Serie A - preview 6. kola: Benátky si to rozdají s Turínem

25.09.2021, 08:30, aktualizováno 27.09.2021, 09:08
Previews
Radost hráčů Benátek (© AFP)
Turín drží momentálně třízápasovou neporazitelnost, naposledy si na něj nepřišlo ani silné Lazio. Protáhnout šňůru bude chtít i na půdě nováčka v Benátkách. Ty se tak trochu podle očekávání zatím nacházejí v ohrožené zóně. Pokud z ní budou chtít zamířit vzhůru, pak domácí zápasy bezpochyby představují klíč.
Venezia FC - Turín FC  (pondělí 20:45)
Nováček soutěže se postupně propadl do sestupového pásma a cesta z něho může vést přes FC Turín, kde působí i český obránce David Zima. Venezia z pěti kol čtyři prohrála a tuhle bilanci hodlá napravit, zvláště když se po druhé představí na stadionu Pierluigiho Penza. Granata je v solidní formě a tři kola už nenašla přemožitele.

Turínu se začalo pod Ivanem Jurićem dařit, tedy alespoň poslední tři kola to dokazují. Po dvou výhrách nad Salernitanou a Sassuolem si připsal bod za remízu s Laziem a obecně panuje v táboře Granata pozitivní nálada.

Venezia zatím nepanikaří. Čtyři zápasy z pěti prohrála, ale zejména v minulých kolech se prezentovala zajímavými výkony. Na milánském San Siru vzdorovala víc jak hodinu, aby nakonec padla 0:2. Jediné tři body, které má v tabulce, získala v Empoli, kde zvítězila 2:1.

Venezia narazila na Turín v sezoně 2004/2005. Hosté tehdy fungovali ještě pod názvem AC Turín a v Benátkách se jim podařilo zvítězit hladce 3:0. Od té doby uplynulo už víc jak jedenáct let, takže tato statistika nemá valnou hodnotu.

Na straně domácích jsou čtyři absence. Kouč Zanetti nemůže počítat s Ala-Myllimakim, Lezzerinim, Hapsem a Sigurdssonem. Ještě o jedno jméno navíc schází Turínu. Na marodce zůstávají Edera, Zaza, Belotti, Praet a Pjaca.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Maenpaa - Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Schnegg - Crnigoj, Vacca, Busio - Aramu, Henry, Johnsen
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Zima, Bremer, Rodríguez - Singo, Pobega, Mandragora, Ansaldi, Linetty - Lukić, Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.27 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - UC Sampdoria  (neděle 12:30)
Volejte sláva a tři dny se radujte, jako by znělo tábora bianconeri. Juventus totiž poprvé v sezoně vyhrál ligové klání a konečně začal stoupat tabulkou. Jestli byla výhra nad Spezií bodem obratu, nebo jestli se jednalo o jednu vlaštovku, co jaro nedělá, se dozvíme v neděli kolem oběda. To se totiž na Allianz Stadium chystá janovská Doria.

Juventus konečně vyhrál! Trvalo to jen pět kol, než si konečně mohl připsat tři body. Po dvou ligových porážkách a dvou remízách se tým trenéra Maxe Allegriho konečně vzpamatoval. Ale zase to nebylo bez chyb, trápení a pozdvižených obočí na straně fanoušků Staré dámy. Utkání se Spezií se totiž pro Juve vyvíjelo všelijak, jen ne dobře.

Krátce po změně stran se navíc Spezia dostala do vedení a zase to vypadalo na průšvih. Jenže tentokrát se Juventus vzpamatoval brzo a Spezia navíc dobrovolně vyklidila pole svým přístupem. Takže když na 2:2 srovnal Chiesa, bylo jen otázkou času, kdy Juve udeří znovu. Povedlo se mu to jen chvíli po vyrovnávací brance díky trefě Matthijse de Ligta. Allegri si mohl oddechnout a Juventus se posunul tabulkou vzhůru.

Pořád to ale není ten Juventus, který ještě v předminulé sezoně se železnou pravidelností vyhrával. Stará dáma se na elitní týmy nechytá a dívá se jim na záda se slušným odstupem. Zatím, v duchu hesla Fino alla Fine.

Trenér Allegri ale nepochybuje, že se jeho hráči zvednou a že bude utkání se Spezií bodem obratu. "Utkání se Spezií se pro nás nevyvíjelo dobře, protože jsme udělali několik individuálních i systémových chyb. Musíme se z nich ale poučit. Líbilo se mi, že se tým nevzdal a bojoval až do konce. To je ta správná mentalita, která nás může dostat zase na přední místo. Teď bude důležité vstoupit lépe do utkání se Sampdorií a proměňovat naše šance efektivněji."

Sampdoria to s Juventusem nikdy moc neuměla a na jeho půdě už teprve ne. Když se naposledy dočkala tří bodů v Turíně, psal se rok 2013 a v památném utkání tehdy oslabená Sampdoria vyhrála 2:1 díky dvěma trefám mladíčka Maura Icardiho.

Ten už dávno v Sampdorii nehraje, teď má janovský celek nové hrdiny. Mladíky jako Damsgaard nebo veterány jako Candreva, Caputo a Quagliarella. S nimi se Sampdoria prozatím trápí a definitivní punc problémů dostala ve vloženém kole. Ve čtvrtek večer totiž dostala od suverénní Neapole čtyři branky a klesla na třináctou příčku.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Bentancur, McKennie, Rabiot - Dybala, Kean
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Ekdal, Askildsen, Damsgaard - Caputo, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.49 - 8.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Udinese vložené kolo nezvládlo podle představ a z Říma se vrátilo domů s nepořízenou, i když horším týmem rozhodně nebylo. Šanci na nápravu cítí Gottiho svěřenci na domácí půdě, kam se v neděli odpoledne uchýlí Fiorentina.

Udinese vstoupilo do nového ročníku perfektně a za první tři duely získalo hned sedm bodů. Jenže teď to trochu vypadá, že týmu trenéra Gottiho došla šťáva. Ve dvou posledních utkáních Zebry prohrály a navíc v nich nedaly ani jednu branku. Je fakt, že narazily na poměrně silné soupeře, protože po Neapoli se utkaly taky s AS Řím na jeho půdě. Nevedly si v utkání vůbec špatně, zejména po změně stran svého soka přehrávaly, ale ani to na body nestačilo.

Jedinou brankou rozhodl o neúspěchu Zeber domácí útočník Tammy Abraham a trenér Gotti byl hodně sklíčený. "Moc mě mrzí, jak to utkání skončilo. Nehráli jsme vůbec špatně a poté, co jsme trochu nabrali dech, jsme zejména ve druhé půli soupeře k ničemu nepustili. Odjíždět bez bodů poté, co na hřišti necháte všechno, je hrozný pocit. Není ale čas truchlit, protože ani Fiorentina nás nenechá vydechnout."

Fialky si vedou ještě lépe než Udinese. Pod vedením trenéra Italiana nejenže předvádí velmi solidní fotbal, ale také získávají body. Na kontě jich mají už devět a sérii tří výher v řadě ukončilo až vložené páté kolo. V něm Fialky sice nejprve sehráli skvělý první poločas s Interem, ale ve druhém fyzicky odešly a dostaly od něj tři branky.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Molina, Arslan, Walace, Makengo, Zeegelaar - Pereyra, Pussetto
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Duncan - Callejón, Vlahović, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.21 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Salernitana Calcio  (neděle 15:00)
Sassuolo začalo nový ročník Serie A dle přísloví "první vyhrání z kapsy vyhání" a po pěti odehraných kolech se krčí na čtrnáctém místě tabulky. Po třech zápasech bez bodu už potřebuje zabrat a doma má k tomu vítanou příležitost. Na Mapei Stadium totiž zavítá nováček Salernitana Calcio.

Zatím to ze strany Sassuola není optimální a zdá se, že ztráta trenéra Roberta De Zerbiho je fatální. Jeho nástupce Dionisi sice vyhrál úvodní duel na hřišti Hellasu Verona, ale pak už jeho tým ani jednou nevyhrál. Aktuálně si připsal tři porážky v řadě a klesl na čtrnácté místo. I přes nelichotivé výsledky je Sassuolo proti Salernitaně velkým favoritem.

Oba celky se naposledy střetly před jedenácti lety v Serii B a už tehdy byli úspěšnější Neroverdi. Salernitana porazila Sassuolo v roce 2008 jak v nižší soutěži, tak i v Coppa Italia.

Salernitana prožívá těžkou realitu bojů v nejvyšší soutěži a zatím se jí nedaří. První čtyři zápasy prohrála a poprvé bodovala až v týdnu proti Hellasu. Vzhledem k tomu, jak Salernitana odstartovala, byla remíza 2:2 zlatá. Hellas totiž vedl v prvním poločase už 2:0, když se dvakrát trefil Nikola Kalinić. Salernitana do poločasu snížila zásluhou Gonda a vyrovnávací branku měl na starosti Mamadou Coulibaly.

Trenér Dionisi se musí obejít bez dvojice Obiang - Romagna, zatímco hosté postrádají ještě dvojnásobek hráčů. K dispozici nebudou Capezzi, Ruggeri, Aya i hvězdný Francouz Ribéry.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogério - Lopez, Frattesi - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Gyomber, Strandberg, Gagliolo - Kechrida, M. Coulibaly, L. Coulibaly, Ranieri, Obi - Djurić, Gondo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.09 - 8.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Empoli ve vloženém kole vyloupilo Cagliari a vrátilo se domů se třemi body, na což bude chtít navázat v neděli odpoledne. To se na stadionu Carlo Castellani ukáže Bologna, která pro změnu dobře reagovala na debakl od Interu.

Empoli se s Bolognou utkává spíš sporadicky, vzhledem k tomu, kolik času pravidelně tráví ve druhé nejvyšší lize. Tentokrát by ale v Serii A chtělo zůstat déle. Zatím však podává nevyrovnané výkony. Sice porazilo Juventus, ale následně prohrálo s Venezií i Sampdorií, v obou případech navíc doma. Se skóre 2:8 a třemi prohrami má ze všech týmů právě Empoli suverénně nejhorší domácí formu.

V minulém kole se mu ale povedlo dát dvě branky Cagliari a ze Sardinie se vrátilo jako král. Solidně se mu vyprazdňuje i marodka, na níž v tuto chvíli zůstává jen duo Tonelli a Fiamozzi. Hosté budou v Toskánsku hrát bez Kingsleyho a Schoutena.

Dlouhodobí marodi ale nejsou jediným problémem trenéra Mihajloviće. V Empoli totiž Bologna od roku 2001 nevyhrála! Ani tentokrát nemá moc velké šance, protože ve venkovních zápasech je druhým nejhorším týmem ligy.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Marchizza - Haas, Ricci, Henderson - Bajrami - Cutrone, Mancuso
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Medel, Bonifazi, Dijks - Domínguez, Svanberg - Orsolini, Soriano, Barrow - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.56 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - AS Řím  (neděle 18:00)
Řím opět zachvátí požár. V neděli večer ale nebude demolovat a ničit jako ten Neronův, nýbrž by měl být oslňující oslavou fotbalu a všeho, co k tomu patří. Na programu je totiž římské derby dvou slavných klubů. Očekávané je tohle utkání i proto, že na lavičce obou nepřátel sedí dvě velká jména světového fotbalu.

Tentokrát to není jen Lazio versus AS, ale také Maurizio Sarri versus José Mourinho. Tedy dva pánové, kteří se jako soupeři v Premier League moc nemuseli. A to je ještě kulantně řečeno. O jejich rivalitě a vzájemných potyčkách už toho bylo napsáno mnoho a ostatně i Portugalec José Mourinho na své první oficiální tiskové konferenci musel odpovídat na všetečný dotaz novináře, zda jsou se Sarrim pořád ještě nepřátelé.

V létě se navíc stala jedna nevídaná věc, když z kádru AS přestoupil do kádru Lazia Španěl Pedro. Prozatím své angažmá ale nemůže hodnotit úplně ideálně. Po osobní stránce možná, protože na rozdíl od městského rivala v Laziu pravidelně hraje, ale celkově se jeho týmu nedaří ani zdaleka tak, jak jsou jeho tifosi zvyklí.

Lazio nevyhrálo soutěžní duel od konce srpna, kdy nasázelo šest branek Spezii. Prohrálo s AC Milán, v Evropské lize s Galatasarayem a remízy si připsalo proti Cagliari a Turínu. Ve vloženém kole s turínským FC mělo namále, protože ještě v 90. minutě prohrávalo. Jenže sudí postřehl faul ve vápně na Muriqiho a tak mohl Ciro Immobile vesele kopat penaltu, která bodový příděl obou klubů srovnala.

Giovanni Martusciello, asistent trenéra Sarriho, před derby s AS uvedl: "Měli jsme naposledy hodně silného soupeře a proto jsem rád, že jsme uhráli aspoň bod. Dopustili jsme se několika individuálních chyb, to je pravda, ale oceňuji reakci našich hráčů na inkasovanou branku. Pokud budeme ostražitější a pozornější proti AS, můžeme vyhrát."

Jedinou absencí Lazia bude zřejmě útočník Zaccagni, který se už předminule zranil. Římané jsou na tom mnohem hůř, protože jim schází Spinazzola, možná obránce Viña, ale především kapitán Lorenzo Pellegrini. Muž v možná nejlepší formě z celého týmu dostal v minulém kole dvě žluté karty a byl vyloučen.

Jinak mohou být Vlci se svou sezonou prozatím poměrně spokojení. Neodpustili si sice lapsus s Veronou (porážka 2:3), ale zbylá klání vyhráli. Byť těsně a s vypětím všech fyzických sil (neb trenér Mourinho evidentně nemá ve slovníku slovo rotace), jako naposledy proti Udinese.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Felipe Anderson
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Smalling, Viña - Cristante, Veretout - Zaniolo, Mchitarjan, El Shaarawy - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.46 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Nedělní program 6. kola Serie A završí duel mezi domácí Neapolí a Cagliari. Hostující tým do něj jde jako jasný outsider, protože současná Neapol bere dech svou lehkostí, suverénností a technickou vyspělostí. Dokáže sardinský klub překvapit trenéra Spallettiho?

Neapol je v laufu jako už dlouho ne a pomalu se objevují opatrná prohlášení jeho bývalých hráčů nebo podporovatelů o mistrovském Scudettu. To je samozřejmě hodně předčasné a primárně jsou tyto výkřiky založeny jen na momentálním nadšení. Faktem ale je, že Neapol má výtečnou formu a zdá se, že se neustále zlepšuje. Doposud je to jediný tým z celé ligy, který ještě neztratil ani bod. Jeho jediné zaváhání pochází z Evropské ligy, kdy Neapol remizovala s Leicesterem.

V lize je to válec, který vyhrává duel za duelem pomocí jasné taktiky, bezchybné obrany a smrtícího útoku. Neapol se v prvních čtyřech soutěžních utkáních spokojila se dvěma vstřelenými góly, ale protože s jídlem roste chuť, tak jí to už nestačí. V posledních dvou duelech svému soupeři pokaždé dala čtyři góly a zároveň neinkasovala ani jednou!

I proto se teď Partenopei pyšní druhou nejlepší ofenzivou a spolu s AC Milán i nejlepší obranou ligy. S Cagliari má navíc Spallettiho celek skvělé zkušenosti a to zvlášť na stadionu ve stínu Vesuvu. Cagliari totiž odtud odjelo jako vítěz jen dvakrát za dlouhých 25 let!

Neapoli se vyhýbají větší absence, mimo je pouze Demme a do kupy se dal i Dries Mertens. Cagliari stále schází Ceter s Rogem, který absolvoval úspěšnou operaci. Pro radikální řez se rozhodl i sardinský celek, když se rozloučilo s trenérem Semplicim a nahradilo jej Walterem Mazzarrim. Ten se jako bývalý úspěšný trenér Neapole na utkání samozřejmě hodně těší, byť jeho tým rozhodně nemá dobrou formu. Po remíze s Laziem totiž nestačil na nováčka z Empoli.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Zambo Anguissa, Ruíz - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Walukiewicz, Ceppitelli, Carboni - Nández, Strootman, Marin, Deiola, Dalbert - João Pedro, Keita Baldé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.01 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - AC Milán  (sobota 15:00)
Trochu netradičně už v sobotu odpoledne odehraje své utkání AC Milán. Protože rossoneri čeká již v úterý Liga mistrů proti Atléticu, je příhodné odehrát duel se Spezií v tento čas. Domácí se dle očekávání pohybují ve spodních patrech tabulky, zatímco Milánu patří průběžná třetí příčka.

Po pěti zápasech zůstává AC Milán stále bez porážky a touto výsadou se pyšní už jen tři týmy. Vedle Milána to jsou městský konkurent a obhájce Inter a stoprocentní Neapol. Rossoneri v týdnu porazili Venezii, ale rozhodně to pro ně nebylo snadné utkání. Milánští se prosadili až po změně stran a nakonec nováčkovi vstřelili dva góly.

Proti Spezii to dost možná bude podobné utkání. Loni se domácím podařilo AC Milán senzačně porazit a vlastně tím proti slavnému soupeři získali stoprocentní domácí bilanci. "Nejedeme do La Spezie přemýšlet o zápasu z minulé sezony. Tam nám chybělo všechno. Musíme odehrát utkání vážně, zůstat týmem od začátku do konce," prohlásil před zápasem Stefano Pioli. AC Milán čeká už v úterý Liga mistrů proti Atléticu Madrid a zápas potřebuje zvládnout. Výhra v La Spezii by mu pomohla dodat sebevědomí i získat patřičný klid.

Spezia patří mezi hlavní aspiranty na sestup a i po pěti kolech se nachází v nižších patrech tabulky. Se čtyřmi body jí patří sedmnácté místo. Každopádně tým trenéra Thiaga Motty není radno podceňovat, těsná prohra 2:3 s Juventusem ukázala, že i slavnější značky to mohou mít na stadionu Alberta Picca složité. Ještě na začátku druhého poločasu vedla Spezia 2:1, ale pak přeci jenom rozhodla větší kvalita Staré dámy. "Po porážce to není nikdy snadné, ale měli jsme dva dny na to, abychom to překonali," řekl trenér Thiago Motta, který kdysi oblékal dres milánského Interu. "Očekávám ten nejlepší Milán. Je to skvělé mužstvo s vynikajícím trenérem, což předvádějí od začátku sezony a to nejen v Serii A, ale také ve fantastickém zápase proti Liverpoolu," pochválil soupeře Motta.

Oba tábory hlásí několik absencí. Spezia nemůže počítat se Senou, Colleym, Agudelem, Erlicem, Recou a Kovalenkem. Na druhé straně chybí hvězdný Ibrahimović a k dispozici Piolimu nejsou ani třetí brankář Plizzari, Kjaer, Krunić, Bakayoko a Florenzi.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Amian, Nikolau, Hristov, Bastoni - Ferrer, Sala - Salcedo, Maggiore, Gyasi - Antiste
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Kalulu, Tomori, Romagnoli, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Brahim, Leao - Rebić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 4.28 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Program šestého kola Serie A nabídne již v sobotu jeden velký šlágr. Ještě předtím, než se do sebe pustí v neděli večer římské celky, si to o tři body rozdají dva týmy, které cílí na Scudetto. Aktuální mistr Itálie Inter hostí na San Siru Atalantu. A ta se po pomalejším startu opět dostává do skvělé formy.

Inter začal v minulém kole sice trochu pomalu, ale nakonec se svěřenci trenéra Simoneho Inzaghiho stejně dočkali tří bodů. Zkušeně si počkali na to, až zpočátku nažhavená a dravá Fiorentina odpadne a udělá pár chyb. A ty pak Nerazzurri potrestali stylově. Matteo Darmian, Edin Džeko a Ivan Perišić se postarali o to, že Fiorentina padla a tři body si odvezl aktuální mistr Itálie.

Inzaghiho celek se pyšní skvělým útokem, tím vůbec nejlepším v lize. Dal už 18 branek a jen pět jich dostal. Zatím se ukazuje, že dokázal zapomenout na nepovedené utkání s Realem Madrid, kvůli němuž se mu návrat do Ligy mistrů trochu pokazil. Utkání s Fiorentinou, dosavadním překvapením soutěže, pak notně muselo zvednout náladu všem hráčům i fanouškům Interu.

Obránce Matteo Darmian, autor vyrovnávací branky, před zápasem s Atalantou sdělil: "Jsem moc rád za to, že jsem skóroval a pomohl týmu k vítězství. Celkově můžeme být spokojení i s celým utkáním, ale začátek se nám moc nepovedl. Dělali jsme hloupé chyby a soupeř nás zatlačil, protože jsme mu to dovolili. Proti Atalantě čekáme ten presink ještě agresivnější, takže se na to musíme připravit. Atalanta má skvělé hráče a dokáže velmi rychle měnit tempo hry."

Celek vedený Simonem Inzaghim má štěstí, že se mu vyhýbají zranění klíčových mužů. Mimo hru zůstává jen Sensi a také Vidal. Menší zdravotní potíže odstavily na nějakou dobu ze hry Correu, ale po pauze z minulého kola by měl být někdejší hráč Lazia připraven.

Atalanta se připravuje na šlágr kola bez svých dlouhodobých absencí, tedy Hateboera s Murielem. Gasperiniho svěřenci zažili opět pomalejší start, ale už se zase drápou nahoru. Po třech soutěžních duelech bez výhry se jim povedlo nejprve porazit Salernitanu a minule o gól taky Sassuolo.

Orobici jsou po dalším tříbodovém úspěchu na solidní čtvrté příčce a na Inter ztrácejí jen tři body. Atalantě se proti Interu ale zas tak moc nedaří. Tři body si ze San Sira odvážela naposledy v roce 2014 a od té doby zde spíš paběrkuje. Dle historických statistik nás možná nečekají ani žádné větší brankové hody, neboť v posledních pěti vzájemných duelech nikdy nepadly víc než dva góly.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Džeko, Lautaro Martínez
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Djimsiti - Zappacosta, Koopmeiners, De Roon, Gosens - Iličić, Pessina - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.86 - 3.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Trenér Igor Tudor si zatím může spokojeně mnout ruce, protože ze srovnání s předchozím trenérem Di Francescem vychází už teď mnohem lépe. Jeho svěřenci ale musí rychle zregenerovat své síly, protože s odstupem necelých tří dnů je čeká janovské CFC.

Janov zatím prožívá nepříliš povedený vstup do sezony. Pravda, v prvních dvou kolech měl smůlu na velmi silné soupeře (Inter a Neapol), ale přesto nemohou být jeho fanoušci právě nadšení. V prostředí Grifone se teď hodně řeší budoucnost klubu poté, co dosavadní majitel Enrico Preziosi prodal klub do rukou skupiny amerických investorů 777 Partners, ale už v sobotu se zraky fandů budou upínat k bezprostředním záležitostem.

Večer se totiž na stadionu Luigiho Ferrarise představí Hellas. A s ním má Janov minimálně na domácí půdě dobré zkušenosti. Celek z Verony se domů jako vítěz vracel jen jednou za posledních dvacet let!

V porovnání s hosty má Ballardiniho celek další výhodu v šíři kádru. Neregistruje totiž ani jednoho zraněného, neboť se z marodky vrátil i útočník Caicedo. Hosté naopak postrádají trio Miguel Veloso, Ruegg a Frabotta.

Hellas byl prvním týmem v lize, který sáhl ke změně trenéra. Místo Di Francesca nastoupil Igor Tudor a zatím si tenhle Chorvat nevede špatně. V premiéře dokázal otočit utkání s AS Řím a v minulém kole remizoval se Salernitanou. Bod ho musel mrzet zejména proto, že nad soupeřem vedl jeho tým už o dvě branky a inkasoval až v závěru.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Maksimović, Bani, Criscito - Cambiaso, Rovella, Badelj, Hernani, Fares - Kallon, Destro
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Ceccherini, Günter, Dawidowicz - Faraoni, Ilić, Tameze, Barák, Lazović - Caprari, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.25 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol550014:215
2.Inter Milán541018:513
3.AC Milán541010:213
4.AS Řím540112:512
5.Atalanta Bergamo53116:410
6.ACF Fiorentina53028:99
7.SS Lazio522112:78
8.Bologna FC52217:108
9.Turín FC52128:57
10.Udinese Calcio52126:77
11.Empoli FC52035:86
12.Juventus FC51227:85
13.UC Sampdoria51225:75
14.US Sassuolo51135:74
15.Hellas Verona51138:114
16.Janov CFC51137:124
17.Spezia Calcio51137:134
18.Venezia FC51043:103
19.Cagliari Calcio50237:132
20.Salernitana Calcio50144:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (266)

Přidat komentář
Mihal

Forza Inter!

Reagovat
snuff24

2:0

FORZA ZANETTI

Reagovat
Eldarion

Maldini základ

Reagovat
10

Hernandez tyvoe

Reagovat
fRRR

Nemastný, neslaný. Zataženost Spezie a ta neschopnost to dát po zemi a najít si prostor vede k tomu, že do vápna (nebo bohužel i mimo něj) jde den centr za druhým, který nemaj moc koho najít.

Pozitivum je opět defenzíva a pak to jak si ten tým věří. Pravá strana výjimečně solidnější než levá, Kalulu a Saelemaekers zatímco Rebič kazí snad všechno co může. V ofenzivní fázi taky chybí podpora od zálohy, mám trochu dojem, že tam Tonali a Kessié tak bezcílně korzují.

Reagovat
fRRR

MALDINIIII

Kalulu

Reagovat
10

pěknej příběh, takhle před tátou

Reagovat
GEGE

MALDINI!!!!

Reagovat
Yanek

Maldini

Reagovat
LesyJePan

Haha cez polcas som mal chuť napisat ze v AC nema co robit a je tam len kvoli tatkovi

Reagovat
Dave LFC

ale tak pravda by to byla

Reagovat
10

přesně, Paolo taky

Reagovat
10

Spezia v koncovce neuvěřitelná

Reagovat
Milan.B

Diky bohu

Reagovat
10

kdyby hráli s Juve, tak vedou 6:1

Reagovat
Milan.B

Az tak zle by som to nevidel

Reagovat
LesyJePan

O ten sme si koledovali

Reagovat
fRRR

Haluz ale zasloužená.

Reagovat
fRRR

BRAHIM

Reagovat
Yanek

Letos je tam kvalita

Reagovat
GEGE

Calhamerda who?

Reagovat
10

Ten Kessie začíná bejt trošku problém, ne? Se chce takhle projebat k odchodu zdarma do PSG?

Reagovat
Yanek

Smiřuju se s tím, že půjde. Maldini spekulanty v týmu nestrpí... a troufnul bych si říct, že se dá nahradit. Stejně jako Romagnoli.

Reagovat
Milan.B

Jasne ze sa da

Reagovat
10

Pokud by měl hrát takhle, což jsou mj. výkony, který předvádí kromě minulý sezony celou dobu v AC, tak to asi ani bolet nebude, zvlášť pokud chce 8m za rok, to je úplně mimo.

Reagovat
Yanek

Jen trochu k nasrání je ten kyselý obličej když se celému týmu daří. Ale taková je asi doba

Reagovat
10

tjn, taky proto Paolo nebude mít problém ho klidně nechat jít, protože ta týmová chemie u vás funguje a tohle by to mohlo narušit...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
GEGE

to,že odejde s tím se už asi počítá ale hraje furt dobře,jen už to tolik nevyniká,když začal hrát dobře Tonali a zbrchal se i Bennacer.

Reagovat
10

mně teda zatím tuhle sezonu přijde úplně mimo

Reagovat
GEGE

tak neměl letní přípravu kvůli olypmpiádě a pak se zranil...Jasné není to Kessie z minulé sezony,kdy byl absolutní leader ale za mě furt v pohodě.

Reagovat
fRRR

Doufejme, že bude mít tolik soudnosti, že zkusí odejít za nějakej peníz v lednu...

Reagovat
fero_hora

možno tej jeho forme pomohol aj fakt, že nemal letnú prípravu. v lete olympiada, po olympiade zranenie

Reagovat
Yanek

To urcite. Ja nechapu ze se nikdo nezamyslel nad tim, proc jezdi na olympiadu. Zvlast jako nejvytizenejsi hrac z tymu.

Reagovat
10

navíc když ještě pojede na AFCON

Reagovat
GEGE

Pustili ho tam z dobré vůle,protože chtěl reprezentovat a mělo to pak pomoct i při vyjednávání o smlouvě...

Reagovat
Yanek

To jsem nevedel, ale i tak z hlediska klubu mi to moc smysl nedava, kdyz pravidelne jezdi i na AFCON. Fotbalova olympiada nikoho moc nezajima...

Z dobre vule maji ted hrace mimo formu a jednani to taky nepomohlo. Ale chapu, muze se stat, snad budou priste moudrejsi.

Reagovat
KingMaster13

Yes vydřená výhra ale problém s nima měl i Juventus Hlavní je, že se neztratilo a teď na Atalantu, to bude jiné kafe

Reagovat
10

"problém s nima měl i Juventus"...to si napsal hezky

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Yanek

Curva Sud

Reagovat
Dejwa

Už mě serou na nova sport s tím opožděným vysíláním

Reagovat
10

Hlavně že kreténi od 18:00 dávají na druhým kanále Inter Miami s Nashvillem ze záznamu

Reagovat
cresposuper

Lautaro je na uvod sezony skvely, hra jednoduchsie a priamociarejsie

Reagovat
Dejwa

Reagovat
LesyJePan

Interisti, co zatial hovorite na Turka?

Reagovat
cresposuper

Strasny, okrem prveho zapasu je uplne k hovnu.

Reagovat
LesyJePan

To som rad

Reagovat
Eldarion

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Milan.B

Reagovat
stuff

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Neutron

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
blaugrana

Dzeko a Turek na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel parádní střela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krabe, to byla malina

Reagovat
10

Ty krabe, ty máš asi hodně rád Bomby k tyči, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchám pravidelně přistihl jsem se, že jsem to začal používat i v běžném hovoru

Reagovat
10

Já si z poslední doby nepamatuju příspěvek, kde bys to nepoužil

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdý propagátor

Reagovat
10

Haha, mě to upřímně tahá za uši pokaždý, když to od toho Kuby slyším

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku mi to přišlo divný, ale časem jsem to začal používat.

Reagovat
Dejwa

Tu nulu neudržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Tolooooooi

Reagovat
smazaný uživatel

Handa

Reagovat
Dejwa

To posral takhle to vyrazit

Reagovat
Nuno čomes

Co zas udělal?

Reagovat
10

Malinovsky je strašně efektivní s tou střelou, jemu to málokdy letí někam do prdele...od dob Nedvěda a Stankoviće takovýho hráče nepamatuju, možná ještě Hernanes

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Calhanolgu je v 352 uplne nepouzitelny, to musi Inzaghi pochopit co najskor

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako, ale koukal jsem na City s Chelsea a zápas Inter vs. Atalanta je minimálně o úroveň výš, podstatně atraktivnější a zábavnější FORZA CALCIO

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
LesyJePan

Ty krabo, jo!

Reagovat
LesyJePan

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fRRR

Reagovat
Fortex

Reagovat
Yanek

Reagovat
EXoRcIsT

v PL je vacsina derby zapasov otrasnych nikto nechce riskovat tak radsej kazdy hraje co najbezpecnejsie a potom to tak vyzera

Reagovat
Tomanatura

A tos jeste nevidel United proti Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem dilema, jaký zápas si pustit, ale zvítězilo "skautování" Chelsea. Zjevně jsem se na druhé straně o nic nepřišel.

Reagovat
Ichbin Kobalt

Reagovat
10

ne asi, tyhle zápasy jsou pravidelně nekoukatelný...kdyby se tenhle zápas hrál v Anglii, tak z toho mají mokrý prostěradla ještě za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Dumfriese. Darmian směrem dopředu nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndej už toho Turka kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Turek je fakt vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolo je prostě bourák, posílá tam super míče

Reagovat
Dejwa

Je boží

Reagovat
Tomanatura

Uplny top

Reagovat
GEGE

Snad po něm půjde Real co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tvůj postoj vůči Interu, ale byl bych nerad, aby si šel Nico komplikovat kariéru mimo Itálii.

Reagovat
Tomanatura

Suoer zapas, Inzaghi vyborne stridani

Reagovat
Dejwa

Konečně hrajem, ale góly kurva jinak jsem moc rád, že zůstal Vecino

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooolooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Barella & Di Marco co. připravili doklepávačku pro "dědka". Bavím se, snad to skončí plichtou.

Reagovat
10

Inter se pěkně zvednul, na to jak byl dole...podobně jako s Violou

v tomhle jim Conte udělal hodně práce

Reagovat
fRRR

Na tohle se hodně dobře kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltáaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná ty voleeee

Reagovat
10

Demiral má šílený blikance, kolik takových penalt už udělal..?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla vyloženě neohrabanost "deligtovského" rázu.

Reagovat
10

ten má vždycky smůlu, Demiral zatmění mozku

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vytáčí i De Ligt, ale tam jsem těžce zaujatý kvůli tomu, kolik stál a kolik bere.

Reagovat
LesyJePan

Co sa tam ako hadaju ved to uz jasnejsia penalta ani nemohla byt demiral

Reagovat
LesyJePan

Loooooool

Reagovat
blaugrana

tak to je kok.... sku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec. Teď už jen chybí, aby to Demiral z rohu rozhodl hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to nevzal Barella..

Reagovat
GEGE

merdaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Toloooooooiiiiiii Handa, ty voleeee, co to byloooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
GEGE

reteeeeee

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva další střela doprostřed brány

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Siiiiiiiiuuuuuu nasrat Toloi ty buzerantee

Reagovat
smazaný uživatel

Zase klid

Reagovat
smazaný uživatel

Hecovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš…

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
Dejwa

Nedáš dostaneš, ale fakt nechapu, proč na to šel mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš nedostaneš*

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má ze všech hráčů Interu na hřišti nejlepší kopání techniku.

Reagovat
Dejwa

Jo, ale toto je hlavně o hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

On je hodně sebevědomvý. Dal do toho o něco víc razance, ale jinak mířil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Handa měl šílenou kliku

Reagovat
Nuno čomes

Co zase udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

U branky na 3:2 to přes něj zvláštně propadlo do brány. Ale opakovačka ukázala, že chvíli před tím, než se celá gólová akce odehrála, odkopával Handa míč do hry ze zámezí a kvůli tomu gól odvolali.

Reagovat
Nuno čomes

Dikes. Už po nové jedničce volám 2 roky.

Reagovat
10

nesmyslně vracel míč do hry, vrátil ho na hranici vápna, odkud mohla Atalanta dát góla, dala ho o pár vteřin později, kdy mu to propadlo dost lacině pod rukou...naneštěstí pro něj je mu 50 a běhá pomalu, takže to už nestihl o pár cm ve hře a rozhodčí to neuznal

Reagovat
smazaný uživatel

50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Díky.

Reagovat
10

Handanović má víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme rozhodnout

Reagovat
mastakillah

Tonda Barák

Reagovat
smazaný uživatel

Z Hakana mám radost. Dneska jsem si udělal čas a co předvádí je tragédie. Jsem rád za Brahima. Jinak klobouk dolů před Barellou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Díaz > Calhanoglu. Jsem celkem rád, že jsme ho neprodloužili.

A skousl jsem nějak Donnarummu, takže skousnu i odchod Kessieho.

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Kromě svýho debutu kde se celkem předvedl tak zatím uplně zbytečnej player

Reagovat
Pipo123

Verona 70 minút predvádza kvalitnú obranu a potom po jedno góle sa totálne zosypú

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
Furia Ceca

Dobrá sestava Tak snad to bude za 3 body. Potřebujeme je jak prase drbání...

Reagovat
Melchior

Perin v bráně

Nevím, co si mám myslet o Danilovi, ale snad to s ním na lávce nebude ještě větší průchoďák.

Reagovat
M11

PAULITO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Capitaaaaanoooooooooo

Reagovat
Furia Ceca

JOOOOOOOOOOOO! To jsou borci!

Reagovat
stuff

Krasa Paulo!

Este poistit

Reagovat
M11

To je v pii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ale ne, doprdele

Reagovat
Melchior

Ach jo, zrovna když se rozehrával do pohody a podepsal novou smlouvu

Reagovat
10

ještě nepodepsal...

Reagovat
10

s odchodem Dybaly se ten tým úplně posral do trenek...to je šílený

Reagovat
Furia Ceca

1. poločas v hlavách našich hráčů už skončil. Po pauze to snad bude lepší, Allegri je určitě uklidní.

Reagovat
svkmd

dybalka sa zranil alebo išiel dolu preventívne?

Reagovat
Furia Ceca

Odešel se slzama v očích po souboji, do kterýho nakonec ani nezasáhl, takže to vypadá na přetržení nějaký šlachy

Reagovat
svkmd

dufam že nevypadne na dlho

Reagovat
Furia Ceca

Bože, proč to nekope Bernardeschi...

Reagovat
M11

RETE !!! Ta pk nam spadla do klina.. po odchodu Dybalita to slo do prdele.. Kulu je bohuzel momentalne takova atrapa

Reagovat
10

ten hraje hůř než ten nejhorší Berna, což je docela umění, zvlášť když se pak v takový formě sejdou oba na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Je to tak

Reagovat
Furia Ceca

Kulu hrál dobře jen první půlrok, od tý doby už je strašně slaboučkej... Nic mu nejde, nevěří si, mám obavu, zda vůbec protrhne

Za to Benta se mi dneska po dlouhý době líbí

Reagovat
Furia Ceca

zda to vůbec

Reagovat
stuff

Yees

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci ale měl jsem obavu, že mu to Emil chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Perin

Reagovat
stuff

Preco ma inak ten trkvas pasku? Nevravel Max, ze Leo bude posledny?

Reagovat
Melchior

mám taky pocit, že v té hierarchii by měli být výš Cuadrado, Sandro a snad i Bernardeschi

Reagovat
stuff

Isto radsej Berna

Reagovat
DelPiero137

Tak sa pred sezonou vyjadroval, tak neviem ci vymekol ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci

Reagovat
M11

Jeste slavil gol

Reagovat
Furia Ceca

Posral to schválně, aby byl autorem vítěznýho gólu on, a ne Paulito

Reagovat
stuff

To je strasne

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď nevím... mám mít radost, že nesklapla Csaplárova past, nebo bejt nasranej, že vedeme jenom o gól?

Reagovat
Benesse

Bonucci

Reagovat
stuff

S tou obranou(a podporou zalohy) budeme musiet fakt superov prestrielat

Reagovat
The Krupy

Z toho tímu mi je smutno.

Kulusevski mi pripomína Krasiča.

Reagovat
Furia Ceca

Mně ten tým zas tak strašnej nepřijde... Kór když nehraje nikdo ze svatý trojice zoufalců Rabiot-Ramsey-Arthur.

Reagovat
DelPiero137

minimalne sypmatie tam su

Reagovat
The Krupy

Chiellini, Dybala, Chiesa, Locatelli, občas Juan....zvyšok nula bodov, žolďáci.

Reagovat
Furia Ceca

Benta, Alex Sandro, Morata a Berna k nám už taky patří... A Bonucci taky, ať se nám to líbí, nebo ne.

Reagovat
DelPiero137

Mne sa paci Kulu, Berna, aj tohto sezony Sandro, DeLigt posobi skromne (ma Mina agenta no). Toto vratane brankare je najlepsia zostava tuto sezonu aj najsympatickejsia pre mna. Bohuzial nemame moc navyber teraz.

Reagovat
Furia Ceca

Když to bude jako dneska – italská kostra a ti kašpaři v záloze – tak mi to pro letošek stačí. Fakt se tomu dá fandit

Reagovat
Furia Ceca

kašpaři v záloze na lávce samozřejmě

Reagovat
DelPiero137

+ je tam nadej Moise.

Reagovat
The Krupy

Aj tak si myslím, že s výnimkou vyššie menovaných je to skvadra premierákov. Neuveriteľné, kam to vedenie nechalo zájsť. A ak vygrciame 40 mega za Moratu, bude to len čerešnička na torte.

Aspoň že dnes chytá Perin.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
M11

LOCAAAAAAA !!!

Reagovat
M11

Pekne Kulu

Reagovat
DelPiero137

Locaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Manuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

reeeeeeee

Reagovat
DelPiero137

Chiesi vyborne (aj ked mohol skorej strielat) Kulu vyborne zabral

Reagovat
Airus

Valíme dál

Reagovat
Furia Ceca

Skvělá akce, konečně i Kulu něco ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Agnelli s Nedvědem vypadají jak dva zhulení bezďáci

Reagovat
The Krupy

Škoda, že neodišli s kamošom do Londýna

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

No a co, ze mu to obcas nevyjde. Miluju tu Chiesovu drzost. V te zaloze je ho skoda, hodila by se mu Nedvedova pozice z dob GB.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas. AMC by prenho bolo ako vino. Tiez to iste hral aj Del Piero.

Reagovat
Pettirosso

No jasne, tak ho sundej. Super, budem radsi koukat na posouvace Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeee, Velšan neeeeeeee

Reagovat
DelPiero137

Vazne Ramsey? Aj najhorsi Bernardeschi ma vacsi prinos ako Welsan...

Reagovat
Melchior

Na Euru nehrál nejhůř. Ale ta jeho smlouva je o 80% mimo částkou.

Reagovat
Furia Ceca

Kean na plac, Morata je už neviditelnej

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Il Architetto

Ramsey 3:2

Reagovat
DelPiero137

Benta

Reagovat
DelPiero137

Ramsey luxusny pas

Reagovat
Il Architetto

No jo, to bylo jasný.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

To je tragédie

Reagovat
DelPiero137

Dpc na cele s Cuadradom ktory to genialne zalozil superovi. Rovnako aj striedanie Maxa Kennie za Bentu, ktory by sa vratil s hracom.

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, my nikdy nevyhrajeme v klidu Teď se zase budeme 10 minut strachovat o body...

Reagovat
smazaný uživatel

Agnelli, nechrápej tam

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
DelPiero137

3body, FORZA JUVE!

Reagovat
Melchior

Typická výhra za Maxe - hlavně těsnej náskok udržet a nehrát si na idioty. Druhej gól teda úplně zbytečnej. Za mě spokojenost.

Reagovat
10

Jenže tenhle tým je trošku jinde, tady když za stavu 3:1 pošleš na hřiště Chiella s tím, že to ubráníš, tak je otázka času, kdy soupeř srovná a bude bojovat o vyrovnání, což už se stalo několikátej zápas v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Římské derby v plné parádě. Forza Lazio!

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Sport nestíhá pravidelně začátky SA..

Reagovat
smazaný uživatel

Famozní pas od Cira

Reagovat
LesyJePan

Cristante ako sa na to vysral

Reagovat
Bily

Tenhle frajer je na ručník, pomalej jak želva dát balón od nohy

teď žlutá a o přestávce si dej sprchu = střídat.

Reagovat
Maritazzi

To neměla být penalta jo?

Reagovat
fRRR

Skvělej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Cristante to pekne sabotuje

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Zanilo, Cristante dolů. Karsdorp taky děs, ale ten na to má právo, je úplně vyflusanej. Místo Zaniola měl hrát Pérez. Otočit!!!

Reagovat
Maritazzi

Zaniolo určitě no.

Reagovat
Largo

Jeden z dlouhodobě nejhorších našich hráčů.

Reagovat
Maritazzi

Jediný, co bylo dlouhodobý je jeho zranění. Kluk nehrál dva roky fotbal, každej zápas na hřišti nechá všechno a lidi na něj budou nadávat. Musí hrát co nejvíc, aby se do toho zpátky dostal. Ale ono je to jedno, každej sledujeme jiný zápasy

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Maritazzi

Guida naprostej zmrd.

Reagovat
Pipo123

Ciro hraje celú sezónu hovno a zrovna dnes vyzerá ako futbalista

Andersona milujem, ten to má stále v sebe, aj keď dva roky poriadne nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska famózní týmový výkon od něj.

Reagovat
Pipo123

Bojuje vždy, ale minulé zápasy hral hrozne, dnes je istejší na lopte, darí sa mu v kombinácii, hraje pekne

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson

Reagovat
fRRR

Ty protiútoky Lazia jsou prostě skvělý. Ohromnej podíl na tom samozřejmě má Immobile, závidím Laziu hráče co ten míč umí vyvézt, podržet a počkat si - nic neuspěchá, neposere klíčovou přihrávku.

Reagovat
Pipo123

Toto nám vyhovuje už od Inzaghiho, naivne hrala Spezia a využili sme toho, ale potom keď sme hrali proti niekomu kto hral dobre v obrane, Cagliari či AC tak to bolo trápenie, na to musí Sarri zamakať.

Reagovat
fRRR

Jo, ta otevřená obrana tomu samozřejmě prospívá a je jasný, že pro tohle nejsou příležitosti vždycky, ale jen v kontextu toho, jak vepředu u AC polovina protiútoků končí nepřesnou přihrávkou, nebo ten hráč prostě neumí podržet balón, tak Ciro vypadá jak mág.

Reagovat
Pipo123

Nebude ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže být pecka

Reagovat
Pipo123

Dobrá pičovina, VAR môže ísť do piče

Reagovat
Maritazzi

Vy si můžete stěžovat, po tom co v prvním poločase jasná na Zaniola a Leiva už měl bejt dvakrát venku.

Reagovat
Pipo123

Jo súhlasím, ale aj tak toto nemôže VAR odobriť, tie rozhodnutia sú vždy opačné než mali byť, to ukazuje aká je to sranda liga, toto nevidíš nikde vo svete, btw 3 rokom je VAR v Serii A a stále je to vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Římský derby >>> Londýnský derby. Top fotbal.

Reagovat
fRRR

Předčí to každej zápas, co jsem letos viděl z PL (dobře no, byly jen tři... ).

Reagovat
Pipo123

Ta naša obrana mi príde hodne labilná, ešte že Reina podržal

Reagovat
Pipo123

Anderson super, smerom dopredu, ale aj jeho defenzívna činnosť, hodne bojuje, je škoda že on toto dokáže tak 10x za sezónu

Reagovat
Largo

Man of the match Reina.

Reagovat
Pipo123

Najlepší zápas v Laziu

Reagovat
Largo

Jeste se mi hodne libil Anderson a bohuzel i Pedro Ale on mel dobrej start i u nas, z toho bych zavery nedelal.

Reagovat
Pipo123

Anderson je debil, veľa krát ukázal potenciál, ale vždy to zajebe, dúfam že pod Sarrim sa konečne ustáli. Zatiaľ má v 6 zápasoch 2+2, dúfam že v tom bude pokračovať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele