Serie A - preview 8. kola: Fiorentina jede pro body do Benátek

16.10.2021, 08:49, aktualizováno 18.10.2021, 08:51
Previews
Dušan Vlahović (© AFP)
Fiorentina za sebou má solidní start do sezony a nic na tom nemění ani domácí porážky od Interu Milán a Neapole. Teď jede Viola ven a představí se na půdě Benátek, ty jsou na předposledním místě tabulky...
Venezia FC - ACF Fiorentina  (pondělí 20:45)
Fotbalové Benátky přijdou na scénu v pondělní dohrávce a v bitvě dvou památkově zajímavých měst přivítají Fiorentinu. Hosté letos vykazují zajímavou formu a bojují o návrat do evropských pohárů. Prioritou Venezie je zase setrvání v nejvyšší soutěži.

Dle očekávání se Venezia zatím pohybuje v sestupových vodách a pochopitelně hledá cesty jak se z nich vymanit. Před reprezentační přestávkou získal nováček Serie A ve dvou zápasech dva body a určitě má na čem stavět. Doma vybojoval premiérový bod proti FC Turín a s prázdnou nepřijel ani z daleké Sardinie.

Fiorentina ale bude těžší zkouškou, zvláště v té formě, ve které se aktuálně nalézá. Oba celky se naposledy potkaly v roce 2004 a tehdy Fiorentina v Benátkách zvítězila 2:0 a v té sezoně si zajistila návrat do nejvyšší soutěže. O šestnáct let později se dočkala i Venezia FC.

Viola se netají hlavním cílem, kterým je návrat do pohárové Evropy. Po nepovedených sezonách se začalo blýskat na lepší časy a minimálně začátek letošního ročníku tomu nasvědčuje. Viola už získala dvanáct bodů za čtyři výhry. Trenér Vincenzo Italiano zatím odvádí dobrou práci, navzdory porážce od Neapole v minulém kole.

Trenér Paolo Zanetti bude muset oželet starty Aly-Myllimakiho a Lezzeriniho. Fiorentina dokonce hlásí jen jednu jedinou absenci a tou je brankář Dragowski. Místo něho se do branky postaví Terraciano.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Maenpaa - Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps - Crnigoj, Vacca, Ampadu - Okereke, Henry, Johnsen
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terraciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Duncan - Callejón, Vlahović, González
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.57 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (neděle 12:30)
Cagliari v neděli v poledne hostí Sampdorii a chce ukončit jedno hodně dlouhé čekání. Je totiž jediným týmem v celé lize, který doposud nedokázal ani jednou vyhrát. Pomůže mu trenér Mazzarri, který prostředí Sampdorie sám velmi dobře zná?

Jen jeden tým v lize doposud nezažil tu opojnou radost z výhry. Sardinské Cagliari kvůli tomu už sáhlo i ke změně trenéra. Ale zatím se nedá říct, že by týmu tahle změna nějak extrémně prospěla. Ostrovní celek stále dlí až na posledním místě tabulky a získal za tu dobu jen tři body. Ono se ani není čemu divit, když Cagliari inkasovalo už 16 branek a spolu s janovským CFC má druhou nejhorší obranu.

Devadesát osm utkání. Přesně tolik zápasů odkoučoval trenér Walter Mazzarri na lavičce Sampdorie Janov, takže se nyní vrací do známého prostředí. Teď má ale tu smůlu, že mu v utkání budou chybět zranění Rog, Ceppitelli, Ceter, Walukiewicz, Farias a Ladinetti. Ani hosté nepřijedou na Sardinii komplet, i když absence Verreho s Vieirou nejsou tak citelné. U čerstvě zraněného Damsgaarda je to už trochu horší.

Citelnější už je blízkost sestupového pásma. Janovský celek doposud nasbíral jen šest bodů, což mu stačí až na patnáctou příčku. Doria měla hodně těžký los, ale minimálně poslední duel s Udinese (remíza 3:3) ji musí hodně mrzet. I proto, že o výhru přišla až osm minut před koncem po brance Forestieriho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Caceres, Godin, Carboni - Nandez, Marin, Strootman, Deiola, Dalbert - Keita, João Pedro
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Ekdal, Thorsby, Silva - Caputo, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.34 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se v Empoli na stadionu Carla Castellaniho opět rozehraje liga, ale tentokrát fanoušci domácích bodový přísun zas tak moc neočekávají. Soupeřem jejich Empoli se totiž stane Atalanta, které se zde začalo dařit.

Empoli zatím prožívá sezonu jako na houpačce. Jednou vyhraje, následuje prohra. Doposud si tým vedený Aureliem Andreazzolim přivlastnil devět bodů a bezpochyby nejvýraznější z toho je výhra nad Juventusem. Když už se začínalo zdát, že Empoli dokázalo ustálit své výkony a vyhrálo dvakrát po sobě (Cagliari a Bologna), následoval opět pád. Toskánský celek těsně před reprezentační pauzou nestačil na AS Řím a dostal od něj dva góly.

A trenér Andreazzoli věděl, že jeho mužstvo nepodalo ideální výkon. "Zápas se nám nepovedl prakticky v ničem. Soupeřovu bránu jsme téměř neohrozili, hráli jsme bez kuráže a bez srdce. To se nám nesmí stávat. Je pravda, že soupeř byl mnohem kvalitnější a věděl, co má přesně hrát, aby vyhrál. Ale to nás neomlouvá. Nesmíme se bát žádného soupeře. A věřím, že už proti Atalantě ukážeme, že jsme se poučili."

Zkušený kouč může žehrat na to, že se mu zranil útočník Pinamonti, možná nejnebezpečnější hráč jeho výběru. Kromě něj a Ricciho ale neregistruje další absence. Atalanta jich má nepoměrně víc. Mimo hru jsou obránci Hateboer, Gosens, Tolói, Djimsiti a taky záložník Pessina.

Atalantě se v Empoli dlouho nedařilo, ale za poslední čtyři návštěvy prohrála jen jednou. Prozatím je Gasperiniho celek hodně vzdálen ideálu a jeho současná osmá příčka s jedenácti body jen potvrzuje obvyklý pomalejší start do sezony. Naposledy Orobici nestačili na velkého soka, AC Milán. Prohráli s ním těsně 3:2 a teď budou chtít odčinit svoje zaváhání.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Romagnoli, Marchizza - Bandinelli, Henderson, Zurkowski - Bajrami - Di Francesco, Cutrone
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Lovato, Palomino, Demiral - Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle - Iličić, Malinovskyj - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.33 - 4.41 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Janovské CFC po dvou slibných remízách opět klopýtlo a před pauzou ztratilo všechny body s nováčkem. Tuhle facku bude chtít rychle zapomenout a příležitost k tomu bude mít v neděli odpoledne, kdy se do přístavního města podívá rovněž tápající Sassuolo.

Grifoni se jen tak tak vznáší nad propastí posledních tří míst a zatím se jejich sezona rozhodně dá označit jako zklamání. Tým trenéra Ballardiniho vyhrál naposledy ve třetím kole a od vítězství nad Cagliari (což v této sezoně nedá moc práce) se mu nedaří. Posbíral jen dva body za dvě divoké remízy a naposledy před pauzou si na něj vyšlápl i nováček. Salernitaně stačila jediná branka k tomu, aby bezzubý Janov obrala o všechny body.

A trenér Ballardini přirozeně má o čem přemýšlet. "Jsem rád, že jsme teď měli chvíli klidu a mohli přemýšlet o tom, co podniknout příště a jak vše zlepšit. V tomhle ohledu je reprezentační přestávka dobrým momentem. Nedaří se nám základní věcí a postrádáme sebevědomí. Bez něj to ale nepůjde a vím, že na tom musím zapracovat především já jako kouč."

K dispozici ale nebude mít několik hráčů. Pro zranění jsou mimo Cassata, Sturaro, Biraschi, Vanheusden a Maksimović. Sassuolu schází jen a pouze Obiang.

Ale kromě něj mu schází také daleko lepší forma. Trenér Dionisi totiž své angažmá zatím nemůže považovat za úspěšné. Současná 14. příčka s negativním skóre 7:9 pro ambiciózní celek, který předvádí dlouhodobě atraktivní a ofenzivní fotbal, není nic jiného než zklamání.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Ghiglione, Vasquez, Bani, Cambiaso - Toure, Badelj - Kallon, Rovella, Fares - Pandev
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Frattesi, M. López - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.51 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
V minulém kole Boloňa smetla překvapivě vysoko Lazio a tento výsledek se pokusí potvrdit na hřišti Udinese, které už čtyři zápasy v řadě nevyhrálo. "Zebry" měly parádní vstup do sezony, ale od poloviny září se jim vůbec nedaří.

Byl to výborný začátek. Udinese získalo v prvních třech kolech sedm bodů a postoupilo také v Italském poháru, jenomže od poloviny září je všechno jinak. Vysoká domácí porážka 0:4 s Neapolí zanechala na hráčích hlubší stopy a tým se z toho doposud plně nevzpamatoval. Následovaly dvě těsné porážky 0:1 a v posledním kole remíza 3:3 se Sampdorií. "Zebry" chtějí zpátky na vítěznou vlnu a v neděli odpoledne k tomu budou mít příhodné podmínky - domácí prostředí a hratelný soupeř z Boloni.

Hosty ale není radno podceňovat, což ukázalo minulé kolo. Boloňa porazila favorizované Lazio vysoko 3:0 a předvedlo dosud nejlepší výkon v sezoně. Na druhou stranu dvě výhry v řadě ještě nezaznamenala. Tak jako tak je Boloňa spokojenějším z dvojice nedělních soupeřů. V tabulce jí patří deváté místo, zatímco Udinese je až třinácté.

Trenér domácích Luca Gotti bude muset oželet starty Nestorovskiho, Nehuena Péreze a Successe. O jednu absenci méně hlásí Boloňa, ta se pro změnu musí vypořádat se Schoutenem a Bonifazim.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Stryger Larsen, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Beto
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Medel, Soumaoro, Theate - De Silvestri, Dominguez, Svanberg, Hickey - Soriano, Barrow - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.41 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Turín FC  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer pošle do boje také jednoznačně největší překvapení současné sezony. Neapol se s Turínem utká v pozici prvního týmu tabulky, který v celých sedmi odehraných kolech neztratil ani jeden bod! A Býci rozhodně nejsou týmem, jenž by měl lídra nějak prohánět.

Že má Neapol velký potenciál a že to je tým, který může prohánět ty nejlepší týmy v Itálii, to se vědělo. Až trenér Spalletti ale z toho týmu dokázal vymačkat maximum. Otázka samozřejmě zní, jak dlouho mu to vydrží. Doposud je ale pod Vesuvem všechno v nejlepším pořádku. Partenopei vedou tabulku s náskokem dvou bodů na druhé AC a jde jim to herně i výsledkově.

Neapol se pyšní nejlepší obranou ligy, která byla za sedm utkání pokořena jen třikrát! Ani na útok si trenér Spalletti, ostatně známý právě svými ofenzivním sklony ve všech předešlých klubech, nemůže stěžovat. Parta kolem Insigneho a Osimhena dala dohromady už osmnáct ligových branek a v tomto směru je v Itálii lepší jen Inter se dvaadvaceti přesnými zásahy.

Minulé kolo představovalo pro toskánského taktika první velký test, neboť se Neapol ukázala ve Florencii. S Fialkami sice prohrávala, ale nakonec dokázala díky trefám Lozana s Rrahmanim obrátit skóre ve svůj prospěch.

Před duelem s Turínem trenér Spalletti opět může počítat s širokým kádrem, z něhož vypadli jen Ounas s Lobotkou. Turínu se absence vůbec nevyhýbají, i když tentokrát jsou mimo jen Praet, Pjaca a Verdi.

I když občas někdo zazáří, tak hráči Granata po kolektivní stránce nemohou být spokojení se svou sezonou. Patří jim až jedenáctá příčka a už ve třech minulých kolech nevyhráli. Naposledy prohráli i prestižní turínské derby s Juventusem, byť favoritovi dalo hodně práce, než zlomil odpor svého soka.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruiz - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djdji, Bremer, Rodriguez - Singo, Lukić, Mandragora, Ansaldi - Pobega, Brekalo - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.32 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - AS Řím  (neděle 20:45)
Nedělní večer bude v rámci osmého kola Serie A zasvěcen duelu dvou těžkých vah. Turínský Juventus se pokouší najít ve vlastních výkonech nějakou stálost a posunout se vzhůru, kam patří. Stejnou mantru vztahující se minimálně k Lize mistrů si už ale roky opakuje i AS Řím.

Úvod do nového ročníku byl pro nejednoho fanouška bianconeri skoro až noční můrou. Žádný progres, minimální výsledky, špatné výkony jednotlivců a schopnost prohrát s kýmkoli. To a mnohem víc museli snášet milovníci turínského velkoklubu, kteří při nástupu oblíbeného a především úspěšného Massimiliana Allegriho čekali velké věci. Postupem času se ale, zdá se, hráči dostali do správné provozní teploty.

Stará dáma našla ztracené tempo a už ve čtyřech posledních zápasech vyhrála. Ve všech čtyřech případech sice svého soka porazila těsným rozdílem o gól, ale opět vyhrává. Má přitom za sebou i duel s londýnskou Chelsea, do něhož Juventus rozhodně nevstupoval coby favorit. Přesto dokázal udržet čisté konto, díky Federicu Chiesovi vyhrál a navázal na první výhru s Malmö.

Série tří ligových vítězství se zase pěkně promítá do tabulky, byť pohled na giganta usazeného na sedmém místě rozhodně není něčím, nad čím by fanoušci mohli otevírat lahve Barola. K jejich radosti ale hráči těsně před reprezentační přestávkou zvládli ostře sledované derby a porazili turínské FC. Opět bez inkasované branky, což je vítaná změna v porovnání s úvodem sezony.

Trenéru Allegrimu ale dělá jedna věc přeci jen starosti. Marodka. V tuto chvíli je vyloučen start hráčů jako Dybala nebo Rabiot, který se nakazil koronavirem. Zdravotní problémy ale má taky Morata a McKennie. Takže především střed hřiště, který býval kdysi nejsilnější řadou Juve, je nyní značně limitován.

Sudím tohoto duelu byl jmenován zkušený arbitr Daniele Orsato a to dává Juventusu určitou naději. Pokud byl na hřišti, tak AS nad Juventusem ještě nikdy nevyhrálo. Jen dvakrát se body dělily a ve dvou případech vyhrála Stará dáma.

Volba sudího naopak zřejmě nepotěšila trenéra Josého Mourinha, který má s pětačtyřicetiletým rozhodčím dost nepřátelské vztahy. Už dvakrát ho totiž sudí Orsato vyloučil (naposledy v utkání Chelsea-Maribor v roce 2014), což se nepoštěstí každému kouči. Mírné obavy musel mít Mourinho také se složením kádru, protože kromě Spinazzoly měl menší problémy Pellegrini a zraněn se z Anglie vrátil především Tammy Abraham.

Dva klíčoví muži současného AS se pravidelně podepisují pod dobré výsledky, které Vlci mají. Po sedmi kolech momentálně drží čtvrtou příčku, což je umístění, které si vedení vytyčilo jako cíl. Jako každý rok, ostatně. Tentokrát to však vypadá, že by AS mohlo těžký úkol zvládnout. Klíčem však bude to, kde Mourinhův předchůdce Fonseca zklamal. Porazit velké týmy. A začít může Mourinho právě v neděli.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Bonucci, De Ligt, Lu. Pellegrini - Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi - Kean, Chiesa
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Ibañez, Calafiori - Cristante, Veretout - Zaniolo, Lo. Pellegrini, Mchitarjan - Šomurodov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.73 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spezia Calcio - Salernitana Calcio  (sobota 15:00)
Po dlouhé odmlce způsobené reprezentačními povinnostmi se italská Serie A probouzí k životu osmým kolem. A i když nezačne tím největším šlágrem, tak určitě bude o co hrát. Spezia i Salernitana totiž nutně potřebují body.

Spezia bez trenéra Vincenza Italiana tápe. Trápí se herně i výsledkově a jen marně vzpomíná na tu loňskou euforii, kdy se zachránila hned na první pokus. Ukazuje se, že odchod talentovaného trenéra bude Spezii zřejmě mrzet ještě víc, než by si fanoušci mysleli. Doposud se jeho nástupci, někdejšímu výtečnému záložníkovi Mottovi totiž povedlo vyhrát jen jednou.

A to konkrétně ve třetím kole. Od té doby se ale Spezia opět trápí a prohrála další tři duely. Mírnou naději může očekávat alespoň z toho, že Salernitana na stadionu Alberto Picco ještě nikdy v historii nevyhrála. Teď ji ale trápí obrovské množství absencí. Vyjma vyloučeného Bastoniho jsou mimo Colley, Agudelo, Leo Sena, Reca, Bourabia, Amian a Sala.

Salernitana na tom není o moc lépe. Patří jí až 18. místo a od Spezie ji dělí jen lepší skóre. To si vylepšila v minulém kole, kdy se jí díky jediné trefě Milana Đuriće s Janovem povedlo poprvé vyhrát.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Hristov, Erlić, Nikolaou - Amian, Sher, Maggiore, Ferrer - Verde, Antiste, Gyasi
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Gyömber, Strandberg, Gagliolo - Kechrida, Di Tacchio, Obi, Jaroszyński - Ribéry - Simy, Gondo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.40 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Inter Milán  (sobota 18:00)
Osmé kolo Serie A má o víkendu na programu dva velké šlágry. Tím prvním bude souboj dvou velikánů italské kopané, Lazia a Interu. A bude to zápas hodně pikantní, protože na Stadio Olimpico se vrací muž, který s Laziem hodně vyhrál, ale nerozešel se s ním v nejlepším.

Asi nemá smysl rozebírat tu dlouhou ságu, dokonale zachycenou a předimenzovanou v italských žurnálech. Ságu o odchodu trenéra Simoneho Inzaghiho z Lazia do Interu. Z týmu, který jej proslavil a učinil z něj respektovaného kouče do týmu aktuálního mistra Itálie v nouzi. Trenér Inzaghi se s vrcholovým vedením klubu a především pak s prezidentem Claudiem Lotitem nerozešel v dobrém a protřelý činovník to už několikrát v rozhovorech zmínil.

Doposud mu nemůže zapomenout, že odešel, i když mu podle jeho slov nabízel všechno, co Inzaghi mladší chtěl. Někdejší fotbalista ale zkrátka nemohl ignorovat volání mistra Itálie a doposud se zdá, že se rozhodl správně. Jeho Inter možná není tak suverénní jako v minulé sezoně, ale vzhledem k odchodům některých opor a škrtům v rozpočtu se od něj nedají čekat zázraky.

Inter je v tuto chvíli na třetím místě a opět to vypadá, že se hodlá soustředit jen na ligu. Evropské poháry, vysněná Liga mistrů, mu nachystala možná až příliš obtížnou skupinu a na výsledcích se to projevuje. V lize je to trochu lepší podívaná. Inter je jedním ze tří týmů v lize, které ještě neprohrály a hodně mu k tomu pomáhá nejlepší ofenziva celé ligy. Jeho útočníci dali už 22 branek!

V minulém kole to Nerazzurri neměli úplně jednoduché, protože narazili na Sassuolo a to je tým, který se umí vytáhnout na kohokoli. Tentokrát mu to ale nevyšlo, Inter díky brankám Džeka s Martínezem dokázal otočit výsledek a vyhrál. V duelu s Laziem mu navíc bude chybět jen Sensi, u nějž je to už ale spíš formalita.

Lazio je na tom trochu hůř, protože trenér Maurizio Sarri připravuje svoje hráče na šlágr kola bez stopera Acerbiho a zdraví na sto procent navíc nejsou ani Adekanye nebo Immobile. Ten by se však mohl na poslední chvíli dát dohromady.

Lazio v tuto chvíli vstřebává jen hodně náročný výsledek z minulého kola. Nejprve sice brilantně zvládlo římské derby a vyhrálo také v Evropské lize, jenže pak dostalo od Bologny tři branky! Po šokující porážce spadlo až na šestou příčku s náskokem jen dvou bodů na deváté Empoli! Navíc se mu doma zas tak moc nedaří, protože nad Interem doma vyhrálo jen pětkrát za posledních deset let.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Luiz Felipe, Radu, Hysaj - Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Pedro
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Džeko, Lautaro Martinez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.54 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Hellas Verona  (sobota 20:45)
V sobotu na San Siru se utká AC Milán s Hellasem Verona a domácí se musí obejít bez brankařské jedničky Mika Maignana. Francouz laboruje se zraněnou rukou, takže šanci dostane Cyprian Tătărușanu. "Rossoneri" jsou i tak velkým favoritem a budou chtít potvrdit povedený vstup do sezony.

Po reprezentační přestávce hlásí milánští nepříjemnosti s brankáři. Mimo hru je nejen Maignan, ale také Plizzari, což donutilo vedení rychle jednat a přivést veterána Antonia Miranteho. Pro Pioliho to sice nejsou příliš dobré zprávy, ale potěšit ho může fakt, že se do týmu vrací Zlatan Ibrahimović. Do sobotního zápasu možná ještě nezasáhne, ale do utkání Ligy mistrů už snad ano.

Právě úterní zápas v Portu je pro AC Milán naprosto klíčový. Po dvou porážkách je ve skupině bez bodu a pokud chce pomýšlet na postup, v Portugalsku potřebuje bodovat. V ligovém utkání proti Hellasu se může pozitivně naladit, i když Pioli vyhlíží těžký zápas. "Sehrajeme důležitý a těžký zápas. Verona se po příchodu Tudora zlepšila. Bude to vyžadovat pozornost a abychom jim čelili, musíme být dobří. Hrají v pohodě a jsou agresivní, ale mají slabiny. Naši fanoušci nás jistě posilní," prohlásil milánský kouč.

AC Milán je v tabulce na druhém místě za stoprocentní Neapolí. Před reprezentační přestávkou dokázal zvítězit na půdě Atalanty Bergamo a potvrdit výborný start do nové sezony.

Celkem dobře si vede i Hellas, který po třech úvodních porážkách zabral a už ve čtyřech zápasech nenašel přemožitele. Zejména doma se ukázal být mimořádně silným, když zdolal AS Řím a čtyřmi brankami zesměšnil Spezii.

"Chceme se zlepšit a potvrdit, že se nám na San Siru daří. Cílem je se zlepšovat. Je na každém z nás, aby se pokusil zlepšit. Důležité je se vyhnout chybám a nic nezanedbat," nechal se slyšet trenér Igor Tudor. Chorvatský kouč zároveň vyslovil přání, aby Zlatan Ibrahimović do zápasu ještě nezasáhl.

V minulé sezoně dokázal Hellas v Miláně remizovat 2:2, ovšem ve Veroně se radovali díky gólům Kruniće a Dalota "rossoneri".

Marodka Milána nezahrnuje jen brankáře, ale také hráče. Theo Hernández se vrátil po reprezentačním srazu Francie s koronavirem a bude chybět. K dispozici nebudou ani Bakayoko, Florenzi, Messias nebo Díaz - další pozitivně testovaný na koronavirus. Hellas je oproti domácím takřka v plné síle s výjimkou Frabotty.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tătărușanu - Kalulu, Tomori, Romagnoli, Ballo-Touré - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Maldini, Rebić - Giroud
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Gunter, Casale - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák - Caprari, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.35 - 5.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol770018:321
2.AC Milán761015:519
3.Inter Milán752022:817
4.AS Řím750216:815
5.ACF Fiorentina740310:1112
6.SS Lazio732215:1211
7.Juventus FC732211:1011
8.Atalanta Bergamo732210:911
9.Bologna FC732212:1411
10.Empoli FC73049:129
11.Turín FC72239:78
12.Hellas Verona722315:148
13.Udinese Calcio72239:118
14.US Sassuolo72147:97
15.UC Sampdoria713310:136
16.Janov CFC712410:165
17.Venezia FC71245:125
18.Salernitana Calcio71155:154
19.Spezia Calcio71158:194
20.Cagliari Calcio70348:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI !!!!!!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mojmira

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER!!!

Reagovat
Dejwa

Ivan Barellu miluju

Reagovat
lnterista

Ale nějak moc chybuje.

Reagovat
Dejwa

Jo dneska pár ztrát, ale stejně zařídil penaltu

Reagovat
Inter Eterno Amore

On je tak často pri lopte, že tých chýba tam vždy niekoľko bude, to je normálne.

Reagovat
lnterista

Přijde mi že to chce kolikrát efektně vyřešit ale to mu moc nejde.

Reagovat
lnterista

Ivanek

Reagovat
10

to je zase penalta

Reagovat
Dejwa

Anderson to slušně větrá

Reagovat
Pipo123

Najlepší hráč Lazia v úvode sezóny

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson je aktuálne lepší ako Messi, to bol zo strany Lazia veľmi dobrý prestup

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lazio zaslúžene

Reagovat
snuff24

Remíza byla spravedlivější, ale když už bych měl vybrat tak Lazio no bohužel

Reagovat
Nuno čomes

Byl tam faul nebo ne? Vypadlo mi to. Každopádně jsme celkem v prdeli

Reagovat
10

byl to faul, ale Inter byl v držení míče a pokračoval v akci, takže rozhodčí nechal výhodu...

Reagovat
Nuno čomes

Aha. Kdyz v zarodku z té výhody nic neni tak se piska faul. Nevím neviděl jsem.

Reagovat
10

Lautaro to dohrál

Reagovat
10

ti hráči Interu, který se tam teď nejvíc vztekali, mohli tu akci ukončit při držení míče Lauatara a jeho akci...na něj nikdo nemával, naopak chtěli dát góla, tak úplně nevím, co teď zkoušeli

Reagovat
mastakillah

Přesně …

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Lubinterista

Zkoušeli to, ze to měli zakopnout v tom protiutoku, kdyz tam ležel. A než tam sebou dimarco bouchnul o zem, tak už lautaro běžel na bránu a jediný před nim byl correa, zbytek byl za, kdo měl jako mávat, kdyz by je stejně neviděl? A ano gola dat chtěli; jako by chtěl kazdej, kdyz bězis na branu a někde na pulce se valí tvůj hráč. Co to zase zkoušis ty timhle? Úplně normální situace ve fotbale.

Nadruhou stranu souhlasím, ze gól byl platný naprosto v pořádku, fotbalisti v dnešní době jsou jen buzny, který furt padaj a pak brecej.

Reagovat
10

včetně Lautara tam bylo v úrovni 5 hráčů Interu...

Reagovat
Lubinterista

Kdyz lautaro přebíral míč, otáčel se k bráně a dimarco padal, tak byl v záběru on, možná correa někde před nim, daleko za nima pak brozo a devrij. V těch bledemodrejch hrálo lazio. Leda, zes přímo na stadionu viděl něco, co v TV vidět nebylo

Reagovat
Lubinterista

Ok, na tenhle live zaber jsem zopomel, Bral jsem z opakovacky, ale není to zaber přímo z okamžiku kdy dimarco padal, to byl lautaro první, tohle je chvíli po, to neplatí…

Konec, pravdu máme možná oba (já víc ).

Reagovat
10

ale o tohle primárně ani nešlo, spíš šlo o to, že Lazio bylo dost v právu to po takový akci nevrátit...a naopak ty reakce hráčů Interu v čele s Lautarem, kterej tu akci zakončoval, mi přišli mimo

nemluvě o tom, že Inter v tom brejku šel v mnohem lepší pozici, než pak na druhý straně Lazio, který ten gól dalo ve 2 proti 4

Reagovat
lnterista

Emoce no...kdyby to bylo opačně tak to bude jak přes kopirak

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Jak spadl tak o 2 sekundy později

Reagovat
10

Barella?

Reagovat
Nuno čomes

Handa nevím. Neměl by být kapitán. Měl by to být někdo z pole. Navíc se mnohdy ani nehodí a rezignuje. Balony vyráží před sebe. Nevidím tam moc osobnost a Barella na to sám nestačí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo tam furt pri Handovi niečo hľadáte

Reagovat
10

Barák na tom hřišti vypadá víc jako tenista

Reagovat
Inter Eterno Amore

úplný Basilašvili

Reagovat
Yanek

Romagnoli a Ballo Toure - vypadnete z Milana, tragedi

Reagovat
10

Antonio

Reagovat
GEGE

nejlepší na hřišti...docela čumím

Reagovat
10

já čumím delší dobu, protože takhle už hraje fakt dlouho...dobře se na něj kouká, hraje chytře, elegantně, s takovou klidně může jít ještě výš, třeba zrovna k vám

Reagovat
GEGE

já ho právě viděl v pár zápasech ze začátku a přišel mi nic moc ale poslední zápasy fakt skvělý...

Reagovat
LesyJePan

Proti nam hraje stale dobre

Reagovat
Selänne

Reagovat
fero_hora

Ten balo toure hra naozaj zly zapas. Prehrava suboje. Kopi chyby. Bezi vzdy inde jak ma. Tvl. N

Reagovat
20fredy20

Riadne lahke 3 body pre Veronu

Reagovat
10

minulej rok taky na San Siru vedli 2:0 po 20 minutách, nakonec to byla remíza

Reagovat
LesyJePan

Dnes nam chyba vela hracov a najaktivnejsi Rebic sa k tomu zranil ale myslim si ze to aspon zdramatizujeme.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
popltak

Verona, Lazio

Reagovat
10

ten Ballo vypadá jako taková horší verze Mesbaha s Constantem

Reagovat
GEGE

Leao world class letos

Reagovat
BaggioRoberto

Faul na Romagnoliho a rozhodci s VARem posveti penaltu. To je smesne.

Reagovat
EXoRcIsT

teraz preco ako nebola penalta sak kopol Girouda do hlavy

Reagovat
BaggioRoberto

A tohle se samozrejme nepiska. At jdou rozhodci do prd... Akorat lidem zhnusi fotbal.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak aspon ze tak, ale penalta mela byt za to kopnuti do hlavy predtim.

Reagovat
Yanek

Na tu penaltu by mel jit Giroud...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hellas pohroma

Reagovat
BaggioRoberto

Kolaps Verona.

Reagovat
BaggioRoberto

A uz vedeme. Veril jsem.

Reagovat
EXoRcIsT

gooool este treba pridat zeby nevyrovnali

Reagovat
GEGE

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
bobis21

Super že se hráči nepoloží když prohrávají, aspoň jsou ty zápasy s emocemi

(teď už ale do konce prosím žádné emoce, další drama není potřeba )

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplár

Reagovat
BaggioRoberto

S těma zraněníma už to neni dobrý.

Reagovat
GEGE

Casti sice je to průměrák a baletka ale dnes byl rozdílový.Nezasloužil si aby se s ním letos tak vymrdalo.Absolutní profík.

Reagovat
Largo

To bylo videt na konci, jak brecel. Neproziva idealni chvile navzdory tomu, jakej je to profik

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan !!!! Vydrene 3b

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!

Reagovat
mastakillah

Když porovnám Bakayoka, který u nás byl loni na hostování na DM s Anguissou, který hostuje letos, tak je to 100 a 1. Za mě zatím náš nejlepší hráč na začátku sezóny

Insigne

Reagovat
FuckT

To jednoznacne, dnes K2, Anguissa a Osimhen na ihrisku, este Di Lorenzo okay, ostatni na uterak...

Reagovat
10

tjn, vypadá jako velká trefa..."z hovna"

Reagovat
mastakillah

Insigne je zralej na vystřídání. To je hrůza dnes

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, dobrá

Reagovat
Furia Ceca

7 Italů v základu... to dlouho nepamatuju

Reagovat
Kapřík

Reagovat
stuff

Anooo

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
10

MOISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
The Krupy

Moise

Reagovat
Furia Ceca

Chvíli jsem ale nedejchal...

Reagovat
Largo

Nadhernej pas od De Sciglia

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Otocit! Daje Roma!

Reagovat
Furia Ceca

Kean dal gól uchem

Reagovat
Largo

Hlavne aby to u Nicola nebylo nic vaznyho

Reagovat
Furia Ceca

Ten je nějakej skleněnej...

Reagovat
Largo

Jj, uz tak pomalu vypada. Tak mit za sebou dva takovy narocny zakroky ve dvaadvaceti letech…

Reagovat
Furia Ceca

Snad to nebude druhej Rossi...

Reagovat
Largo

No to doufam!

Reagovat
Squinty

S čím střídal?

Reagovat
10

Orsato zatím alibismus jako kráva...spadneš, pískám

Reagovat
Francesco Totti AS

On už jiný nebude

Reagovat
10

Chiello, ty dřeváku

Reagovat
10

Szcz! já mu věřil dycky

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Furia Ceca

Myslím, že po prvních dvou kolech mu nevěřil už vůbec nikdo...

Reagovat
10

já mu nevěřil už před tím prvním...zápasem v Juventusu

Reagovat
stuff

Polaaak!!!

Reagovat
Furia Ceca

Výborně Teku A o poločase povinně přezout, kurva

Reagovat
Largo

Jak je mozny, ze nenechal vyhodu???

Reagovat
LesyJePan

Tiez nechapem asi sa upiskol

Reagovat
10

protože pískal správně penalta..?

Reagovat
10

°penaltu

Reagovat
Largo

Blbost, mel nechat vyhodu. Abraham vsitil gol pred tim, nez ten vul piskal

Reagovat
10

to není pravda, aspoň si nevymýšlej

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Me jde hlavne o Tvoje zdravi, aby Ti nepraskla zilka…

Reagovat
10

já jsem úplně v klidu

Reagovat
Lech

To sice pravda neni, ale fakt, ze to mel nechat odehrat do konce, nezminis

Reagovat
10

vy tady děláte, jako kdybyste viděli výhodu u penalty každý kolo ...prostě ukázal na penaltu okamžitě po tom zákroku a dál to neřešil, to pro mě není žádná mega chyba, pořád je to penalta

Reagovat
10

navíc teď koukám, že Miky zahrál před tím gólem rukou, takže by to stejně vrátil na penaltu

Reagovat
Lech

Jasnyy, jsem rad za penaltu. Fotbal se totiz hraje na penalty ne na goly, drzim tlamu jasne ze to chyba byla, kor kdyz maji var a muzou si dovolit nechavat dohrat akce. Chybi ti soudnost ale to je v poho, ja to preziju. Na prvni vetu nereaguju, to nevim o cem mluvis

Reagovat
10

přečti si i ten příspěvek pod tím, přesně kvůli tomuhle se prostě výhody u penalt nedávají...ale to je jedno, já už si u vás zvykl

Reagovat
Alberto Aquilani

V dnešnom futbalovom VARe, kedy sa rozhodcovia boja odpískať čokoľvek ešte predtým aby to neodobril VAR ti príde v poriadku odpískať ihneď penaltu, pri pokračujúcej akcii, kedy lopta smeruje do siete? Či už tam ruka bola alebo nie... aspoň nefabuluj,. Ty si vždy upravíš všetko tak aby ti to vyhovovalo... najprv pískal offside - za teba v poriadku, potom za 20 minút si všimneš ruku... ešte keby si nešiel spať si IMO schopný napísať, že sa mal pískať kop od brány

Reagovat
10

nefabuluj? píše největší hysterickej převraceč faktů a příspěvků na tomhle fóru, což si jen potvrdil tímhle příspěvkem

kde píšu, že "pískal offside"?

Reagovat
Alberto Aquilani

Niekde dole píšeš takým tým svojím štýlom, ktorý je ťažko rozumieť ako myslíš, lebo si nechávaš zadné dvierka na to, aby si to zas mohol otočiť. "protože Miky mi přišel v ofsajdu, pokud to nebral jako míč od Danila"

Neberiem ti že si chytrý kluk, ale táto tvoja obsesia vždy a všetko otočiť tak, aby z toho Juventus vyšiel najlepšie je ehm... Možno by stačilo napísať, že je Orsato imbecil, že v dnešnom futbale (kedy je rozhodca schopný nepísknuť 30 metrový offside a dalej nechať šprintovať hráča, len aby mu to odobroil VAR) pískne v momente penaltu pri pokračujúcej gólovke je proste debilizmus. My by sme sa potom pozreli na tú ruku Mkhitaryana a mohli sme si vzájomne na konci pohonkať, že to vlastne dopadlo presne tak ako malo (že sa pískala penalta), ale v konečnom dôsledku je idiot len Orsato. Ale nie, ty vždy a za každých okolností potrebuješ byť ten nad vecou a najinteligentnejší a najspravodlivejší.

Reagovat
10

Přečti si, co jsem napsal, na co jsem reagoval, a pak z toho můžeš konstruovat tyhle tvoje rádoby moralizující píčoviny. Ale nedělej to na nesmyslech, který sis vytvořil ve svojí hlavě a teď mi je tady podsouváš.

Není to těžký najít, ty "niekde dole". Tady seš na fóru, kde to je napsaný, neřekl jsem to před rokem někde v hospodě.

Jinak je sranda, že tu poslední větu cítím dost z tebe, akorát bych to najinteligentnejší vyměnil za křečovitě ironickej a rádoby vtipnej. Bohužel ta vtipnost se ti v tý křeči poslední dobou dost vytrácí...

Reagovat
10

Jinak teda ještě k týhle sračce - " obsesia vždy a všetko otočiť tak, aby z toho Juventus vyšiel najlepšie je ehm"

Co má tohle rozhodnutí Orsata společnýho s Juventusem?

Reagovat
Alberto Aquilani

Počkaj, čo má rozhodnutie Orsata spoločné s Juventusom, really? Ale poďme teda ku konkrétnym príkladom, ktoré máš tak rád:

1. Pravidlo o výhode:

https://scontent.fksc2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s1080x2048/245713013_228895779228555_2952440676140646093_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=YB7HlTh_g6wAX-8WCb3&_nc_ht=scontent.fksc2-1.fna&oh=94be54ecc9f09d0bb66f3279d6f00f1c&oe=61938F71

tvoje chápanie: "prostě ukázal na penaltu okamžitě po tom zákroku a dál to neřešil, to pro mě není žádná mega chyba, pořád je to penalta"

Ešte k tomu (apropo, hodil si tu nejaké 3 sekundové video z twittru, kde je ruka prekázateľná oveľa menej ako to, že Chielli Pellegriniho zasiahol):

https://scontent.fksc2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s1080x2048/245713816_626068711723603_6128556607055445697_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=j41mtJY1iUAAX8jXxXT&_nc_ht=scontent.fksc2-1.fna&oh=68193a7a0837cacd82da156ebe19f945&oe=6192CF65

2. To o tom, že to pískol ešte predtým ako lopta prešla za čiaru:

- Tu sa nehádam, len ma prekvapuje, že taký inteligentný chalan ako ty neberie v úvahu, že obraz a zvuk z futbalového prenosu nemusia vždy !ladiť"

https://scontent.fksc2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s1080x2048/246237680_425365169116730_3717893351299994653_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=ENMlLdSdSB4AX8QluD_&_nc_ht=scontent.fksc2-1.fna&oh=ee8c595f7416a300a0e5a36d6401dd5e&oe=61935339

Reagovat
10

Pěkně si od tý tvojí sračky zase odběhl jinam, jak se ti to hodí.

1) Já nikde nepíšu, že je v pravidlech nějaká výjimka o výhodách u penalt, píšu o tom, že v reálu to v 99% rozhodčí nedělá.

2) Tady znovu nevím, co zkoušíš, ale pokud rozhodčí s píšťalkou v puse ukazuje na penaltu, je tam dost velká pravděpodobnost, že do tý píšťalky taky fouká. To ani nemusíš mít zapnutej zvuk a ani nemusíš být "inteligentný chalan", stačí nebýt vypatlanej trouba.

Orsato sledoval akci Mikyho a pak se hned otočil na penaltu, tu akci dál nesledoval, ty sis to 30x stopnul a vidíš to z horní kamery. Proto si to nedovoluju považovat za nějakou velkou chybu. Chápu, že s tím názorem nesouhlasíš, nejsi sám, média to vidí podobně. Nemám problém to akceptovat.

Pořád tohle rozhodnutí ale vyústilo v penaltu, kdybyste jí dali, tak bys to neřešil. Ale zase by si všechno nemohl svádět na to, že vás zase zaříznul rozhodčí a Juve to zase koupilo, takže by tvůj život vlastně ztratil smysl...

Reagovat
10

https://twitter.com/SimoneGarb/status/1449834242402365443?s=20

tohle ještě k tomu tvýmu pokusu, že to není prokazatelný, nebo že jsem sem dal zavádějící video, nebo co se zase snažíš vytvořit...

Reagovat
10

Btw. ona taky existuje varianta, že tuhle ruku viděl už Orsato, protože na to měl nejlepší výhled. S touhle variantou si ve svý vědecký práci počítal?

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak počkaj, videl ruku Mkhityryana, ale už o sekundu na to ukazuje a píska penaltu? Tu mi niečo nesedí, šéfko.

S Tebou by som chcel ísť na pivo!

Reagovat
10

Zvu tě! By mě zajímalo, jestli si takovej magor i naživo

Reagovat
Alberto Aquilani

Stále tu "pracuješ" s nejakými variantami... raz videl toto, potom toto, potom fúkal kvôli tomu... Isté je, že rozhodca pochybil a Rímu mal byť uznaný gól, môžeš si pravidlá ohýbať akokoľvek chceš, to je proste nespochybniteľný fakt. Že Orsato sa radšej sústredí na odpískanie a ukázanie penalty ako na to, že lopta je stále v hre, asi pol metra od bránkovej čiary je len jeho neschopnosť.

"Tady znovu nevím, co zkoušíš, ale pokud rozhodčí s píšťalkou v puse ukazuje na penaltu, je tam dost velká pravděpodobnost, že do tý píšťalky taky fouká. To ani nemusíš mít zapnutej zvuk a ani nemusíš být "inteligentný chalan", stačí nebýt vypatlanej trouba."

Vždy som ťa bral ako nadčloveka a týmto si to len potvrdil. Takže z toho TV/internetového prenosu pri tej akcii ešte aj presne vidíš, v ktorej stotine Orsato fúkne do píšťalky? Pche, ty si hrozný frajer!

Reagovat
10

Tyvoe....

Reagovat
stuff

Jozo, ty prestan klamat do telky

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Přiznám se, že se v tom moc neorientuju... Podle mě fauloval už Danilo, protože ač ukazoval na míč, já jsem si nevšiml, že by ho hrál. Ale Orsato foukl až Wojtův faul. V tý mele jsem ani nezaregistroval, že míč nakonec skončil v síti.

Reagovat
$dolar$

"V tý mele jsem ani nezaregistroval, že míč nakonec skončil v síti." tak urcite.. sice to bylo asi vterinu po tom faulu polaka a naprosto pokracujici akcem ale ty sis toho nevsiml.. Jeste o cerveny karkulce prosim.

Reagovat
Furia Ceca

Ne, nevšiml, debile...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nuno čomes

To bylo moc dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se upísknul, podle výrazu z toho sám nebyl nejšťastnější. No klasická utkání s Juve, když už na ně herně máme, tak se objeví nějaká smůla.

Reagovat
EXoRcIsT

ten rozhodca je falat

Reagovat
$dolar$

Co to je za sracku? Jakto ze neuznal gol???? Zase klasika Juventusu?

Reagovat
Largo

To je rozhodcim, ne Juventusem.

Reagovat
danko10

Ach, tieto magické večery v Turíne.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
danko10

Reagovat
Largo

Chiellini opet pan herec

Reagovat
Furia Ceca

Ale Abraham nezvládá... Očividně je nasrenej, že nekopal penaltu – kór když se neproměnila – a to zatažení Chielliniho byl úplně zbytečný faul z frustrace. Mourinho by ho měl o poločase zklidnit, ať nejdete do 10.

Reagovat
Largo

Ale houby. Nastvanej je, ze mu nenechali ten gol. Penalty jsou v AS davno jasne dany. Ale frustrovanej je, to je jasny.

Reagovat
Furia Ceca

Já mám pocit, že ten míč nechtěl dát z rukou...

Reagovat
DelPiero137

Ale Abraham ho tam zobral, to ze Chielo tomu pridel ok ale na kartu to bolo.

Reagovat
Nuno čomes

Fakt mě zajímá, co bude dělat, až ho opravdu někdo zajede

Reagovat
Maritazzi

Orsato klasická mrdka.

Reagovat
Furia Ceca

Já nevím, proč mu ty šlágry dávaj... vždycky všechno posere Mě už teda vytáčí jeho xicht jen když ho vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi asi ide nahradiť Jima Carrey ho v nejakom pokračovaní Blbý a blbsi s tým účesom

Reagovat
FuckT

To tusim vsade tie penalty kopu ti co to vobec nevedia.

Reagovat
Largo

Tak v tom ses absolutne spletl, protoze malokdo v lize kope penalty tak dobre jako Veretout.

Reagovat
FuckT

No proti komu ale. Jednu dolezitu kope a je to v pici. Na tieto by nemal ist ten co ich kope dobre, ale ten co ma v pici jak drak a nedosere sa.

Reagovat
Largo

Coz ale Veretout je.

Reagovat
FuckT

Tak mi to nejak nevychadza lebo to kopol takmer rovnako zle ako Insigne dnes.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, čo iného sme čakali v tomto zápase, je v ňom všetko:

Klasicky debilný gól po centri od hráča, o ktorom som si myslel že zomrel pred pár rokmi pri tom páde mosta v Taliansku. Kean tam ešte pomasíruje Ibanezovi držku, nech sa mu to rovno ešte aj do jeho vlastnej držky odrazí (či to bola predtým ruka Cuadrada nejdem konšpirovať).

Zraní sa Zaniolo, veď prečo nie, je mladý, ešte to niekedy hádam rozchodí

Nedáme penaltu, ktorá vlastne ani penalta byť nemala, ale mal to byť gól, ale však vlastne sa tu dočítam že penaltička po správnosti, vlastne môžme byť radi, že to neodpískal naopak, takže všetko olrajt. že to Džordan nedá vedela aj jeho mamka pri telke.

Vlastne môžeme byť radi že sa po ceste do Turína nerozjebala freccia rossa o nejaký ľadovec a všetci nezahynuli. Možno o rok ich tam pichneme.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

Reagovat
Lech

Orsato zkuseny borec. Ja chapu ze rozhodci obcas neco nevidi a potrebuje poradit asistentem. Chapu ze i mladsi rozhodci udela zbrkle rozhodnuti. Ale kurvaaa, stary cap co piska desitky let...ostuda a tpc nevim kolikrat to uz pisu, ale stejne jak existuji tresty napr za nesportovni chovani od hracu az po trenery, mely by se vyvozovat i nejaky tresty rozhodcim za tydle idiotske reseni ktere dojebe v pulce zapasu jak psychiku, tak i celkove skore. Ja nevim, ale zaslouzil by minimalne nakopat doprdele

Reagovat
DelPiero137

Nerozumiem preco neuznal gol a piskol. A ktory zakrov vlastne piskol? Danila alebo Wojtu?

Reagovat
LesyJePan

To je uplne jedno mal normalne platit gol … upiskol sa

Reagovat
Largo

Ja bych jako vetsi faul videl ten Daniluv.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

kdyby nedal žlutou Polákovi, tak bych věřil tomu, že pískal ten první zákrok...protože Miky mi přišel v ofsajdu, pokud to nebral jako míč od Danila

Reagovat
10

tak bez ofsajdu, míč šel od Danila...Mkhitaryan zahrál před gólem rukou, takže i kdyby to nechal dohrát, gól by neuznal a kopala by se penalta

Reagovat
DelPiero137

Bola tam fakt ruka Mikoho? Popravde toto je pre mna velmi neprehladna situacia, neviem ake pravidla by sa mali uplatnit a co je spravne. Zo zaberov co davali na Nova Sporte by som asi dal vyhodu a uznal gol.

Reagovat
DelPiero137

Ja ti neviem... nebolo to uz v pade po tom zakroku Wojtu?

Reagovat
10

Vždyť jo, tady se bavíme o tom, že by kvůli tomu stejně neuznal ten následný gól Abrahama...

Reagovat
DelPiero137

Ak tam videl tu ruku a dopomohol si k vyhode tou rukou (vybojoval/posunul na Abrahama) tak gol by nemal platit. V tom okamihu sa ma piskat penalta, pretoze Wojta evidentne fauloval tou zdvihnutou nohou.

Nemohli tu penaltu premenit a bol by klud?

Sranda je ze je to najslabsie Juve za poslednu dekadu (ci kolko) ale najvacsiu sancu AS pripravil vlastne hrac Juve tym sa posmykol...

Reagovat
10

Ano, to píšu. Tady se mluví o tom, že nenechal dohrát akci, že nedal výhodu. Ale to by se kvůli týhle ruce stejně vracelo, takže to v důsledku nic nezměnilo.

Jinak myslím, že tohle nejslabší Juve nebylo, AS moc šancí nemělo. Pod Pirlem by se hrál hurá fotbal a prohráli bysme...Juve teď musí sbírat body, na zbytek je dost času

Reagovat
DelPiero137

Toto Juve nie je slabsie ako to pred Contem ale nemyslim si ze je favorit na titul. To som skor reagoval na oznacenie v tomto preview.

Presne, sme v pozicii kedy si nemozeme dovolit a ani nemame kader nato dominovat a hrat pekny futbal. Hraci sa potrebuju zohrat, ziskat formu, ziskat sebavedomie, posunut sa co najvyssie a potom mozeme pracovat na krase. Tuto sezonu si znova ziskame vela nepriatelov

Reagovat
10

vidím to stejně

Reagovat
Nuno čomes

Spíš rameno Locatelliho.

Reagovat
Furia Ceca

Ale De Sciglio tam ty pasy slušně rozdává

Reagovat
stuff

Reagovat
Lech

Nechutny

Reagovat
Furia Ceca

Chillini s Bonuccim jsou dneska šílený Samej promach, špatný zpracování, jeden kix za druhým...

Reagovat
Largo

A furt o kategorii lepsi nez Mancini s Ibanezem

Reagovat
Furia Ceca

Povíme si po zápase, mám strach, že ještě něco vyrobí...

Reagovat
Alberto Aquilani

buhahahahahahahaha.... bežte doprdele

Reagovat
10

děláš si prdel?

Reagovat
Bily

1. penaltu se mohl upísknout, ale spíše to Jelito ve žlutým, prostě jednoduše podělal, akce se nechává dojet, dokud není balón v zamezí.

2. penalta dle videa... kontakt tam byl, Nosatec tam šel jak kopyto

nicméně dle hry, stále věříme v gól, či lépe 2 - 3

Reagovat
Largo

U ty druhy to byl imho spis faul Pelleho.

Reagovat
10

ani jednoho, ale když už, tak ho první "trefil" on...

Reagovat
Lech

jaky divadlo stropil. Ale tak nedivim se na jj theater

Reagovat
Furia Ceca

Ty woe, za 70 minut jsme vůbec nedostali Chiesu do hry...

Reagovat
10

jj, Chiesu a dalších 10 hráčů

Reagovat
Furia Ceca

A už ani nedostaneme

Reagovat
lnterista

To Juve je taky šílený...jak může vyhrávat?

Reagovat
Nuno čomes

Oni měli špatný start. Teď budou vyhrávat ani nebudou vědět jak. AC je na vlně a Napoli se soustředí jen na ligu, ti pokud nechytnou nějaky blackout, tak si jdou pro titul.

Reagovat
DelPiero137

Ja paradoxne verim skor AC, pripadne vam na titul ako Neapolu

Reagovat
stuff

ac bude rado za LM. Tam vpredu sa este moze udiat cokolvek.

Reagovat
Stana95

i to Bergamo bych neodepisoval

Reagovat
DelPiero137

Mne pride AC najhladovejsie, mnho mladych hracov spravilo velky progress, nabrali skusenosti, vyhrali zapase ako velke muzstvo. Navyse maju stale kopec zraneni a dokazali sa s tym vysporiadat. Ked sa im vratia zraneny, budu silnejsi a mozu viac kombinovat.

SSC mi pride ze ma uzsi kader, nemaju vela zranenych a kazdy hra v top forme. Co sa moze rychlo zmenit.

Samozrejme, na sudy je skoro. Ja mamontelne verim najviac asi AC, potom Interu.

Reagovat
Largo

Jako nebrat ani bod s TIMHLE Juventusem, to jsem fakt necekal.

Reagovat
Furia Ceca

Po Arthurovi dost místních Juventinů volalo, tak jsem zvědavej...

Reagovat
10

ze zoufalosti ale

Reagovat
Furia Ceca

Hele, já se nehádám... já jen že za mě je s tím svým přístupem stejně napíču jako ti 3 další klauni

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo... něco tam předvedl. Dát si hlavu do pořádku, byl by platnej.

Reagovat
10

na něm vidíš, jaká je realita toho týmu...když po jeho příchodu poprvé v zápase přišly taky 2 přesný přihrávky za sebou

Reagovat
stuff

Ze nas takto herne prevalcuje Murino s AS, tak to tyvole by som nepovedal

Reagovat
Largo

Tak to me bylo naprosto jasny. Dyt je to v ofenzive desna bida. Nemit tu stoperskou dvojici tak sehranou, tak se Juve pohybuje kolem 10. mista. Udinese nas mlelo vic nez Juve.

Reagovat
10

vždyť se aktuálně Juventus pohybuje kolem 10. místa i s tou tvojí sehranou stoperskou dvojicí

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Trufam si povedat ze kvalitou kadra je pred nami niekolko klubov v tejto sezone. Nerad to hovorim ale ucel svati prostriedky. Neostava nam nic ine ako branit a hrat tento Maxov futbal ala Atletico pocas najvacsiej slavy aby sme sa dostali do LM buducu sezonu. Na ziadnu kontrolu hry, ofenzivnu smrst toto muzstvo nema.

Ato mame uz niekolko zapasov daleko od idealnej zostavy z toho mala dobreho co tam mame.

Reagovat
Mihal

Allegriho juventus a vysledky 1:0 su zda sa definitivne naspat

Reagovat
stuff

Arthur tych par minut velmi prijemne prekvapil. Azda ho teraz nepredlzia.

Dobry vykon desciglio, polak a par dobrych momentov loca.

Chiello s Leom uz proste nemozu hrat taketo zapasy obaja. To je nieco strasne.

Ale body sa pocitaju. Necakal som, ze tak skoro budeme na dostrel LM.

A za mna Morata zaklad miesto Kena.

Forza juve!

Reagovat
Alberto Aquilani

6 žltých kariet a 5 striedaní v druhom polčase plus do toho asi 18 minút VARu pri posudzovaní Chielliniho zákroku = 3 minúty nadstaveného času Raz za rok táto sračka úplne stačí

Reagovat
Mihal

Tie 3 minuty boli vysmech, to som si aj ja hovoril

Reagovat
stuff

A aby som nezabudol, nedosrat si to s rusakmi.

Reagovat
Francesco Totti AS

Juventus už slabší asi být nemůže. Vyhráli jim to stopeři, co ti toho zblokujou to je neskutečný. AS max 4. místo, na víc to není, bohužel. A to jsem Žožulovi docela věřil

Reagovat
smazaný uživatel

no o to stvrte miesto vidim bitku medzi AS, Juve, Atalantou a Laziom tak gl :)

Reagovat
snuff24

“Ledong Sports zistil a potvdrzuje správy z Talianska, PIF (arabský fond ktorý nedávno odkúpil Newcastle) naozaj jedná so Suningom, ktorý už situáciu nezvláda, o predaji vlastníctva Interu. Momentálne prebiehajú jednania kde sa dolaďujú isté detaily, najmä čo sa týka nového štadiónu, ktoré by však mali byť čoskoro vyriešené. Finálna suma by sa mala pohybovať okolo jednej miliardy €.” FC Inter Milán CZ / SK- FB stránka ....Tak jen doufejme že nebudeme dělat Béčko Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Možno budeme Béčko, nám budú chodiť len 50-70 miliónové posily a do Newcastle príde Haaland za 200 mil. eur

Reagovat
DelPiero137

V LM by to nebol problem ak by mali kluby rovnakych majitelov? Ci by to klasicky nejako ochcali a napr Inter napisali na dcersku spolocnost alebo nieco podobne.

Reagovat
Furia Ceca

Určitě to nějak vochčijou... stejně jako PSG, který perou prachy přes "sponzory" v emirátech a tak účinně obchází FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

neboli v LM naraz Salzburg a Leipzig uz?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele