme byli zvyklí už za Di Francesca nebo De Zerbiho, ale žalostně doplácejí na špatné výsledky. A těch není zrovna málo.

Jen za posledních pět duelů Sassuolo třikrát prohrálo a připsalo si jednu remízu. Navíc mu nyní schází trio Ayhan, Obiang a Traoré. Ligový nováček zase nemůže počítat s trojicí Lezzerini, Vacca a Johnsen.

Venezia se posunula dál od pásma sestupu především proto, že v pondělní dohrávce devátého kola překvapivě porazila Fiorentinu. Stačil jí k tomu jediný gól Arama. Venezia dál sbírá body pomalu, ale vytrvale. Se Sassuolem sice ze čtyř pokusů dvakrát vyhrála, ale to se oba kluby potkávaly ještě v nižších profesionálních soutěžích.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Frattesi, M. López - Berardi, Raspadori, Boga - Scamacca
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Romero - Ebuhei, Caldara, Ceccaroni, Haps - Crnigoj, Ampadu, Busio - Aramu, Henry, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.18 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Italská Serie A může mít po sobotě nového lídra. AC Milán hraje v Boloni na Renato Dall'Ara a pokud zvítězí posune se minimálně do neděle na první místo tabulky. Boloňa zatím pravidelně bodují a slavnějšího jmena se nehodlá zaleknout.

Boloňa bude čelit milánskému celku, coby aktuálně osmý tým Serie A. V osmi kolech prohrál jen dvakrát, když nestačil na obhájce titulu Inter a nováčka Empoli. Pokaždé přitom hrál na půdě soupeře. Na Renato Dall'Ara je zatím neporažen, když se tu ale AC Milán objevil v lednu naposledy, odvezl si všechny body. "Milán je v tabulce na druhém místě. Stefano Pioli si vede dobře a minulý týden proti Hellasu otočili výsledek. Bude to těžké utkání, ale máme fanoušky na naší straně a musíme toho využít. Rovněž musíme proměňovat šance, protože oni udělají určitě totéž," varoval Siniša Mihajlović.

Pro AC je to velká šance dostat se na první místo tabulky a potažmo odskočit někomu ze čtveřice Inter, Juventus, AS Řím a Neapol, kteří hrají mezi sebou. Rossoneri v úterý nezvládli další utkání Ligy mistrů v Portu a po třech zápasech jsou bez bodu. Na rozdíl od Atlética tentokrát AC nehrálo dobře a prohrálo zaslouženě. "Zítra bude tým konkurenceschopný a připravený podat dobrý výkon. Umět se semknout a restartovat bývá těžké. V Portu jsme předvedli průměrný výkon. Na hřišti jsme viděli některé situace, které nefungovaly a které se pokusíme zítra napravit," prohlásil odhodlaně Stefano Pioli.

Pro oba trenéry to bude zvláštní večer. Siniša Mihajlović v Miláně působil, stejně jako Stefano Pioli v Boloni. Poslední vzájemné měření sil ovládl v lednu AC Milán a s Rossoblu naposledy podlehl před třinácti lety!

Trenér Siniša Mihajlović nemůže počítat se Schoutenem, Bonifazim a Kingsleym. Mnohem více starostí však má Stefano Pioli. Už v úterním zápase v Portu chyběli Theo Hernández, Maignan, Díaz nebo Rebić. Marodka se navíc rozšířila o další jména a v sobotu dále nebudou Plizzari, Florenzi, Messias, Kessié a Pellegri. Pozitivní zprávou je návrat Ibrahimoviće, který odehrál několik minut s Hellasem i Portem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Binks, Theate - De Silvestri, Medel, Svanberg, Hickej - Soriano, Barrow - Arnautović
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tătărușanu - Calabria, Kjaer, Tomori, Ballo-Touré - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Krunić, Leão - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.56 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Janov CFC  (pátek 18:30)
Serie A trochu netradičně vykopne 10. kolo v pátek rovnou dvěma duely a nejprve se podíváme do Turína. Domácí FC se pokusí navázat na tradici, kterou s Janovem má. Grifové totiž v Turíně vyhrávají jen opravdu sporadicky.

Konec složitých soupeřů. Tak asi mohli uvažovat hráči Turína poté, co ukončili dvojblok zápasů s Juventusem a Neapolí. Tým trenéra Ivana Juriće si vede velmi dobře, ale zrovna tahle dvojice duelů se mu vůbec nepovedla. Herně to nebylo špatné a proti oběma favoritům odehráli Býci solidní utkání, ale bod nezískali ani jeden.

Zvlášť kruté utkání pro ně znamenal souboj s Neapolí, která o svém vítězství rozhodla díky aktivitě Victora Osimhena až v 81. minutě. Problémy pro trenéra Juriće, jehož tým kvůli tomu klesl až na současnou 12. příčku, ale neskončily. Zranil se totiž záložník Mandragora, který se tím přidal k trojici Verdi, Pjaca a Praet.

Janov pojede do Turína s myšlenkou, že na Stadio Olimpico nevyhrál už od roku 2009! A teď to rozhodně nevypadá, že by se tahle statistika měla výrazně zlepšit. Grifové vyhráli jen jediné utkání z osmi a po minulé remíze se Sassuolem spadli až na 18. příčku.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Bremer, Rodriguez - Singo, Lukic, Rincon, Ansaldi - Pobega, Brekalo - Belotti
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Biraschi, Bani, Criscito - Cambiaso, Touré, Badelj, Fares - Rovella - Caicedo, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.84 - 4.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Spezia Calcio  (pátek 20:45)
Páteční večer posílá do akce oba janovské celky. Zatímco Ballardiniho CFC zamíří do Turína, Doria chce využít výhodu domácího prostředí proti Spezii. A i když se to zdá podivné, se Spezií Doria rozhodně nemá dobré zkušenosti.

Sampdoria se pod vedením trenéra D‘Aversy hodně trápí a nedaří se jí dostat se z pásma kolem sestupu. Nevyšlo jí to oproti předpokladům ani minule, když si neporadila s Cagliari. Do té doby týmem, který ještě ani jednou nevyhrál. I to ale na matný výkon Dorie stačilo a sardinský celek vyhrál 3:1.

To není jediný problém, který musí trenér D‘Aversa řešit. Z hlavy asi nemůže dostat ani to, jak postavit svůj tým. Ke zraněné dvojce Vieira a Damsgaard přibyl ještě Ihattaren, který má prý potíže s aklimatizací v Itálii a především motor záložní řady Thorsby, jenž byl naposledy vyloučen.

Na druhou stranu, stále to není nic proti marodce, kterou musí řešit Spezia. Loňský nováček má mimo hru hráče jako Colley, Agudelo, Erlic, Leo Sena, Reca, Bourabia, Amian, Sala, Nguiamba či Kiwior.

Je jasné, že když máte dlouhodobě takové potíže se složením základní sestavy, musí se to na výsledcích podepsat. Už dávno tomu je, kdy fanoušci byli hrdí na svůj tým a chválili si nebojácný styl trenéra Italiana. Thiago Motta na lavičce Spezie zatím neuchvátil a žádný tým dokonce nedostal víc branek než právě Spezia (už 20).
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Ekdal, Adrien Silva, Askildsen - Caputo, Quagliarella
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Hristov, Nikolaou, Bastoni - Kovalenko, Maggiore - Strelec, Antiste, Gyasi - Nzola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 4.05 - 4.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol880019:324
2.AC Milán871018:722
3.Inter Milán852123:1117
4.AS Řím850316:915
5.SS Lazio842218:1314
6.Atalanta Bergamo842214:1014
7.Juventus FC842212:1014
8.Bologna FC833213:1512
9.ACF Fiorentina840410:1212
10.Udinese Calcio823310:129
11.Empoli FC830510:169
12.Turín FC82249:88
13.Hellas Verona822417:178
14.US Sassuolo82249:118
15.Venezia FC82246:128
16.Spezia Calcio821510:207
17.UC Sampdoria813411:166
18.Janov CFC813412:186
19.Cagliari Calcio813411:176
20.Salernitana Calcio81166:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (244)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Inter! Derby bude naše

Reagovat
blaugrana

0:1 pre Juve

Reagovat
Pharrell

0:1? To bych bral

Reagovat
bobis21

Remíza, ať oba ztratíte

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, jak mohlo AS v Dánsku fásnout šestku?

Reagovat
Furia Ceca

Teda v Norsku... no to je teda ještě horší.

Reagovat
Pharrell

Jo Norsko

Reagovat
smazaný uživatel

ako nič

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo Bucchioni, novinár z Tuttomercatoweb, nastolil vo svojom článku tému kúpy Interu fondom PIF.

Tu je obsah:

PIF je blízko! Podľa zdrojov z finančných kruhov arabský fond nikdy neopustil svoje ciele získať Inter. Záujem bol a je, rokovania prebiehajú a cieľom je získať Inter do konca roka. Ako hovoria fámy, dohoda bude uzavretá za približne jednu miliardu eur, čo Číňanom umožní prijateľný odchod z krajiny. V skutočnosti, ak by Zhang nebol schopný splatiť pôžičku vo výške 270 miliónov eur od Interu, to isté by sa stalo s Yonghongiem Li, ktorý bol nútený opustiť Miláno.

Niekomu sa môže zdať zvláštne, že šejk Bin Salman po tom, čo minul 300 miliónov libier na Newcastle United, si okamžite vybral druhú spoločnosť, ešte drahšiu. Netreba dodávať, že pre Saudov neexistujú žiadne ekonomické problémy, PIF spravuje obrovské finančné prostriedky patriace kráľovskej rodine, Bin Salman si môže kúpiť, čo len chce. Nie je to tak dávno, čo si kúpil obraz od Leonarda da Vinciho za 450 miliónov libier.

Otázka na fanúšikov Interu: Akých hráčov by ste chceli mať ako nové posily, keď nás kúpia? Ja mám jedného vysnívaného, ktorého meno sa začína na písmeno H

Reagovat
smazaný uživatel

pôžičku vo výške 270 miliónov eur od Oaktree*

Reagovat
snuff24

Higuain?

Reagovat
smazaný uživatel

vedľa

Reagovat
Kaka14

Aspoň si kúpite naspäť Lukaku-a a staneš sa opäť jeho fanúšik

Reagovat
10

asi má fakt hodně peněz, protože ten obraz byl (údajně) ještě k tomu fake

Reagovat
herbage

to si není schopen zajistit 3-4 nezávislé posudky? Minimálně stáří obrazu by mělo být průkazné dle poločasu rozpadu C14

Reagovat
cervo

Tam nejde o vek obrazu Salvator Mundi, ale skor to, ze nie je iste, kto ten obraz namaloval. V tom case bolo bezne, ze mnohe veci robili ziaci majstrov a tu sa zrejme skor historici nevedia zhodnut na tom, ci obraz maloval osobne Leonardo ako to, ze ci vobec obraz pochadza z jeho dielne.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Furia Ceca

Calcio potřebuje bohatý vlastníky klubů jako sůl, jinak ty výprodeje budou pokračovat

Reagovat
herbage

nefandím Interu, ale zkusím: Haraslín?

Reagovat
smazaný uživatel

a to aky problem je napisat meno hraca, ktoreho mas vysnivaneho, ale iba H tu napises?

Reagovat
Jkb

Hector Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland ?

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
Inter Eterno Amore

radšej Hakimi

Reagovat
Tomanatura

Netreba dodávať, že pre Saudov neexistujú žiadne ekonomické problémy,

Mam rad tyto babske povidacky

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v tomhle má víceméně pravdu. Ta skupina (/rodina) má tolik peněz a zároveň takový příjem, že je během svého života nemá šanci rozfofrovat. Kolik bude ochotná dát klubu je věc druhá. Například takové Rennes má tuším pohádkově bohatého majitele, ale nerozhazuje za hráče a je spokojeno s pozicí lepšího průměru L1. Na druhou stranu - arabští majitelé snad nikde touhle cestou nešli.

Reagovat
Tomanatura

Nema pravdu. Saudove maji velke ekonmicke problemy. Mimojime kvuli cene ropy museli zavest pred 5 lety dane (5%), ktere za par mesicu hned zvysili na 15%. Lid prestal dostavat prispevky na dovolenou a snizili se pridavky pro rodiny, Aramco muselo pro kapital na burzu, zmenseni narodnich valutovych rezerv o 1/3 atd. Na vine je jiz zminena cena ropy/ klesajici poptavka po ni, nebo taky velmi draha valka v Jemenu.

Samozrejme, nejaka miliarda za Inter plus par stovek milionu investic do nej je malickost. Kdyz se nemusis obavat revolty ze strany obcanu, ci narizeni vlady jako v Cine, tak si muzes delat, co chces.

Reagovat
oli9

Venezia snad zas získají

Reagovat
Yanek

Jose Mourinho on Roma: "There are people with pockets full of commissions that later disappear. And then the Friedkins pay, Tiago pays and I pay when I go to the bench."

Tomu dobře přepíná

Reagovat
fRRR

RAFAA

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
swatm

neskutečný

Reagovat
Pharrell

Leao gól

Reagovat
fRRR

Ibra the playmaker. Je to holt nutný, když ani tady (zatím), ani v Portu nikdo nebyl schopnej zapojit Kruniče do hry. On je teda mimochodem většinou pozičně úplně mimo...

Reagovat
Pharrell

No super paráda hostující AC Milán. Dnes si myslím že to v pohodě zvládnou a vyhrají v Boloňa. I když jo teď je teprve začátek ale snad to dají.

Reagovat
maras93

Kjaer krásně

Reagovat
fRRR

Reagovat
FORZAMILAN

To je dobrej herec ten Arbautovič

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

goool

Reagovat
fRRR

Když se nasčítá nepresing Ibry a neviditelnost Kruniče v ofenzivní fázi, tak hrajeme taky o deseti

Reagovat
LesyJePan

V klude to dohrať bez ďalších zranení, dat nejake minuty Pellegrimu a Maldinimu a setrit sily v utorok uz mame doma Torino.

Reagovat
fRRR

Pellegri je taky out...

Reagovat
FORZAMILAN

Máme 9 zraněných hráčů

Reagovat
fRRR

Castillejo zraněnej po dvou zápasech

Reagovat
maras93

Zatím ve znamení sobotního poklidneho večera, za což se určitě nezlobím. Na 2. dát klidně Maldiniho za Krunice, ať si zahraje. Arnautovic podle me půjde ve 2. půli taky off

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som si to tipol za X, veď remíza v tej našej menšej kríze a maródke bude fajn pre ACM. A oni si to v prvom polčase pekne že 0:2. Úprimne som nečakal. No a už 1:2. Zlatanovi zabudli povedať, že sa menili strany

Ten rozhodca Valeri je docela nekompromisný. Tú červenú tasil z prvej na pána. Dúfam, že to uhrajeme bez červenej. A už 2:2...

Ach jo

Reagovat
LesyJePan

Som to zakrikol

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Já se z toho poseru

Reagovat
Pharrell

V klidu v pohodě. AC Milán snad ještě vyhraje.

Reagovat
fRRR

To bude ještě zábava

Reagovat
maras93

Fuj, jasná rudá

Reagovat
fRRR

AUUUU

Reagovat
GEGE

to je piča ten Soriano..mu zlomí nohu a místo omluvy se ještě bude hádat

Reagovat
bobis21

Za chvíli bude hrát jen dorost, protože nikdo zdravý v áčku nezbude

Reagovat
LesyJePan

Fuuuu ten tym vyzera ako rozobrany. To bude velmi tazke

Reagovat
maras93

Ty karty tam litaj nekompromisně. Každopádně hrajeme zase špatně..

Reagovat
fRRR

Já mám pocit, že tam na tom hřišti nikdo ani moc vyhrát nechce.

Reagovat
LesyJePan

Ismaaaa !!!!

Reagovat
fRRR

Uf. Jsem si oddechl, ale je to skoro nezasloužený...

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna sympaticky, ale dnes si to prehrali sami tými dvomi červenými... Našťastie 4 góly a 3 body, takže spokojnosť.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pharrell

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
ACSeRw!n

Atalanta naprosto silenej vykon opet

Reagovat
martin1

Bergamo

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Pipo123

Naša defenzívna iná paródia

Reagovat
Coniglio

Verona má solídny, solídny tím. 4 najhoršia obrana, 4 najlepší útok a zostava podľa toho aj vyzerá. Nepoznám dobre Tudorov štýl, ale čakal by som že ako bývalý obranca sa zamera na dačo iné. Vôbec by som nebol prekvapený keby nakoniec ukopali EL.

Mimochodom Beto je slayer! Za dva zápasy skurvil viac tiketov ako ManU za celú sezónu

Reagovat
Shevchenko

A to minulý rok v jejich zápasech padalo nejméně gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan to tam hezky vymetl. Chtělo by to s Violou udělat zase nějaký deal.

Reagovat
Largo

Micki dolu.

Reagovat
Largo

Mancini!!! To musis davat!

Reagovat
Shevchenko

Já se Mourinhovi nedivím, ta kvalita na lávce je šílená, tam je 7 hráčů, o kterých jsem v životě neslyšel.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pharrell

Reagovat
pastal

Protože ty které znáš tak hodil na tribunu

Reagovat
pastal

Protože ty které znáš tak hodil na tribunu

Reagovat
Shevchenko

Tak ti si už pomalu můžou balit kufry

Reagovat
Tomanatura

Turek v zakladu co je zas s vidalem?

Reagovat
smazaný uživatel

boha a ja mam 1tku...

Reagovat
lnterista

OFFICIAL – INTER CONFIRM ARTURO VIDAL MISSES JUVENTUS CLASH DUE TO FLU LIKE SYMPTOMS

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej si potom pozri zostrih zápasu a prvý gól

Reagovat
sinter

Reagovat
DelPiero137

To je zase zostava, hlavne stoperska dvojica. Snad je plan to v druhom polcase rozbalit.

Reagovat
The Krupy

+ McKennie v základe. Bude veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooolooooooooo

Reagovat
DelPiero137

Kvalitdna praca stoperov Leo nesklamal

Toto je nova situacia pre squadru ked prehravaju a musia dorovnat. Snad to zvladneme.

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Zase taký výkon že nič, oba tímy celkom slabota, nemá to náboj, kvalitu, ako by to ani nebolo derby. Ale tak hlavne že Chiesa sedí.

Reagovat
M11

Jediny kdo hraje derby je Barella

Reagovat
Furia Ceca

A Darmian. Jinak to je dost bezkrevný.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

Bohužel je to tak

Reagovat
10

To není poprvé, já to nechápu...tifosi už tam jsou, tak na co se chtějí vymlouvat tentokrát?

Reagovat
Pettirosso

Dybalu po zraneni na lavicce chapu, ale pochopil prosim nekdo Chiesu s De Ligtem?

Zapas hruza. To je jak pruhovana zbrojovka. Kdyby Inter trosku hral, uz mohl vest 3-0

Reagovat
DelPiero137

Chiesu s Dybalom by som este pochopil ak bol plan udrzat remizu v polcase, uspat supera a v druhom to rozbalit.

Ale DeLigta nechapem, ak nie je 100% fit tak ma nenapada ziadny racionalny dvovod preco nehraje. Toto uz musi aj psychicky na neho posobit.

Reagovat
DelPiero137

Slabota z nasej strany, zopar hracov sa zabudlo v kabine. A to Inter nehra ktovie ako intenzivne, je tam priestor zahrozit. Lenze riesenie situacii smerom dopredu je zufale (a to uz najhorsi decision maker uz je dole). Pozitivne je ze dvoma striedaniami vieme vyrazne posilnit ofenzivu. Tak snad bude dobry druhy polcas. Inter je hratelny dnes.

Reagovat
Melchior

Pokazde kdyz zatim letos koukam na Juve, tak nechapu, jak si muze Bentancur drzet zaklad.

Reagovat
Furia Ceca

Protože s výjimkou Locatelliho a možná Arthura prostě nemá konkurenci.

Reagovat
Melchior

Jeho post může hrát i Danilo, nebo Bernardeschi. I McKvěták se dneska jeví líp než Bentancur. Případně je tam ještě Ramsey (byť se sám sobě divím, že právě tohle píšu).

Reagovat
cresposuper

Celkom divny polcas, ta kvalita je slabucka

Reagovat
10

sám jsem přemýšlel, co k tomuhle napsat...tam nebyl snad jedinej okamžik, kterej by nějak vyčníval kvalitou, naprosto monotónní upracovaná nuda

Reagovat
10

Nějak mě ani nenapadá, z čeho by Max chtěl vyrovnat..? To je zoufalost, Handanović nemá po hodině zákrok...

Reagovat
Melchior

Třeba tam na blind pošle Kaia. Od toho vlastně nevíme co čekat.

No a pak je tam taková ta klasická modlitba za Chiesu.

Reagovat
10

Ok, tak nakonec z dlouhých outů jako kdysi Sunderland... geniální

Reagovat
stuff

To nebol stoke?

Reagovat
10

Je to možný, Rory Delap byl jejich playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

U Juve to je Giory Chiellap

Reagovat
Nuno čomes

Hej dobrý vtip

Reagovat
lnterista

Nelíbí se mi to...zbytečně si zahravame jak s Laziem. Nejakej smolnej moment a motanice.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

Jsi to přivolal

Reagovat
Nuno čomes

Edin!

První půlku jsem nestihl.. Pánové jak to vypadalo?

Reagovat
lnterista

Chiesa bude asi druhej co jde hrát derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to pojistit

Reagovat
stuff

To je striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Najsmutnejšie na Juve je to, že jedine Locatelli môže hrať základ z hráčov zo základnej zostavy, myslím dnes.

Reagovat
Pettirosso

Chiesa s Dybalou na hristi a hned umime hrat fotbal. Jsem v soku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Kaio Jorge na 6 minut, to zásadne striedanie

Reagovat
LesyJePan

Lol ja som si prial aby Juve vyrovnalo ale toto penalta???

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

To jdete do píči kurvyyy

Reagovat
stuff

Dybalaaaaaa

Reagovat
10

Paulitoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kunda zaplacená.. tam nebyl zadnej výraznej kontakt do píči uz

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Nuno čomes

Hovada

Reagovat
The Krupy

Moja obľúbená od Horkýže

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj moja

Reagovat
stuff

Toto bola dnes jedina moznost. Nebola sanca tu loptu upratat inak

Reagovat
Melchior

Faul jasnej, ale po odehrání míče. Nevím, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooolllll Juve

Reagovat
Mihal

Reagovat
Nuno čomes

Míč byl dávno mimo hru. Komedianti.

Reagovat
snuff24

Pičooo vole co to je jako za penaltu se posrali new

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu nemá zmysel riešiť, keď chcú, nech písknu aj ďalšiu

Reagovat
zurix_new

Reálně překvapuje to vůbec někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, preto píšem, nech písknu aj ďalšiu A bude 1:2

Reagovat
Nuno čomes

Vůbec ne. Bez rozhodčích by ti zmrdi neměli žádné body tvl

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ban konečne

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně mi tu neryč jo

Reagovat
lnterista

Mě spíš překvapuje že se na tu sračku pořád dívám(beru to komplet jako fotbal).

Reagovat
zurix_new

asi tak nějak

Reagovat
sinter

Reagovat
Koubinhor

To pak může foukat každý kontakt ve vápně

Reagovat
snuff24

Kurva tak tohle mě dokáže fakt nasrat

Reagovat
Mihal

Nic sa nezmenilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten kontakt byl minimální. Jak tohle může odpiskat doprdele

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle je smutný...

Reagovat
Nuno čomes

Tyhle chcíplé mrtki! Že se nestydíte vy hovada

Reagovat
Lubinterista

To jsou takový žebráci

Reagovat
smazaný uživatel

Disciplinarka by tomu žlutýmu zmrdovi měla napařit pokutu..

Reagovat
Pettirosso

Chiesa je na te prave zaloze uplne utopenej. Proc ho neda na levy kridlo do utocnyho tridentu?

Reagovat
DelPiero137

On to dokaze aj na pravej strane, v poslednej dobe mam pocit ze sa takzo dostava do zapasu. Respektive spoluhraci ho tazsie dostavaju do hry.

Reagovat
The Krupy

A to sme sa po polčase sťažovali na nudu

Reagovat
10

Kluci modročerný to umí rozjet, škoda že už to skončilo

Reagovat
Nuno čomes

Hoši dohrejte je poradně, když už faulujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

rozhodca si ju obháji

Reagovat
Panděvova ofina

Ubohé derby korunované ubohým rozhodnutím

Reagovat
Yzemi

Reagovat
cresposuper

Dumfriesa poslat v zime prec, to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vždyť to nebylo na penaltu.

Reagovat
10

Se podívej, jak do toho šel, by si měl dát na dres spíš Dumbfries...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten kontakt? Vždyť to bylo směšný. Za tohle penaltu ..

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil ani jedno. Štrejchnul kopačky Sandra a to prostě na penaltu není. Být to naopak tak řeknu to samé. Totální komedie sorry.

Reagovat
Nuno čomes

Nene tohle byl zakerny faul. Počkej ještě ti to tady hodí z jiného úhlu. I kdyby ses rozkrajel, on nikdy nenapíše nic proti nim. Nikdy neuzná nějakou pravdu a bude se schovávat za lež. A pak ti to tady ve 25 slozích obkecá tak, že by probudil i mrtvolu. Fakt největší mistr na fóru, jak vsechno obkecat. Všude byl vsechno ví. Tady se snažíš marně. Kašli na to.

Reagovat
lnterista

Hoši co řešíte...jasně kontakt ve vápně. To se prostě s varem píská.

Reagovat
Nuno čomes

Mám tě tady nejradši, ale sorry. Tohle je Varem vymyšlená hovadina. Rozhodčí prvotně neměl ani žadnou tendenci tohle pisknout. A ono se není čemu divit. Divit se můžeme jen tomu, co přišlo pak

Reagovat
lnterista

Mě se třeba ani nelíbila ta ruka na Laziu. Borec ve vyskoku(co má asi dělat s rukama) a navíc hlavičkuje někam do rite a trefí mu ruku...těžce smolna penalta ale prostě to tak je...jako je to blbost ale píská se to

Reagovat
Nuno čomes

Jo to je taky pravda. Tam to dostal z půl metru a neměl nárok nějak uhnout. A dnes to proste bylo mimo, odehrál balon a byl proste mimo hru. Nemel sanci se zapojit. A dumfries ho nedojel jak se dohrava na půlce po odehrání míče. Takže s tím proste absolutně nebudu souhlasit. Jinak neměli nic a měli zase jen stesti na rozhodčí víš co. To mě štve fakt víc než ta odpiskana penalta. Tohle je ponekolikate a pořad dokola ta tlačenka.

Reagovat
lnterista

Mě to spíš sere jako že smůla a ne že tlačenka(dnešní době je to penalta). Hlavně jsme tomu šli hodně naproti tou tragickou hrou. Rezignovat na nějakou hru dopředu a jen to odkapávat a ztrácet mnoho lehkých míčů vede akorát k takovému konci. Tolik zmatků..

to se prostě něco muselo stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem vychladnul, ale sere mě to. Celý zápas nic a pak zase taková situace. Byt to aspoň jednou naopak ale mě to přijde jak Deja Vu furt dokola.

Reagovat
lnterista

Ale je pravda že bych to chtěl za život zažít aspoň jednou opačně

Reagovat
smazaný uživatel

nám by to nepisknul.

Reagovat
lnterista

Mě spíš ještě zajima jestli tam byla ruka Chielliniho před 1.polocasem.Ja ten záznam pořádně neviděl a pak jsem to pustil z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla. Dostal to do hlavy. Ale Sandro to prostě nasimuloval, rozhodčí ma nevýhodu že na videu nevidí intenzitu kopu, vidí jen dotek. Pískat každý dotek ve vápně, tak máme 10 penalta na zápas.

Reagovat
lnterista

Simulace je součást hry...to není argument

Reagovat
10

"rozhodčí ma nevýhodu že na videu nevidí intenzitu kopu"

jako napsal si tady už za svojí kariéru dost píčovin, ale tohle je asi ta nejlepší, zvlášť když to sám posuzuješ podle záběrů z TV

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno co napíšu za píčovinu, když obhajuješ tuhle nepenaltu. Na píčovinu píčovinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát jsem viděl písknout penaltu level lehký přistrčení (ba spíš pouze dotek obránce na útočníka ve vápně) a rozhodčímu stačí vidět jen ten pouhý dotek na videu a píská. Ale v reálu jde o minimální kontakt.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Tak něco vytáhni...já si nic teda nepamatuji ale rád se omluvim

Reagovat
10

ano, tomu se říká selektivní paměť, netrpíš tím jen ty, buď v klidu

https://youtu.be/jh8aeB4oBNw?t=79 minulej zápas tam byla stejná neohrabanost, stejná nic neřešící situace a taky stejná penalta...tenkrát tvoji kolegové, co tady teď nejvíc křičtí, psali o "šilený neohrabanosti" a "jasný penaltě"

Reagovat
DelPiero137

tvl tak to je iny level miesto zltej Lautarovi penalta

Toto si absolutne nepamatam, asi som ten zapas nevidel alebo uplne vytesnil

Reagovat
10

on ho přišlápnul, stejně jako Dumfries trefil Sandra...v době VARu tohle jsou prostě penalty, to už nikoho překvapovat nemůže

https://www.youtube.com/watch?v=tARYYoo4KDY&t=16s penaltu po tomhle zákroku, kdy za sebou Barella táhne nohu jak kdyby zrovna dostal mrtvici, kopal Inter minulý kolo...pak některý ty komentáře vyznívají dost pokrytecky

Reagovat
lnterista

Ok tu situaci beru ale ty vytáhnes zápas kdy vyhrajete To mne moc neuspokojuje...nemám problém s tím kdyz nám dáte 5 neregulernich gólů a nakonec vyhrajeme.

Reagovat
10

tak vy jste za posledních 5 let vyhráli jednou, to je pak těžký

ale dobře, psal si, že bys to chtěl aspoň jednou za život zažít, tak tady to máš, můžeš si to odškrtnou z bucket listu - https://youtu.be/Ap6Iv8pzwcE?t=175

ještě že už jsou tyhle strašidelný dny z éry Moggiho za náma

Reagovat
lnterista

Jenže to jsem neviděl to jsem poslouchal na radiu

Reagovat
10

ale žil si, takže si to zažil nebo ti to pouštěli v komatu?

Reagovat
Lubinterista

Vždyť jasná byla, úplně jiná situace, bez simulace, on mu zadupne achilovku a mu zabrání v pohybu za míčem. Navíc pomalu nikdo nic takovýho nepsal. Das sem jasnej penaltovej zakrok a přitom v tom samým zápase kope juventus dvě vymyšlený penalty (Ok, ta na chielliniho možná, ale zrovna on takových zákroku udělal 1000), ta na cvadrada naprostý výsměch a díky tomu jste brali tři body. Naopak plno juventinu jeho velebilo za “chytrost”. To snad byl jeste vetsi sracka zapas než včera. Neuvěřitelný…

Reagovat
10

to si špatně pochopil, já proti ní nic neměl a nemám, jen to beru v kontextu tý včerejší, což je podle mě úplně stejná situace

Reagovat
Lubinterista

Ok

Reagovat
Lubinterista

Teda Ok, ale podle me jiná situace

Reagovat
10

pro mě to jsou stejný situace v tom, že když si je jde rozhodčí prohlídnout, tak je prostě nejde neodpískat...a na tý včerejší se shodují všechny média, to není vycucaný z prdele

Reagovat
Lubinterista

Tak tedy z moji strany ještě jednou.

Začnu s tím, ze nemám rad simulace obecně a když simuluje interista, tak to slepé neobhajuju. Herci jsou všude, u nás, u vas, všude.

Posouzení varem dejme tomu Ok.

Jiná situace to je pro me v tom, ze sandro(?) proste simuloval (i přes nějaký ten kontakt), což dokládá to, jak po neodpiskani a odehrání ihned vyskočil. Nebýt toho divadla, šel by se podívat na var, byla by?

Na závěr si zaprehanim. Kdyby to bylo v poli, složil by se dumfries nebo oba, tak bych se moc nedivil, kdyby sandrovi pisknul slapak. Tím nechci říct, ze byl

Reagovat
10

tak to sis vybral nejen špatný tým, ale dokonce i sport

Sandro se měl teda válet, jako to vždycky dělá Lautaro, pak by to bylo v pořádku..? Mě teda i v tomhle ty situace přijdou stejný, protože Sandro tam ležel a držel se za nohu stejně jako Lautaro, než ho tam začal zvedat Škriniar...to si můžeš sám pustit

objektivně samozřejmě ani jeden z těch zákroků není něco, co by dospělýho chlapa mělo přikovat na zem v bolestech, ale to je na úplně jinou diskusi, pokud by člověk tohle chtěl pokaždý řešit, tak by fakt musel sledovat úplně jinej sport

Reagovat
Nuno čomes

To je úplně neskutečné, co si tady ti vylízanci normálně dovolujou už On tady pošle odkaz na jasné přišlápnutí achillovky Lautara a v tom stejném zápase vymyšlená penalta na Cuadrada a myslí si, že že má pravdu a všichni m uto sežerou

To je normálně zatemněná hlava, úplně tma, nula nic.

Reagovat
10

ta poslední věta na tebe sedí, to je pravda, jinak bys možná dokázal přečíst a možná i pochopit ten můj příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

A na co to bolo? Vsak ho po odohrati lopty kopol do nohy.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Kopule být to do lýtka tak to beru, ale tohle bylo sotva štrejchnutí kopaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
Nuno čomes

Asi tak

Reagovat
lnterista

Mě spíš sere ten fotbal po gólů...to samé na Laziu. Výsledek dvě takové penalty co se prostě pískáji. Dobře nám tak.

Reagovat
cresposuper

Vykon bol slaby, ale bez toho debilneho faulu by to aj tak stacilo. A je otazne, ci ma tento kader na viac.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to ukáže až zbytek sezóny. Protože dneska by to bez zásahu tragedu za monitorem bohatě stačilo A to je v této chvíli primární.

Reagovat
GEGE

Dumfries tam sel jak lopata a prostě ho trefil ale tohle jsou shit penalty...Ale proti Interu klidně víc takových.MERDA!

Reagovat
Nuno čomes

Ty mě bavíš jak vždycky si přijdeš kopnout Že tě hanba nefackuje

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má ťažký život a potrebuje sa takto ventilovať, takže naňho nemá zmysel reagovať, aj keby to tu nakopíroval 10krát

Reagovat
Nuno čomes

Mě tahle ubohost vždy hodně hodně rozesmeje

Reagovat
snuff24

Vždyť ty sem zase chodíš kopat do Lukaka tak by se dalo použit i to stejný o tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s ním to bola myslená ako sranda A nikoho som tu ani nemerdoval Komentáre s Tučkom boli myslené ako irónia na naše chabé výsledky v poslednej dobe, z ktorých som vďaka nemohúcnosti Tučka urobil namiesto remíz (či prehier) víťazstvá

Reagovat
Coniglio

Ty vole, z toho tvojho ustavicneho zmurkania je mi na vracanie

Reagovat
10

tyvoe, ty si neskutečnej vidíš si do huby? po takových sračkách, který tady z tebe padají, budeš někoho moralizovat, ty lopato?

Reagovat
Nuno čomes

Na moralizování jsi tady ty, to všichni víme. Já jen neobhajuju nesmyslné pitomosti jak to umíš ty, respektive jak se ti to vždy hodí a z několika úhlů pohledů

Reagovat
10

právě že obhajuješ, tu od Dumfriese, protože tohle je s VARem penalta, přesně jak to píšou všechny média...

Reagovat
10

a kdyby to bylo opačně, tak si ty první v řadě, co tady teď bude psát "díky bohu za VAR"

Reagovat
Eldarion

Reagovat
DelPiero137

Vsak je to vas najvacsi rival, oba kluby su aktualne na spici, zazil hodne Milanskych derby, to tak byva

Reagovat
DelPiero137

na tento zapas sa hodi len : WTF!

Od Maxovej zostavy, po taktiku, po nasadenie hracov az po penatlu.

Leo bol mimo (asi sa tam udialo nieco mimo ihriska), hraci skusali wtf kombinacie ktore nefungovali (pritom to kazu aj lepsie, efektivnejsie).

Penalta zase taka...dotyk tam bol ale Sandro uz pred tym prihraval kvovie kam, nebola to ziadna velka sanca. Tieto penalty kde je dotyk ale bez sance na gol by mali zrusit.

Cuadrado je obr kkt. Pokazi naco sahne aby to zaklincoval skazenou, jednoduchou pripravkou na polke super, poslal Inter do luxusneho brejku a ani sa neunival sprintovat spat. Za toto prefackat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo za stavu 1:0 nehráme ďalej? Rovnako ako na Laziu po góle total sračka pritom tento Juve bol viac než hrateľný.. Penalta komická ale pri VAR inú možnosť nemal Denzelov prínos znamenitý opäť

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako neviem co sa cudujete. Proti Juve neexistuje ziadny zapas, ktory by nebol kontroverzny a kde by nepiskal pre nich. Aj v zapasoch s nami je vynimka, ze nam rozhodca neda redku alebo neodpiska nejaku vymyslenu penatlu po dive toho tepleho zmrdecka Dybaly, pripadne naopak a neodpiska ocividnu ruku atd. ved nedavno boli ti rozhodcovia na vyplatnej paske Juve, si myslite, ze tie puta sa len tak roztrhli? A netreba zabudat, ze za VARom bol parodia na rozhodcu Guida... 10 ani sa neunuvaj reagovat, nikoho tvoje sracky nezaujimaju...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele